Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Όλη η εκπομπή στο OPINION για το τσάμικο ψήφισμα με την παρουσία του Π. Μπάρκα και του χειμαρραίου Στ. Μάρκου



-Παναγιώτης Μπάρκας: Δεν έγινε γενοκτονία στους τσάμηδες, έγιναν εγκλήματα από τις δύο πλευρές!

-Ρουκέτες Σταύρου Μάρκου: Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας είναι σε ισχύ. Μπορεί η Ελλάδα να είναι σε κρίση αλλά έχει κράτος και στρατό σε ετοιμότητα!
Το «Ψήφισμα για το Τσάμικο Ζήτημα», η θέση που καταλαμβάνει στον προεκλογικό στίβο στην Αλβανία και πως επηρεάζει τις σχέσεις με την Ελλάδα, ήταν το θέμα της δημοφιλούς εκπομπής “OPINION” του τηλεοπτικού σταθμού KLAN, με παρουσιαστή τον Bledi Fevziu.
Υποστηρικτές του ψηφίσματος (και μέλη της ομάδας σύνταξης - όπως ειπώθηκε στην εκπομπή - ήταν ο πολιτικός γραμματέας του τσάμηκου κόμματος PDIU Andri Nurellari και ο πολιτικός αναλυτής και συντάκτης του βιβλίου «Ο τελευταίος πόλεμος» (με θέμα τις περιουσίες που έχασαν οι αλβανοί στην Ελλάδα) Mentor Nazarko.  
Στην τοποθέτηση τους υποστήριξαν πως αυτό το ψήφισμα θα βγάλει από τη λήθη ένα ευαίσθητο και σοβαρό ζήτημα που περιμένει δικαίωση και δεν θίγει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις αλλά βάζει νέες και σωστές βάσεις.

Ο Παναγιώτης Μπάρκας με την ιδιότητα του δημοσιογράφου-ιστορικού και του πρώην βουλευτή της «Ομόνοιας», είπε πως υπάρχουν τρεις διαστάσεις: 1)  Η ιστορική που είναι διαστρεβλωμένη, λέγοντας πως το ψήφισμα κάνει λόγο για γενοκτονία ενώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά εγκλήματα πολέμου που έγιναν από τις δύο πλευρές. 2) Η πολιτική αφού κάποιοι δημιουργούν εντάσεις για να κερδίσουν ψήφους κατηγορώντας εδώ και τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, λέγοντας κάτι που είχαμε πει και εμείς παλαιότερα (εδώ) ότι ο Ντούλες είναι η πατερίτσα του Ιντρίζι και το αντίθετο. 3) Η γεωπολιτική, που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα ενώ το περιεχόμενο του έρχεται σε αντίθεση και με το ψήφισμα φιλίας και συνεργασίας μεταξυ των δύο χωρών του 1996.      

Ρουκέτες του Στάυρου Μάρκου: Επιθετικός μέχρι απειλητικός ήταν ο ομογενής δημοσιογράφος από τους Δρυμάδες της Χειμάρρας που είπε πως αν ψηφιστεί κάτι τέτοιο η Ελλάδα θα θέσει θέμα Αυτονομίας Βορείου Ηπείρου αφού το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας είναι σε ισχύ. Όταν του είπαν πως δεν είναι λογικά αυτά που λέει, γιατί εκτός των άλλων η Ελλάδα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, ο κ. Μάρκος τους είπε πως «μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε οικονομική κρίση αλλά έχει κράτος και στρατό σε ετοιμότητα». Όταν τον ρώτησαν αν είναι έλληνας ή αλβανός υπενθυμίζοντας του τον μεγάλο «αλβανό πατριώτη» Πέτρο Μάρκο που ήταν συγγενής του, τους απάντησε: «Είμαι έλληνας και εσείς δεν ξέρετε τι αισθανόταν ο Πέτρος Μάρκος γιατί στο κομουνιστικό σύστημα δεν μπορούσε να εκφραστεί»  
Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών ήταν πως το θέμα αυτό δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις και να συνδυαστεί με το θέμα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Δείτε όλη την εκπομπή:   

31 comments:

Ανώνυμος είπε...

megalh xara na ta xwneis ston doule....
kurie diaxeirhsta to dikos sxolio???

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

o Markos milaei ligo alla petaei kati KAMPANES GOUSTARWWWWWWWWWWWWWW
o Mparkas tha prepe na epiminei ligo pio poly,
afise poles fores na ton kapelosoun kai to ekane apla gia eygenia...kai ton kourasan...
den prepei na eisai eygenis me agenestatous kai thrasidilous
den to aksizoun

yg:
Marko EISAI MAGKAS

Ανώνυμος είπε...

ti ehoun na poune tora oi dropolito-vourkiotes gia himara dhrimadhes k.l.p. pote tha tolmisi kapoios apo toys elinarades tis dropolis kai tou vourkou na kanei anafora i esto kai sholio gia tin istoriki pragmatikotita tis aftonomias kai tin ishi tou protokollou tis kerkiras. pioi, oi barka-ksera-dule-tavo-lloutso-zarballades. aftoi einai oloi gia to parko. ante na tous parkaroume. marko hriazomaste kai mi mou pite oti ypervallo.
$$$$$.

Ανώνυμος είπε...

re, ksehasane oi allvanoi na kanoun anafora gia tin 7-prill-1939, tote pou tous apelefterose i fasistiki italia.

Ανώνυμος είπε...

Γεγονότα… σαν σήμερα
Στις 10 Απριλίου 1896 ο Σπύρος Λούης στέφεται Ολυμπιονίκης στο Μαραθώνιο, στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, τερματίζοντας σε 2 ώρες και 50 λεπτά.

1821 - Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε' απαγχονίζεται στην κεντρική είσοδο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ως αντίποινα για την Ελληνική Επανάσταση. Την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη για τον ίδιο λόγο απαγχονίζονται και οι μητροπολίτες Αγχιάλου Ευγένιος, Εφέσου Διονύσιος και Νικομήδειας Αθανάσιος.

1944 - Αναλαμβάνει στην τελική της σύνθεση η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης ή Κυβέρνηση του Βουνού, με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σβώλο

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρεσαι τον "συνεργατη" βορειοηπειρωτη! Χωμα τους εκανε τους αλβανους..οπως παντα αλλωστε, πατεριτσα των αλβανων!

Μπραβο σε εναν ακομα Ελληνα απο τα ελληνικα και ιερα χωματα της Χειμμαρας!!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Οι στόχοι από μία τέτοια εκπομπή, δεν είναι να κάνουμε τους αλβανούς να αισθανθούν άσχημα, αλλά να πούμε αλήθειες στο αλβανικό κοινό που δεν γνωρίζει. Το 95% των αλβανών πιστεύουν στο ψέμα που τους είπαν οι τσάμηδες ότι δηλαδή αυτοί είναι τα μόνα θύματα που τους έσφαξε και τους έδιωξε από το σπίτια τους ο Ζέρβας επειδή ήταν αλβανοί μουσουλμάνοι!
Όταν ο Χρ. Παππάς της ΧΑ τους λέει ότι «δεν υπάρχει τσάμικο γιατί το έλυσε μια και καλή το θέμα αυτό ο μέγας Ζέρβας» το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί τους αλβανούς χωρίς να υπερασπίζεται το δίκιο της Ελλάδος.
Οι βορειοηπειρώτες πολιτικοί οφείλουν να υπερασπιστούν την Ελλάδα και αυτό το «θέμα» ή θα το απαξιώσουν όπως κάνουν οι διπλωμάτες ή αν ασχοληθούν να το πάνε μέχρι τέλος και να πουν αλήθειες και όχι να λένε «είναι δικαίωμα μου ποιον θα τιμήσω και ποιον όχι».

Ο Μπάρκας τους είπε πως οι τσάμηδες έκαναν εγκλήματα και σε καιρό πόλεμο έγιναν και από τις δύο πλευρές εγκλήματα. Μπορεί κάποιος να θεωρεί αυτήν την αλήθεια μισή αλλά οι αλβανοί πρώτη φορά ακούν ότι οι τσάμηδες ήταν εγκληματίες και κάποιοι αλβανοί είναι έξω φρενών με το Μπάρκα αλλά κάποιοι άλλοι προβληματίστηκαν και αυτό είναι το μόνο θετικό.

Υ.Γ. Συνεργάτες μας είναι κάθε βορειοηπειρώτης που θέλει να πει την άποψη του, δεν αποκλείσαμε κανέναν …

Γκορος Νικος είπε...

Ό Σταύρος όπως είναι στην καθημερινότητα έτσι ήταν και στην εκπομπή.Μπράβο Σταύρο!

Ανώνυμος είπε...

τσάμηδες έκαναν εγκλήματα και σε καιρό πόλεμο έγιναν και από τις δύο πλευρές εγκλήματα.

δηλαδη με λιγα λογια βορειοηπειρωτη μας λες οτι οι ελληνες εχουν κανει εγκληματα κατα των τσαμιδων...οπως και οι τσαμιδες το ιδιο.
επισεις ξεχασες η δεν ακουσες και αλλη μια πατριωτικη εκφραφη une e dua shqiperine...δικαιο εχει ο κοσμος που λεει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αντε και γα...σου αφου ειχε κατι τετειους μεσα της...

Υ.Γ εαν το ελεγε ο Ντουλες αυτο θα το χες πρωτο θεμα...

Βορειοηπειρώτης είπε...

Είπα τι είπε ο Μπάρκας, δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω ούτε να συμφωνήσω γιατι δεν ξέρω τι έγινε.
Θα ήθελα να ξέρω την αλήθεια γιατί δε με φοβίζει αυτή. Αν εκδικήθηκε κάποιος ομοεθνής μας γιατί προηγουμένως είχαν βιάσει την αδερφή του ή σκότωσαν τον αδερφό του ή έκλεψαν τα πρόβατα του δεν το ξέρω αλλά θα το θεωρούσα λογικό αν μου το έλεγαν. Αν ακόμα κάποιοι άλλοι έκαναν κάτι κακό δεν έχουμε λόγο να το καλύψουμε γιατί ο ελληνικός λαός δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που τους προσάπτουν οι τσάμηδες.

Ανώνυμος είπε...

Den perimena tipote alo ute apo sena Vorioipiroti ke ute apo to Barka opos panda tsanakogliftes ton Alvanon ke ton Tsamidon.Oste etsi e kirie Barka ke apo tis dio plevres eginan englimata dld ute ligo ute poli mas les pos i tsamides ehu dikio giati den ekanan tipota parapano apo afta pu ekanan ke i elines (simfona me to Barka) ke kakos dikastikan apo ta elinika dikastiria os englimaties polemu?Mipos prepi na tus apozimoiosi kioles to eliniko kratos?Barka i ethelotiflia su ine pasifanes.Se enan polemo alithia iparhun thimata apo tis dio plevres ala iparhi mia idopios diafora afti pu epititonde ke sti singekrimeni periptosi ine i tsamides ine englimaties polemu ke afti pu aminonde ke sti singekrimeni periptosi ine i Elines ine pesondes iper pisteos ke patridos.Ine toso ma toso aplo.Apo pote vorioipiroti o Barkas ine istorikos?Den perimena na diafonisis me to Barka ke ute me tus tsamides olus sas enoni o anendotos kata tu Dule.Ndropi ke pale ndropi sas.

Ανώνυμος είπε...

Ευγε στο Μαρκο και αισχος στο Μπαρκα που δεν μιλησε για την ουσια του προβληματος

Ο Αθώος είπε...

Μπάρκα, Εδώ Αθώςο.... Δε χάθηκαν όπως νομίζουν και θέλουν μερικοί. Λάβε το σημείωμα αυτό ως δείγμα της πραγματικής μου φιλίας και ως δείγμα απόρριψης των επιθυμιών των κακόβουλων που θέλουν, είτε εμένα, είτε εσένα, να μας κάνουν θύματα της μιζέριας τους. Και δεν το κάνω αυτό να σου δείξω ανωτερότητα, αλλά να αποδεχτώ ότι είσαι μια περίεργη ράτσα Έλληνα, που εμένα με κάνεις περήφανο.
Η διάλεξη που έκανες στους Αλβανούς ήταν ένα ιστορικό μάθημα ελληνικού πατριωτισμού μέσα στο σπίτι τους. Το ίδιο ισχύει και για μας! Είπες στους Αλβανούς, μέσα από τόσες δυσκολίες που σου προέβαλαν οι αντίπαλοι, τόσες πολλές αλήθειες για την ποιότητά τους την αλβανική για τον ανθελληνισμό τους, για το γεγονός ότι εκείνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εξυπηρετούν τους άλλους ειδικά όταν πρόκειται να επιτεθούν στην Ελλάδα. Πότε άκουσαν οι Αλβανοί ότι κήρυξαν πόλεμο κατά της Ελλάδας, πότε άκουσαν ότι ο ελληνο-ιταλικός πόλεμος προκλήθηκε από τους Ιταλούς και Αλβανούς με το στόχο τη μεγάλη Αλβανία και με αφορμή το τσάμικο; Πότε άκουσαν ότι ήταν συνεργάτες των Ιταλών και εγκληματίες κατά των Ελλήνων. Ποιος τους είπε κατάματα ότι και ο Χότζας ακόμα γνώριζε το φασιστικό έργο των τσάμιδων και το εντελώς αντιφασιστικό έργο των Ελλήνων βορειοηπειρωτών και ότι δεν υφίσταται κανείς συσχετισμός ή παραλληλισμός. Μέσα στην αμεσότητά σου δείχνεις ότι είσαι ικανός με διπλωματικό τρόπο να ανατρέπεις καταστάσεις και πολιτικές στη χώρα, όπου ζεις και δεν θέλεις να φοβάσαι από κανένα. Επιμένεις να υπερασπίζεσαι την ελληνικότητά σου και του συνόλου μας όταν δέχεσαι από παντού πυρρά.
Διάβασα από πάνω τα σχόλια που κάνουν για σένα. Καμιά, τουλάχιστον αντικειμενική κουβέντα. Καταπιάνονται από μια όχι σωστή διατύπωση στην εισαγωγή του "Βορειοηπειρώτη" για να σε σταυρώσουν και αμαυρώσουν. Δεν έχουν το κουράγιο να σε παρακολουθήσουν μέχρι τέλος γιατί δεν θέλουν να πάρουν μαθήματα ούτε αυτοί. Εκείνο που τους νοιάζει είναι μη ξεπεράσεις τον Ντούλε, που μας ξεπουλάει καθημερινά.
Μου λες ότι έχεις πολλούς φίλλους, αλλά δεν τους βλέπω πουθενά τουλάχιστον να πούνε μια αντικειμενική κουβνέντα, άσε να σε υπερασπιστούν
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Στον εμφύλιο πόλεμο οι Έλληνες πολεμούσαν και φέρονταν στους Έλληνες χειρότερα και από εχθροί. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ αυτό το Μπάρκα περιμένετε να το πει;

DROPUL. είπε...

geia soy LEKA 8:17 me ta albanika soy

Ανώνυμος είπε...

" μπράβω " στον μεγάλω ιστορικό Μπάρκα
"μπράβω " στο πιο αντηκοιμενικοτητα που λέγεται β μπλοκ
" μπράβω " στον αθώο σχολιαστη που μόνον αυτός το
Μπλοκ και ο Μπάρκας κατάλαβαν τη ενώουσε .
" συνεχισται να αγωνίζεσται και να διαβάζεται την
Ιστορία του μεγάλου ιστορικού Μπάρκα "
Βορειοηπειρώτη θέλω πάσι θυσία να διαβάσω η αν ξέρεις αν κάνει ιδιετερα ο Μπάρκας θέλω να μάθω ιστορία δεν
Μπωρο άλλο
Θέλω το θέλω πολυ το έχω ανάγκη Νιώθω πολυ λίγος μπροστα στο "μεγάλω " ιστορικό Μπάρκα
Τέτοια ιστορία απο β Ηπειρώτη ιστορικό πρώτη φορα άκουσα

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην αμεσότητά σου δείχνεις ότι είσαι ικανός με διπλωματικό τρόπο να ανατρέπεις καταστάσεις και πολιτικές στη χώρα, όπου ζεις και δεν θέλεις να φοβάσαι από κανένα.
Σε δινουν ακομα και οι φιλοι σου!! Αθωε σου ξαναλεω πως ο Μπαρκας εχει και τον Ταβο πχ για αποκουμπι αν χασει το αφεντικο του..δεν θα τον αφησουν οι αλβανοι ετσι! ενα μικρο δειγμα του γιατι το βλεπεις και απο την εκπομπη..
Τωρα Μπαρκα ριξε σταχτη στα ματια των συμπατριωτων σου γραφωντας ενα αρθρο για το τσαμικο! Ετσι κανεις παντα αλλωστε..
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεμένε ο πατριωτισμός σου φτάνει μόνο να γράφεις ανώνυμα ούτε το όνομά σου δεν μπορείς να βάλεις κάτω από τη δική σου άποψη. Δεν μπορείς εσύ ο τόσο μικρός και ανώνυμος μίζερος να κρίνεις το Μπάρκα που βγαίνει ακόμα και στην αλβανική τηλεόραση και δείχνει τον πατριωτισμό του.
Λούφαξε πουθενά σκουλήκι και μη βγάζεις πάλι το κεφάλι... τιποτένιε...σκουλήκι...

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι διάλεξες το ψευδώνυμο "μπερδεμένος" δείχνει ακριβώς ποιος είσαι. Ζεις για να μπερδεύεις τους άλλους.
Γράψε δύο αράδες για το τι κάνεις στη ζωή σου εκτός από το να ... συνεργάζεσαι...εις βάρος άλλων συνανθρώπων σου;
Ξεκάθαρος

Ανώνυμος είπε...

Agramate 1 kai 54 den soy leipei monon i istoria alla soy leipoyn ta 9 na ginoyn 10.
Anebase ena video poy na deixnei kai kapoion allo na leei ayta poy eipe o Barkas kai meta vges na paralireis san isterikos.

Ανώνυμος είπε...

Μπάρκα, οι β/τες για άλλη μια φορά ασχολούνται με τρίχες αντί να ασχοληθούν με την ουσία. Έτσι τους έμαθε η ηγεσία να δείχνουν τον πατριωτισμό τους πολεμώντας τους αντιπάλους και όχι κάνοντας κάτι οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αθώε δεν έχεις καθόλου δίκιο σε αυτά που λες για τους φίλους του Μπάρκα. Θα πρέπει να είναι κάποιος τρελός για να ξεμπερδέψει την τρέλα που κουβαλάει ο μπερδεμένος. οι πιο πολύ άνθρωποι μπαίνουν στη σελίδα ενημερώνονται και δεν κάθονται να ασχοληθούν με κάτι πληρωμένους που δε έχουν άλλη δουλειά από το να αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τον κόσμο. Αυτη τη φορά νομίζω πως οι βορειοηπειρώτες έχουν επίγνωση καλύτερα από ποτέ. Αυτά που γράφει και λέει ο Μπάρκας αν όχι κανένας αλλά λίγοι τολμούν και τα λεν.

Ανώνυμος είπε...

Μας έλυσε το Βορειοηπειρωτικό, και τον μάρανε το τσάμικο.
Ρε, κατουράει το πρωί η τον πιάνει στο δρόμο?

Ανώνυμος είπε...

emilisan kai oi katharoi
meta ap' tous berrdhemenous
kai pios sas logariazei ore
sas ehoune hesmenous

allo simenei markos
kai allo einai o barkas
o enas pantallonia
ki' o allos ein tis vrakas

o barkas pou tollmaei
kai stin tv millaei
kai apo istoria
e, asto pia na paei.

Ανώνυμος είπε...

6 σχολια του Μπαρκα "απο τους φιλους" του Μπαρκα! Ποιοι ειναι αυτοι οι φιλοι εκτος απο τον ξεκαθαρο-αθωο Μ? Ο Μπαρκας,ο Παναγιωτης και οι "φιλοι" του!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

tin axaristia pu exete apano sas ..tha sas tin eklplirosi o theos ..dhen exi simasia arga i grigora .. eginate esis na krinete gia anthropus ..pu pragmati einai anthropi ...ke kserun pu patane ..pigenete na sas riksun ena komati psomi san skilia tu dule ke tu mule .. maste ke stilte tis plirofories ..giati einai klironomia apo ton papu sas ke baba sas kserete kalla kaimenulidhes .. tha sas ta dhorisi o theos se ligo xroniko dhjastima ..min anxoneste gia aftus pu kanun ergo ..ipa ke ego:: kathe proi panun eklisia ke kanun to stavro tus gia ti vromiki psixi tus .. hem ti allo pu na kriftun na min tus dhun ? afti eistai esis i aplitoprosopi ke aplitopsixes ,..alimo no sas se ligo xrono pu tha iste timorimeni ???? totes tha ine pia arga ....skulikia re skulikia tu dhromu...

Ανώνυμος είπε...

P Barkas:Englimata eginan apo tis dio plevres.
Th Mitsios:Vorioipirotes ke tsamides ehume paralilo vio.
Vorioipirotis:Ute simfono ute diafono.
Kamaroste ta ta patriotakia tis pendaro dekaras.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ζήτω οι ανώνυμοι παλικαράδες βορειοηπειρώτες που έκαναν κιμά τα μούτρα των αλβανών!

Άκου φίλε 9.31, οι τσάμηδες λένε για την ιστορία τους χίλια πράγματα από τα οποία τα δέκα ίσως είναι αλήθεια. Δεν λένε άλλα χίλια που γνωρίζουν γιατί δεν τους συμφέρει. Κανένας βορειοηπειρώτης πολιτικός μέχρι σήμερα δεν τους τα απέκρουσε με στοιχεία. Το «δεν υπάρχει τσάμηκο ζήτημα» του Ντούλε και «είναι δικαίωμα μου ποιον θα τιμήσω και ποιον όχι» είναι μια αντίδραση αλλά δεν φτάνει για απάντηση στα όσα φρικαλέα λένε στην Αλβανία οι τσάμηδες ότι τους έκαναν οι έλληνες. Εμένα πάντως η αλήθεια δεν με φοβίζει γιατί ξέρω ότι είμαστε λαός που δεν θα κάναμε αυτά που λένε.
Αν κάποιοι ομοεθνείς μας έσφαλε, δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε και δεν πρόκειται να λερωθεί η εικόνα του ελληνικού έθνους γιατί είναι μεμονωμένα περιστατικά. Η ρατσιστική αντιμετώπιση ότι «μόνο οι άλλοι κάνουν κακά ενώ εμείς είμαστε άγιοι», εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο και αν εσύ το πιστεύεις δε σε κάνει πιο πατριώτη και πιο έλληνα!

Υ.Γ. Όταν εσύ βγεις στο αλβανικό κοινό και τα πεις καλύτερα από το Μπάρκα να μας στείλεις το βίντεο να το δημοσιεύσουμε…

Ανώνυμος είπε...

re, ante .amithite me to barka kai to dule. eklisi gia maziki antapokrisi kai parousia ollon ton v/ipiroton stis patrogonikes esties kai symetoxei stin egllogiki diadikasia. oloi oi foris na kalesoun meli kai mi gia maziki ''isvoli'' sti v/ipirotiki gi, ean thelloume na dhiksoume oti yparhoume kai oti mporoume na eimaste ypollogisimoi.
anartisis pou enonoun hriazomaste. aste tous dihasmous gia argotera
$$$$$

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω Αλβανικά, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν υπότιτλοι;

Δημοσίευση σχολίου