Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στις 23ης Ιουλίου αρχίζει η απογραφή των βορειοηπειρωτών από την "Ομόνοια"

Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ανακοίνωση τύπου
Θέμα: Σύγκληση και αποφάσεις Γενικού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου 2012-λαμβάνεται η τελική απόφαση για την Απογραφή

 Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012  συνεκλήθη στους Αγίους Σαράντα σε τακτική συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ «Ομόνοια». Η ημερήσια διάταξη αφορούσε τις αποφάσεις για την απογραφή, ως η κατάληξη μιας σχεδόν ετήσιας προσπάθειας δράσης και αγώνα, αφενός κατά της απογραφής-φάρσα που διεξήγαγε το κράτος κι αφετέρου  ενημέρωσης του κόσμου μας, 


της εσωτερικής κοινής γνώμης αλλά και του διεθνούς παράγοντα για τις παραβιάσεις και παρατυπίες που παρατηρήθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Απογραφή του περασμένου  Οκτωβρίου.
Το Γενικό Συμβούλιο της  ΔΕΕΕΜ «Ομόνοιας», με σεβασμό και συνέπεια στους διαχρονικούς αγώνες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, με πλήρη συναίσθηση ευθύνης του εγχειρήματος που αναλαμβάνει και αφού ασφαλώς έχει εξαντλήσει  όλα τα νόμιμα  και πολιτικά μέσα για την επίτευξη του πάγιου αιτήματός της για μια σωστή και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρς  απογραφή, αποφάσισε  τη διενέργεια απογραφής των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας απανταχού της γης.
Η Απογραφή  που θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα έρχεται να υλοποιήσει  το δίκαιο αυτό αίτημα σύσσωμου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και θα δώσει την πρέπουσα απάντηση  σε όσους επεδίωξαν και επιδιώκουν την στατιστική γενοκτονία και την πληθυσμιακή συρρίκνωσή του.
Για την επιτυχία του ιστορικού αυτού εγχειρήματος η Ομόνοια  απευθύνει έκκληση  σε όλους όπου κι αν βρίσκονται να συμβάλλουν σ΄αυτήν την προσπάθεια, ξεπερνώντας διλήμματα και μικροπολιτικά συμφέροντα. Είναι η ιστορική ευκαιρία να προτάξουμε την εθνική οντότητα και να διασφαλίσουμε την διαχρονική παρουσία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στα πάτρια εδάφη.
Επίσης το Γενικό Συμβούλιο ενέκρινε το έντυπο απογραφής και έλαβε ακόμη μια σειρά αποφάσεων που σχετίζονται με οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα.

Άγιοι Σαράντα 01 Ιουλίου 2012


Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Στο περιφερειακό συμβούλιο Αργυροκάστρου αναλαμβάνουν καθήκοντα τρία στελέχη της Μητρόπολης Αργυροκάστρου και πρώην τελωνειακός του Ντούλε....
Αυτοί και κάποιοι άλλοι σαν αυτούς θα αναλάβουν το έργο της απογραφής στον απανταχού ελληνισμό για "τη διασφάλιση του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού στα πάτρια εδάφη.
Ο γραμματέας της ΟΜΟΝΟΙΑ-ς φέρνει γύρω στο Αργυρόκαστρο με μια σύγχρονη τσάντα από λαπ τοπ την οποία την πολυχρησιμοποιεί, πότε για γάλα, πότε για τετράδια, πότε για καμιά μπλούζα και τώρα τελευταία με αντίγραφα από τα έντυπα για την απογραφή.
Θα τα συπληρώνει ο ίδιος κάθε μέρα μέχρι το βασιλέμα ηλιού, πριν κοιμηθούν οι κότες. καλυνυχτα

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, έχεις αναλάβει την ενημέρωση και προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Λυπούμαστε ιδιαίτερα που συνεχώς μας προβάλεις την κάθε κίνηση Ντούλε. Το ξέρω καλά κάνεις το καθήκον σου.
Θα σε παρακαλούσα πολύ να μας ενημέρωνες για κάποια πράγματα, γιατί με ότι διαβάζουμε είσαι στο στενό περιβάλλον του «Βορειοηπειρωτικού ηγέτη».
1. Ποιος πληρώνει να γίνει η συγκεκριμένη απογραφή;
2. Ποια είναι η επίσημη θέση της Ελληνικής Πρεσβείας για την απογραφή;
3. Ποια είναι η θέση της αλβανικής κυβέρνησης για την πρωτοβουλία της Ομόνοιας;
4. Πως εκφράστηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν και αν τα όποια αποτελέσματα θα τα λάβει υπόψη κάποιος επίσημος οργανισμός.
Όπως και να είναι τα πράγματα ένα είναι βέβαιο ότι το όλο θέμα είναι ένα προπαγανδιστικό τρυκ του κατεστημένου που έχει αποφασίσει να μην αφήσει τίποτα στα μέρη μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ημερήσια διάταξη αφορούσε τις αποφάσεις για την απογραφή, ως η κατάληξη μιας σχεδόν ετήσιας προσπάθειας δράσης και αγώνα,............

enas xronos drasi kai agwnas !!!
xaxaxaxaxaxaxaxax!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε,παιδιά, το πιστεύετε ότι το Ντούλε δεν τον ξέρει το 95% των Β/ηπειρωτών που ζει στην Ελλάδα???!!!
Αλήθεια είναι και ρωτήστε όσους θέλετε να δείτε τι θα σας πούνε.
Σπάνια περίπτωση στην Ιστορία, να μην ξέρουν τον ηγέτη τους οι λαοί.

Ανώνυμος είπε...

σοβαρευτήτε εκει στην ομονοια , αντι να σχολειθειτε με ουσια ασχολιστε με το πςσ θα μαντροσετε τους βορειηπειρωτες!

Ανώνυμος είπε...

που ήταν ρε παιδιά όλοι αυτοί όταν στο Αλικο εμφανίστηκαν οι "πρώην αγάδες"?

Δημοσίευση σχολίου