Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

H N.Δ. όρισε τομεάρχη για το βορειοηπειρωτικό!


(Το ακόλουθο κείμενο μας έστειλε ο κ. Δημήτρης Γεωργίου)

Ο Παναγιώτης Λέζος ανέλαβε να αναδείξει τα προβλήματα του Ελληνισμού της Αλβανίας...
Ο Παναγιώτης Λέζος, με μεγάλη και επιτυχημένη δράση στον εκδοτικό και δημοσιογραφικό χώρο της Βορείου Ηπείρου και άνθρωπος με γνήσια πατριωτικά αισθήματα, ανέλαβε τα καθήκοντα του τομεάρχη της Ν.Δ. για το βορειοηπειρωτικό. Σ' αυτή την είδηση, δύο σημεία κάνουν εντύπωση. Πρώτον, ότι το πρώτο κόμμα σε ψήφους στην Ελλάδα αποφάσισε να ασχοληθεί ειδικά και συγκεκριμένα με τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

 Μπορεί άλλοι να συμφωνήσουν και άλλοι να διαφωνήσουν, ωστόσο η Ν.Δ. έκρινε σκόπιμο να περιλάβει στην ατζέντα των ενδιαφερόντων της και τους Μειονοτικούς της Αλβανίας. Θα πουν ορισμένοι ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα, όμως κάθε κομματικός οργανισμός έχει τις δικές του ιεραρχήσεις. Δεύτερον, ο ορισμός ως τομεάρχη για το βορειοηπειρωτικό του Παναγιώτη Λέζου. Εφόσον η Ν.Δ. αποφάσισε να αναλάβει δράσει για τους Βορειοηπειρώτες, καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Παναγιώτης Λέζος είναι αποδεδειγμένα ένας από τους ανθρώπους, λίγοι τέτοιοι υπάρχουν κατά τη γνώμη μας, με ανιδιοτελή προσφορά στη Βόρειο Ήπειρο και κυρίως με εντιμότητα και παρρησία. Είναι σίγουρο ότι και από τη θέση αυτή θα επιβεβαιώσει την παθιασμένη αφοσίωση και αγάπη του στον τόπο του (κατάγεται από τη Λεσινίτσα).

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ.....δεν υπαρχει μαγαλυτερος προδοτης απ αυτον, και εσεις κ.Γεωργιου που γραφετε τα παραπανω, ρωτηστε πρώτα στον τοπο καταγωγης του να δειτε τη γνωμη εχουν και μετα πλεξτε του το εγκώμιο.
Το μόνο που καταφερε η ΝΔ με αυτό είναι να διώξει τους Βορειοηπειρώτες που τους ψηφίσανε. Βλέπω τη Χα να ανεβαίνει και άλλο....όσο η προδότες ανεβαίνουν και γίνονται καρεκλορένταυροι το βορειοηπειρωτικό θα παραμένει στο συρτάρι!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα...θα θελα να ξερα ποιος τον προτεινε?
Και ο Κώττης τι θα γίνει τώρα? Ε, Γιώργο σε έφαγε ο Λέζος!

Ανώνυμος είπε...

sigoyra poy ligoi tetii iparxoyn ,giati an iparxoyn poli tha svinoyn ti V.Ipiro apo thn xarti . tha to dhite kai den tha pistepsete.alimono se aytoys poy ton evallan ...alimono

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχ.... γουσταρω πολυ .... όχι γιατι γουσταρω το Λέζω αλλα ξέρω ότι κάποιοι χιμάρα και δρόπολη θα λυσσαξουν.... χαχαχαχαχαχ.... Ναι ρε κατινες ο Λεζος γιατι όχι; Για να τον πολεμάνε τα περιφερόμενα κοματοσκυλα, κάτι θα αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εδω η ΝΔ δεν έχει Γραμματέα, πως έβγαλε τομεαρχες. Αφου τους τομεαρχες τους ορίζει ο γραμματέας. Έμαθε και ο Λέζος το κόλπο της επικοινωνιας; Χαχαχαχα πάντως θα έχει πολυ γέλιο αν τον βάλουν όντως. Έχει να πέσει ντομάτα..........

Ανώνυμος είπε...

Xa xa xa prokete gia farsa balti apo ton DHMHTER PERDIKI a re perdiki

Nick L. είπε...

Το γεγονός αυτό είναι ψεύτικο! τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε προφανώς επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα η κάτι οργανωμένο (λογικά για να εξυπηρέτηση κάποια συμφέροντα)

Τομεαρχης παραμένει ο Γιώργος Κωττης.

Ν.Λ

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός δημοσιογράφος έγραψε πρόσφατα σε βιβλίο του πως σύμφωνα με εξομολογήσεις Αλβανών αξιωματούχων, οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες δρουν στην Αθήνα ανενόχλητες, έχουν κατορθώσει να εισχωρήσουν σε υπουργεία και σε κομματικά πόστα και από τις θέσεις αυτές...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς για την Νέα Δημοκρατία, για την Ελλάδα και για την Βόρειο Ήπειρο η είδηση είναι ψεύτικη.
Αυτό που πρέπει τώρα να διερευνηθεί είναι ποιός κατασκεύασε την ΄"είδηση" και τι επιδιώκει, πάντως πρωταπριλιά δεν έχουμε σήμερα

Ανώνυμος είπε...

DIAGRAPSTE AUTH THN EIDHSH REEEEE

ΜΠΠ Καλιφόρνια είπε...

Εγώ Βορειοηπειρώτης δεν είμαι. Είμαι όμως ομογενής Ηπειρώτης στην Αμερική.
Τον κύριο Λέζο τον γνωρίζω μερικά χρόνια, καί επειδή στα Εθνικά είμαι "Γάτος" δεν συμφωνώ με όλα τα αρνητικά σχόλια, καί τα βρίσκω πολύ περίεργα. Καλή λοιπόν συνέχεια κ. Λέζο!!
ΜΠΠ Καλιφόρνια

Ανώνυμος είπε...

O lezos sti vuli jia na dhume prokopi!

Δημοσίευση σχολίου