Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Βραβεύτηκε ο Έλληνας χειρούργος Δημήτρης Τζιαφέρης από την Περιφέρεια Αγίων Σαράντα


Ο κ. Μάνος βράβευσε στην ίδια εκδήλωση τις αιρετικές θρησκευτικές οργανώσεις για την «προσφορά» τους
Στο Ξενοδοχείο «Butrinti», σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2010, ο Αντιπεριφερειάρχης Αυλώνας Γκέργκι Μάνος παρέθεσε δεξίωση στους διανοούμενους, διευθυντές κρατικών υπηρεσιών, εκπροσώπους των κομμάτων και διαφόρων ιδρυμάτων που λειτουργούν στο νομό των Αγ. Σαράντα, για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς
Στη χαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Μάνος αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της περιφέρειας για τους Αγ. Σαράντα, τονίζοντας πως το διάστημα αυτό συνέβησαν διάφορα γεγονότα τα οποία αντιμετωπίστηκαν αναλόγως τόσο από την περιφέρεια, όσο και από το δημαρχείο της πόλης.
Στις προσπάθειες που κατέβαλε η περιφέρεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών, που σημειώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι αλλά και την συμπαράσταση με συγκεκριμένη βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς της Σκόδρας και περιχώρων. Αναφέρθηκε ακόμα στην καλή συνύπαρξη που υπάρχει στην πόλη των Αγ. Σαράντα με όλες τις θρησκευτικές κοινότητες, την ανάπτυξη της παιδείας και της μόρφωσης στην πόλη, τη συμβολή του Πανεπιστημίου της πόλης, ως παράρτημα του Πανεπιστημίου των Τιράνων. Τη χρονιά αυτή η χώρα μας τόνισε ο κ. Μάνος έγινε μέλος του ΝΑΤΟ, έγινε η απελευθέρωση της βίζας και οι Αλβανοί πολίτες μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα στις χώρες σέγκεν.
Στη συνέχεια ο κ. Μάνος βράβευσε, κάποιους φορείς και πρόσωπα, για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.
Για την πολυετή προσφορά στο χώρο της υγείας προς του κατοίκους του νομού Αγ. Σαράντα, απονεμήθηκε στον ελληνικής καταγωγής, χειρούργο Δημήτρη Τζαφέρη την οποία παρέδωσε ο δήμαρχος της πόλης Εντμόντ Γκιόκα.

Παρουσία τριών ορθοδόξων κληρικών ο κ. Μάνος θεώρησε ότι έπρεπε να βραβεύσει την καθολική οργάνωση «Santa Marcelina», χωρίς να υπάρχουν καθολικοί στους Αγίους Σαράντα. Σαν να μην έφτανε αυτό η περιφέρεια βράβευσε για την «προσφορά» τους, δύο αιρετικές οργανώσεις την «Qendra polivalente» και  «Lidia»

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τους παραδοσιακούς ομίλους Μουρσιού, Λιβαδειάς, Τσιφλικιού και το πολυφωνικό γκρουπ «Η φωνή του Αηδονιού».  

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Να Κάτι Ευχάριστο.

Ανώνυμος είπε...

κάτι χειρότερο,υπάρχουν πολλοί τουρκολαλβανοί.
αν ο Μάνος θέλει να μας έρθουν και τα καθολίκια τώρα,τι να κάνουμε; βοήθεια μας

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται χειρουργός και όχι χειρούργος.

Ανώνυμος είπε...

Και τα δυο σωστά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Na kanw ligo ton dikigoro tou diabolou?
Oi palioi, an kseroun, na mou poune pws pige kai spoudase giatros o Tzaferis??
Euxaristw.

Ανώνυμος είπε...

den prepei na ekfrazomaste etsi gia ton giatro ton tzaferi.eleos paidia ligo sevasmo den vlaptei.den ton kserw prosopika alla antimetopisa ena provlima sovaro me ton gio mou kai pragmatika mas stathike para poli....me sevasmo alexhs pantos

Ανώνυμος είπε...

autos mono giatros den einai.

Δημοσίευση σχολίου