Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο διάλογος του Ξέρρα με τον Παππά της Χ.Α. έγινε πρώτη είδηση και παρουσιάστηκε ως σκάνδαλο μεγατόνων στην Αλβανία (βίντεο)

Το PDIU ζητάει την απομάκρυνση του Σπύρου Ξέρρα από την αλβανική κυβέρνηση
Η νεολαία του ανθελληνικού κόμματος διαδηλώνει αυτή τη στιγμή με πανό έξω από του Υπουργείο Εργασίας

Ξέρρας(δεξιά)  και Παππάς στην
Εκκλησία του Αγίου Αθανασία
στο Βουλιαράτι της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ο διάλογος του ελληνικής καταγωγής Υπουργού Εργασίας της Αλβανίας Σπύρου Ξέρρα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της εθνικής γιορτής την 28η Οκτωβρίου στο Βουλιαρατι, παρουσιάστηκε ως «σκάνδαλο μεγατόνων» στα αλβανικά  μέσα ενημέρωσης, μόλις πριν από δύο μέρες.  Οι αλβανοί που ηλεκτρίζονται όταν με τον όρο Βόρειος Ήπειρος ενοχλήθηκαν γιατί ο Ξέρρας στις συστάσεις του Παππά φέρεται να είπε: «Μάθε πρώτα σε ποιον απευθύνεσαι, εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι όλη μου τη ζωή για τη Βόρειο Ήπειρο».
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ Ξέρρα και Παππά αλλά
αλλιώς παρουσιάστηκε σε ιστολόγιο των Ιωαννίνων  που πρωτοδημοσιεύτηκε (εκδοχή που παρουσίασε ως αποκλειστικότητα σε πρωτοσέλιδο πριν δύο μέρες η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare”), αλλιώς τον παρουσίασε ο ίδιος ο Παππάς (εδώ) ενώ κανένα σχόλια δεν έγινε δημόσια από πλευράς του υπουργού.  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη» ο κ. Ξέρρας που είναι βουλευτής και υπουργός του Δ.Κ. Αλβανίας, επιτέθηκε φραστικά στον κ. Παππά νομίζοντας ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γιατί εξισώνει τους βορειοηπειρώτες με τους λαθρομετανάστες...
Μετά την αποκάλυψη του «σκανδάλου», «πατριωτικοί» φορείς της Αλβανίας, ζητούν την απομάκρυνση του υπουργού ενώ αυτή τη στιγμή 30-40 άτομα της νεολαίας του τσάμηκου κόμματος PDIU, διαδηλώνει έξω από το Υπουργείο Εργασίας της Αλβανίας με πανό και ντουντούκες, ζητώντας την απομάκρυνση του Ξέρρα.   
Αν κρίνουμε από τις συνήθειες του Ξέρρα, αυτή τη στιγμή δεν θα είναι στο υπουργείο του αλλά κάπου στην Ελλάδα για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. 

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

ayta einai paramithia tis xalimas

Ανώνυμος είπε...

tha tou klasoun mia mandra tou Ksera.

Ανώνυμος είπε...

Telika i tsamides ti ine;Alwani ine i ali ethnotita ke afou i Alwani theloun ke diekdikoun elinika edafi ke emis prepi na diekdikoume tin WORIO IPIRO Oso gia tous tsamides as prodiristoun ti ine Alwani i ELLINES katagomeni apo ton wasilia tis ipirou PIRO

Ανώνυμος είπε...

Kalla tha kani na apomakrinthi o Kseras,telika einai koutos kai dhen kseri ti kani.To mono pou kani einai na kitaksi ta synferounta tou kai tipotes allo.Dia spastis tis EEM.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

βρε δεν νρεπεστε, οι αλβανοί ενόνωνται ενω εμεις γίναμε χιλια κομματια. Αν και δεν προκειται να τον ψηφίσω όσο είναι σε αλβανικό κόμμα τώρα λέω μπράβο στον Ξέρρα!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη εισαι το μεγαλυτερο τσιρακι του Ξερρα..αλλος ηταν ο διαλογος,αλλο μεταφερεις για να του φτιαξεις την εικονα..ο ΠΑΣ επαιζε χθες στη Θεσσαλονικη και εσυ τη δουλεια σου..ο Ξερρας ζητημα να εχει παει 3 φορες να παρακολουθησει τον ΠΑΣ. μεγαλυτερος γλυφτης δεν υπαρχει.τον "θειο" τον πηρε απ'το ps και τον βολεψε,εσενα ποια ειναι η αμοιβη σου?

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ούτε του ζητήσαμε ποτέ κάτι, ούτε μας πρότεινε και γιατί να το κάνει άλλωστε αφού η άποψη μας (όπως εδώ
http://borioipirotis.blogspot.com/2012/10/mega_16.html
δεν τον βολεύει.
Όσο για την αμοιβή μας, το μόνο που πήραμε είναι κάποια σχόλια σαν τα δικά σου γιατί κάποιοι σαν και εσένα τα βλέπουν ασπρόμαυρα.
Ότι δεν είναι άσπρο είναι μαύρο, μάθε ότι υπάρχουν και άλλα χρώματα. Δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για εμάς ο Ξέρρας δεν είναι μόνο κακός αλλά έχει και κάποια καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τι κακό έχει κάνει ο Ξέρρας ρε παιδιά γιατί κανένας δεν μας γράφει τα κακά που έχει κάνει για την ΕΕΜ. Το ότι είναι υπουργός με το ΔΚ και βουλευτής σας πείραξε. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι όλοι μας δεν θέλουμε να βλέπουμε βορειοηπειρώτη να έχει θέση στη κυβέρνηση ,από την άλλη είμαστε διαλυμένοι σε χίλια κομμάτια που ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και δεν ξέρουμε τη μας φταίει πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Sigouro einai oti o Spiro Kseras sto 2013,tha einai fillaki apo tous sosialistes kai tous KUQ E ZI gia ta problimata pou tha eixei me tin dikiosini tou ypourgiou tou gia 4 xronia.Tou to eixoun etimazi.Gia ta alla me tin EEM einai o protaris diaspastis tis EEM.An ithele eksousia kai to aksize as kathotouna mes tin Omonia kai KEAD kai na eixei pragmatopisi tis prosdokies tou se ofelo tis EEM.Yparxi panta mia αλλά.............glyko to xrima

Ανώνυμος είπε...

να χαρω εγω κατι ''ελληναρες'' με τα greeklish σας χχαχα, λοιπον στο δια ταυτα ελληνες και αλβανοι ειναι ο ιδιος λαος και αφηστε τις λαλακιες με τους πολιτικους και τις διχονοιες που σπερνουν και τις διαιρεσεις.. απτα ιδια γεννοφασκεια προερχομαστε

Δημοσίευση σχολίου