Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μαύρα σύννεφα σκανδάλων κυκλώνουν τα Τίρανα

Εμπλέκονται πολλά πολιτικά πρόσωπα
Σαν μην έφτανε η πολιτική κρίση, οι νέες αποκαλύψεις από τον πόλεμο του Κοσσόβου, όπου εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα του Κοσσόβου και της Αλβανίας αναμένεται να αποτελέσουν νέα εμπόδια στην πολυπόθητη για τους Αλβανούς πρόσκληση των Ευρωπαίων για υποψήφια χώρα ένταξης.
Στον αλβανικό ορίζοντα συγκεντρώθηκαν πολλά  σύννεφα φορτώνοντας πολύ το κλίμα και προμηνύουν σφοδρές καταιγίδες.
Η Έκθεση του Marty, ήταν η πρώτη καταιγίδα, που ήρθε να ταρακουνήσει τα λιμνάζουσα νερά της σημερινής αλαζονικής κυβέρνησης Μπερίσα, αλλά και της αντιπολίτευσης, με το σκάνδαλο του Κοσοβάρου Πρωθυπουργού Hashim Thaci, ο οποίος σύμφωνα με την εν λόγο έκθεση ήταν αναμειγμένος στην διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων και ναρκωτικών (μία από τις κυριότερες αιτίες που το Κόσσοβο δεν έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) αλλά και η Αλβανία, μαζί με αλβανούς ιθύνοντες, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο αυτό. Γι’ αυτό και ρίχτηκαν στη μάχη  για το ποιος θα λασπολογήσει πιο πολύ το Martyn , ίσως να καλύψουν και κάποιο δικό τους σκάνδαλο.

Δεύτερο μαύρο σύννεφο που βολτάρει πάνω από τα Τίρανα είναι η έκθεση του  Baraybari που εκτώς του Υπουργφού Εσωτερικών της Αλβανίας Basha ανάκρινε τους φακέλους του UCK,  διαπιστώνοντας εγκληματικές ενέργειες εις βάρος των Σέρβων.

Κάποια CD του  Kadriovski, που έγιναν γνωστά σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια  εμφανίζουν αλβανούς πολιτικούς να εμπλέκονται στο μαύρο χρήμα, ενώ στα ίδια αρχεία είναι καταγεγραμμένα και εσωτερικά οικονομικά σκάνδαλα, με τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια του υπουργού Γκ. Ρούλι, που υπεξαίρεσε να ανακρίνονται ήδη απο την Αλβανική Εισαγγελεία. 

Με όλα αυτά και πολύ περισσότερα που δε γίνονται γνωστά  φαίνεται πως δύσκολα θα διαπεράσουν το σκοτεινό φόντο των Τιράνων οι ακτίνες του ήλιου της Ευρώπης!

3 comments:

Theo είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ayta einai vlakeies kai fainetai oti dhen tous kseretai tous omoethnis mou giati xeiroterei fara apo tous ellines dhen yparxei olos o kosmos to kserei ayto

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 2:11
Δεν νομίζω ότι αξίζει ούτε καν να συζητάει κανείς μαζί σας , ώμος σε απάντηση αυτών που γράφεις σου λέω ότι δεν παίρνει κάνεις υπόψη το τι λέτε εσείς οι αλβανοί και στην συγκεκριμένη περίπτωση και εσύ για τους έλληνες . Εσείς είστε τα σκουπίδια και το καρκίνο όλης της Ευρώπης ενώ οι έλληνες ο πολιτισμός όλου του πλανήτη. Δεν θέλετε να το χωνέψετε πρόβλημα σας. (Άλλο βόδι και άλλο ρόδι )

Δημοσίευση σχολίου