Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο ρεβανσισμός των νέων αιρετών

Επιχείρηση «σκούπα»  στην Επαρχία Άνω Δρόπολης
Οι νεοεκλεγέντες αιρετοί των δήμων - επαρχιών, δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους αφού συνήθως υπόσχονται περισσότερες θέσεις, από αυτές που μπορεί να προσφέρει κάποιος δήμος ή επαρχία. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με κάποιες ακριτικές επαρχίες στα μέρη μας, όπου οι έπαρχοι δεν μπορούν να στελεχώσουν τις υπηρεσίες τους με προσωπικό ανάλογων προσόντων και συνήθως προσλαμβάνουν άτομα από κοντινά αστικά κέντρα ή από την περιοχή χωρίς να έχουν τις περισσότερες φορές την ανάλογη παιδεία (θα μου πείτε εδώ δεν έχουν οι έπαρχοι…). Έτσι ήταν σύνηθες το φαινόμενο όταν κάποια επαρχία άλλαζε «χέρια» να μην γίνονταν ιδιαίτερες αλλαγές στο προσωπικό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο αυτή τη φορά στις επαρχίες της ελληνικής μειονότητας (στην αναγνωρισμένη περιοχή) όπου άλλαξε ο έπαρχος.

Συμφώνα με κάποιον αναγνώστη μας, που υπογράφει ως Κώστας Σελλιώτης, στην Επαρχία Α. Δερόπολης υπήρξε επιχείρηση «σκούπα» και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, με πίεσεις του προέδρου του ΚΕΑΔ αφού η συμφωνία με τους σοσιαλιστές ήταν ξεκάθαρη: «Εσείς τον έπαρχο, εμείς το προσωπικό».  
Δεν θα δημοσιεύσουμε όλη την επιστολή του αναγνώστη γιατί απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίων κάποιων προσώπων, δημοσιεύουμε μόνο την περιγραφή που κάνει στις οκτώ απολύσεις που έγιναν σε αυτή την επαρχία και την τελευταία παράγραφο:

1.Φίλιππας Ντέτσικας, από τους παλιότερους γεωπόνους της Δερόπολης, γνωστός για την αγάπη του για τον κάμπο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για θέματα γεωργικής ανάπτυξης. Δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ τη Βόρειο Ήπειρο, μαζί με την οικογένειά του.
2.Θανάσης Μπούνταλης, ο δάσκαλος από τους Βουλιαράτες, ο οποίος ήταν ο ταμίας της επαρχίας και γνωστός σε όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο. Από τα πιο διακεκριμένα διαχρονικά στελέχη της Ομόνοιας, ο οποίος τελευταία ήταν και γραμματέας για την Άνω Δρόπολη, αλλά διαχώρισε τη θέση του όταν ο Ντούλες αυθαίρετα αγνόησε την απόφαση της Ομόνοιας για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2009. 
3.Μιχάλης Ηλίας, αστυνομικός, γνωστός και σαν ο Ντερέκας της ΄Ανω  Δρόπολης, ο οποίος ζει κι εργάζεται  στον τόπο του όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης.
4.Θεοχάρης Μπάρκας, αστυνομικός, ο οποίος προέκυψε με κακιά βιογραφία γιατί η μάνα που τον γέννησε έκανε το σφάλμα να γεννήσει και τον Παναγιώτη το Μπάρκα και να είναι αδέρφια. Ακόμη έχει στο σόι του κι έναν άλλο «δραπέτη» από το μαντρί του Ντούλε, τον Κώστα το Μπάρκα.
5.Στέφος Τσάμης, υπεύθυνος δασικής υπηρεσίας, ένας νεαρός που χτίζει στον τόπο του τα όνειρά του μαζί με την οικογένειά του.
6.Χρίστος Νίκας, υπεύθυνος του αρχείου της επαρχία, από την παλιά γενιά των εκπαιδευτικών, ζει στον τόπο του όλα αυτά τα χρόνια.
7. Τάσης Κολιός, υπεύθυνος για τα θέματα πολεοδομίας.
8. Αχιλλέας Πουλέρης, μηχανικός.
            «….. Αυτά τα 8 άτομα, όλοι τους βιοπαλαιστές, δεν εκδιώχτηκαν από τον νυν έπαρχο, Χρίστος Ντούτση με εντολή Μπερίσα, αλλά με ρητή εντολή Ντούλε, ο οποίος την ίδια γραμμή πέρασε και σε άλλους έπαρχους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εφαρμόζει κατά γράμμα την ειδική συμφωνία με τους σοσιαλιστές (εσείς τον έπαρχο, εμείς τους υπαλλήλους στη δουλειά). Από τη μια κατηγορεί ότι ο Μπερίσα διώχνει τους Έλληνες από την εργασία,  ενώ από την άλλη με τις ενέργειές τους αποδεικνύει ότι είναι ο ίδιος πρώτος διώκτης των ίδιων των Ελλήνων.»

Κώστας Σελλιώτης

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

loipon boreioipiroti ego eimai apo tous polemious tou ntoutsi kai molis akouso ngia ntoule vgazo spyria omos,anagnorizo sto ntoutsi oti mesa se ena mina estrose allakse arketa pragmata stin eparxeia.ena apo ta symantikotera organose tis ekloges gia ti dimogerontia se kathe xorio mesa ston aygousto pou itan olos o kosmos i oi perisiteroi sta xoria tous.oi ypaliloi douleyoun apo tis 8 os tis 4 to apogeyma kai polles fores kai parapano mexri na eksipiretisoun ton kosmo.kai tora pame kai se aytous pou anaferei o filos mas an kaneis mia ereyna gia tous perissoterous apo aytous tha katalaveis giati anthropous milame tous epsaxne o kosmos stin eparxia kai aytoi mpekropinan sta kafeneia kai eprepe na pas na tous potiseis na tous taiseis gia na mazeytoun na sou kanoun ti douleia pou itheles ase gia to nika pou exei kanei tis lamogies tou kosmou me ta arxeia gia tis idhioktisies gia rota na sou poun posoi trexoun akoma sta dikastiria tis alvanias apo tis malakies tou ti na leme tora edo etrexe anthropos apo ena xorio tis eparxeias na parei to spiti tou giati ton eixe perasei sta arxeia os nekro kai tou grapsan to spiti sto kratos kai aytoi kanan to koroidho akoma trexei o anthropos kai posoi aloi na apodheiksei oti den exei pethanei.tetoia pragmata ekanan oloi aytoi oi volemenoi tosa xronia stin eparxeia poly kala ekane o ntoutsis kai tous sxolase aytous olous na mpoun anthropoi pou tha voithoun ton kosmo kai oxi na ton taleporoun.den ithela pote mou na gino yperaspistis tou ntoutsi alla i alitheia ayti einai kai opoios den pisteyei as psaksei ligaki kai tha mathei.

Ανώνυμος είπε...

I katagigi mou eine epo ti n deropoli.Mazi me allous tris sinaderfous pou eixoun apoxtisi apo dyo ptixia o Spiro Kseras mas petakse sto dromo,xoris na skefti katholou anthropina.Pistevo oti opos eirthane ta pragmata(me protagonisti ton Spiro Ksera pou arxipse touto to bromiko kai katholou anthpias)eitsi tha synexizi.Mas ekane o Kseras me ton Berisa i me mas i sto vglalte ta adera sas metaxi sas.Giname apo dyo xoria xoriates,kai tha eixi synexia pros to xirotero

Ανώνυμος είπε...

boreioipeirwti ayta den einai revansismos, einai allagi igesias kai prosopiku.. allou exome kinigi agrio twn antipallon..

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Βορειοηπειρωτη!Θα ηταν πιο λογικο και πιο τιμιο πριν αναρτησεις το σχολιο σου(και οχι την επιστολη)να διασταυρωσεις τις πληροφοριες σου σχετικα με το παραπανω εγκλημα οπως το παρουσιαζει ο φιλος μας.Δεν ειναι ακριβως ετσι,η μαλλον καθολου ετσι οπως τα γραφει.Θα γινω πιο συγκεκριμενος.Απ' τους 'απολυθεντες'μονο για τον ενα εχω καποιους ενδιασμους.Για τους υπολοιπους εξηγουμαι παρακατω.Φιλιππος Ντετσικας,Θανασης Μπουνταλης,Χρηστος Νικας και Τασης Κολιος εφυγαν απ' κοινοτητα επειδη συνταξιοδοτηθηκαν και οχι επειδη απολυθηκαν.Αν θελεις και το ποιον του καθενος απ' αυτους, την επομενη φορα θα το γραψω.Συνεχιζουμε.Μιχαλης Ηλιας μπατζανακης του απερχομενου προεδρου Κ.Κωστα και πολεμιος του Χρ.Ντουτση.Σοσιαλιστης, ομονοιτης,δημοκρατης και τελευταια μεγκιτης.Τα ιδια χαρακτηριστηκα και για τον εταιρο βοδριστινο Θεοχαρη Μπαρκα με τη διαφορα οτι ο κυριος αυτος ηταν ο μακριβιοτερος υπαλληλος της επαρχιας.Φλογερος ομονοιτης αρχικα στο πλευρο του αδερφου του.Εγκατελειψε την Ομονοια οπως και ο αδερφος του και εγινε πιστος σοσιαλιστης επι των θητειων Λιουλιου.Μετανοησε και εγινε ξανα ομονοιτης με την ανοδο του Κ.Κωστα στην επαρχια και μεταμορφωθηκε σε μεγκιτης οπως και το αφεντικο του.Αrqile Puleri εξ Αργυροκαστρου,μηχανικος.Τη θεση του πηρε ενας νεαρος απ' τα Σωφρατικα μηχανικος με επιθετο Ναστος. Μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το μικρο του.Για τον μονο που εχω καποιους ενδιασμους για την απολυση του ειναι ο Στεφος ο Τσιαμης 'τον οποιο δεν γνωριζω.Οπως βλεπεις Βορειοηπειρωτη,ανθρακας ο θυσαυρος.Δεν μοιαζει καθολου με το πογκρομ Ξερρα και οποιος θελει να το παρομοιασει μ'αυτο, ψευδεται.Αυτη ειναι η αληθεια.Αυτα για σημερα.

Ανώνυμος είπε...

O Kseras me ton K.Kosta petakse ollous tous borioipirotes sto dromo.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΕΠΑΡΧΕ4 ΝΤΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥ ΑΓ ΚΟΣΜΑΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ? ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΝΤΟΥΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΞΑΝΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ, ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΥΤΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΑ , ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti... synexise ton katiforo. Akoma den exeis piasei pato.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε 5:51 είναι καλά να μιλήσεις με ονόματα για τους πτυχιούχους που έδιωξε ο Ξέρρας, εγώ αναφέρθηκα σε 8 άτομα με όνομα και με επώνυμο. Ενώ εσύ ανώνυμε 1:17 έχεις ένα πρόβλημα: όπως αναφέρεις παραδείγματα (αυτό του Μπάρκα λογουχάρη)αποδεικύνεις ότι οι προηγούμενη έπαρχοι δεν έπασχαν από ρεμβασισμό, αφού ο κύριος Μπάρκας δεν εκδιώθηκε από τον Κ.Κώστα επειδή δούλευε με τον Π.Λιούλιο. Άρα, σε όλες τις περιπτώσεις δεν εφαρμόστηκαν κομματικά κριτήρια, σήμερα ναι, γιατί οι σοσιαλιστές κέρδισαν στην Πάνω Δρόπολη και όχι η Ομόνοια. Αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβεις; Κάνε μια προσπάθεια.

Κ. Σελλιώτης

Ανώνυμος είπε...

2.20,eisai dhen psifises kanena eparxo eklegonta.Eisai eise poli vromoriaris,dembelis,kai kremazmenos apo tin eksousia.Eisai psifizis MEga kai dimokratiko komma allbanon.Eisai mono enas prodhotis,kai mi trabiese san ponemenos gia tous simpatriotes mas.O K.Kostas mazi me ton Ksera kai me kati alouss rufjianous tou Mega kai spiuni tis allbanikis kivernisis,petaksan ollous tous borioipirotes sto droma.Den apofasizis eisai gia ti pjios tha eklegi eparxo sta erxomena tessera xronia..Ton apofasizi o Borioipirotikos llaos,opos sas petakse sta skupidia fetos ollous,eitsi tha sas petaksi apo dho kai mbros giati sas katallave pji eisaste.RRufjani,spioni,kai PRODOTES.Aj,siktir oli sas.

Ανώνυμος είπε...

είδες τελικά που καμιά φορά δεν χρειάζεται τίποτα για να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω καίσαρι? Όταν μιλάει ο κόσμος, όλα τα άλλα περισσέυουν . Πατριώτες, εμείς μιλάμε με στοιχεία. Δεν χρειάζεται να τους βρίζουμε πια. Αφήστε τους χαρακτηρισμούς, τελείωσαν αυτά. Τώρα δουλειά και μόνο δουλειά για να ξαναδούμε τη νίκη που είδαμε φέτος. Ο κοσμος είναι μαζί μας και πρέπει να τους δικαιώσουμε Σε όλες τις επαρχίες. Και αφήστε τους να γαυγίζουν σαν τα σκυλιά Εκείνοι εκτίθονται, γελάει ο κόσμος. Εμείς επίπεδο και ομονοια από δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

K.ΣΕΛΛΙΩΤΗ,ειμαι ο 1.17.Αυτα που εγραψες δεν κανουν τιποτε αλλο παρα να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο.Επιμενω οτι οι τεσσερεις απ'αυτους που φυγαν συνταξιοδοτηθηκαν.Συγκεκριμενα,Φ.Ντετσκας,Θ.Μπουνταλης,Χ.Νικας,Τ.Κολλιος.Ο πεμπτος Α.Puleri βεβαιως και απολυθηκε,διοτι πιο λογικο ειναι να εχει αυτη τη θεση καποιο παιδι απ' τη Δροπολη,παρα καποιος αλλος πολιτης αλβανικης καταγωγης.Οσο για τους Μπαρκαιους ξερεις πολυ καλα εσυ οτι καταγονται απ' το ιδιο χωριο με τον νυν προεδρο.Ο Χαρης,καιρος ειναι να βγαλει και κανενα μεροκαματο,να κολλησει και κανενα ενσημο στον ιδιωτικο τομεα,διοτι δε νομιζω να εχει και πολλα.Ο Μιχαλης ηταν αρχηγος της προεκλογικης εκστρατειας του Κ.Κωστα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Ντουτση,οποτε ειναι λογικο να παει σπιτι του.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι απολυσεις δεν βασιστηκαν σε κομματικα κριτηρια.Ξερεις πολυ καλα κυριε μου οτι στην κοινοτητα Α.Δεροπολης η πλειοψηφεια των εργαζομενων διοριστηκαν επι εποχης KSERRA.Συνεχιζουν να εργαζονται,χωρις να τους αγγιξει κανεις και δεν προκειται να τους ενοχλησει και στο μελλον.Αν θελεις ονοματα δεν εχω προβλημα να σου σου αραδιασω 4-5.Μην προσπαθεις να δημιουργησεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει.Αν εχεις καποιο δικο σου απωθημενο τοτε ειναι δικο σου το προβλημα και οχι δικο μας.Και εσυ κ. Β/Ηπειρωτη μολις δεις κατι εναντιον του Ντουλε και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αμεσως να το ανεβασεις.Ειδες εσυ ρεβανσισμο,ειδες εσυ επιχειρηση σκουπα;Το γεγονος οτιεφυγαν 2-3 ατομα απ' την κοινοτητα σε συνολο 20 δεν νομιζω οτι προδιαγραφει αυτο που εσυ αποκαλεις ρεβανσισμο και σκουπα.Αν θελεις να εντυπωσιασεις με βαρυγδουπους τιτλους και φιγουρες λασπωλογωντας κυριως το ΝΤΟΥΛΕ και την ΟΜΟΝΟΙΑ,τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ακρως αντιθετο με αυτο που θελεις να πετυχεις.Εμεις οι Ανωδεροπολιτες ξερουμε καλυτερα απο σας αν και ποτε υπαρχει ρεβανσισμος,η επιχειρηση σκουπα,στην οποια μετρ του ειδους ειναι ο φιλος σου SPIRO KSERRA.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:33, τι σε τσίμπησε κι είσαι τόσο θυμωμένος κι επιθετικός; Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν. Όλοι παίρνουν το τίμημα, κατά καιρούς, για τις πράξεις τους.Αν θέλεις να είμαστε ειλικρινείς, στην πιο δύσκολη θέση είναι ο ίδιος ο Ντούτσης, ο οποίος έκανε και θα κάνει κάποιους συμβιβασμούς. Θα πρέπει να μην χαλάσει το χατήρι και να παίρνει εντολές από τρία "αφεντικά": Πρώτο, από τον κουμπάρο της εκλογής του, τον γνωστό επιχειρηματία, τον Κώστα Σωτήρη. Δεύτερο, από το Ντούλε, ο οποίος έβγαλε από την κούρσα της διεκδίκησης της επαρχίας Άνω Δρόπολης, τον Ηλία Παπαηλία, ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα από την Ομόνοια. Τρίτο, από τον Ξέρρα, ο οποίος, όντας υπουργός, μπορεί να εξασφαλίσει κονδύλια για την επαρχία. Μη μου πείτε ότι ο Ντούτσης ανέβηκε από το Κολωνάκι στη Βόδριστα για να μείνει απένταρος "προσφέροντας στον τόπο μου". Αυτά είναι λόγια για προεκλογικές αφίσες. Στην πράξη υπάρχει η μάσα. Γι' αυτό και λογικό είναι να παίρνει εντολές κι από τους τρεις: διώχνει όποιους θέλουν οι δύο πρώτοι και κρατάει όποιους θέλει ο τρίτος. Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι μπορεί να συμβαίνει κι αυτό; Είδες να διαμαρτύρεται κανείς για τις απολύσεις από τους τρείς;

Κ. Σελλιώτης

Ανώνυμος είπε...

Kirie,K.Selliotis,diabazo ta sxolia kai sinithos den grafo,alla diavazountas esas me anagazete gia na po kai ego tin gnomi mou,epidhi vlepo oti den eixwete pliris gnosi pos liturgoun i dhezmi kai ta pragmata stin allbania.

1-O ntoutsis den einai katholou ma katholou stin diskoli thesi,gia ti tha praksi sinfona me tis stasis tou kathena,vlepountas kai skeftomenos gia ton melon.

2-Ta dyo "afentika"einai anthropi tis idias thesis.O tritos(Kseras) einia xamenos apo pantou.

3-O Kseras eixi ta klidia tou axirona.Kai ayta pisteyo oti se ligo kero tha ta paradosi.An rotisis stin periferia Argyrokastrou ton kosmo ,den tha vris anthropo na sou pi mia kali kouventa.Oli to n vrizoun.Gia tis eparxies apofasizi to nomarxiako synvoulio,ton opio me ta dhodhemena to KEAD tha dhosi to xrisma.

4-Oso gia tis apolisis to mono pou den ton diaferi katholou eine o Kseras.O Kseras tha xriasti na vali tin ipopsifiotita gia bouleyti(den ksero gia ti prepi na ton vali stis listes pali o Berisas afou den tou eixi prosferi tipotes)alla den eixi pou na pigeni na pi mia kouventa,oli tha ton paroun me kllotsies.Elpizountas na eixi pari kamia eparxia,ta eixase olla.

Ανώνυμος είπε...

30 me 40 borioipirotes eixoun apolithi apo ton SPIRO KSERA<THOMA MITSO kai MIHALIS NATSO.Tin apantisi tin pirane stis dimotekis eklloges,tora tha fane dharmo kallo.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 12.16 πήγα και εγώ φέτος στο Πόρτο Καρράς, 830 Ευρώ για 7 διανυκτερευσεις για 2 άτομα όλα πληρωμένα. Να σου συστήσω και το ταξιδιωτικό πρακτορείο που τα έκλεισα να πας και εσυ να σου φύγει το άχτι. Αλήθεια, εσύ που πήγες διακοπές φέτος και πόσα ξόδεψες? Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην κάνουμε όπως το 1990 που ήρθαμε και είδαμε πρώτη φορά φως και ήλιο και μας φάινονταν τα macdonalds εστιατόριο πολυτελείας. ήμαρτον. Ας έχουμε κανένα άλλο επιχείρημα να κατηγορήσουμε το Ντούλε, όχι το ότι μπορεί να κάνει διακοπές στο Πόρτο Καρράς (σιγά το μέρος). Δείχνει μόνο βλαχιά και κόμπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

Anonime 12.16,mi asxoliese me burdhes,opou xoustari tha pigeni o Ntoules na kani diakopes,opos kai ego kai eisi.

Δημοσίευση σχολίου