Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μετά τη Χρυσή Αυγή σειρά είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος!



Βίντεο: Δήλωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την παρουσία του ψευτοπαπά στην εκπομπή του Zhej
Εντεταλμένη υπηρεσία ανθελληνισμού φαίνεται πως ανέλαβε ο αλβανικός δημοσιογράφος Artur Zhej με την εκπομπή του «360 μοίρες» στον τηλεοπτικό σταθμό “news24”. Μετά την εκπομπή με τοβουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά της περασμένης δευτέρας, καλεσμένος της εκπομπής που προβλήθηκε χθες ήταν ένας τσαρλατάνος ψευτοπαπάς από το Ελμπασάν που κατέλαβε μία ενορία και αυτοκηρύχτηκε αρχηγός της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας!
 Παρόλο που η επίσημη εκκλησία με ανακοινώσεις της διευκρινίζει ότι δεν είναι ιερέας και ζητάει τη βοήθεια της πολιτείας για να παραδώσει το ναό, ο Νικόλα Μάρκου συνεχίζει να έχει τη στήριξη εθνικιστικών κύκλων (συνήθως μη ορθοδόξων) και των μέσων ενημέρωσης που τον φιλοξενούν συχνά πυκνά.  


Η σκοπιμότητα του Zhej δε φαίνεται τόσο στα πρόσωπα - με μπόλικη θεαματικότητα - που επιλέγει για συνέντευξη όσο στα άτομα που καλεί στο πάνελ για το Β’ μέρος της εκπομπής που ακολουθεί συζητήσει για τη συνέντευξη του «σταρ». Μετά την εκπομπή του Παππά που προκάλεσε σεισμό στην Αλβανία, σε σημείο που ο βουλευτής της ΧΑ κηρύχτηκε ανεπιθύμητος από τον αλβανό ΥΠΕΞ για τη χώρα τους, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Νικόλα Μάρκου στο πάνελ του NEWS24 , μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρόεδρος της νεολαίας των τσάμιδων που είχε πρωτοστατήσει στα επεισόδια της Κλεισούρας και ο ανθέλληνας ιστορικός Pellumb Xhufi.

Ο Μάρκου επανέλαβε το «ποίημα» του, ότι ο Αναστάσιος είναι αντικανονικός,  είναι πράκτορας της Ελλάδος, ελληνοποιεί την Ορθόδοξη Εκκλησία  κλπ.

Αξίζει να πούμε πως ο Νικόλα Μάρκου, σπούδαζε στην ιερατική σχολή του αρχιεπισκόπου Αναστασίου και αποβλήθηκε γιατί έκλεβε τους συμμαθητές του… 


3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Tι σχεση εχει με το θεμα του τσαρλατανοπαπα η εικονα με τον ευρωπαιο επιτροπο.Παντως αυτος ο καρναβαλος ιερεαας τιποτα λεφτα κοιτα να αρπαξει και να πιασει καμια καλη θεση εκει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδεια βαλτε επιτελους μια εικονα που να εχει σχεση με το θεμα τι σο΄ι΄ μπλογκερ ειστε.

Ανώνυμος είπε...

O Rexhep Qose ti sxesi exei me to thema?

Δημοσίευση σχολίου