Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Πρόξενος Αργυροκάστρου


Από τη Δευτέρα βρίσκεται στην έδρα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, ο νέος επικεφαλής του κ. Νικόλαος Κοτροκόης. Ο κ. Κοτροκόης διαδέχθηκε τον κ. Ριζόπουλο Ιωάννη, ο οποίος και μετατέθηκε με το βαθμό του Πρέσβεως σε άλλη θέση στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικόλαος Κοτροκόης, με πολύ καλή σταδιοδρομία στο Διπλωματικό Σώμα και το Υπουργείο των Εξωτερικών, έχει διατελέσει σε θέσεις .. 

.. που είχαν σχέση με τον Ελληνισμό του εξωτερικού, πράγμα που θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα στο νέο του πόστο στο Αργυρόκαστρο, όπου ως γνωστό ζει και δραστηριοποιείται ο βασικός κορμός του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Ως εκ τούτου το πόστο αυτό, όπως και ο θεσμός του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικός και κρίσιμος και ευχή και προσδοκία είναι ο νέος διπλωματικός αντιπρόσωπος της Μητέρας Πατρίδας να αξιωθεί να ανταποκριθεί στα μέγιστα στις υποχρεώσεις του.

Σχετικό άρθρο

Νικόλαος Κοτροκόης, ο νέος Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου.

Τι αφήνει πίσω ο Ριζόπουλος

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

egw lew na mazeftei ektakta i Omonoia na tou dwsei ena dekorato etsi gia kalosorisma kai gia kalo podariko !!!

Ανώνυμος είπε...

apo komatoskylo se komatoskylo fernei afto to pasok re gamoto efyge o enas o sklyropirinikos pasokos hrthe o allos ap tis vrikseles pou einai kai syndikalistis stous diplomates me to pasok..mono i nea dhmokratia epi epoxh ntoras kanane tin diafora se epoxes dikies tous tis neas dhmokratias eferan tous pasokous ton pazio pou hrthe ap tin FRANCE kai epine kafe me ton ramma kathe mera epi 3 xronia kai ta legane synexeia afou nostalgousan tin poli tou fwtos kai ton rizopoulo pou htan to doro tis ntoras ston venizelo kai ston vlastari tis eleftherotipias.

Δημοσίευση σχολίου