Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Νέα πρόεδρος της «Ένωσης Χειμαρριωτών» η Μαρία Μπολάνου

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ «Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
16 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην «ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ»
 
            Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ενδεκαμελούς Διοικητικού συμβουλίου της ένωσης Χειμαρριωτών. Η παρουσία του κόσμου στον προκαθορισμένο χώρο των γραφείων της ΕΣΗΕΑ ήταν αρκετά ικανοποιητική. Το Δ.Σ που προέκυψε στις 11 του Δεκέμβρη συγκροτήθηκε σε σώμα στην 1η συνεδρίασή του στις 15-12-2011 με την παρακάτω σύνθεση:



Πρόεδρος: Μπολάνου Μαρία του Σίμου από Χειμάρρα
Α' Αντιπρόεδρος: Μπίφσας Λεωνίδας από Δρυμάδες
Β' Αντιπρόεδρος: Τσακάλης Ναπολέων από Πύλιουρι
Γενική Γραμματέας: Δημαλέξη Κλεμεντίνη από Χειμάρρα
Ταμείας: Ντούνης Γιάννης από Δρυμάδες
Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Γκούμας Θοδωρής από Χειμάρρα
Υπεύθυνη Κοινωνικής Πρόνοιας: Ιουλία Βείζη από Χειμάρρα

Μέλη:
Μπολάνος Στέλιος από Χειμάρρα
Μπελέρης Φρέντης - Διονύσης από Χειμάρρα
Κούτουλας Σπύρος από Χειμάρρα
Ντάφλας Νίκος από Δρυμάδες

Υπέυθυνοι για τα χωριά της επαρχίας:
·Κηπαρό, Σάββας Γιάννης

 Όλα τα μέλη του Δ.Σ δήλωσαν την πρόθεσή τους για συντονισμένη και ουσιαστική δουλειά προς κάθε κατεύθυνση για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Στην πορεία θα οριστούν υπεύθυνοι και για τα υπόλοιπα χωριά.

22 comments:

Τρομπα είπε...

Ποια ειναι αυτη η Μαρια ρε παιδια?Που ηταν τοσο καιρο?
Καλα τους αλλους λιγο πολυ τουσ γνωριζουμε..αλλα τι παιχνιδι παιχτηκε ετσι?
Φρεντη πως το σκεφτηκες αυτο?για ανατροπη ε?
Παντως οσο παει και ξεφτιλιζεται η ενωση,εκει που ειχε χιμαιραιους γνησιους αντρες με τιμη που περπαταγαν και ετριζε ο τοπος,απο τον Δημαλεξη,Φωτο Ζωτο,Αγγελο Κοκαβεση..ξεπεσαμε σε μια αγνωστη Μπολανο?
κριμα και ντροπη

Ανώνυμος είπε...

ki ali BOLLANO re paidia ????!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν κάποια σχόλια σαν τα προηγούμενα τα γράφουν δικοί μας ή σχολιάζουν και αλβανοί. Ρε ζώα αντί να πούμε μπράβο και συγχαρητήρια που τα παιδιά δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους αλλά ενδιαφέρονται και για τα κοινά.
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί στο προεδρείο βλέπω αρκετά κορίτσια
Συγχαρητήρια στη Μαρία και σε όλα τα παιδιά του προεδρείου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ.......ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ι ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ......ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΥΦΦ......ΜΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ..... ΞΕΝΕ-ΑΙΡΕΤΕ 12:32 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ

Πύλη του Όρους είπε...

Πολύ καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του μπλογκ. Ύστερα από μεγάλη αναμονή είδαμε το νεο Δ.Σ. της Ένωσης Χειμαρριωτών "PD" και με μεγάλο θαυμασμό παρατηρήσαμε ότι ο Μπολ-χάνος υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα καιρό μαζί με το nicu i gust (στενό φίλο) του Σαλί Μπερίσα.
Παρατηρησαμε με μεγαλη εκπληξη ότι η επικεφαλής της ομάδας άφησε τα αγγούρια και τις πατάτες και έπιασε το προεδρικό τιμονι. Προς όλα τα υπόλοιπα μέλη ευχόμαστε καλή επιτυχία και με δημιουργικότητα για το καλό του τόπου μας.
Όσο για σενα φίλε 12:32 πάμε για εθνικό αγώνα και όχι για καμάκι.

Ανώνυμος είπε...

topos sta aksia niata! kali dinami maria!

Ανώνυμος είπε...

epese poly i piaca re paidia...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΚΓΕΣ! ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι ο διαχειριστής του himara.gr ανταμείφτηκε με τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Αλλά το πιο αστείο είναι που η τρόικα Μπελέρης-Μπολάνος-Κούτουλας είναι πλεόν απλά μέλη του Δ.Σ. βάζοντας πρόεδρο καποια Μπολάνου και γεν.γρ. κάποια Δημαλέξη... Σε ποιους τα πουλάτε ρε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Pes ta re file giati egw akousa pos oxi mono antamifthike me tin thesi pou eipes alla tha pernei kai diplasio mistho kai pososta ap ta kerdoi. Alithia esy pos kai den evales ypopsifiotita eisai ap autous pou theloun na einai monimos ekso ap ton xoro oste na mporoun na sxoliazoun?
Kali epityxia sta paidia pou se dyskoles epoxes pou tsakonomaste metaksy mas mpikan mprosta

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3:54 ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;; Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΠΕΡΙΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ,ΑΛΒΑΝΩΝ,ΧΙΜΑΡΑΙΩΝ-ΑΝΤΙΧΙΜΑΡΑΙΩΝ, ΑΘΕΩΝ,ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ, ΓΚΟΡΙΚΩΝ, ΡΑΜΙΚΩΝ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΌΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΧΙΜΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΖΗΤΩ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΕΡΙΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΑΜΑ.ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΌΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΕΡΙΣΑ ΑΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ" ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

emis i borioipirotes tis perisoteres fores bgazoume ta matia mas moni mas. anti na poume brabo sta nea ta pedia.kathomaste kai leme ena soro mallakies.

Ανώνυμος είπε...

KAI SAN DIABASES KAI ESY 7:27 EIPES NA PETAKSEIS KAI ESY THN DIKIA SOY

Ανώνυμος είπε...

ego 9:36 leo afto ginete me olous emas . kai den to ipa na prosbalo kapion .ipa afto pou kanoume oli mas .den to egrapsa kakoproereta.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ 7:27 ETSI AKΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ......

Κεραύνιος είπε...

Κακομοίρηδες, τσούζει πολύ η Ένωση Χειμαρριωτών γιατί πάντα δείχνει τον δρόμο. Για όσους αποκαλούν άγνωστη την Μαρία Μπολάνου, ας τους ενημερώσουμε πως είναι δικηγόρος με σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές που με την αξία της έφερε εις πέρας. Προέρχεται από έντιμη οικογένεια της Χιμάρας. Είναι μία νέα γυναίκα που ασχολείται με τα κοινά και χωρίς να είναι μέλος του προηγούμενου ΔΣ της Ένωσης, συμμετείχε σε πολλές προσπάθειες χωρίς να προσπαθεί να γραφτεί κάπου το όνομά της. Σε αντίθεση με όσους έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τον ωχαδερφισμό και την εκ του καναπέ λασπολογία έθεσε τον εαυτό της στην πρώτη γραμμή και δεν φοβήθηκε να εκτεθεί και να κριθεί. Με λίγα λόγια της τρώτε τον κώλο κύριοι.

Η νέα Γενική Γραμματέας είναι επίσης ένα κορίτσι με ανώτατη εκπαίδευση το οποίο συμμετέχει στην Ένωση Χειμαρριωτών εδώ και χρόνια ούσα ακόμη ανήλικη. Σίγουρα και λόγω σπουδών και επαγγέλματος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από τον προηγούμενο στα καθήκοντα του γενικού γραμματέα. Άλλωστε γνωρίζει καλά που βρίσκεται αφού σε αντίθεση με τους "επικριτές" έχει βοηθήσει πολλές φορές προσφέροντας τον χρόνο της στις δραστηριότητες της Ένωσης.

Όσο για τον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας, έχει συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της νεολαίας της Χιμάρας και ασχολείται με την προβολή της Χιμάρας στο διαδίκτυο από τότε που εσείς νομίζατε πως το ίντερνετ είναι ομάδα ποδοσφαίρου της λατινικής αμερικής. Έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως στις δράσεις της ένωσης από το να αρθρογραφεί στην εφημερίδα που εξέδιδε μέχρι την συνεισφορά στο ταμείο και την οργάνωση εκδηλώσεων.
Φτάνουν αυτά, τα υπόλοιπα θα τα πει το έργο τους.
Υ.Γ. Όσο για τους παλιούς μην χαίρεστε, δεν έφυγαν. Τα απλά μέλη Μπελέρης, Μπολάνος, Κούτουλας είναι εκεί και θα συνεχίσουν να προσφέρουν όπως έκαναν μέχρι τώρα και ακόμη περισσότερο. Η Ένωση Χειμαρριωτών δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ τσιφλικι κανενός. Χάρει σε αυτά τα άξια παιδιά θα συνεχίσει να προσφέρει και να αγωνίζεται εξελισσόμενη και η ίδια.
Όσο για τους Μπερίσες και τους Ράμες, σας τους χαρίζουμε να τους χαίρεστε. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε με τον ελληνισμό και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

SINEHISTE DINATA!GIATI O ELINISMOS THELOUME NA INE PANTA PSILA!BORIOIPIROTES PREPI NA IMASTE OLI ENOMENI.GIATI PERASAME POLA OLI.KALES EPITIHIES STA PEDIA!!!

Ανώνυμος είπε...

Hahahaha...keraynie,mas epeises.

Ανώνυμος είπε...

den prospathisa na piso kanenan gia tipota.ime 60 hronon kai den boris hazopedo na ironevese 10.05 KAI DEN EHO GRAPSI POTE ARNITIKO SHOLIO GIA KANENAN.

Ανώνυμος είπε...

keravnie, ...... opou les,ta exei ola ayta ta proterimata....den tin kserw kai tha ta apodextw opws ta les.
exei omws ena xontro meionektima...
tin lene BOLLANO !!!!
kai i Boreios hpeiros den antexei allous BOLLANOUS!!!!

Κεραυνιος είπε...

Αδερφε 1.12 η Χιμαρα εχει πανω απο 300 Μπολανους. Να τους αποκλεισουμε ολους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΠΟΛΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....

Δημοσίευση σχολίου