Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

O Bamir Topi παρομοίασε τον Μπολάνο με το Gaddafi


Κατά τη διάρκεια των διακοπών του, στη Χειμάρρα – Αγίους Σαράντα, ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Bamir Topi, επισκέφτηκε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Χειμάρρας Γκιέργκι Γκόρο όπου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την αλλαγή σελίδας σε αυτό το δήμο μετά την 7χρονη παρουσία του Βασίλη Μπολάνου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου έξω από το Δημαρχείο, για τις εξελίξεις στη Λιβύη, θεώρησε πολύ ενδιαφέρουσα την ερώτηση, όχι για άλλο λόγο αλλά όπως είπε ο ίδιος, για το χώρο που γίνεται…


13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν το δώρο Ντούλε στη Χειμάρρα, μέσα από την ειδική συμφωνία με τον ΄Εντι Ράμα. Να μας δουλεύει ο Τόπι και το κάθε τόπι! Καημένε Μπολάνο, τι σου ' μελλε να πάθεις! Κράτα ακόμα το κερί του Βαγγέλη. Χειρότερες μέρες σου επιφυλάσσει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ποιος τον συμβούλεψε τον Τόπι να τα λέει αυτά. Ο σύμβουλός του Σπύρος Πέτσης, ο πρώην βουλευτής τηε Χειμάρρας και σημερινός σύμβουλος του Τόπι. Αυτός, που σύμφωνα με τον Ντούλε αποτελεί αξία και περηφάνεια για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό; Τα λόγια περισσεύουν. Η δήλωση του Τόπι μας έκατσε τόπι.

Ανώνυμος είπε...

mia xara ta leei o topi afou eseis pou dithen maxeste gia ton ellhnismo thellate mega thellate tous allvanous lazarides kala na pathome.

Ανώνυμος είπε...

re filoi mou giati oloi asxoliste me ton dule ton prodhoti asxolithite kai ligo me ton lazari.
kante mas mia analish.
san mega ellhnes pou eiste.

Ανώνυμος είπε...

re pws ta fernei kamia fora eee;;;ma kala o ston mbamiri den einai kai o aksiologos spyros petsi kolitos tou doule ma tou kamari mas

Ανώνυμος είπε...

re paidia sugnwmh pou eimai ektos thematos alla me tis ellinikes tautotites ti tha ginei emeis oi BH pote tha tin paroume egw exw kanei politografisei edw kai 4 xronia

Α.Ν.ώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ήμαρτον...!!!
Λίγη σοβαρότητα (αν βέβαια είναι δικό σας έργο η δημιουργία του άρθρου.)
Ο Τόπι δεν συνέκρινε καθόλου τον Μπολάνο με τον Καντάφη, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ απ' όσο άκουσα το αναρτημένο βίντεο.
"Σε ερώτηση δημοσιογράφου έξω από το Δημαρχείο, για τις εξελίξεις στη Λιβύη, θεώρησε πολύ ενδιαφέρουσα την ερώτηση, όχι για άλλο λόγο αλλά όπως είπε ο ίδιος, για το χώρο που γίνεται…" Αυτό που αναφέρετε στο συγκεκριμένο σημείο είναι παντελώς ανακριβές. στο αναρτημένο βίντεο αναφέρεται η ευαρέσκεια του Τόπι για την γενόμενη ερώτηση, αναφορικά με το πόρισμα των Ευρωπαίων για την εκλογική διαδικασία. (προφανώς αναφέρει την Χιμάρα συνδέοντας το πόρισμα με τις νοθείες και την βία που είχε επιχειρηθεί στο παρελθόν εκεί).
Πουθενά για Καντάφι λοιπόν, πουθενά για ευαρέσκεια που έφυγε ο Μπολάνος .... α τα γραφόμενα υπάρχουν σε άλλη πηγή οπτικοακουστική, παρακαλώ δημοσιεύτε την και ενημερώστε μας ορθά.
Ευχαριστώ, Α.Ν.

Ανώνυμος είπε...

A.N.
Epeidh etyxe na dw thn eidhsh sta albanika mesa, apo toys albanoys dhmosiografoys ayto ermhneytike opws to leei o boreiohpeiroths.

freemind είπε...

O A.N exei polu dikio.Oloi parerminevoun, kai oi alvanoi dimosiografoi kai o Vorioipirotis.Aloste outos h alos tha eitan megalh adikia pros ton stratigo GKADAFI na sigkrinete me ton agramato ton BOLLANO.kapioi mallon einai xamenoi sth metafrash......h mipos eskemena.....e....fantastike Vorioipiroti....?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Α.Ν., νομίζω ότι σωστά το κατάλαβες, διαφορετικά δεν θα υποχρεωνόσουν να κάνεις όλη αυτή τη σοφιστική ερμηνεία για να δικαιολογήσεις το Μπαμίρι, τον Πέτση και το Ντούλε. Η ερμηνεία είναι απλή: ο Μπολάνος ήταν Καντάφι (δικτάτορας) κι έπεσε. Γι' αυτό και θεωρείται κατάλληλος ο χώρος, αλλά λαο ο χρόνος που έγινε η ερώτηση. Η αποσύννδεση του χώρου από το χρόνο είναι η άτυχη ερμηνεία σου. Μάθε επιτέλοους ότι όλα τα γεγονότα και τα φαινόμενα έχουν χωροχρονική διάσταση.

Ανώνυμος είπε...

M(eg)alakes tou MEGA,eixete pari apo ton patera sas SALI,thelete na ta stavronete olla.To akoume to video kai den lei tipotea,kai sta MME allbanika den ipe tipota.An itane eitsi tha eixi kani to n giro tou kosmou i idisi.Gia tosa mallaka to pernate ton Topi??!!!!Grapse Natso opos se koustari to mialo sou ,burdhes kai mono burdhes.

Ανώνυμος είπε...

MHN ADIKEITE TON KADAFI !!!!

Ανώνυμος είπε...

Eimaste gia klamata.

Δημοσίευση σχολίου