Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο Γιωργάκης ανέλαβε την Αλβανία! (βίντεο)




Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία


Με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Αλβανίας Έντι Ράμα ζητώντας του να τα «βρει» με τον Ιλίρ Μέτα (για το καλό του «σοσιαλισμού» φυσικά). Ο πρώην πρωθυπουργός Ιλίρ Μέτα είχε αποσχισθεί από το Σοσιαλιστικό Αλβανίας λαμβάνοντας και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις περίπου το 5% των ψηφοφόρων, ενώ την τελευταία τετραετία το κόμμα του LSI συμμετείχε στον δεξιό κυβερνητικό συνασπισμό του Σαλί Μπερίσα.
80 μέρες πριν τις εκλογές η αποχώρηση του Μέτα τελικά δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα και όλα τα αλβανικά δίκτυα αναφέρονται και στην επιστολή του κ. Παπανδρέου προς του δύο σοσιαλιστές ηγέτες της Αλβανίας στην οποία μεταξύ άλλων λέει:
«Η ένωση θα φέρει τη νίκη και η νίκη ελπίδα και αλλαγή.  Επιθυμία μου αγαπητοί  Έντι και Ιλίρ, είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την ιστορική ευκαιρία…»  
Και επειδή κάθε σωστός  σοσιαλιστής, λαμβάνει τις αποφάσεις του με μόνο κριτήριο το «συμφέρον του λαού», ο Ιλίρ Μέτα διέρρευσε στα αλβανικά μέσα ότι για τη συνεργασία με το ΣΚ είχε θέσει ως όρο την ψήφιση τριών νόμων που ζήτησε η Ε.Ε. για την περαιτέρω ενταξιακή πορεία της χώρας και όπως φαίνεται ο Ράμα του έκανε το χατίρι. Ενοχλημένος για την μη ψήφιση των τριών νόμων, εμφανίζονταν και ο δικός μας ο Ευάγγελος αλλά δεν έγινε ακόμα γνωστό ποια θα είναι η στάση του μετά τις τελευταίες ραγδαίας εξελίξεις...



Και για να καταλάβετε καλύτερα τι άφησαν πίσω τους αυτοί η ηγέτες, σας υπενθυμίζουμε κάποια άρθρο μας για τον αγώνα τους στην τελευταία τετραετία:

Άνοιξε το «Κουτί της Πανδώρας» της πολιτικής διαφθοράς στην Αλβανία

 

Έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της Αλβανικής Κυβέρνησης



11 comments:

Ανώνυμος είπε...

σεισμός, σεισμός, σοτσιαλισμός...
Να δείτε που χάρην των τριών νόμων θα γυρίσει και ο Ντούλες χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

Καλά φάτε τώρα τον ΣΑΜΑΡΑ τον Τουρκοφάγο εσείς που σας έκοψε και τις συντάξεις τώρα γιατί αυτός ο «αλήτης» ο Γιωργάκης 3 χρόνια δεν τις άγγιξε τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών.

Ανώνυμος είπε...

o rodhis tus ipe

Ανώνυμος είπε...

H ελληνοαλβανικη συνεργασια των (σοσια)ληστων).Μπροσταρηδες του αγωνα ο 85%εβραιοαμερικανος και 15% Ελληνας(τουλαχιστον ετσι το παριστανει μπορει να μην νιωθει και καθολου Ελληνας) ο γκαγκα Τζεφρυ George Papandreus και το αλβανακι μπορει και τουρκοσπορος ο ψυχακιας edi rama που τον τρωει απο το χαραμα.Καλο αγωνα ¨¨συν¨¨τροφοι.

Ανώνυμος είπε...

H sintagi toy Papandhreou einai gnosti kai dokimasmeni. Ti dokimazei stin plati tis i Ellada. As ti dhokimasei kai i Albania. Katarreysi kai mono katarreysi. O kataramenos epelekse na xtipisei kai thn Albania. Ekso poysti apo tin paragka!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Απάντηση σε σχόλιο που δεν δημοσιεύτηκε:

Αυτός που κατονομάζεις αδερφέ/η, στον μόνο που βάζει «τσούκες» είναι σε όσους/ες τον υπηρετούν, οπότε εμάς δε μας αφορά. Αν εσάς σας αρέσει, «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»…

Ανώνυμος είπε...

re kalesan kai tin tragoudiara ti gaga gia syn-kavlia.
afti einai proodhos. i albania den einai aplla evropa'i'ki hora alla yperpllanitiki.
zoume stin epohi toy baremenou, tou pikramenou, tou kamenou, tou elina tou kathisterimenou kai tou allvanou tou monimos gamimenou.

Ανώνυμος είπε...

GAP- RAMA OUNA FATSA OUNA RATSA .DEITE OMOIOTHTA STHN FOTO ...THN POUTS...NE KAI OI ALVANOI.

Ανώνυμος είπε...

Αμ το πικοβαρεμένο ο Παπανδρέου, δεν κοιτάει την τύφλα του! Θα μας φωτίσει κι άλλους τώρα;!

Ανώνυμος είπε...

Κυνηγημενοι,φοβισμενοι,πεινασμενοι,και αποτυχημενοι σε κοινο μετωπο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Δημοσίευση σχολίου