Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΜΕΓΚΑ: Οι κόκκινες γραμμές μας είναι το «Πλαίσιο Αιτημάτων»




Τι αποφάσισε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο και ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για τις εκλογές
(Διαβάστε επίσης και μία διευκρίνηση)
Πολύωρη και με αρκετές εντάσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA και όπως αναμενόταν το θέμα της προεκλογικής συνεργασίας ήταν αυτό που κυριάρχησε. Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κίτσος ενημέρωσε τα μέλη για τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια για κοινή κάθοδο αλλά και τις συνομιλίες με άλλα κόμματα της χώρας. Η πλειοψηφία ζήτησε να επιμείνουν στην πρόταση του κόμματος τους δηλαδή της «Συμμαχίας των Ελλήνων»,
θεωρώντας την περιφανή, δημοκρατική και αποτελεσματική ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές όπως του κ. Θωμά Μήτσιου που πρότεινε να μην κάνουν καμία συνεργασία με το ΚΕΑΔ υποστηρίζωντας πως το μόνο που θα κάνουν είναι να συντηρήσουν το κατεστημένο και δεν θεωρεί κακό τη συνεργασία με ένα μεγάλο αλβανικό κόμμα. «Η συνεργασία με ένα μεγάλο κόμμα, είναι σα να δένουμε τη βάρκα μας σε ένα μεγάλο πλοίο για να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Αν φτάσουμε απέναντι, οι δρόμοι μας χωρίζουν και δεν έχουμε καμία δέσμευση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μήτσιος.
Μετά από τετράωρη συνεδρίαση, αποφασίστηκε ώστε το προεδρείο να ορίσει επιτροπή για να διαπραγματευτεί με άλλα κόμματα, θέτοντας τις δικές του «κόκκινες γραμμές» που δεν είναι άλλες από αιτήματα και εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ΕΕΜΜ όπως απορρέουν από τη Σύμβαση Πλαίσιο αλλά και τα συμφέροντα του ελληνισμού γενικότερα.   Την ερχόμενη Κυριακή το Συμβούλιο θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα ορίσει τη συνεργασία και τους υποψηφίους.

Ονόματα εκπλήξεις
Παρόλο που δεν συζητήθηκαν σήμερα οι υποψηφιότητες, από την ηγεσία διέρρευσαν κάποια ονόματα που προκάλεσαν και θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση.

Στην Αυλώνα, ο πρόεδρος του κόμματος θέλοντας να δείξει ένα άλλο πολιτικό πολιτισμό, παραχωρεί την πρώτη θέση στο γιατρό και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Αγίων Σαράντα Νίκο Κούρη.  Ο κ. Κούρης τυγχάνει πολύ δημοφιλής στην περιοχή των Αγίων Σαράντα και του Δελβίνου και δεν ήταν τυχαίο ότι στο δήμο που ήταν υποψήφιος ήταν ο μοναδικός όπου το νέο κόμμα είχε περισσότερους ψήφους από το ΚΕΑΔ.

Στο Αργυρόκαστρο παρόλο που οι πιθανότητες εκλογής είναι μηδαμινές, το νέο κόμμα θα θελήσει να έχει μία αξιοπρεπής παρουσία με ένα νέο επιστήμονα, το Φίλιππα Ρούτζιο. Η έκπληξη εδώ δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι ο κ. Ρούτζιος έχει αρκετούς επιστημονικούς τίτλους και μία αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά ότι μέχρι πρότινος ήταν στις τάξεις του ΚΕΑΔ.

Στην Κορυτσά, το Μέγκα έκανε πρόταση στον Ανδρέα Μήτση και σε περίπτωση που τη δεχτεί, το κόμμα βάζει γερές βάσεις για να εκλέξει την έδρα. Ο κ. Μήτσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κορυτσά και τα Τίρανα αλλά είναι και υπεύθυνος των εκπαιδευτηρίων «ΟΜΗΡΟΣ» με την άδεια του οποίου λειτουργούς τα δύο ελληνοαλβανικά σχολεία στην Κορυτσά και τη Χειμάρρα.



Το πιθανότερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι η συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Μπορεί όμως να αλλάξουν όλα αν ο Ράμα υποκύψει στις πιέσεις του Ντούλε που η παρουσία του Μεγκα στο ΣΚ τον ενοχλεί όσο οι ερυθρόμαυροι και οι τσάμηδες…  



Διευκρίνιση:

Σε επιστολή που έστειλε ο κ. Θωμάς Μήτσος στο e-mail της ιστοσελίδας μας, διαψεύδει το περιεχόμενο των δηλώσεων του στο Εθνικό Συμβούλιο του Μέγκα όπως παρουσιάστηκαν σε αυτό  το δημοσίευμα. Αντίθετα με αυτό που γράψαμε ο κ. Μήτσος ζήτησε να εξαντληθούν τα περιθώρια προεκλογικής συμμαχίας με το ΚΕΑΔ, πρόταση η οποία και πέρασε. Η δήλωση «καμία συνεργασία με το ΚΕΑΔ» ανήκε σε άλλο μέλος του συμβουλίου και ζητούμε συγνώμη που δημοσιεύσαμε τις πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσουμε…
Στην ίδια επιστολή ο κ. Μήτσος μας ενημερώνει πως επιφυλάσσεται να απαντήσει και στις συκοφαντίες και παρερμηνείες δηλώσεων του που δημοσιεύτηκαν από ανώνυμους σχολιαστές στο μπλογκ μας αλλά και σε άλλες σελίδες καθώς όπως λέει κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει τον αγώνα του για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό που δίνει με παρρησία για πάνω από  δύο δεκαετίες.     
 

33 comments:

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti mipos katalavate tora pios den theli ke embodizi tin enotita? O Th Mitsios ke i lipi Berisoparea pu diaspasane to horo mas den tha afisun petra apanoti gia na min epitefti pote afti i enotita.Den tus plironi tzaba tosa hronia o Berisa ke lipes alvanikes ipiresies.O anthropos to leei kathara protimaei sinergasia me ta alvanika komata para ti sinergasia metaksi Elinon.
Aftos o anthropos ine o idios pu mas elege pos emis i vorioipirotes ke i tsamides ehume paralilo vio.Na ton hereste lipon, ton ipalilo tu alvaniku kratus edo ke pola pola hronia.

Ανώνυμος είπε...

O Dules ke o Karamelios os sindonistis tu eklogiku agona tu Pbdnj Omonia edosan sinendefksis se alvanika mesa ke kanis den anaferi os oro gia ti sinergasia me ta ala komata ti mi simetohi tu Mega para mono ti mi simetohi ton tsamidon ke tu ak.To kalo olon mas ine i kini kathdo dld i ishioi en tis enoseos.An ine na katevume me horistus ipopsifius me diaforetika programata na liturgume andagonistika o enas ston alon pigenun i ipopsifioi mas ksehorista sta horia na alilovrizonde ke na vazun triklopodies o enas ston alo afti den ine enotita ala dha vathini perisotero ti dihonia.To kead ehi apodiksi pos den ehi tabu se afto to thema.Trani apodiksi i simfonia me to KADE tu Karameliu se anipopto hrono o opios stis proigumenes ekloges itan apenandi sto KEAD ke simera ine andiprosdros tu proedros tis Omonias Koritsas ke sindonistis tu eklogiku agona KEAD OMONIAS.

Ανώνυμος είπε...

perimename porkopi apo aytoys E TI LETE ORE TI LETE
----KOYNATE TO KEFALI NA KANEI FRAPOGALLA
mia einai i omonia kai kante syspirosh eki aste tis pordies MITSIO & KITSIO

Ευλογητός είπε...

Κόκκινες γραμμές μπροστά και στο βάθος .... πράσινα άλογα!!!

Lazaros είπε...

Δηλαδη το MEGA ειναι ή ΔΗΜΑΡ της Αλβανιας;

Ανώνυμος είπε...

Me liga logia mazeftike olo to simvoulio gia na poun oti ali mera tha apofasisoun

Ανώνυμος είπε...

Ti enoei me katestimeno o kirios Mitsios mipos tin afendomutsunara tu pu opu di karekla i malamo proti.An den ine aftos katestimeno 23 hronia tora kathismenos se mia karekla tote pia ine i enia aftis tis leksis.
To 2009 to PS gia ton kirio Mitsio itan o thanasimos ehros gia tin eliniki mionotita ke i sinergasia me to PS apoteluse cassus beli ke me afto to proshima ke afti ti simea o kirios Mitsio ke ti parea tu vgikan ke diaspasane tin mionotita .Tora ti alakse ke to PS apo thanasimos ehthros egine to karavi pu tha mas paei apenandi.Tha sas po ego.Tora o kirios Mitsios vlepi to PS stin eksusia ara ke ton eaftuli tu kathismeno stin apolafstiki karekla tu ipurgiu pu kathete ke simera sindirondas to diko tu katestimeno .

Βορειοηπειρώτης είπε...

Να ενημερώσω τον 11.32 και τους άλλους πως αν δεν το ξέρουν ο κ. .Θωμάς Μήτσους για περίπου 20 χρόνια (μέχρι και το 2009) ήταν στέλεχος της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, εκλέχθηκε δύο φορές βουλευτής με την Ομόνοια. Το 2001 ήταν αυτός που οργάνωσε το συνέδριο του ΚΕΑΔ για να δεχτεί τα πυρά του πρώην προέδρου Βασίλη Μέλιου ότι οργάνωσε ένα στημένο συνέδριο για να βγάλει το Ντούλε πρόεδρο.
Απ’ ότι μάθαμε στην τοποθέτηση του στο συμβούλιο ήταν υπέρ της συνεργασίας με το ΣΚ οπότε από πού προκύπτει ότι είναι όργανο του Μπερίσα; Τόσο χρόνια στο «κουρμπέτι» έχει καλύτερη εικόνα και κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς για να μιλάει για κατεστημένο. Και σταματήστε να θεωρείτε όργανο των αλβανών όποιος κάνει κρητική. Οι ενδείξεις για όργανα των αλβανών είναι αυτοί που τους βάζουν οι αλβανοί από το παράθυρο στη βουλή.
Δεν μας είναι τίποτα, αλλά ναι τον χαιρόμαστε ως δικό μας όσο χαιρόμαστε και το Ντούλε, το Μπολάνο και τον Κίτσο και άλλους

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο κόμμα των Ελλήνων για της δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε στο Εθνικό του συμβούλιο , σε ένα συμβούλιο όπου συζήτησε ένα σημαντικό θέμα όπως είναι η αποφάσεις για την συμμετοχή και την στρατηγική που θα ακολούθηση και πως θα κατέβει στης εθνικές εκλογές της Αλβανίας που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2013 , το κόμμα των Ελλήνων είναι ένας δημοκρατικός φορέας και δεν είναι μαγαζάκι κανενός και η γνώμη των μελών του έχουν σημασία και δεν είναι πρόβατα και γελάδια για να μπουν στις σύγχρονες μονάδες που προσπαθούν να κατασκευάσουν και στον χώρο μας τα ίδια κεφάλια έχουν οδηγήσει τον Ελληνισμό στα κάτεργα του Αλβανικού Εθνικισμού

Ανώνυμος είπε...

Xaxa eidan Oti den vgenoun kai piasane douleia ta keadakia. Re den katalabate akoma oti to ksepoulima tis patridas teleiose?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 11:47 μας λες:
"To kalo olon mas ine i kini kathdo dld i ishioi en tis enoseos.An ine na katevume me horistus ipopsifius me diaforetika programata na liturgume andagonistika o enas ston alon pigenun i ipopsifioi mas ksehorista sta horia na alilovrizonde ke na vazun triklopodies o enas ston alo afti den ine enotita ala dha vathini perisotero ti dihonia.To kead ehi apodiksi pos den ehi tabu se afto to thema."
Που το βλέπεις εσύ το κακό σε όλο αυτό? Σε όλον τον κόσμο υπάρχουν δυο πολιτικά στρατόπεδα. Εκεί που υπάρχει μόνο ένα, υπάρχει δικτατορία.

Τον μόνον που φοβίζει η κάθοδος αυτή είναι εσένα και το Ντούλε, γιατί οι βορειοηπειρώτες έχουν συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση.

Στις τοπικές εκλογές του 2011 γιατί δεν το σκεφτήκατε αυτό να συνεργαστείτε με το ΜΕΓΑ να είχαμε αποφύγει την κόντρα μεταξύ μας αλλά πήγατε και συνεργαστήκατε με το σοσιαλιστικό κόμμα? Τότε που ήταν η αγάπη σας για την ενότητα?
Δεν μπορείτε ακόμα να μας πουλάτε θεωρίες πως τάχα ενδιαφέρεστε για το καλό του τόπου, όχι καθόλου μόνον ο εαυτούλης σας σας ενδιαφέρει.

Μην εκτίθεστε ακόμα καταντήσατε γελοίοι!!

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti san poli mberdhemena mas ta les To oti O Mitsios ine 20 hronia stin Omonia Kead an theori epistrofi sto katestimeno ti sinergasia Kead Mega tote ine apolito melos tu katestimenu pu katangeli.
To oti zitise sinergasia me tus sosialistes apodiknioi ti skopimotita pu eksipiretuse to 2009 otan elege pos o Dules prodose tin Omonia epidi sinergastike me to ps.O idios simera pu zita tin idia sinergasia den prodidi kanena?Me perisi anesi simera glifi afto pu eftine prin 4 hronia.
Den theorume organo ton Alvanon afton pu kani kritiki ala afton pu eksipireti ta simferonda tus.To 2009 mazi me tus ipolipus diaspasane to Kead ke tin Omonia. Giati?Giafto pu simera to theori fisiologikotato?Giati simera theori kako ti sinergasia me me to Kead ke tin Omonia ke ohi kako ti sinergasia me ena alvaniko koma frp to PS?Simera kathete stin karekla pu tu prosfere o Berisa.Alithia giati tu tin edose me pio andalagma?Giati ton parataei tora pu ligi i thitia tu to Berisa, ke den to ekane otan frp. o Berisa ekane tis perifimes dilosis peri megalis Alvanias mehri tin Preveza.Alithia giati tora zitaei sinergasia me to Ps ke ohi me to Berisa, melos tis kivernisis tu den ine?.Den mas legane se olus tus tonus ke ola ta mesa mazi me ton Ksera Ti Bezani klp oti o Salis ehi eksafalisi ola ta dikeomata sti mionota ti egine tora? ta pernume piso?
Oso ke na prospathis na iperaspistis to filo su den ginese pistikos to pasifanes den krivete me iksis afiksis.O kirios Mitsos vlepi to karavi tu Berisa na vuliazi ke prospathi na piasti apo ta malia tu gia na min pnigi.To mono pu ton keei ke ton kofti ine to pos tha anevi sto karavi tu Rama gia na diatirisi tin karekla tu ke sti nea meteklogiki katastasi.

Ανώνυμος είπε...

1:59 Το να έχει κάποιος μια θέση στην αλβανική δημόσια διοίκηση δεν είναι κατεστημένο. Κατεστημένο είναι εκείνο που για 20 χρόνια στο όνομα του πατριωτισμού και του ελληνισμού δίνει καρέκλες και θέσεις εργασίας μόνον στα μέλη της κλίκας...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑ, προσοχή, έχετε γίνει αγκάθι για το Ντούλε και θα βρει κάθε τρόπο να σας βγάλει εκτός παιχνιδιού. να μην πάρετε μέρος σε αυτές τις εκλογές.
Μην βρεθείτε προ εκπλήξεων

Ανώνυμος είπε...

Me afta pu lete ke kanete kirioi tu Mega epiveveonete pliros o Dules gia tus hirizmus tu to 2009.Ton katigorusate oti den ine koma ton elinon giati sinergazete me tus Alvanus.Ton katigorisate oti sinergazete me tus sosialistes.Esis kanete kati hirotero protimate na sinergazeste me alvanus para me elines.

Ανώνυμος είπε...

Agapite 3:41 Alithia se olo ton kozmo iparhun perisotera apo dio politika stratopeda ala se mia mionotita i opia andikimenika den mbori ke den filodoksi dld na kivernisi ke na diamorfosi tin politiki mias horas para mono na tin epireasi afti pros ofelos tis den mbori na to petihi afto para mono otan afti i prospathia ginete sindonizmena apo kinu apo ola ta meli tis.Mono etsi tha ine ipologisimes i apopsis tis.
Stis topikes ekloges den ishioi to idio edo ishioi akrivos to anditheto emis imaste i pliopsifia ke ta megala komata ehun defterevon ke simbliromatiko rolo.To Mega sinergastike me to PD ke i omonia me to PS.Edo ishioi afto pu lete ke ine themitos o andagonizmos opios ke na kerdize tha itan enas dikos mas anthropos melos tis elinikis mionotitas ke den tha ishie afto pu ishioi stis vuleftikes ekloges pu an den ekleksome emis vulefti i psifi metaferonde sto amesos megalitero koma tu sinaspizmu to opio stin kaliteri periptosi tha ine alvaniko ke sti hiroteri to tsamiko an milame gia tin periferia tis Avlonas i as pume to AK stin Koritsa i sto Argirokastro an imaste stin idia simahia.Afti ine i idopios diafora metaksi ton topikon ke vuleftikon eklogon kale mu file.

Ανώνυμος είπε...

Vre MEGA kanete oti nomizete kai oti thelete.Apofasiste na sinergastite me opio thelete kai stis 24 meta ekllogon edho imaste kai ta leme.Me ton Th.Mitsio 55-xronon tha pitixi i sratigiki sas.O Mitsios tora skefteke mono pos tha to sbroksi mexri na sintaksiodhoti,dhen skeftete katholou me pjion tha sinergasti to MEGA i einai tsamidhes i einai turki.Eina epikindinos kai tha sas pai sto gremo

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά και με αυτά καταλαβαίνω πως οι Βορειοηπειρώτες είναι εγκεφαλικά νεκροί ...

Ανώνυμος είπε...

Ολα λόγια είναι..
Την μια κατηγορει ο ενας τον άλλον και μετά παει και συνεργαζεται με αυτον που κατηγορουσε.
Οκ, έτσι ειναι η πολιτικη θα πει κάποιος, αλλα δεν ειμαι και υποχρεωμενος να το αποδεχθω.
Καρεκλα αλλωστε δεν ψαχνω να κατσω, έχω την δικια μου σπιτι μου.

Επειδή τα πολλά λογια είναι φτωχια
και οι δυο μεριες έχουν μια και μοναδική ευκαιρία να διασωθουν
και την οποια θα την χάσουν, εαν συνεργαστούν με οποιοδήποτε Αλβανικό κόμμα.
Αργά ή γρηγορα θα κριθουν πολύ αυστηρα.

Δροπολιτης.

Ανώνυμος είπε...

5:04
το 2009 δεν ίσχυε αυτό που λες ή μόνο τώρα ισχύει;
Γιατί τότε δεν κατέβηκε αυτόνομη η ομόνοια και να έκανε έκκληση και στους σοσιαλιστές να παρατούσαν το δικό τους κόμμα και να ψήφιζαν όλοι ομόνοια. Από ότι θυμάμαι τότε δεν υπήρχαν στο χώρο μας ούτε το δημοκρατικό ούτε το ΜΕΓΑ αυτά φτιάχτηκαν μετά την απόφαση του Ντούλε να ενώσει τους ψήφους με το σοσιαλιστικό κόμμα αλβανίας το οποίο βοήθησε με τη λογική που εσύ λες για τους ψήφους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπατριώτες, νομίζω πως κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Έχουμε ταυτίσει την ύπαρξη του ελληνισμού με το αν βγει ή όχι ο Ντούλες βουλευτής.
Έχουμε εξισώσει την πολιτική για το βορειοηπειρωτικό με την παρουσία και μόνο στη βουλή.
Όχι αγαπητοί μου,
Μια δυνατή Ομόνοια με μια ανεξάρτητη φωνή έχει μεγαλύτερη δύναμη από έναν μουγκό βουλευτή στη βουλή που συνεργάζεται κάθε φορά με την εξουσία και δεν έχει φωνή να αντιμιλήσει - έτσι αποφεύγουμε τον αλληλοσπαραγμό των εκλογών.
Με τα τόσα λεφτά που ξοδεύονται για να έχομε έναν μουγκό βουλευτή θα έχουμε κάνει τόσα και τόσα πράγματα. Θα έχουμε πληρώσει τα δικαστήρια για τις περιουσίες, θα έχουμε φτιάξει καινούρια σχολεία για τα παιδιά μας, θα είχαμε άφθονο νερό στα χωριά μας, θα είχαμε φτιάξει τις σκεπές των εκκλησιών μας, θα είχαμε δρόμους για το σπίτι μας.
Πράγματα που τόσα χρόνια οι βουλευτές του ΚΕΑΔ δεν σκέφτηκαν ποτέ να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

5:04
Ti Ximmara se synergasia me to PS tin poylisate i thn ekamate dwro sto Rama poy sas afise oles tis alles eparxies? Emena den moy vgainoyn ta koykia. Sti symmaxia me to PS eprepe na parete mises mises tis eparxies tis opoies palia tis eperne mono toy to PS, ara se antallagma toy dosate ti Ximmara.

Ανώνυμος είπε...

4:16 Sti Himara psifisane ke epileksane i himariotes.Gia kando mas pio liana to skeptiko su
pos egine i agorapolisia.Mipos den katevase ipopsifio i Omonia i mipos den itan aksiologos.O proin dimarhos ke nin proedros tis Omonias itan ipopsifios.Ti enois? Safto to horo mipos tha prepi na kalume pote pote ke ti logiki an iparhi mesa stin kutra mas ke na min leme oti mas katevazi.

Ανώνυμος είπε...

Aftos o Mitsios telika ine deksios opos diatimbanize to 2009 i aristeros opos dialalaei simera.San poli den kunaei i varka tu mia deksia ke mia aristera.As ksezalisti prota apo to poli kunima na isoropisi prota ti varka na mi vuliaksi ke meta vlepume ehume kero gia ta karavia ta megalia ke tis karekles pu onirevete.

Ανώνυμος είπε...

Οτι ηταν ο Μητσιος στην ΟΜΟΝΟΙΑ βορειοηπειρωτη τι σημαινει? Και ο φιλος σου ο Π.Μπαρκας ηταν και ο Ηρωδης ειναι! Αυτοι χαρακτηριζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ? Αυτοι ειναι για κραμασμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αφού ο Μήτσιος διέψευσε ότι είπε τέτοια πράγματα και ο "Βορειοηπειρώτης" παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και ειπώθηκαν από άλλο πρόσωπο (καλά θα κάνετε να προσέχετε τους συνεργάτες σας εκεί στο μπλογκ γιατί εκτίθεστε) εσείς οι ντουλικοί τι συνεχίζετε;
Αλλά βέβαια, άμα βάλετε μπρος την κασέτα που σας έχουν δώσει από την κλίκα πρέπει να την παίζετε μέχρι τέλους.

Ανώνυμος είπε...

Giati sto Bourko kai sti Dropoli to sosialistiko komma den katevase kanenan ypopsifio? I logiki leei pws se mia synergasia tha moirasoyme ta lafira kapoies eparxies to PS kapoies i Omonoia. Giati den egine ayto?
to allo poy leei oi koytra pollwn apo emas einai, giati sti Xeimmara egine mia eygeni amila opws tin eipe o Ntoyle kai den symfwnise ki ekei na min katevasei to PS ypopsifio. Giati den ekame pazari i eygeni amila na ginei st o Boyrko kai ti Dropoli poy ti o Spiri Papas ti o Kaisis to idio pragma einai ti o Harmatsis ti o kaltsoynis pali to idio eno sti Xeimmara o Bolanos me to Goro den einai idio pragma, o enas einai ellinas o allos albanos.
kai to teleytaio den sas leei tipota poy o idios o proedros tis omonoias exase, den ton psifisan oi xeimmareoi opws les ki esy, mipws o anurwpos kai olo to systima exei provlima?

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti Prin liges meres mas parapliroforises shetika me ti sinedriasi tu geniku simvuliu tis Omonias ke vgikan ke se diapsefsan ta meli tu.Tora mas parapliroforis shetika me afta pu eginan sto simvulio tu Mega ke se diapsevdi o Mitsios gia afta pu tu hreonis.Telika ti skopo eksipiretis,Ta dio afta gegonota stohevun ston idio stoho.Meso tis parapliroforisis na prokalesis rigmata gia na min epitefhti i enotita ton dio foreon tu horu mas stohevondas isos se idio simferon.Ali eksigisi den iparhi.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Ρε ορφανό για ποια παραπληροριφθεί μιλάς, αν ήταν έτσι ο Βορειοηπειρώτης δεν θα έβαζε τη διευκρίνηση. Απο οσα είπε ο Βορειοηπειρώτης για το ΓΣ. Δεν διαψεύστηκε τίποτα. Μάλιστα ο Μπολάνος κατάλαβε τη μ@@@@@@ που έκανε είχε στείλει πρώτα την πρόταση και μετά ζήτησε την έγκριση στο συμβούλιο. Επειδή όμως δημοσιεύτηκε στο βορειοηπειρώτη αναγκάστηκαν να στείλουν την ίδια διορθώνοντας μόνο τα οθογραφικα. Επειδή ο Β/Η . Για πες ένα ενα τι δεν ειναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που κάνουν παραπληροφόρηση ειναι η Δροπολη και η Αυτόνομη που πήραν μια είδηση που διαψεύστηκε και την έκαναν αυτοκρατορικό θεμα. Κατάλαβες τώρα ποιος παραπληροφορεί ? Ευτυχώς υπάρχει και ο Βορειοηπειρώτης για να ακούγονται κάποιες αλήθειες και κάποιοι να χάνουν την ηρεμία τους ...

Ανώνυμος είπε...

Η Ομόνοια έχει για ευαγγέλιο πλέον τον Ευάγγελο και όχι το Γενικό της Συμβούλιο , πλαίσια Αιτημάτων και πράσινα άλογα που λέτε ποια αιτήματα έχει ζητήσει η Ομόνοια από την Αλβανία για το καλό της ΕΕΜ να βγουν και να μας πουν το μόνο που παζαρεύουν είναι το ευαγγέλιο τους να είναι στην βουλή γιατί έχοντας τον Ευάγγελο στην Βουλή όλα τα προβλήματα της Ελληνικής Μειονότητας λύνονται μονομιάς

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που ο ΜΕΓΚΑ εμενει στην προσπάθεια για κοινη κάθοδο
ΚΕΑΔ - ΜΕΓΚΑ.

Δροπολίτης.

Βαγγελης είπε...

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Αυτο θελουν.Ετσι και αλλιως ποτε δεν ελυσαν προβλημα μας,τι να τους κανουμε.Και αφηστε τους πατριωτισμους ,γιατι ειμαστε ολοι για τον π@@τσο καβαλα.Κανενας δεν κοπτεται και εχει πεσει μονο κατινιασμα.Θα βγουν τα παλληκαρια τα πραγματικα απο τους ταφους και θα μας παρουν κυνιγη.

Δημοσίευση σχολίου