Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αστική συγκοινωνία στην πόλη των Αγ. Σαράντα


Δωρεάν θα μετακινούνται τα άτομα με ειδικές ανάγκες
Ήταν μια πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης των Αγ. Σαράντα Στέφανου Τσίπα που είχε υποσχεθεί στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ώστε να τεθεί σε λειτουργία η αστική συγκοινωνία μέσα στην πόλη των Αγ. Σαράντα, που λειτούργησε 2-3 χρόνια και διακόπηκε το 2009.
Αυτό, τόνισε ο δήμαρχος, ήρθε σαν αποτέλεσμα της επέκτασης της πόλης από το νεκροταφείο και μέχρι το κανάλι της Τσούκας, πράγμα όπου θα δώσει τη δυνατότατα στους πολίτες να κινηθούν πιο εύκολα και με λίγο κόστος, όπου μέχρι σήμερα γίνονταν με ταξί.

Την συγκοινωνιακή αυτή γραμμή ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία, η οποία με τα σύγχρονα λεωφορεία που διαθέτει, θα εξυπηρετήσει τόσο τους πολίτες όσο και τους παραθεριστές, που τη χρονιά αυτή παρατηρείται αύξηση.
Την πρώτη διαδρομή που έγινε χθες από το λιμάνι της πόλης μέχρι το Κανάλι της Τσούκας και επιστροφή, συνόδευσε ο δήμαρχος. «Είναι μια σημαντική στιγμή για μας που εγκαινιάζουμε την αστική συγκοινωνία μέσα στην πόλη των Αγ. Σαράντα», τόνισε ο Τσίπα.  Από τη γραμμή αυτή θα επωφεληθούν οι κάτοικοι των περιφερειών της πόλης όπως του Μπερντενέσι, Μετοχιού και Γκιάστας. Για τους πολίτες με ειδικές ανάγκες η μετακίνηση θα γίνεται δωρεάν, αφού αποκτήσουν πρώτα το ειδικό πάσο που θα αποκομίσουν από το Δημαρχείο»
Η εσωτερική γραμμή θα είναι  νεκροταφείο-Μετόχι-Κανάλι της Τσούκας και θ’ αρχίζει από της πέντε το πρωί και μέχρι η ώρα δέκα το βράδυ.

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

poli kalo

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Κύριο Τσίπα!

Ανώνυμος είπε...

Τα ΑμεΑ μετακινούνται δωρεάν βάσει του νόμου.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπραβο οι αγ.σαραντα δεν χρειαζεται να ειναι μονο τα κτιρια που χτιζονται

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

MBRAVO STON Q.CIPA,SEFHARISTUME PU SEEHUME DHIMARXO,KANIS PARA POLLA PRAGHMATA JIA TO KALLO TON POLITON.ENO TO SMVULIO TU DHIMARXIO .INE I I MONI PU QITAI MONO TO SIMFERON TU,NDROPI TUS ,PU PROSPATHI NA EMBODHIZI KATHE KALLO PU KANI O DHIMARHOS CIPA JIA TIN POLI MAS.

Δημοσίευση σχολίου