Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η αριστερά βλέπει τι ποιεί η δεξιά …


Σειρά επαφών με κόμματα της δεξιάς είχε εντός της ελληνικής επικράτειας ο πρόεδρος του MEGA, Χρήστος Κίτσος. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ν.Δ και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ. Ενώ είναι δεδομένη η στήριξη που παρέχει εξαρχής στο νέο κόμμα η κυρία Μπακογιάννη. Παρατηρούμε, λοιπόν πως το νέο κόμμα επιχειρεί να αναπτύξει τις σχέσεις τους με όλο το φάσμα της Δεξιάς στην Αθήνα, και να καταστήσει έτσι σαφές ..

.. πως από δω και στο εξής θα αποτελεί τον συνομιλητή αυτών των κομμάτων σε θέματα που άπτονται του βορειοηπειρωτικού.

Δεν διευκρινίστηκε απο τους εκπροσώπους του κόμματος αν επιχείρησαν να συναντηθούν και με εκπροσώπους άλλων κομμάτων και δεν κατέστη εφικτό ή απλώς δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο.

Δεδομένου ότι το ΚΕΑΔ, αλλά κυρίως ο πρόεδρος του Βαγγέλης Ντούλες, έχουν ταυτιστεί στην κοινή γνώμη με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πρόσφατη συνεργασία του κόμματος με το αλβανικό PS του Εντι Ράμα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ύπαρξη και ενός νέου πολιτικού φορέα που θα εκπροσωπεί τους «δεξιούς» βορειοηπειρώτες. Παρομοιο εγχείρημα, να θυμισουμε είχε γίνει και τα προηγουμενα χρόνια με το ΚΑΔΕ του Καραμέλιου, χωρις να έχει τα επιθυμητα αποτελέσματα.

Έχοντας ως βάση στην Αλβανία την ευρύτερη περιοχή των Αγίων Σαράντα και την Κορυτσά και στην Ελλάδα μια σειρά συλλόγων επιχειρεί το νέο κόμμα να περασει το στιγμα του. Το νεο κόμμα προσπαθει να επωφεληθεί απο τη δυσαρεσκεια που υπαρχει στα χωρια των Αγιων Σαρνατα σχετικα με την ελλειπη εκπροσωπηση τους στο ΚΕΑΔ, και το συνεχες καπελωμα απο στελεχη που καταγονται απο τη Δρόπολη, και επίσης να επωφεληθει απο την χλιαρη υποστηριξη που παρειχε το ΚΕΑΔ στου Κορυτσαιους.

Ποιο ειναι ομως το προφιλ του, ποια εικονα εχουν περασει στο ευρυ κοινο;

Τα νηματα στο νεο κομμα φαινεται να τα κινούν ατομα που δεν εμφανίζονται να κατεχουν ρολο στο καταστατικο της οργανωσης. Υψηλα υσταμενοι του αλβανικου κρατους, πρωην στελεχοι της Ομονοιας και του ΚΕΑΔ που ειτε ειχαν διαφορετικα πιστευω και αποχωρησαν είτε βρεθηκαν στην απεξω και επελεξαν να ενταχθουν στο νεο φορεα. Ο προεδρος του κομματος εμφανιζει ενα χαμηλων τονων προφιλ και ειναι παντα μετρημενος στα λογια του. Αποφευγει να κανει δηλωσεις που θα προκαλεσουν ενταση και εμφανιζαεται παντα ετοιμος για συνεργασίες.

Αντιθέτως, οι πλειοψηφία των μικρομεσαιων στελεχων εμφανίζονται ιδιαίτερα θορυβόδεις, με αιτήματα και δηλώσεις που θα προκαλεσουν εντασεις. Ειναι κυριως αυτά τα στελέχη που δινουν στο κομμα την εικονα του δεξιου κόμματος.

Γενικώς το νεο κόμμα δίνει την εικόνα πως έχει στα σπλάχνα του οτι απέρριψε το συστημα του ΚΕΑΔ, από παραγκωνισμένα στελέχη, φωνακλάδες ονειροπόλους μέχρι και έλληνες διπλωμάτες που δεν ειχαν καλη συνεργασια με το ΚΕΑΔ.

Αγκάθι για όλους αυτούς παραμένουν οι κατηγορίες πως το MEGA αποτελεί δημιούργημα αν οχι του ίδιου του Μπερίσα, στελεχών του P.D.


Με το MEGA να εδραιωνει τη θεση του ως συνομιλητης της δεξιας εντος και εκτος των συνορων, παραμενει μεγαλο ερωτηματικο η σταση που θα κρατησει η «δεξια ομαδα» της Ομονοιας και του ΚΕΑΔ. Η ομαδα που βλεπει να χανει συνεχως εδαφος στα εσωτερικα του κομματος και να προωθουνται στελεχη που ανηκουν στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι πολυ πιθανο αν εστω και ενας απο την ομαδα αποφασισει να αλλαξει στρατοπεδο θα παρασυρει και τους υπολοιπους, καθοτι με ελαχιστες εξαιρεσεις διατηρουν πολυ στενες σχεσεις μεταξυ τους. Και βεβαι δε μιλαμε για αυτους που βολευονται με τη ρητορια της δεξιας, αλλα αυτους που η ιδεολογια τους και τα πιστευω τους ταυτιζονται με τον ευρυτερο χωρο της λαικης δεξιας, οπως αυτη εκφραζεται απο την τωρινη ηγεσια τηνς ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Συνδετικός κρικος της ομαδας αυτης με την ηγεσια του ΚΕΑΔ παραμενει ο προεδρος της Ομονοιας Βασιλης Μπολανος. Πολλα λοιπον θα εξαρτηθουν απο τη σταση που θα κρατησει ο πρωην δημαρχος Χιμαρας, που σιγουρα εχει πολλα παραπονα απο τη σταση που κρατησε η ηγεσια του ΚΕΑΔ στις τελευταιες δημοτικες εκλογες.


23 comments:

Ανώνυμος είπε...

Tha itan ena lathos na tautistoun oi politikoi mas foreis stin idiaiteri patrida me ta politika kommada edw stin ellada.
Aloimono an kopoun oi epafes me to kentro, epeidi autoi einai aristeroi kai meis deksioi i toubalin.
O Xristakis Kitsios deksios?? Apo pou kai ws pou?
Pisteuw oti o logos pou den suntantithike me to pasok einai oti auti ti stigmi to pasok stereitai igesias, na steiloun email kai na tous apantisei poios?Krataw mia mikri epifulaksi na esteilan kai tous apantise arnitika o filos tou Tzomaka, Karximakis,( alla pisteuw tha mas eixan enimerwsei).

Afiste tis xazomares, aristeri omonoia deksio mega, giati i patrida den xwraei alles diaspaseis. Kaneis den perisseuei.

Oson afora ton aristero Ntoule, o Ntoules niwthei aristeros, alla panw apo ola ton endiaferei to apotelesma, auto pou leme ta "koukia", ean ta koukia tou bgainoun den exei problima na sunergastei kai me deksious, mexri kai me tsamides. Apla stis teleutees ekloges pontare sto alogo pou legete rama kai dustuxws exase. ( Ektos kai an tous sundeoun alles eidous "epixeirimatikes" sxeseis..)

Me eksairesi ton tzomaka kai ton gianni gianni,maliouki, poios allos thewreitai aristeros stin omonoia? Ton kaisi kai ton ntaliani? Autoi pane opou tous paei to xrima, o aeras ennow. Ton papa? Tin selliou? Ton themi kaisi? Makari ta kouantra mas na itan prosilwmenoi se mia idea alla dustuxws i pleiopsifia ( i katantia mas)to bradu koimountai deksioi to prwi ksupnoun aristeroi.As afisoume tis xazomares den einai wra gia diairesi.
As min peftoume stin pagida twn ellinikwn kommatwn kathara gia psifothirikous skopous.

Kali Xronia

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησα διαβάζοντας το άρθρο του http://aristerastidropoli.blogspot.com ελπίζοντας να δω σχετική ανάλυση για τις εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα της ιδιαιτέρας μου πατρίδος και στην πορεία διαπίστωσα ότι το άρθρο έχει να κάνει περισσότερο με τις ίδιες τις επιθυμίες του αρθρογράφου για την τροπή της πολιτικής στον τόπο πάρα με την ίδια την πολιτική πραγματικότητα.Βεβαίως κατανοώ πλήρως την αναδημοσίευση από το άλλο φερέφωνο της αριστερής τσέπης στην Δρόπολη εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του αρθρογράφου επί των πραγματικών γεγονότων προσπαθούν και αυτοί με την σειρά τους να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις πραγματικές ζυμώσεις που γίνονται στους κόλπους του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ που όπως διαφαίνεται δεν είναι μακριά η ώρα της επόμενης διάσπασης για τον ίδιο λόγο φυσικά που έγιναν και οι προηγούμενες.Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΣΕΠΗΣ. Και δύστυχος για τον προλετάριο φίλο μας θα έχει περισσότερα θύματα η αριστερή πτέρυγα γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει και κάποιος ουσιαστικός λόγος να βρίσκονται πέριξ της κατσαρόλας.Αυτό που θα πρέπει σίγουρα να προβληματίσει τον φίλο μας τον προλετάριο είναι το τι θα ψηφίσει το αριστερό εκλογικό σώμα της Δρόπολης στις επόμενες εκλογές εν απουσία αριστερού εκπροσώπου....ΔΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα..!!

ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι... Τραγικό κείμενο απ όλες τις απόψεις. Βορειοηπειρωτη, ρίχνεις πολυ το επίπεδο απ όλες τις αποψες αναδημοσιευοντας αυτο το πράμα, που εκτός απο ψέμματα είναι και απίστευτα κακογραμμενο, ασυντακτο και χωρίς ειρμο.. Και ας δείξει κάποιος στον αγραμματο συντάκτη που είναι ο τόνος στο πληκτρολόγιο γιατί μας έβγαλε τα μάτια, και μετα ας κάνει πολιτικές αναλύσεις....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:18 ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΠΕΡΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΞΟΥΜΕ DHE KULTUREN E KOMBIT SHQIPTAR NE DROPULL ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝYΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ 17Ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ REFUGJIATET BARBARE GREK QE NDOQEN FISET AUTOKTONE SHQIPTARE NGA VATRAT E LASHTA ILIRE NE DROPULL PRANDAJ DHE KRYETARI I KOMUNES E DROPULLIT TE POSHTEM MITER MALIOKOY BASHKEPUNON ME ARKEOLLOGET ITALIAN DHE SHQIPTAR PER RINGJALLJEN E SHQIPTARISMIT NE DROPULL.NE SI TRASHIGIMTAR TE IDES SOCIALISTE KEMI PER DETYRE TE MPROJME SOCIALISMIN DHE VEPREN E MADHE QE NA KA LENE VITORIA CURI DHE JORGO SULIOTI NE DROPULL.me shume puthje socialiste KUALICIONI I MAJTE NE DROPULL

Ανώνυμος είπε...

per aritjet tona ka dhene kontribut edhe ministri spiridhin ksera sebashku me nenkryetarin e parlamentit zoti tavo.
zoti dule nuk mundet te kontriboj sepse i perket zones se vurgut.

Ανώνυμος είπε...

KE TE DREJTE SHOKU 7:36 DHE BASHKEVAZHDIMTAR I IDES SOCIALISTE NE DROPULL SHOKU DULE KA MARE PERSIPERE LULEZIMIN E SOCIALISMIT NE ZONEN E VURGUT ME KRYEBASHKEPUNTOR NE MBROJTJEN E TRADIATAVE SHQIPTARE NE VURGE DHE MONUMENTEVE TE LASHTA ILIRIANE NE FINIQ SHOKUN SOKRAT SPIRO..ROFTE DEMOKRACIA E PROLETARIATIT

Ανώνυμος είπε...

Περαν του οτι ειναι αστειο το κειμενο και εκφραζει το θελημα του κειμενογραφου του καθως καμια επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχει ειναι λαθος οσων προβαλουν τετοια κειμενα γιατι συντελουν στην διασπαση της ηδη χιλιοκαμματιασμενης μειονοτητας

Ανώνυμος είπε...

10.51
une as per sosializem fola as per demokracine e prolektaratit ato i perkismin brezit dhe mentalitetit tend.
ti s je vec se nje qen i terbuar qe leh se ke friken e humbjes se kariges.
kur arin dhe permend nje kallupaxhi si idhul te socializmit tregon nivelin tend qesharak.
me vjen keq qe po ta them por je per te ardhe keq. po nga ana tjeter buzeqeshe sepse tregoni nivelin tuaj, nivelin qe do te mposhte dulen , nivelin te cilin as ne enrrat tuaja nuk e arrini dot

Ανώνυμος είπε...

KURRE PERMEND NJE KALLUPAXHI TREGOJ NIVELIN E SOCIALISMIT DHE KUR SHKRUAJ PER DEMOKRACINE E PROLETARIATIT SHKRUAJ SE SHIKOJ ATE KATRANIN E KUQE QE SKA IKUR AKOMA NGA SHPIRTI I MINORITARIT DHE MOS E LIENI BARDHE E BLU SE PRISHNI BOJEN KOTE.DHE DULJA S ESHTE ASGJE TJETER PERVEC PASQIRES ATIJ KATRANIT TE KUQE.SKAME PER TE HUMBUR ASNJE KARIGE SE SKISHA NE JETEN TIME NDONJE KARIGE PO DO ME BEHEJ ZEMRA MAL PO I SHIKOJA TE TER SIPER NE KARIGE ME NJE LITAR NE FYT....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΕ:ΑΥΤΟΣ ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ;;;;;-Η ΜΑΝΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:-ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...KUPTOVE TANI O KOPIL I REGJIMIT APO DO QE TI SHKRUAJE DHE NE TURQISHT QE TA KUPTOSH ME MIRE...

Ανώνυμος είπε...

mas zalisate ta limpa me ta arvanitika sas.. afou gnorizeste toso kala metaksi sas sikoste k kanena til kai liste tis diafores, eiste kai oi dyo sas kokloqe..
2:20 an den eisai i idios o dules, pigene stistou ton pisino giati mas ta ekames vouno me tis kokavles sou.. san den ntrepeste les k den yparxei kanenas allos na mas igithei ektos aytounou tou saxlamara. anoikste dromo k se kanenan allon re paliotomara pou to exete kanei monopolio les k oi ipolipoi den exoun kanena dikeoma na iperaspistoun ta dika mas simferonta..

Ανώνυμος είπε...

Dule thee ta meli tis pae se xeretun!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά τι είναι όλα τούτα τα αλβανικά;;;
Και εσυ κυριε Βορειοηπειρώτη τι έιναι τουτες οι μαλακιες που δημοσιεύεις;
Πως θα ακαταλάβει κάποιος ρε που δεν γνωρίζει τη γλώσσα; Και στο κατω κατω σε βορειοηπειρωτικο μπλογκ υποτίθεται ότι μαπίνουμε όχι σε αλβανικό.
Εαν δε σταματησεις να δημοσιευεις τα αλβανικά και να σβήσεις ότι δημοσίευσες τότε άλλαξε το Βορειοηπειρώτης σε Αλβανός, θα έχεις περισσότερη δημοτηκότητα!
Ξεφτίλα ρε ξεφτίλα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ 3:31 ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ.Η ΕΚΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΜΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΟΡΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ... ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

5.11
δεν εισαι τπτ αλλο απο ενας απλος σηκωφαντης.
κριβεσαι πισω απο την ανωνυμοτητα ενος βλογκ και νομιζεις οτι λες εξυπναδες.
ο ντουλες μας ποθλησε μας εκανε μας μας μας...
εχεις στοιχεια παμε στη δικαιοσύνη.
και ασε περι σοσιαλισμον και μλκ. ολοι οσοι ειμαστε κεαδ-ομονοια ειμαστε σοσιαλιστες?
ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

5:04
Αν εγώ είμαι "αγαπητή", "μινοριταρα" και οτιδηποτε σε θηλυκό τότε εσύ είσαι ο Ψινακης που βγήκε να κάνει τσάρκα για κανενα τεκνό.
Ρε νουμερο την παλευεις; Τι είναι όλα τουτα που αράδιασες; Αν τα πιστευεις κιολας δεν αξίζει καν να σχολειται καποιος μαζί σου.

H ΤΣΙΛΩ είπε...

anonyme 5:04 me viskeis apolutos simfoni sta pio polla,diafono omos sto thema glosas. den iparxei kaneis apo emas pou grafoume sto v.ipiroti na min gnorizei tin elliniki, as einai opos ipes ap tis perioxes i gia tous logous pou aneferes.. mporeis na grafeis greklish opos to kano k ego.
mia erotisi: me ton typo pou tsampoukaleyeste milate k sta elinika k ktl mia xara, pios o logos na milate stin alvaniki afou ta ellinika sas einai aptesta?

Ανώνυμος είπε...

Sintrofia ohi paniko , I deksia den tha perasei oso ehome arhigo ton sintrofo Vangjel !
Me sevas kasteros socialistis !

mixos είπε...

kastere an fygei o ntoules pion protineis gia arxigo-igeti? giati ap oti vlepo oloi oi ipolipoi einai poly xamilon tonon k den nomizo pos katexoun tin mpala.

mixos

Ανώνυμος είπε...

Ας φύγει ο ακατανόμαστος και βλέπουμε.
Ουδείς αναντικατάστατος.

Ανώνυμος είπε...

O MAYRO MIXO AMA ANTIKATASTISOYME TON NTOYLE ME ENAN ALON ME TIS IDIES IKANOTITES TOTES FIDI POY MAS EFAGE... ALLO I KATOXI TIS BALLAS KAI ALLO NA MIN RIXNEIS PASA SE KANENAN..EXEI DIAFORA.TO XEIS DEI TO FILMI TOMKA DHE SHOKET E TIJ?? AMA DEN TO EXEIS DEI PIGENE DESTW IDIKA EKEI POU LEEI "TOPI ESHTE I IMI UNE DO TA GJUAJE PENALLTIN" AYTOS EINAI O DULES OTAN ITAN MITSOS

ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ είπε...

milame oloi gia ton enan ton monadiko ton anepanalitpo igeti mas pou omoios toy den exei ksanamatabgei ston xwro mas gia pite moy re paloykaria ti katorthomata mas exei kanei o igetis mas aytos o monadiko poy den yparxei allos na ton antikatastisi giati re paloykaria edwse se kapoion allon tin dinatotita kai an tin eixe na to praksi h toy ekove ta podaria !!! kai as mas pei ti ekame to kamari mas ola ayta ta xronia gia tin sispirosi toy ellinismoy , pote pigene me tin deksia pote me tin aristera alla pote me ton ellinismo alla panta me tin prosopiki toy maramoni stin karekla katafere na ksepoylisi ta panta!!!
ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ

Δημοσίευση σχολίου