Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Περήφανος στην Πάρμα ο Νίνης (photos)

Ο Σωτήρης Νίνης στην επίσημη παρουσίαση του από την Πάρμα δήλωσε περήφανος που θα αγωνιστεί στον ιταλικό σύλλογο και στο Campionato.
Οι δηλώσεις του Νίνη δείχνουν πόσο ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως από την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μέσου:
«Σίγουρα στενοχωρήθηκα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την περίοδο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αντανακλώνται στο ποδόσφαιρο. Για έναν παίκτη που ονειρεύεται να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή να φύγει από την Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στην Πάρμα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Πάρμα γιατί με πίστευε από την πρώτη στιγμή, παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου.
Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις την εμπιστοσύνη της ομάδας, ειδικά αν πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Πάρμα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Υπόσχομαι στον κόσμο πως πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι μου είναι ανάλογοι με αυτούς της ομάδας».
Επίσης πρόσθεσε πως «…το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο», ενώ υποσχέθηκε πως θα μάθει ιταλικά. «Για την ώρα ξέρω μόνο λίγες λέξεις, αλλά θα κάνω μαθήματα και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα τα μάθω γρήγορα».
Ο διεθνής άσος τόνισε πως αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ξεχώρισε ως σπουδαίους παίκτες τους Μέσι, Ρονάλντο, Ινιέστα και Πίρλο, ενώ για τον Τζιοβίνκο είπε πως «… είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο δεν μπορώ να συγκριθώ».
Ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, Αντονέλο Πρεΐτι, είπε:
«Ο Νίνης ήταν η πρώτη μας μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ και συμφωνήσαμε μαζί του σε μία δύσκολη περίοδο, όταν ήραν τραυματίες. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και θέλαμε πολύ να τον αποκτήσουμε.
Είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο για την Ελλάδα, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 100 συμμετοχές και είναι ακόμη πολύ νέος. Πιστεύω πως είναι μια έξυπνη αγορά, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό και έξυπνο παίκτη με προοπτικές. Είμαι βέβαιος πως θα τα πάει καλά».
Δείτε φώτο του Έλληνα παίκτη με τους «Παρμέντσι»:

 http://www.woop.gr

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Aplla prodhotis , afini tin patridha mas kai tin omada mas jia liga eyro , ine aplla enas apatris . Eskos ston nini pu tu jelane kai ta mustakia pu feygei .

Δημοσίευση σχολίου