Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Έτσι κόβονται οι συντάξεις του ΟΓΑ



Γράμμα βορειοηπειρώτη  που «καρφώνει» τρεις συμπατριώτες του ότι μένουν στην Δρόπολη… (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Αλβανός πολιτικός, είπε κάποτε σε πολιτικό εκπρόσωπο της ελληνικής μειονότητας: «Εμείς θα βρίσκαμε τρόπο να σας ελέγξουμε αλλά οι δικοί σας έρχονται εθελοντές ρε αδερφέ …»
Ο πόθος «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»  και ο χαφιεδισμός που κληρονόμησαν κάποιοι στην Αλβανία από το κομουνιστικό σύστημα φαίνεται δημιούργησε θανατηφόρο ιό που μετατράπηκε σε επιδημία στη Βόρειο Ήπειρο για να κοπούν πολλές συντάξεις του ΟΓΑ.
Μία τέτοια περίπτωση αποκαλύπτει σήμερα ο "Βορειοηπειρώτης". Κάτοικος του χωριού Γοραντζή  της Κ. Δρόπολης «καρφώνει» στον ΟΓΑ Ιωαννίνων τρεις συμπατριώτες του ότι μένουν στη Δρόπολη για να τους κοπεί η σύνταξη. Στην επιστολή βέβαια υπάρχει και η «biografia» του καθενός στα πρότυπα του κομουνιστικού καθεστώτος.
Ο πρώτος πρόδωσε την «Ομόνοια» και έγινε έπαρχος με ένα άλλο κόμμα και υπάλληλος του Σαλί Μπερίσα. Δηλαδή οι βορειοηπειρώτες δεν πρέπει να εργάζονται στο αλβανικό δημόσιο και αν διαφωνούν με την Ομόνοια και πείθει το λαό να τον ψηφίσει για δύο θητείες στην επαρχία του είναι προδότης…

Ο δεύτερος είναι φύλακας στην επιχείρηση του πρώτου, άρα είναι «εχθρός του λαού» γιατί συνεργάζεται  με τον «κουλιάκο»…
Ο τρίτος έχει το μοναδικό μαγαζί σε ένα χωριό και «πίνει το αίμα του λαού» πουλώντας τα προϊόντα ακριβά άρα και αυτός είναι «κουλιάκος».

Αυτός που υπογράφει την επιστολή είναι υπερήλικας (θεωρήσαμε σωστό να αφαιρέσαμε το μικρό του όνομα) αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη» την επιστολή συνέταξε η κόρη του που μένει στα Γιάννενα και επειδή η σημερινή ημερομηνία ( 8 Νοεμβρίου) θα σημαίνει πολλά για αυτήν, της ευχόμαστε χρόνια πολλά! 

Αυτή είναι η με πλευρά του ζητήματος, η άλλη είναι πως ένα σοβαρό κράτος στηρίζεται σε ένα γράμμα που κάνει ένας  χαφιές για να κόψουν μία σύνταξη. Πολλές φορές οι αντιπρόσωποι του ΟΓΑ, σε κάποιον που διαμαρτύρεται γιατί του έκοψαν τη σύνταξη, χωρίς να δίνουν άλλες εξηγήσεις του λένε πως «μόνοι σας καρφώνεστε»...
Αναφερθήκαμε πολλές φορές στις συντάξεις του ΟΓΑ που λαμβάνουν οι βορειοηπειρώτες και τον αντικοινωνικό και αντεθνικό τρόπο που χειρίζονται το θέμα οι αρμόδιοι. Οι συντάξεις αυτές ήταν η μεγαλύτερη εθνική «επένδυση» που έκανε η μητροπολιτική Ελλάδα για την διατήρηση της ελληνικότητας αυτής της περιοχής και ο νοών νοείτω...
Εάν θα υπήρχε εθνική πολική, ο όρος για να επωφελούνται τις σύνταξης θα ήταν να παραμένουν στις εστίες τους και όχι να μετοικήσουν στην Ελλάδα όπως απαιτούν οι κρατικές υπηρεσίες.   Το θέμα αυτό είναι από τα πρωτεύοντα στις συζητήσεις βορειοηπειρωτικών φορέων και ελληνικού κράτους τα τελευταία 10 χρόνια και παρά τις υποσχέσεις, κάθε χρόνο και επιδεινώνεται.  

Αν και τα χρήματα αυτά είναι μια σταγόνα στον ωκεανό για την ελληνική οικονομία, δεν είπαμε ποτέ να μην γίνουν περικοπές λόγο οικονομικής κρίσης και από αυτόν τον τομέα. Είναι άδικο όμως να υπάρχουν οικογένειες που λαμβάνουν και τα δύο μέλη τη σύνταξη ενώ άλλες να μην λαμβάνει κανένας και όλα αυτά γιατί έπεσαν σε «καλούς» η «κακούς» υπαλλήλους που δεν έλεγξαν ή έλεγξαν τα διαβατήρια τους. Των γερόντων τους τρέμει η καρδιά όταν περνούν τα σύνορα για να δουν τα παιδιά τους μήπως πέσουν σε κάνα «κακό» αστυνομικό και του σφραγίζει το διαβατήριο ή περνάει με τα πόδια από το βουνό για να αποφύγει το σφράγισμα.

30 comments:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με τη ρουφιανιά, αλλά όποιος είναι με τους Αλβανούς σήμερα και με τον Χότζα τότε, ΠΟΤΕ να μη πάρει σύνταξη!

Ανώνυμος είπε...

bo5ioipiroti den mas ta les kalla giath exoyme kai emeis sta xoria mas atoma poy stirizoyn monon thn omonoia kai toys exoyn kopsi th syntaksei pioi htan oi poyfianh ayth toy mega gia na katalaboyme dhlladh th thes na peis

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ/η 8.53 δεν κατηγόρησαμε κανένα κόμμα ή παράταξη, κατακρίναμε ένα φαινόμενο

vaggelis είπε...

Α'ι' γαμησου 8,12.Η συνταξη δινετε για τους β/η και για αυτους που μενουν στην Β/Η και δινουν ανασες σ'αυτο το εδαφος που λεγετε Β/Η.Σκοπος ειναι τα λεφτα αυτα να κρατησουν την γη μας ,τον πλουτο μας ,τα ΕΙΝΑΙ μας.Σταματηστε να κανετε αυτους τους διαχωρισμους.Το επιπεδο μορφωσης πρεπει να ανεβαινει και οχι να γινεστε χειροτεροι απο εκεινους του εκεινου συστηματος,γιατι με κανετε να πιστευω οτι εσεις θα ησασταν χειροτεροι.Αυτα βλεπουν οι εδω μισοι ρατσιστες και μας λενε αλβανους.Ξυπνηστε,ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Το σοβαρό είναι ότι το Μνημόνιο 3 μάλλον (απ’ότι είδα σε κάποιο site) αφαιρεί τελείως τη δυνατότητα να πάρει κάποιος σύνταξη (στα 67 πιά) όταν λαμβάνει (ή έχει το δικαίωμα) σύνταξη εκτός Ελλάδος ανεξαρτήτως ποσού, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο που είχαν ξεκινήσει αφαιρώντας τη σύνταξη από έναν εκ των δυο συζύγων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΥΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΙΤΑΛΙΑ

Την φράση "κουάντρα με τα τεριτάλια" την πρωτοάκουσα τον Αύγουστο που βρισκόμουν στην Δρόπολη και βρέθηκα στα Σαφράτικα για το γνωστό ραντεβού με το ληξιαρχείο, εκεί βρήκα έναν επαναπατρισθέντα φίλο μου από την Δερβίτσανη που προσπαθούσε να διευθετήσει κάποια θέματα στην επαρχία και στην ερώτηση μου για το πως βλέπεις τα πράγματα μετά την επιστροφή σου εδώ...έλαβα την απάντηση.."δεν τα βλέπεις όπως τα αφήσαμε πριν 21 χρόνια είναι τα πράγματα τα ίδια κουάντρα με τα τεριτάλια που εργάζονταν στις κοοπερατίβες τα ίδια κουάντρα εργάζονται και σήμερα στις επαρχίες". Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα που ασχούν ακόμα εξουσία στον πολύπαθο τόπο μας όσο η ίδια η νοοτροπία που ακόμα συνεχίζουν να υπηρετούν.
Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα μάτια των συμπατριωτών μας που πότε εκφράζουν τα εκδικητικά τους ένστικτα εκμεταλλευόμενοι τις καλές σχέσεις που έχουν με την αλβανική αστυνομία και πότε εκβιάζοντας με τις περίφημες αυτές επιστολές προς τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδος. Τον όρο λοιπόν "Κουάντρα με τα Τεριτάλια" δεν τον χρησιμοποιώ για να κατηγορήσω απλά τους ίδιους άλλα για να αναδείξω την ίδια την νοοτροπία δωσιλογισμού που καλλιεργούν τα διάφορα κουάντρα ανεφ ιδεολογίας εδώ και πολλές δεκαετίες που η σπιουνιά και η ρουφιανιά δεν είναι απλό επάγγελμα για να λειτουργήσει για κάποιους ως τρόπος επιβίωσης άλλα έχει εμποτιστεί τόσο πολλή ο Βορειοηπειρώτης που έχει γίνει τρόπος ζωής.
Να πάμε και στον Παντελή Τόλη που παρεμπίπτοντος δεν τρέφω καμιά προσωπική συμπάθια για την στάση του στο εθνικό μας θέμα αν και οφείλω να του αναγνωρίσω (όπως οφείλουν όλοι) την επιτυχημένη κοινωνική πολιτική κατά την θητεία του στην Επαρχία Κάτω Δρόπολης.
Το θέμα είναι ότι ο Παντελής Τόλης από τότε που εκδιώχθηκε από την Ομόνοια για τους λόγους ότι οι μονόφθαλμοι θέλουν πάντα τυφλούς για να βασιλεύουν, κατηγορήθηκε τότε από την Ομόνοια ως σοσιαλιστής προδότης τώρα ναι μεν έχει παραμείνει προδότης άλλα έχει μεταβληθεί σε δεξιός προδότης του Μπερίσα και αυτό δεν οφείλετε στην μετακίνηση του προς τα δεξιά άλλα για τον λόγο ότι η οργάνωση πλέον από το 2009 εκτελεί χρέη τοπικής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας.
Η γάγγραινα που λέγετε Σοσιαλιστικό Κόμμα που τρώει χρόνια τώρα από την σάρκα του ελληνισμού, έχει σαφώς την μεγαλύτερη ευθύνη στην καλλιέργεια του διχασμού στους κόλπους της μειονότητας.
Ήταν η χρυσή ευκαιρία όλη αυτήν την περίοδο που το ίδιο δεν έκανε διαχείριση εξουσίας όποτε αδυνατούσε να κάνει πολιτική παροχολογίας αν όχι θα έπρεπε να καταποντιστεί άλλα έστω να είχε χάσει την δυναμική που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια.
Αντ αυτού όμως βλέπουμε ότι συντηρεί ασάλευτη την δυναμική του και αυτό οφείλετε στην Ομονοία που μετά το 2009 έχει λάβει ρόλο τοπικής οργάνωσης και συντηρεί την παροχολογία μεσώ των Επαρχιών στα πάλε ποτέ κουάντρα με τα τεριτάλια και μην ξενίσει κανέναν το γεγονός στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου έτους στην περιφέρεια Αργυρόκαστρου η υποψηφιότητα του ΚΕΑΔ να είναι ένα πρόσωπο χαμηλού προφίλ χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις και σε εντεταλμένη υπηρεσία με σκοπό να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο υποψήφιος του μητρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος με αμοιβαία ανταλλάγματα φυσικά.Το ότι πρέπει να εξαλείψουμε την σοσιαλιστική γάγγραινα από τον τόπο μας θα πρέπει να το θεωρούμε ιερό καθήκον,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την αντικαταστήσουμε με την μπερισική γάγγραινα που προσπαθήσουν να μας φέρουν κάποιοι με πρωτοστάτη τον υπουργό εργασίας Ξερά.

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αργυροκαστρίτη, ότι και να λες πρέπει να το παραδεχτείς πως ο Ξέρας έδωσε γερή γροθιά και στο χοτζικό κατεστημένο στη Δρόπολη και στη χοτζική νοοτροπία. Ειναί όμως πόλυ δύσκολο να αλλάξει η νοοτροπία γιατί την καλλιέργησε και το σοσια΄λιστικό κόμμα και η Ομόνοια όπως λέσ κι εσύ, και το χειρότερο υπάρχουν καποιοι υπερήλικες που ονειρεύονται να γιρίσουν στα περασμένα.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ OPENMIND ! Κουίζ : Πως λέγετε το άλογο που χρησιμοποιείται στα εκτροφεία για να ξεσπάσει πάνω του η φοράδα μέχρι να ηρεμήσει, ώστε να την βάλουν μετά να ζευγαρώσει με τον επιβήτορα?

Ανώνυμος είπε...

2.07 oso tha kakollojis tus iperiliqes me ta teritala hanis pondus ,qe pistevo pos to onori su tha mini panda oniro.

Κεραύνιος είπε...

@vaggelis: "Αει γαμήσου 8.12.. το επίπεδο μόρφωσης πρέπει να ανεβαίνει όχι να γίνεστε χειρότεροι"
Βορειοηπειρώτη θα έπρεπε να δημοσιεύεις ολόκληρο το όνομα του ρουφιάνου αν και φαντάζομαι ότι οι Δροπολίτες κατάλαβαν για ποιον πρόκειται.
Σαφώς δεν αρκεί το γράμμα του ρουφιάνου για να κοπεί σύνταξη αλλά είναι το στοιχείο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η "έρευνα".

Ανώνυμος είπε...

Ανονιμε 2:07
De mas ta kanis ligo pio lana gia na katalavoume ke emis i agramati pia grothia edose o Kseras sto Hotziko kathestos ke sti Hotziki notropia.Pioi ine i sinergates tou sti Deropoli den ine o proin sosialistis eparhos P Tolis,den ine o proin ipopsifios vouleftis tou PPSH ke eklehtos tou Alia ke tis Netzmie V Ngjelos?Den ine simahos stin kivernisi me ton proin prothipourgo ton sosialiston kirio Meta ke ton sosialisti voylefti kirio Tavo Os Omonitis den mborouse na sinergasti me tous sosialistes os berisikos mbori?Idou i aporia..Ti mas les diladi kourafeksala?Alithia mipos mboris na mas dosis apandisi ke se ena kouiz:pione diorise o kirios Kseras prosfata os epitheoriti ergasias sto Argirokastro me 8 hroni pedia pou anfivalo an gnorizi na grapsi ke to onoma tou.Perisotera tin epomeni fora gia parelthon ke paron.

Αριστερά στη Αρχιεπισκοπή είπε...

Καλά δεν σας κάνη εντύπωση όπου η Αυτόνομη.gr δεν αναφέρετε στο τόσο σημαντικό γεγονός . Το γνωρίζετε ότι η συνεργάτες – ιδιοκτήτες
Αυτού του σοσιαλιστικού ντουλε - μπολαν μπλοκ (Αυτόνομη.gr) έχουν κάνη εκατοντάδες τέτοιες καταγγελίες. (όπως τα τσιπουράδικα)

Αυτό το εγκληματικό δίδυμο ΟΜΟΝΙΑ – ΚΕΑΔ που έχει καταστρέψει το Βορειοηπειρωτικό.

Αδέλφια ξεσηκωθείτε εναντίον του μοναδικού εχθρού ΟΜΟΝΙΑ – ΚΕΑΔ μας κατέστρεψαν.

Ανώνυμος είπε...

Κομουνιστές – σοσιαλιστές της Δεροπολης κόψτε της μαλακιές οι ΝΤΟΥΛΕ - ΜΠΟΛΑΝΗΔΕΣ που εκλέγονται από δέκα ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τελείωσαν με τον Παπαντρέου και Καντάφι, κατέστρεψαν στο σύνολο την Βόρειο Ήπειρο
Τέλος εποχής για τους χαφιέδες ΝΤΟΥΛΕ - ΜΠΟΛΑΝΗΔΕΣ το καταλαβαίνετε αυτό η θέλετε να το γράψουμε στα Αλβανικά

Ανώνυμος είπε...

jinete qe sta BURKOHORIA kati tetio,erhonde i allbani stinomiqi qe trone qe pinun sta maghazia i sta spitia afton ton hafjedhon px stin Krania,

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ.. ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ 'ΣΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ" ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

3.26 sigura katajese apo kapja rufino ikojehia,jati qe afto pu kanis ,na katangjelis anonima kati allus horis stihia qe onomateponimo lejate aplla rufjanja .An ise kocanatos qe ehis katharo to prosopo su vale to onomasu ja na katallavun i kranjotes me ti kumasi ehun na kanun .Ta magazhia ehun aniksi os epihiririsi,qe dhen kanun pellatollojiqes dhjakrisis,alla esi apo oti fenete ehis apothamatika me tus idhjoktites,qe prepi na ise zilaris ja tus sihorjanus mas pu prokovun eqi stin orea qe panemorfi KRANJA.'O KRANJOTIS'

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ενα να ξερεται,η ρουφιανια προερχεται απο ζηλια και κακια εδω εισχη το ανεκδοτο με την κατσικα,οσο για τα
ρεμαλια τους πολιτηκους τους εχει πιασει μαλι ηγλωσα με τα "θα" και εργο πουθενα

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti psevdese afti i katangelia den ine ipojegrameni para mono feri onomateponimo,afto den simeni pos ine ke ipogrameno.teties katangelies katopin erevnas jiati me afora na sou stillo ke arketes apto saranti vourko dropoli klp. Stin psorokostena tin patridamas pou mas exi monimos gramenous ke psaxni tin aformi jia na kopsi apta gerontia mas tin sintaksoulla afti,stin ellada lipon o nomo0s sou epitrepi na katangilis ton allon stin armodia ipiresia anonima,eponima,me psevdonimo, me faks ke lipa,i ipiresia afti ine ipoxreomeni vasi tou nomou na erevnisi tin kathe kantangelia,etsi lipon opios dipote mpori na sikofantisi poli efkolla kapion pou misi zilevi klp. aftos omos pou to kani afto ke krivete piso apo anipografes ke anonimes katangelies sigoura den forai pantellonia exi mejallosi me to pnevma tou xotza to exi kami totes to kani ke tora plisiazi to tellostou

Ανώνυμος είπε...

mexri xtes pou htan to pasok sthn khbernhsh mas legate(ki eseis kurie diaxeirista) oti otan erthei h nea khbernhsh tha kanei alages oswn afora tis suntakseis kai perimenoume kai perimenoume kai tpt.... mipws kai ayth einai to idio me tous pasokous???

Ανώνυμος είπε...

δεν μας πρεπει η ελευθερια...
δεν την αξιζουμε τελλλος!
........ ...............

Ανώνυμος είπε...

9 Νοεμβρίου 2012 5:54 π.μ.
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΥΠΕΚΗΨΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΥΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ
ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ja tus eparxus pu estillan listes me onomata sta qendrika grafia toy OGA stin Athina ja na kopsun tin sindaksise dhekades vorioipirotes dhen tha tis dhimosiefsis vorioipiroti? Ja psakse qe tha dhis eqi ti llavraqja kathonde sto sirtari tu diiqiti. Na kseris oti kapu iparxun qe tha vgun me ipografi qe vulla. = goranxinos=

Ανώνυμος είπε...

esi tu 3.26 oso jia pellatia kserume ti tha pi se ena maghazi,ala jia na trefis mia zoi allbanus astinomikus qe meta na tus metahirizis enandion ton sinhorianon su ,afto tu su lei?

Ανώνυμος είπε...

MALLAKA 5.54 i komounistes ke i poufiani den ipekipsan to ixan sto ema tous ke ekaman kako se poli kozmo, ipekipsan afti pou itan stis fillakies stis eksories afou frontise to soi sou i roufiano komounistes pou n a mi liosoun potes, ke simera exoun to thrasos na paristanoun ke to patrioti,ipekipsane MPASTARDE afti pou ipostikan tin varvarotita mesa stis fillakes tis enpsixro dollofonies ke polla alla parolla afta liji apa ftous me dinata vasanistiria anangastikan ke ipograpsan alla den piraksan kanenan. pes stin mana sou na sta eksijisi sosta diaforetika pare kana jlifitzouri ke asxolisou.

Ανώνυμος είπε...

12.49+Dhen ksero an ise kranjotis llogo tis anonimias su,alla ego os kranjotis pu ilikrina sevome tus sinhoria nus mu qe sto ksanaleo to panemorfo horio mu tin KRANIA,sas sinisto na stamatisis ta kagusta sholja ja tus magazatores,ton eparho,ton agroti ,ton ktinotrofo,ton ikodhomo k,l,efoson dhen ehis apodhiktika qe dhen ehis ta koca na ta pis me to onoma tus.Sto horio mas ine 5 magaxha,bori na iparhi andagonistikotita anametasksi tus,jati sto ksanaleo ine epihirisi,alla me ton tropo pu ekfrazese tus kanis ollus rufianus,qe prepi emis i ipolipi os pellates na imastan oli fillaqi.Ligo sevasmos ja ton kathe simpatrioti pistevo oti dhen tha se vllapsi. 'o kranjotis'

Ανώνυμος είπε...


1:40 μ.μ. KRIMA POY AKOMA KOIMASE. KRIMA POY SYNAIXIZONTAS TO PAIXNIDI POLEMOY ANAMETAKSI THYGMENON KAI ATHIKTON MENOYME OMOIROI TON ALVANIKON SYMFERONTON.
KRIMA. AKOMA DEN KATALLABAME OTI OLOI MAS 1:40 μ.μ. EIMASTAN THIMATA TON ALVANON GIATI I MOIRA MAS TO EPELEKSE NA MEINOYME MONOI MAS KAI APROSTATEFTOI. EPREPE OI MISOI NA EINAI UYGMENOI GIA NA YPARKSEI O POLEMOS TON TAKSEON KAI STOXOS NA DIASPASTOYME. TORA TI KANOYME. SYNAIXIZOYME NA XTHPAME O ENAS TON ALLON GIA LLOGARIASMO POIANOY?
EIMASTE EGGLOBISMENOI STO IDO PAIXNIDI KAI AN DEN SYNELTHOYME DEN THA EPIVIOSOYME.
EPITELLOYS NA KATALLAVOYME OTI KAOIA STHGMH PREPEI NA ENOTHOYME KAI NA ANTALLAKSOYME AGAPH KAI HRHNH.

ypografon oydeteros
oyte thygmenos kai oyte paliokommoyni
TYXAIROS

Lazaros είπε...

Μερα με ξαστερο ουρανο
απο τα συνεφα επεσα

Ανώνυμος είπε...

9.10 opos to ipes stin krania iparxun iperohi anthropi,qe ine iperoho xorio,alla iparxun kati hafjedhes anamesa tus pu kanun afti ti dhulia dhistixos qe i kraniotes to kserun,alla opios exi ti mgha sti skufia dhen to simferi qe apandai .

Ανώνυμος είπε...

Lazaros είπε...

Μερα με ξαστερο ουρανο
απο τα συνεφα επεσα

-σφραγησες-

Ανώνυμος είπε...

12:55 πολύ σοβαρά το πήρες το θέμα!! Εγώ έιπα στο χοτζικο κατεστημένο και νοοτροπία η οποία ήταν και είναι ακόμα, δεν είπα να πολεμίσει τους σοσιαλιστες και τους ομονοίτες, όπως ΄πολύ λάθος σκέφτεσε εσύ.
Για την Ομόνοια - Οποιος δεν είναι με την Ομόνοια δεν είναι έλληνας άρα εχθρός του Ελληνισμού.
Για τους σοσιαλιστές - Όποιος δεν είναι σοσαιλιστής είναι η deklasuar και εχθρός του λαού κι αυτός.
Για τον Ξέρα όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις του είναι απλά έλληνες με διαφορετικά πιστεύο, άρα πολιτικοί αντίπαλλοι.
- Για τις συνεργασίες με αυτούς που αναφέρεις διευκρίνισε πως ήρθαν αυτοί σε αυτόν και την ιδεολογία του, δεν πήγε αυτός στη δική τους. τι δλδ όταν ο Τάβος πήγε στην αγκαλιά του Μπερισια ο Ξέρας να έλεγε δεν τον θέλω αυτόν φεύγω;...
- Για τους διορισμούς, ακόμη κι ο Χριστός είχε πιο αγαπητό μαθητή τον Πέτρο, δεν τους είχε όλους ίδιους, ακόμη κι εσύ κάποιους αγαπάς περισσότερο κάποιους λιγότερο. Ετσι κι ο Ξέρας.Δεν έχω ακούσει όμως να πολεμάει κανέναν. Για το ποιον θα βοηθήσει, δεν μας πέφτει λόγος. Εγώ πήγα και με βοήθησε, πήγαινε δοκίμασε κι εσύ, που να ξέρεις?;.

Δημοσίευση σχολίου