Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Στις 29 Ιανουαρίου 2011 η Τακτική Συνδιάσκεψη της Ομόνοιας


Το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στους Αγίους Σαράντα ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα των αρχαιρεσιών της οργάνωσης με αποκορύφωμα την Τακτική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου στους Αγίους Σαράντα. Η διαφορά της 9ης Συνδιάσκεψης της Ομόνοιας από τις προηγούμενες είναι ότι θα υπάρχει – θεσμικά πλέων - σημαντική συμμετοχή από τον ελλαδικό χώρο ενώ από τους 100 περίπου αντιπροσώπους από την Ελλάδα θα εκλεχθούν και 15 μέλη του νέου Γενικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη» η συνδιάσκεψη των δύο μεγάλων παραρτημάτων, Αργυροκάστρου και Αγίων Σαράντα θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

περίπου 100 μέλη; δεν ξέρουμε πόσα είναι; δεν ορίζεται από το καταστατικό; ή κρατάμε καβάτζα με το "περίπου";

Ανώνυμος είπε...

Δλδ αρχες φλεβαρη θα βγουνε οποιες αποφασεις, και τον απριλιο θα γινει η απογραφη.
Χαλαρα και με το πασο σας... Καλα το πατε.

Ανώνυμος είπε...

tha parelasoune ola ta fidania akei vlepw.tzoumakas kai sia ap tin athina.are gledia

Ανώνυμος είπε...

NAI RE EXEIS KANENA PROVLHMA ESU ME TO POIOS 8A EINAI ENAS TZOMAKAS H KAPOIOS ALLOS APO ELLADA TOULAXISTON 8A EINAI EPIDI SEVONTAI AUTO POU 8A GINEI KAI 8A TO UPOSTHRI3OUN ESU TH PROVLHMA EXEIS OSO GIA TOUS UPOLIPOUS H 100 BOREI NA GINOUN KAI 300 TPT DEN EINAI SIGOURO GIA AUTHN THN STIGMH OPOS DEN HTAN SIGOURA KAI DEN PERIMENONTAN POLLA ALLA APO POLOS ALOUS POU TWRA EINAI E3W APO THN OMONOIA KAI AUTH THS APOFASEIS TOUS ME TO PASO TOUS THS PHRAN KAI NA TH GINETE TWRA

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο και ο Ντούλες θα έχει έδρα στην Ελλάδα και θα καλεί τις συσκέψεις στην έπαυλή του που έχτισε με τα λεφτά που πήρε πουλώντας πατριωτισμό.
Δλδ τη Βόρειο Ήπειρο θα την κάνουμε δώρο στους Αλβανούς και το βορειοηπειρωτικό θα διεκδικούμε στην Ελλάδα, ως τρόπο για να γκρινιευόμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Είπαν στον Κυριαζάτη ότι στις 29 Ιανουαρίου η Ομόνοια θα κάνει Συνδιάσκεψη. Κι αυτός απάντησε σκωπτικά: "Κάτι τρέχει στα γύφτικα".

Δημοσίευση σχολίου