Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πολιτευτής της Χ.Α. Ιωαννίνων ζητάει την απέλαση του Πρόξενου της Αλβανίας στα Ιωάννινα Γιάννη Ντάκου!


Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα Γιάννινα μέσω της οποίας απαιτεί από την περιφέρεια Ηπείρου και τους αρμόδιους φορείς, να απελαθεί άμεσα εντός ολίγων ωρών o Αλβανός πρόξενος, Γιάννης Ντάκος, από την πόλη των Ιωαννίνων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανθελληνική και προκλητική δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

"Oι Αλβανοί έχουν βαρύ ποινικό μητρώο και είναι κατακτητές σε ξένη γη. Ως υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα Γιάννινα και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην Ήπειρο, απαιτώ από την περιφέρεια Ηπείρου και τους αρμόδιους φορείς, να απελαθεί άμεσα εντός ολίγων ωρών o Αλβανός πρόξενος από την πόλη των Ιωαννίνων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανθελληνική και προκλητική δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα Γιάννινα κ. Ιάσων Μπίμπος.

http://aftonomi.gr

Ο Γιάννης Ντάκος κατάγεται από το χωριό  Δερβιτσάνη και έχει στενή συγγενική σχέση με τον σημερινό Υπουργό Εργασία της Αλβανίας Σπύρο Ξέρρα. Ήταν ο μοναδικός έλληνας που είχε διατελέσει Νομάρχης Αργυροκάστρου (1997-2000) υποστηριζόμενος από το ΚΕΑΔ.

Αμέσως μετά τη θητεία του στη νομαρχία, εντάχθηκε στο διπλωματικό σώμα της Αλβανίας, αρχικά ως Γραμματέας στην Πρεσβεία των Αθηνών ενώ πριν από ένα χρόνο τοποθετήθηκε Γενικός Πρόξενος της Αλβανίας στα Ιωάννινα.

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

ws proksenos apo poio komma pige???
se parakalw boreiohpeirwth apanthsemou.
poia einai h sxesh tou me ton kurio ksera??

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Βορειοηπειρώτη η αναφορά στο βιογραφικό του Αλβανού προξένου στα Γιάννενα που οφείλετε;;;
Τι τον κάνει λιγότερο Αλβανό η λιγότερο πρόξενο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ti pou ofiletai re???? Sthn episimansh ths Ellhnikotaths tou katagoghs, asxetos me to opoiodipote komma pou epilegei na politeutei...... Sas parakalo mhn mas dixazete allo. Einai derbitsioths pou simainei oti einai Ellhnas Boreiohpeiroths.

Ανώνυμος είπε...

Giani Ntakos einai apo Dervitsiani alla mazi me ton anipsio tou Spiro Ksera eixoun geni albanous kai para pano apo allbanous.Vikane skarti kai i dyo.

Ανώνυμος είπε...

poli kalla re pedhia odakos apo ti dhervtsiani ke ine tu berisia odules apo ti goranxi ine tu rama pu evapse tin athina kokini prohtes o kseras apo ti dhervitsiani o bollanos apo ti himara pu harise to dhimarhio ston goro gia ti ehi sinferonta me to p s as mu pi kapios pios prepi na mas antiprosopefsi ollus emas pu zume se afton ton topo /

Ανώνυμος είπε...

ma fusika to mega anwnume 11.26 th erwthsh einai auth???

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Τελικά εμείς οι Βορειοηπειρώτες δεν μπορούμε να πιάσουμε ούτε το παραμικρό πολιτικό, εθνικό ή διπλωματικό νόημα: Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρος: Λέει ότι σε αντίποινα των όσων αναφέρει ο Μπερίσια να "απελαθεί, αναφέρει πολιτικάντικα, -εντός ολίγων ωρών o Αλβανός πρόξενος από την πόλη των Ιωαννίνων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανθελληνική και προκλητική δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα".
Ο Πολιτευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στο θεσμό του Γενικού Προξένου της Αλβανίας στα Ιωάννινα και όχι στον συγκεκριμένο δικό μας άνθρωπο, που σημαίνει ότι το ίδιο, πιθανόν και με σκληρότερα λόγια, θα έκανε και αν ήταν πρόξενος ας υποθέσουμε ο Φασλί Καραμουράτι.
Ως πληροφορία σας λέω ότι στα Ιωάννινα οι Ιταλοί, που μας έκοψαν στη μέση και μας χώρισαν από την Ελλάδα, έχουν ως πρόξενο έναν πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία, τον οποίο οι Γιαννιώτες, ούτε και εμείς βέβαια, δεν τον αποκηρύξαμε, ούτε προδότη, ούτε μειοδότη, ούτε ιταλοφερμένο...
Επίσης, ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής κάνει μια έκκληση πολιτικάντικη, ή εντυπώσεων, διότι ξέρει ότι ο θεσμός του γενικού προξένου μιας χώρας είναι αρμοδιότητα της κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ και όχι της Περιγέρειας Ηπείρου, εκτός και αν πάμε και κηρύξουμε την Νότια Ήπειρο τώρα αυτόνομη και με δική της κυβέρνηση.
Τώρα που κολλάει να συζητούμε εμείς οι "έξυπνοι" Βορειοηπειρώτες την ελληνική ποιότητα του κάθε στελέχους της Βορείου Ηπείρου....;;;!!!.
Δείχνουμε ότι σε ώρες δύσκολες αντί εμείς να βρεθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, στεκόμαστε απέναντι ο ένας στο άλλο με το δάκτυλο στη σκανδάλη....
ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ιάσων Μπίμπος από τότε που ετεθει στο περιθώριο από την Χρυσή Αυγή άρχισε τα παιχνίδια των εντυπώσεων και τις εκδηλώσεις ψευτοπατριωτισμού έχοντας την εντύπωση ότι είναι ακόμα στο κόμμα του Καρατζαφέρη.Εδώ επειδή δεν μπόρεσε να εκτοπίσει τους Βορειοηπειρώτες από τον πυρήνα των Ιωαννίνων πήγε στο ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ Ipirus gate και τους κατήγγειλε ότι έχουν φιλικές σχέσεις με το τσάμικο κόμμα ΜΕΓΚΑ μόνο από αυτό μπορεί να καταλάβει ο καθένας περί τίνος πρόκειται.
Θα πρέπει να καταλάβει ο Μπίμπος ότι η Χ Α δεν είναι χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη για να θεωρεί τους Βορειοηπειρώτες Έλληνες όταν και πότε βολεύει. Άλλα κ. Μπίμπο μπορεί να στο χαριστήκανε το ξύλο οι Βορειοηπειρώτες στα Γιάννενα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το γλυτώσεις κιόλας γιατί κάποια στιγμή θα ανεβούμε στα Γιάννενα και θα στο εξηγήσουμε το όνειρο.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΓΚΟΖΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε αθώε.Εδώ εσύ κράζεις τον πολιτευτή της Χ.Α. που ζήτησε το αυτονόητο και υποστηρίζεις τον πρόξενο των αλβανών και μετά μιλάς για ενότητα!!Μια χαρά τα λέει ο κ.Μπίμπος.Μας πρήξατε πια με τους νενέκους...πρόξενος της Αλβανίας αλλά κατά τ'άλλα Βορειοηπειρώτης!!!!

Ανώνυμος είπε...

O athoos krazei emas tous voreioipeirvtes pou eimaste "pente vodhja dhjo zevgaria", pou dhen ehozme ti na kanozme sto gaidharo kai xtypoume to samari

Ανώνυμος είπε...

kitakste na dhite re pedhia to na katigorume oli ena vorioipiroti ine poli efkollo giati ine elinas ke den fovomaste afto mu thimizi ena gegonos pu mu exi kani poli entiposi prin apo liga xronia otan o kseras egine periferiarxis meriki dropolites simtrofi pigan amesos stin periferia ke ekanan apergia gia to reyma epidhi ixe diakopes .poli kalla kanane giati omos apo tote pu efige o kseras den ksanaekane kanenas parapona mipos telika emis i vorioipirotes exome tin katara tin eksafanisi tu idhus ego prosopika pistevo oti prepi na zigisome ta pragmata pros to geniko sinferon ke oxi sto prosopiko giati ikeri ine poli dhiskoli gia dhokimes as mu apntissi kapios gia tis apopsis mu efxaristo .....

Δημοσίευση σχολίου