Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

H Boύλα Παπαχρήστου αποβάλλεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ρατσιστικές δηλώσεις στο Twitter


Αν θέλετε να υπηρετήσετε τα Ολυμπιακά Ιδεώδη ρε παχύδερμα της κάθε Ολυμπιακής Επιτροπής, εργαστείτε εθελοντικά και όχι να σκοτώνεται τα όνειρα νέων παιδιών για να δικαιολογήσετε τους παχουλούς μισθούς σας.  Με αυτό που κάνατε, εσείς προσβάλλατε τους αφρικανούς  και το Υλυμπιακό Ιδεώδες και όχι η Παπαχρήστου γιατί οι ίδιοι μπορεί να εκλάμβαναν ως χιούμορ τις δηλώσεις της ενώ εσείς τους δημιουργείτε κόμπλεξ…


 Ακολουθεί η είδηση για την αποβολή της Παπαχρήστου απο το www.gazzetta.gr
Η δήλωση της Παπαχρήστου μέσω twitter της στοίχισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από απόφαση του Σπύρου Καπράλου, ο οποίος έκρινε ότι η τοποθέτησή της δεν συνάδει με το Ολυμπιακό Ιδεώδες, αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την ελληνική ομάδα! Η απόφαση είναι οριστική και βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΕ.  Nωρίτερα, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Tην αρχή έκανε ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος με ανακοίνωση καταπέλτη καταδίκασε την αθλήτρια και την παρέπεμψε στην αθλητική επιτροπή της Ομσοπονδίας. Η ΕΟΕ ήταν εξαρχής απόλυτα ενήμερη για το συμβάν. Από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ είναι δεδομένο, όπως άλλωστε λέει και στην ανακοίνωση, πως θα συντασσόταν με ό,τι απόφαση πάρει η Ολυμπιακή Επιτροπή. Κι από τις δυο πλευρές, πάντως, εκφράζεται πέρα από προβληματισμός κι απορία για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο η Παπαχρήστου, που, μάλιστα, είχε κι αρκετές πιθανότητες για μετάλλιο στο Λονδίνο.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», έγραψε η Παπαχρήστου, η οποία στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν θυελλώδης αντιδράσεις, προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την αρχή το θέμα πήρε μεγάλες προεκτάσεις και τελικά, κατόπιν απόφασης της ΕΟΕ, αποκλείεται από τους Αγώνες!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ:
«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.
Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει». 

http://www.gazzetta.gr

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

+100000000000000000000000

Ανώνυμος είπε...

Τρίζουν και ραγίζουν τα κόκαλα των Αρχαίων υμών!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε ολοι ΖΩΑ εσεις της ολυμπιακης επιτροπης.Αη στο διαολο παχυδερμα....

Ανώνυμος είπε...

Ποινή χωρίς απολογία είναι ύβρις προς την δικαιοσύνη και την δημοκρατία, που καταλαβαίνουν όμως από τέτοια κάποια αριστερά φασιστοειδή. Χειρότεροι και από τον... αείμνηστο Χότζα μπορούν να εξελιχθούν. Αλήθεια προς ποιον είναι υπόλογοι οι μανδαρίνοι της ΕΟΕ??

Ανώνυμος είπε...

kalla tis kanane tis hazogomenas , ekso i ratsistes apo elladha kai as minune mona tus ta kunupia !

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7:37
Τα κουνούπια θα σου κάνουν παρέα κάποτε, διότι δεν έχεις μυαλό περισσότερο από ένα κουνούπι.

Ανώνυμος είπε...

eno esy 8:41 ekei ekei ise me ta kounoupia.agwna kanete kathe mera na deite poio einai poio exypno.mas bgeikan kai oi boreio hpeirwtes basistes,ou na mou xathite anegkefala gidia,pisw sto mandris sas

Ανώνυμος είπε...

οι βορειοηπειρωτες δεν σου ανηκουν για να ''σου βγουν και εσενα''.ποιος εισαι ρε μεγαλε ξεκαβαλα λιγο...Και ναι καθε μερα ψαχνουμε το πιο εξυπνο κουνουπι και αυτο εισαι εσυ γλύκα!!!Και ξερεις γιατι?

Δημοσίευση σχολίου