Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Βυθίζεται στον πόνο η οικογένεια Βεζιάνη


Πριν από λίγες ώρες η οικογένεια Μπεζιάνη έχασε σε ατύχημα τον γιό τους Θεόδωρο. Το ατύχημα έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ποτάμι της Σούχας όπου είχε πάει μαζί με τον πατέρα του Κώστα για ψάρεμα.
Ο άτυχος Θεόδωρος γλίστρησε σε κάποιο βράχο, χτύπησε και  έχασε έτσι τη ζωη στα χέρια του δύστυχου πατέρα του Κώστα.
Βαθύς ο πόνος στην οικογένεια Μπεζιάνη, συγκίνηση όμως και σε όλη τη Δρόπολη.  

Στις  δύσκολες αυτές στιγμές  εκφράζουμε και μείς τον πόνο μας για την απώλεια του νεαρού φοιτητή και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια Μπεζιάνη.
Deropoli.com

Ο άτυχος Θεόδωρος, ήταν το μεγαλύτερο από  τρία παιδιά του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Βεζιάνη και έφερε το όνομα του παππού του που είναι γνωστός στα βορειοηπειρωτικά κοινά από την πολιτική και εκδοτική δράση. Ήταν 22 χρονών και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Είναι δύσκολο να βρεις λόγια για να παρηγορήσεις μία οικογένεια όταν χάνει ένα 22χρονο παλικάρι…
Οι συντελεστές του «Βορειοηπειρώτη» συμπάσχουν με την οικογένεια, όχι γιατί έτσι συνηθίζεται να λέγεται αλλά γιατί το χαμόγελο του Θοδωρή που γνωρίσαμε κάποτε μας γέμιζε χαρά ενώ τώρα η ενθύμηση του με θλίψη.
Προσευχόμαστε ο Θεός να τους απαλύνει τον πόνο!  

2 comments:

ΣΠΑΘΑΤΟΣ είπε...

.................
Δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τέτοιες τραγικές περιπτώσεις.
Ο θεός να δώσει δύναμη στους ανθρώπους του αδικοχαμένου παλικαριού για να αντέξουν την οδύνη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΖΑΝΗ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΖΑΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ << ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ>> ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

<>

Δημοσίευση σχολίου