Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νίκη στη F1 : Όταν ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα, νικά στη Γερμανία, είναι κάτι πολύ καλό! (video)


Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για τη δήλωση του Alonso
Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, κατάφερε με μια φράση του, τη στιγμή που τα βλέμματα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του, να στείλει ένα εκκωφαντικό μήνυμα προς το Βερολίνο, την Άνγκελα Μέρκελ, και όσα… δυσκίνητα μυαλά στη σημερινή Ευρώπη συνεχίζουν να θεωρούν ότι μπορούν να διαχειρίζονται κατά το δοκούν τις τύχες λαών και κοινωνιών, χωρίς να δίνουν τον απαραίτητο λογαριασμό.
Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 Φερνάντο Αλόνσο, μετά τη χθεσινή του νίκη με τη Φερράρι...
(την αεροδυναμική της οποίας σχεδίασε ο Έλληνας Νίκος Τομπάζης) στο Χονκεχάιμ της Γερμανίας, έκανε μία πολύ απλή δήλωση:



«Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια ότι στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα, να νικά στη Γερμανία, είναι κάτι πολύ καλό».

Σε αυτή τη κατηγορία, απαξιώνοντας έναν στιβαρό άξονα του Νότου, είναι πάνω απ' όλους οι μνημονιακοί συγκυβερνώντες Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, οι οποίοι επιμένουν να προσκυνούν και να υπακούουν πειθήνια την Μέρκελ, μεταφέροντας με αγγελιαφόρο της τους Ράιχενμπαχ, Φούχτελ και από κοντά τον «οικονομικό δολοφόνο» Τόμσεν του ΔΝΤ, τη θανάσιμη πολιτική της στη χώρα μας.

από το Γραφείο Τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» 

Δείτε τη δήλωση του Αλόνσο 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου