Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Το ΚΕΑΔ θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την ακύρωση της απόφασης του Σ.Δ της Αλβανίας


Ντούλες: Η απόφαση είναι επηρεασμένη από ψευτοεθνικιστές και είναι ένα αυτογκόλ για τα εθνικά συμφέροντα της Αλβανίας
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα γραφεία του κόμματος στα Τίρανα ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες. Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν η προ ημερών ανακοίνωση της απόφασης του αλβανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου, κατά την οποία ο αναγραφόμενος όρος «εθνικότητα» στα ληξιαρχεία έρχεται σε αντίθεση με το αλβανικό σύνταγμα.
Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ δήλωσε ρητά πως το ΚΕΑΔ θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς θεωρεί πως η απόφαση αυτή έρχεται σε αντίθεση με όλες τις διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις. Επίσης ο κ. Ντούλες σημείωσε πως «ήταν μια απόφαση επηρεασμένη έντονα από μια ψευτο-εθνικιστική πνοή, η απόφαση αυτή  είναι ένα αυτογκόλ για τα εθνικά συμφέροντα της Αλβανίας».
Ωστόσο κατά τη συνέντευξη ο Ντούλες ρωτήθηκε και για τα όσα γράφτηκαν στον αλβανικό τύπο σχετικά με δηλώσεις της Μπακογιάννη και του δημποσιογράφου Σ. Λυγερού πως η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου για την υφαλοκρηπίδα επηρέστηκε από τουρκικά κέντρα. Ως προς αυτό ο Ντούλες απάντησε πως «επιθυμώ να επαναλάβω για άλλη μια φορά ακριβώς εκείνα τα στοιχεία επικίνδυνων επιρροών και μιας συστηματικής ολίσθησης  του Συνταγματικού Δικαστηρίου».
Να σημειώσουμε ακόμα πως προ ημερών ο πρώην πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου κ. Φεχμί Αμνπντίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο δεν έχει καμία σχέση με τη νομιμότητα ή το νόμο, δήλωσε πως η απόφαση » ήταν από τις πιο πατριωτικές αποφάσεις, ανεξάρτητα από το γεγονός πως στη νομική ορολογία δεν μπορεί να έχει πατριωτικές αποφάσεις.»
www.deropoli.com

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αχ μωρε μαυρε μου πρόεδρε γέρασες! σε εφαγαν τα χάλια μας, τα χάλια του σοτσιαλισμού και της εθνικής υπόθεσης....
Ενας φίλος του καστερούτ σοτσιαλιστή...

Ανώνυμος είπε...

me tetia prosfora sta e9nika zitimata k tetio meson o aionios proedros 8eoro pos tou aksizei mia kalyteri sintaksi apo ekimh tou oga.
ti lete k eseis pou kserete na metrate apo ensima,mpenei sta an8iygina i sthn katoteri? egw pantws tha tou edina ekeinh toy 1200 to mina pou edine k o enveris.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=00OBCuJkjGY&feature=player_embedded
einai ligo poio plires video

Ανώνυμος είπε...

εσεις .......με πρωτο και καλυτερο το βορειοηπειρωτη γραφεται πισω απο τον υπολογιστη σας κρυμενοι και σχεδον λετε χαζομαρες.
που κολαει με τον σοσιαλισμο το βιντεο 3.22?
με τη συνταξη και τον ενβερη παλι τπτ........
παιξτε τον πατριωτη στο βλογκ γιατι παραεξω δεν σας πιστευει κανεις........

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα !!!
αυτογκολ των αλβανων ! αλλο παλι και τουτο.Και το λεει καποιος που δεν εχει μυρωδια απο μπαλα...
Οι αλβανοι συντροφε DULE,σου εχουν βαλει γκολ απο το κορνερ, κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπερι !
Οταν ερθεις (καμια μερα...) στο χωριο σου και βρεις στο σπιτι σου αλβανους, τοτε κατι μπορει να καταλαβεις...(αλλα δεν θα ερθεις...)
ενα μονο σου εχει μεινει
ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΡΕΙΟ-ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ! ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΧΑΤΗ !!!!!
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ" !!!

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναπολέοντα, πρόσεξε μην σκίσεις κανα καλσόν. πολύ εποικοδομητικά τα σχόλια και όλα σχετικότατα με την ανάρτηση. να χαρώ εγώ πολιτικά μυαλά. Πάντως, δίνει ελπίδες ο πρόεδρος. Αν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση θα είναι η πρώτη μάχη που θα δώσει επίσημα και ανοικτά ο ελληνισμός απέναντι στο αλβανικό κράτος εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια. Φοβάμαι πολύ πως δεν θα γίνει τίποτα τελικά. Δεν βλέπω ποια είναι τα άτομα και οι φορείς που μπορούν να εμπλακούν σε μια τέτοια κίνηση, ούτε που θα βρεθούν τα χρήματα.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Ασφαλώς 7.16. Αυτή η κίνηση είναι πλέον μονόδρομος....αλλά. Ο Ντούλες δεν θα έκανε τη δήλωση αυτή αν δεν έβγαινε το ΜΕΓΑ και οι βουλευτές με δηλώσεις τους.Οπότε αυτός κάτι έπρεπε να κάνει κάτι περισσότερο απ΄αυτούς. Αν ήθελε ο Ντούλες να κάνει κινήσεις τις έκανες πριν από μήνες που αποφάνθηκε το Συνταγματικό Δικαστήριο.Τι, περίμενε να δει και τα επιχειρήματα....
Ωστόσο, από το να λέει μέχρι να το κάνει είναι ένα ολόκληρο απροσπέρασατο για το Ντούλε χάος. Και από τη στιγμή που μέχρι τώρα ο Ντούλες δεν κούνησε καμιά πέτρα για σημαντικά και ασήμαντα εθνικά θέματα, κράτα που λέει μικρότερο αυτή τη φορά σακούλι.
Μετά διάβασε λίγο και τι λέει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, στέλνει μηνύματα....
Και να μη ξεχνάμε ποτέ ότι ο Ντούλες γνωρίζει πως τέτοιες κινήσεις τον αφήνουν εκτός Βουλής, οπότε.... αυτός χαίρεται που κάτι βρήκε ξανά για να ανταλλάξει με τα αλβανικά συμφέροντα για να πάει ξανά στη Βουλή. Εφτάψυχη προέκυψε αυτή η βόρειος Ήπειρος για το Ντούλε κάθε φορά έχει και κάτι να το πουλήσει ο Ντούλες για το λόγο του.

Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπετε που ο κόμπος έντεσε στο χτένι. Σε πιο χειρότερη κατασταση δεν ήταν ποτέ η Βόρεια Ήπειρος. Στόχος των Αλβανών είναι να μην υπάρχει μειοντικό και ακόμα χειρότερα βορειοηιερωτικό θέμα. Άλλοτε δεν το δηλωσαν και δεν πανηγύρισαν οι αλβανοί ιθύνοντες των Δικαστικών Φορέων.
Μακάρι να πάρει κάποιος την πρωτοβουλία και να προωθήσει το θέμα κι όλοι μας να κρατήσουμε ζωντανό και να επιβάλλουμε στους δικούς μας Φορείς ένθεν και ένθεν των συνόρων να επαναληφθεί η μάχη που δώσαμε για το σχολικό πρόβλημα το 1935 και που δικαιωθήκαμε. Μόνον με ένωση πατριωτες, μόνον με την μαχητικότητα και την δύναμη που έχει το Διεθνές Δίκιο μπορούμε να φθάσουμε το ποθούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Oi filoi tou dule pou proedrevoun sto syntagmatiko dikastirio mas afairesan stin ousia (kai to dilonoun anoixta),to dikaioma na autoprosdioristoume ws ethniki ontotita,to dikaioma na legomaste ellines.
Ki o typos aytos,pou eksakolouthei na dilwnei ekprosopos tis EEM,dilwnei pws tha tous paei sto eyr.dikastirio...
Egw pali lew ,an tou exei meinei estw kai mia mikri ypopsia ithous,na sikothei kai na fygei na mas adiasei ti gwnia...
Dioti den mporei na eise symaxos me tous typous aytous kai na tous enantiwnese kiolas...\an ithele athwe na paei sto Eyr.dikastirio,eprepe prwta na paraitithei apo ti symaxia PS-KUQEZI-RAMA-SPAXIOU...symfwnw me ton Napolewnta pws an den kopsoume kapoio kefali,den tha ksypnisei aytos o laos,kai den tha glytwsoume apo ta lamogia typou dule...

Ανώνυμος είπε...

esy 1.13 eisai sugouros oti o dules sumaxei me thn kuqezi?
apo pou kai ws pou?
einai komma?
otan kai an ginei tote nai tha to pw kai egw oti o doules einai mazoi tous.... an omws den uparxei san komma kai den ensomatothei sth sumaxeia tou PS kai sthn allh einai to PDIU e tote esei tha eisai o keratas

..... είπε...

Προεδρε κανε αυτο που λεει η καρδια σου και μην τολμησεις να μας αδειασεις τη γωνια γιατι σαν και εσενα δυσκολα θα βρουμε ανδρα στη Δεροπολη!! Ο Πυλιος κ ο Κωτσιος ειναι με τον Σαλα τον τρομερο ενω ο συντροφος Ταβος που σου κανει παντα το κλισμα ειναι με το συντροφο γυφτο-ραμα..

Βαγγελααααα εισαι θεος σε παμε τρελααααα!!!

Κεραύνιος είπε...

Όλοι όσοι προτρέπουν τον Ντούλε να κάνει στην άκρη μου θυμίζουν την γνωστή ρήση του σοφού μας λαού που λέει "πέσε μήλο να σε φάω". Όπως πολύ σωστά λέτε, ασχέτως με το ποιος ευθύνεται, η κατάσταση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού είναι τραγική. Ασχέτως με το ποιος μας έφερε ως εδώ είμαστε στην άκρη του γκρεμού. Όλοι εσείς που πιστεύετε ότι μπορείτε να παράξετε ποιοτικότερο, περισσότερο και κυρίως πιο πατριωτικό έργο γιατί δεν το κάνετε; Πως σας αμποδάει ο Ντούλες; Έστω ότι ο Ντούλες είναι ένας προδότης που ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα του. Αυτό πως αναχαιτεί τις έντιμες προσπάθειες εκείνων που θέλουν και μπορούν να εκπροσωπήσουν καλύτερα τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό; Αφού είναι πιο άξιοι και πιο πατριώτες γιατί δεν παραμερίζουν απλώς τον άχρηστο Ντούλε; Πως μπορεί ένας άχρηστος να κρατιέται τόσο καλά στην θέση του; Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας λοιπόν. Είναι προφανές πως αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να αποκτήσετε τα brand-names της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ για να τα χρησιμοποιήσετε εμπορικά. Απλώς σας τσούζει που δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάτι που δεν σας ανήκει. Δεν είστε απλώς άχρηστοι. Είστε άχρηστοι, λαίμαργοι, ρουφιάνοι και κλασσικά λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

4-56, den kserw pou zeis, an meneis Ellada mporw na se katalavw.
An meneis edw kai den to ksereis ,prepei na pas se giatro.
Oi KUQEZI filarako einai oti xeirotero tha mporouse na symbei stin Alvania,gia mas, s aytous tous kairous.
pros to paron den einai komma,alla den tha argisei na ginei.
Apo politikis apopsis....
Ousiastika tha einai i prospatheia tou RAMA na emvolisei to BERISHA apo deksia,opws tou tin efere ekeinos prin dyo xronia xtypontas ton apo aristera mesw tou LSI..
Ola ayta emena ligo me noiazoun,opoios thelei as kyvernisei tin Alvania,ayto pou den mou tairiazei einai pws ginetai se olo ayto to skiniko na yparxei ena komma pou styrizete se psifous b.ipirwtwn opws to PBDNJ,kai na symaxei me ayto to akrws ethnikistiko kataskeyasma.
esy pali,perimene na deis pote tha kyriksoun ti synergasia tous,kai gine etoimos na akouseis ti tha vrei o arxigos sou o DULE gia dikaiologia...
mexri tote..kalon ypno...KALHNYXTA sou !!!

Ανώνυμος είπε...

mas douleveis re dule .kathese me ton rama kathe teterth stis sygkentroseis tis symaxias les kai eisai gramateas tou sosialistikou kai meta mas kaneis ton palikara les kai den kseroume oti o ramma -topi-spaxiou einai mazi ena kai esy eisai i ...... tous pou se pane mia etsi mia alios.

Ανώνυμος είπε...

kala odoules einai me ton topi to rama to spaxiou tous camides klp.
oi alloi andi doule me poious einai?
mipws me to
PD+ΝΔ=ΕΛΛΑΣ

Ηπειρώτης είπε...

Κεραύνιε μάλλον δε ζεις σε αυτό τον κόσμο.

Το brand-name είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να ξέρεις ότι το brand δεν το έκανε ούτε ο Ντούλες ούτε ο Μπολάνος και ούτε το αριστερό σκυλολόι που μαζέψανε γύρο τους, κάποιο για αυτό το name φυλακίστηκαν και η σημερινή ηγεσία τους θεωρεί οχθρούς. Αυτοί οι άνθρωποι πήραν αυτό το name και το έκαναν ιδιοκτησία τους. Δεν μπορώ να to εξηγήσω αλλιώς, αν αυτοί οι άνθρωποι (τα δύο καμάρια σου) φύγουν αύριο πρωί, μπορείς να πεις 5 πράγματα που θα αφήσουν πίσω που εσενα σε ικανοποιούν;

Ανώνυμος είπε...

Όπα εμφανίστηκε και ο Κεραύνιος!!!!!!! που ήσουν χαμένος τόσο καιρό ρε αγορίνα;
Έτσι πες τα πες τα να σκάσουνε όλοι.
Εκτός από σενα το Μπελερη το Ντούλε και το Μπολάνο όλοι οι άλλοι είναι προδότες. Σκίσε μας τσούξε μας ελληναρά του μάστερ πλαν, αμα αρχίζω και σας γλύφω θα μου δώσετε κανένα καλό κομάτι σαν αυτά που έδωσε ο πρώην δήμαρχος .............; Δεν περιμένουμε κανενα ντουλε να μας εμποδίζει, ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια του. Αλλά βλέπεις είναι ότι βολικότερο για την ελληνοαλβανική φιλία και συνεργασία και όλα τα κέντρα αυτόν έχουν συμφέρον να αναγνωρίσουν. Οποιαδήποτε άλλη φωνή είναι αιρετική και προδοτική.
Κεραύνιε μη κολώνεις συνέχισε ακάθεκτος το γλύψιμο στον πιο χρήσιμο, πιο τίμιο, στον πιο αγωνιστή άνθρωπο που έβγαλε ο τόπος μας, γιατί τα διαβάζει όλα αυτά και σίγουρα θα σου ετοιμάζει μία καλή καρέκλα όταν μεγαλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

17 σχολια διαβασα και κανενα δεν αναφερεται στην ουσια,ολα ειναι τυπου κατινιας!ειναι κανεις που δεν θελει αυτη την προσφυγη,ειναι κανεις που θεωρει πως ειναι λαθος ενεργεια αν συμβει?

Ανώνυμος είπε...

11.46 εσυ θές τώρα να κανεις αυτη την κουβέντα με αυτούς εδω τους Βορειοηπειρώτες; Αυτοί είναι 10 νούμερα που άλλη δουλεια δεν κάνουν απ το να βγάζουν τα ματια τους εδω μέσα και να ξεφτιλιζουν τον βορειοηπειρωτικο ελληνισμό με το επίπεδο τους. Οξω ζώα, οξω άχρηστοι που δεν μπορείτε να συζητησετε. Ξεφτιλες. Όσο για το Ντουλε , άντε να το δούμε, χορτάσαμε απο λογια. Μια Χαρα είναι σε αυτη την περίπτωση η προσφυγή γιατί είναι πολυ συγκεκριμένο ζήτημα και η απόφαση του σίγουρα δεν αποτελεί προηγούμενο σε αλλα Βορειοηπειρωτικα ζητήματα. Αυτο το Λεω σε περίπτωση που η απόφαση θα είναι αρνητική.

Ανώνυμος είπε...

Ο 10-39 ειμαι παλι...
προς 11-46.
Να σου ξεκαθαρισω κατ αρχην πως δεν ασχολουμε με "πολιτικη και πολιτικους", οποιας πλευρας κι αν ειναι.
Δεν ξερω αν θεωρεις κατηνια αυτα που ανεφερα πιο πανω, ειναι ομως απλα γεγονοτα.
Ειμαι 100% να γινει η ενεργια που λες, μεν,επισημαινω πως δεν μπορει να την κανει καποιος που ειναι συμμαχος με τους θυτες,δε.
Αν το PBDNJ-DULE απεμπλακει απο καθε ειδους συμμαχια με οποιονδηποτε αλβανο, η αλβανικο κομμα,τοτε υπαρχει καποιο νοημα,οντας ομως φιλαρακια ακριβως με τους ανθρωπους που παρακινησαν και πετυχαν τις αποφασεις αυτες,δεν μπορεις παρα να κοροιδευεις τον κοσμο,κι οταν κοροιδευεις για σοβαρα εθνικα θεματα,η πραξη αυτη εχει μονο ενα ονομα
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!
Δεν ξερω αν βλεπεις ακομα κατηνιες, η σου αρεσουν οι κατηνιες,εγω αναφερω γεγονοτα,που οποιος εχει μια "Α" κοινη λογικη τα καταλαβαινει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε 5.18 δεν καταλαβαίνω. Αν την κάνει γιατί είναι προδοσία; Μήπως αυτο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τέτοια συνεργασία την οποία εσυ υπονοείς με τους Αλβανούς; Αν την κάνει σημαίνει πως όταν πρέπει να σταθεί απέναντι στο Αλβανικο κράτος το κάνει, ανεξαρτήτως του με ποια πρόσωπα μπορει να συνεργαστεί πολιτικά, για τα κουκιά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Και οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι στα ελληνικά κόμματα αλλα εξυπηρετούν όταν πρέπει τα συμφέροντα των Τούρκων και εκφράζουν διαφορετική άποψη. Προδοσία θα είναι αν δεν πάει ο Ντουλες στο συνταγματικό δικαστήριο. Εγω περιμένω να δω..

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Ντούλε αρχηγέ. Μην ακούς κανέναν. Καντα όλα τανα-που. Και τωρα που πήρες φόρα και θα στείλεις τους Αλβανούς στη Χάγη, στο
Στασβούργο, στο Λουξεμβούργο, στο Μαγδεμβούργο και δεν ξέρω που αλλού, για πες μας εκείνες οι μαύρες οι χιλιαδες υπογραφές που μαζεύτηκαν το
2000 για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δώσανε σε σενα, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;
11 χρόνια πέρασαν αλλά δεν μάθαμε κάτι. Τις πηγαίνει με τα πόδια κανένας δικός σου; Γιατί αν ξεκινήσει αύριο με τα πόδια για τη Χάγη ο
Μπολάνος μάλλον θα περιμένουμε τρεις δεκαετίες.
(πιστεύω να κάλυψα και τον 11:46 που το σώζει στην τελευταία φράση "αν συμβεί" και τον Βορειοηπειρώτη επιπέδου 12:40).

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτες, προσπαθείτε για δέκα χρονιά να διώξετε τον Ντουλε αλλά εις μάτην.

Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι , η αυτός είναι πολύ μάγκας η εσείς πολύ ανίκανοι (μα@@λακες).
Διαλέγετε και παίρνετε.

Παπαδήμος

..... είπε...

5:33 pos na ton dioksome vre syntrofe otan exei kati m@l@kes ipostiriktes san k tou logou sou na skotoneste gia tin vasilia tou.. pistepse me pos ta psomia tou einai liga,kaqne ipomoni k 9a ta deis ola.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνεις καλές εκτιμήσεις. Αν κατάλαβες ότι είμαι υποστηρικτής του ντουλε τότε στραβά αρμενίζεις αδερφέ.
Διαβάζω τόσα χρονιά ο ντουλες έτσι ο ντουλες αλλιώς, ο κόσμος είναι εναντίον του κτλ, και αυτό που βλέπω εγώ, ο ντουλες εκεί ατάραχος. Και ξαναλέω, η αυτός είναι πολύ μάγκας η εσείς πολύ ανίκανοι.

Παπαδήμος.

Ανώνυμος είπε...

κ.Παπαδημο μπορω να σου απαντησω εγω?Η απαντηση ειναι προφανης...αυτοι ειναι ανικανοι!Δεν πιστευω ο Ντουλες να ειναι τοσο μαγκας,εχουν φαγωθει πολυ μεγαλοι "μαγκες" για να μην μπορει να φαγωθει ο Ντουλες.Αλλα δεν μπορει και το ποντικι να φαει την γατα..και αυτοι που εχουν προσπαθισει να τον φανε ειναι ποντικοι μπροστα του,αρουραιοι και τυφλοποντικες.

Δημοσίευση σχολίου