Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άνοιξε και για το νέο κόμμα η πόρτα του Ελληνικού Προξενείου Αργυροκάστρου


Συνάντηση του Γενικού Πρόξενου Ν. Κοτροκόη με την ηγεσία του ΕΕΜΜ-MEGA
Επίσκεψη στο Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ-MEGA κ. Χρήστος Κίτσιος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος κ. Ζήσο Λούτση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ΜΕΓΚΑ, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του νέου Γενικού Προξένου κ. Νικόλαου Κοτροκόη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη δίωρη συνάντηση, ..

.. η ηγεσία του κόμματος, ενημέρωσε το νέο πρόξενο για τα προβλήματα της Ελληνικής Μειονότητας και τους στόχους του κόμματος. Ο κ. Κοτροκόης τους δήλωσε πως η πόρτα του προξενείου είναι ανοιχτή για όλους τους Έλληνες και πως πρώτο μέλημα του είναι να περιοδέψει σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της ελληνικής μειονότητας.
Να υπενθυμίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Προξενείου Αργυροκάστρου ανοίγει τις πόρτες στο νέο κόμμα, αφού ο πρώην πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Ριζόπουλος, στο γραφείου του κρατούσε μόνο τη σημαία του συνδυασμού ΚΕΑΔ-ΣΚ, ούτε καν της Ομόνοιας.

Σχετικά άρθρα:


Ριζόπουλος: Το MEGA είναι κόμμα του Μπερίσα

Νικόλαος Κοτροκόης, ο νέος Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου.

Τι αφήνει πίσω ο Ριζόπουλος

6 comments:

αναγνωστης είπε...

ΡΙΖΟΠΟΥΛΕ ΕΛΑ ΠΙΣΩ!!!! ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Dhen jirizei pisv o Riz. Fovatai mi tou paroyn piso tin plaketa oi tis OMONOIAS kai einai sigouros oti ekeinoi tha ton vrisoyn perissotero.

Ανώνυμος είπε...

κ ο ΑΝΤ1 εχει ψυχή.. κ τα αλλα κανάλια..

Ανώνυμος είπε...

Πότε έγινε αυτή η συνάντηση ρε πατριώτη; Φωτογραφία δεν έχει;

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν το γράψαμε φίλε 5.05, γιατί δεν γνωρίζαμε την ημερομηνία. Πάντως έγινε μετά τα Χριστούγεννα αφού η «πηγή» μας είπε ότι το ραντεβού κλείστηκε όταν ο πρόξενος πείρε τηλέφωνο τον Κίτσιο για να του ευχηθεί για την ονομαστική του (25). Χωρίς να είμαστε βέβαιοι, η συνάντηση μάλλον έγινε στις 27 Δεκεμβρίου

Ανώνυμος είπε...

O Vangjelis etoimzete na apantisei me sinantisi me ton roso presvi tis alvanias opu tha zitisei tin epembasi tis rosias jia tin apeleytherosi tou efrem.

Δημοσίευση σχολίου