Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστολή Κίτσιου προς Μπολάνο για τη σύσταση Εθνικής Επιτροπής Απογραφής

Προς κ. Βασίλη Μπολάνο  Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας
Κοινοποίηση: Προς Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας

΄Αγιοι Σαράντα 25.9.2011

Θεωρώντας ότι το θέμα της προστασίας της εθνικής μας ταυτότητας αποτελεί για όλους μας εθνική και όχι πολιτική υπόθεση προτείνουμε την άμεση σύσταση Εθνικής Επιτροπής Απογραφής των Ελλήνων στην Αλβανία και παροτρύνουμε το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας να καλέσει σε στρογγυλή τράπεζα προσωπικότητες από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, στην οποία να συζητηθούν από κοινού οι στρατηγικές και ταχτικές αντιμετώπισης της εν λόγω υπόθεσης.

Το Κόμμα « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-MEGA, θέτει στην υπηρεσία των κοινών εθνικών μας θεμάτων όλο το πνευματικό δυναμικό και συνάμα τις δικές του διεξοδικές προτάσεις που διαθέτει.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

Πηγή: http://www.mega-eemm.com

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ενα γρηγορο σχολιο.
Ποσο για τον ....... ειναι τα κουαντρα μας?
Ο ενας 10 μερες πριν την απογραφη ζηταει να απεχουμε και ο αλλος 5 μερες πριν την απογραφη ζηταει συστασει επιτροπης για την απογραφη. Ρε ορνια αυτο επρεπε να το κανετε μηνες πριν ( ασχετα ποτε θα εκανε την απογραφη η Αλβανια, ).

Σ.Γκ

Lazaros είπε...

τώρα μιλας ομορφα σύντροφε etno-kulturor Voripirot

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η απογραφή είναι εθνικό θέμα και είναι υπόθεση όλων και όχι μόνον του Γενικού Συμβουλίου, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Όλοι οι Φορείς, διανοούμενοι, να καταλήξουν στο πιο σωστό, για να μην ρίχνουμε το μπαλάκι ο ένας του άλλου αύριο. Η επιστολή του Αμερικανού αντιπροεδρεύων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ενθαρρυντική. Ας σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να δείξουμε το ελληνικό μας πνέυμα, όλοι σύσσωμοι.

Ανώνυμος είπε...

καλα θα είναι να γίνουμε ένα και να πάμε όλοι μαζί στην απογραφή του πληθυσμού. Είναι μεγάλο εθνικό θέμα και θέλει σοβαρότητα. Κάνω έκκληση σε όλους τους έπαρχους να συναντηθούμε και να ζητήσουμε το Μπολάνο να αποφασήσουμε το τι θα κάνουμε. Χ. Καισης

Ανώνυμος είπε...

κατ αρχας πως γινεται να δημοσιευεται η επιστολη πριν την παραλαβει ο παραληπτης? χαχαχαχαχα... και δευτερον , αυτο που εχει και μεγαλυτερο γελιο, ποιοι ειναι το πνευματικο δυναμικο? Ποσο γελιο ριξατε μολις το διαβασατε αυτο, πειτε την αληθεια.Ελατε πειτε την αληθεια. χαχαχαχαχαχα.....

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Γιατί αυτό το ΜΕΓΑ παλικάρι ο Κιτσιος δεν κάλεσε ο ίδιος τη στρογγυλή τράπεζα όλων των παραγόντων και πέταξε το μπαλάκι στη Γ.Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
Πολύ αργοξυπνημένο το ΜΕΓΑ τώρα θυμήθηκε για την απογραφή; Μέχρι τώρα που ήταν; Γιατί δεν συμμερίστηκε τις προτάσεις του βουλευτή Μπάρκα, ο οποίος μίλησε πολύ νωρίς και ώριμα για το εθνικό αυτό θέμα;
Όταν ο Κίτσιος προτείνει στο Γ.Συμβούλιο της ΟΜ να καλέσει στρογγυλή τράπεζα, τι, νιώθει μειονεκτικός προς το Γενικό Συμβούλιο, ή μήπως αδύναμος για την διεκπεραίωση τέτοιας πρωτοβουλίας; Γιατί ο Κίτσιος δεν κάλεσε απ΄αυτή τη στιγμή κάποια στελέχη με πολιτικό και εθνικό βάρος σε τέτοια θέματα, όπως είναι τουλάχιστον οι Έλληνες βουλευτές, (τους οποίους χρεώθηκε στις τοπικές εκλογές ως ταυτότητα που τον πάει στο Μπερίσια;)
Μήπως η πρόταση αυτή γίνεται επειδή είναι σίγουρο ότι θα πέσει στο κενό, εφόσον είναι γνωστή η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτοι που πνευματικά μειονεκτικοί μπορούν να ρίξουν μεγάλο γέλιο για εθνικά θέματα κύριε της 26 Σεπτεμβρίου 2011 και 1 :19 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αθώε,ο ρόλος είναι όχι εσύ. Αν ο πρόεδρος του ΜΕΓΚΑ κ. Κίτσιος κάνει μία πρόταση στον προέδρο της Ομόνοιας, το κάνει ως αρκετά υπεύθυνο άτομο. Ζητάει από την Ομόνοια να αναλάβει ευθύνες και να πάξει το ρόλο που της έχει δώσει η ιστορία. Είμαι βέβαιος πως θα είχει κατά νού του πως οι αθώοι τύποι του είδου σου δεν επιτρέπουν να υπάρξει ενότητα στον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό. Εσύ δεν νομίζω ότι έχεις γνώση της σοβαρότητας του θέματος, γιατί διαφορετικά άλλα θα έπρεπε να γράψεις. πωε δεν τολμάτε να πήτε έστω και μία φορά πως κάτι υπόθηκε καλά και από κάποιον άλλο.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Ο Αθώος προς 2.51. Είμαι πολύ βέβαιος ότι αν ο Κίτσιος και όποιος σήμερα είναι στο ΜΕΓΑ χτυπήσει την πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από προδότης και διασπαστείς σήμερα θα μετατραπεί σε πατριώτης και ήρωας.
Η ενότητα όπως τη βλέπω εγώ μακάρι να συμβεί, όπως τη θέλεις εσύ ποτέ να μη γίνει(γιατί πρόκειται προς εξυπηρέτηση συμφερόντων μιας συγκεκριμένης ομάδας) και δεν θα γίνει (γιατί υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν στον Ελληνισμό και όχι στα συμφέροντα σας).
Είπα ότι με την πρόταση αυτή ο Κίτσιος δεν ανεβαίνει στο ύψος των περιστάσεων που δειλή το Κόμμα του, αλλά δείχνει πως είναι εξαρτημένος από την ΟΜΟΝΟΙΑ (!!!). Ωστόσο και το ένα στρατόπεδο και το άλλο κυρίως εκείνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Που μόλις πήρε "την εντολή" από τους Έλληνες να τους κυβερνήσει τα θαλάσσωσαν (για να μη πω βαρύτερη κουβέντα. Πόσο όμως τώρα αυτοί θα συνεργαστούν όταν δεν έχουν συγκεκριμένες προτάσεις και εκείνο που πρεσβεύουν είναι διαμετρικά αντίθετο.
Εσύ διαβολεμένε αθώε, πιστεύεις ότι θα γίνει κάποιο συγκεκριμένο βήμα ως προς την πρόταση Κίτσου; θα σου πω που είμαι και να μου τρυπήσεις τη μύτη. Σου λέω απλώς θέλεις να έμμεσα να εξυπηρετήσεις όχι τον Κίτσιο αλλά τα λαμόγια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, Δ.Λ.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ,ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ,ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025 ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 30-35.000...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΘΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ, Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ...ΠΩΣ Δ.Λ.Δ. ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ???
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ,..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

nai re file omws me poio dikaiwma zhta h sunexia ths omonoias se komma apo th palia thn kalpikh thn omonoia pou thn efage o doules thn omonoia pou synergazetai me to panalvaniko kead.
e tote emeis oi omono-keadites th na poume??????
nai sas agapame...........oxi kurioi o kathenas xarazei ton diko tou dromo kai ton krinoun eseis xaraksate to diko sas........

Ανώνυμος είπε...

Kitsio -Kitsio pros dieykolinsi sou otan apeythinese sto keadh mallon thes na to onomaseis alvanopoiimeno..o oros panalvaniko den vgazei noima....

Ανώνυμος είπε...

eksipnakia 4.10 vgazei nohma an mpeis kai diavaseis to orama tha deis pws apokalei to kead.

Δημοσίευση σχολίου