Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΖΑΝΗ αναγνωρίζει «Μακεδονική» εθνότητα στην Αλβανία!


Ξεκάθαρα άνθρωπος των Αλβανών η εξ Αργυροκάστρου καταγόμενη Κωνσταντίνα Μπεζιάνη, η οποία τυγχάνει πρόεδρος για τα δικαιώματα των μειονοτήτων που έχει συστήσει η Αλβανία. Με αυτόν τον τίτλο της τελικά η λεγάμενη έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους εν Ελλάδι εγκάθετους της σκοπιανής προπαγάνδας για να πανηγυρίζουν, ισχυριζόμενοι ότι "εκπρόσωπος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, σε κυβερνητικό όργανο, αναγνωρίζει "μακεδόνες της Αλβανίας". Η δήλωση, απόδειξη γενιτσαρισμού, είναι η ακόλουθη : " ένα από τα καθήκοντα μου είναι να μεταφέρω στον Πρωθυπουργό όλα τα θέματα τα οποία προκύπτουν από και για τις μειονότητες. 
  Είμαι εδώ για να ακούω τα προβλήματα τους και να προσπαθώ για τα συμφέροντα τους. Ευχαριστώ το θεό που η κυβέρνηση μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορούμε να δηλώσουμε την εθνικότητα μας, τη γλώσσα μας και τη θρησκεία μας στην οποία πιστεύουμε. Όλοι μας πρέπει να υποστηριζόμαστε. Επίσης μεγάλες ευχαριστίες προς όλες τις οργανώσεις οι οποίες κατέθεσαν τις πολιτικές τους θέσεις και σκέψεις και όπου αναφέρονται τα ονόματα όλων των μειονοτήτων, ελληνική, αρβανίτικη, βλάχικη, μαυροβουνο-σέρβικη, μακεδονική κ.α".
Το θέμα τσίμπησε αμέσως το προπαγανδίστικο έντυπο των γυφτοσκοπιανών "ΝΌΒΑ ΖΟΡΑ" που επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κόμματος των " Μακεδόνων της Αλβανίας", Έντμοντ Τέμελκο. Τι δήλωσε μεταξύ άλλων? .." εδώ στην Αλβανία Μακεδόνες και Έλληνες ζούμε αρμονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός και αμοιβαία αναγνώριση. Από πάντα μας δέχονταν και μας αποκαλούσαν Μακεδόνες και εμείς επίσης τους δεχόμασταν και τους αποκαλούσαμε Έλληνες. Το ιδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στην γειτονική Ελλάδα η οποία περηφανεύεται για τη δημοκρατία και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.." . Η γένους θηλυκού γενίτσαρος έθεσε και θέμα Αρβανιτών και Βλάχων με τις δηλώσεις της. Είναι ή δεν είναι άνθρωπος κάθε είδους εχθρικής προπαγάνδας? Ας επιληφθούν τα αδέρφια μας στη Β. ήπειρο.

Το άρθρο είναι της εφημερίδας «Στόχος», Ημ. 6/1/2011 με τίτλο:
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΖΑΝΗ! ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

18 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και ντροπή. Ώμος δεν φταίμε εμείς οι βορειοηπειρώτες για αυτό .Η Μπεζάνη δεν έγινε από μονή της πρόεδρος μειονοτήτων .Κάποιος την προώθησε ,(όλοι γνωρίζομαι τον «πατριώτη» πέρα του ωκεανού) με την συγκατάθεση και του εθνικού μας κέντρου και χωρίς κάνεις να μας ρωτήσει. Γ’αυτό και λέω ότι δεν φταίμε εμείς .Όποιος γνωρίζει τη Μπεζάνη ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένα εντελώς αγράμματο άτομο. Ρωτήστε τους δάσκαλους και συμμαθητές της . Εφόσον το δημοτικό το περνούσε με «σπρώξιμο» . Ήξερε(και ξέρει) καλά μόνο άλλου είδους γράμματα.
Άλλωστε το καταλαβαίνει κανείς και από το πώς εκφράζετε. Όποιος έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνος και πως μπορεί να εκπροσωπήσει και έναν λαό. Δυστυχώς εκεί μας έχουν καταντήσει και τώρα δεν τους αρέσει .Και μη μας πουν ότι δεν γνωρίζουν. Αναρωτήθηκε κανείς το πως είναι δυνατόν που μέχρι χτες η Μπεζάνη έβγαινε στην τηλεόραση και δημόσια έλεγε «τα σκουλήκια οι αλβανοί»και τώρα είναι δίπλα στο Μπερίσια;
Ότι κάμεις πάθεις καρδιά μη σε πονέσει.

Ανώνυμος είπε...

to MEGA ti exei na mas pei? opos episis kai o mpampas tis???

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις . Βαλτε λιγη λογικη. Δεν υπερσπιζομαι την Μπεζανη, μου προκαλει οργη μονο που σκεφτομαι τον πατερα της.
Αλλα το θεμα ειναι αλλο. Υπαρχει σκοπιανη μειονοτητα ναι η οχι? Πως τους αποκαλουνε τους σκοπιανους στην αλβανια? Δυστυχως Μακεδονες. Ειναι υπαλληλος της Αλβανικης κυβερνησης? Ε συνδυαστε ολα τα κομματια και θα δειτε. Εδω τους αποκαλουνε μακεδονες επισημα μελη της ελληνικης κυβερνησης, στην μπεζανη θα σταθουμε μωρε? Μαλακιες του στοχου. Μαλακιες των βορειοηπειρωτων που εχουν σχεσεις με τον στοχο, που απωτερο σκοπο εχουν να χτυπησουν τους απεναντι απο τον ντουλε. Ετσι εχει το παζλ.


Α.Α

Ανώνυμος είπε...

Na sou zisi kirje X.Kitso!Olla ta mazomata sto MEGA-BAZAR.UUUUUUUUUUUUshttttt vre remalia tis kinonias,thelete na kanete tin EEM na ntropiasti kai na to ipotimisite mbrosta stous allbanous ,alla dhen mbrokete pote gia ti i EEM sas eixi ksexorisi kai petaksi sto "skoupidho teneqe" MEGA-BAZAR.(Ksera,Mitso,Lloutsi,bezani,barka,natsio klp)

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοί ας τους αποκαλούν όπως θέλουν . Και τα Σκόπια τα έχουν αναγνωρίσει με αυτήν την ονομασία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε και εμείς .Όσο για τη Μπεζάνη:
Κάνε με πατέρα να σε ομοιάσω!

Ανώνυμος είπε...

"Μαλακιες των βορειοηπειρωτων που εχουν σχεσεις με τον στοχο, που απωτερο σκοπο εχουν να χτυπησουν τους απεναντι απο τον ντουλε."

Nομίζω ότι εδώ Α.Α. έπιασες την ουσία του νοήματος της υπόθεσης. Προφανώς πρόκειται για τους ίδιους βηπειρωτες που έχουν σχέσεις με το ΠΑΤΡΙΑ (ονόματα δεν χρειάζεται να πούμε όσων κόβει το μυαλό και γνωρίζουν τι γίνεται καταλαβαίνουν) οι οποίοι έχουν καπαρώσει γενικά τα εθνικιστικά έντυπα και το χώρο. Είχαν μαλιστα εκφράσει αυτοί οι βηπειρπώτες το τσούξιμο τους που η τοτε υπουγος εξωτρικων Ντορα Μπακογιάνη δεχόταν στο γραφείο της τη Μπεζιάνω και όχι αυτούς.
Δεν μας είπε όμως ο στόχος και ο βοριοηπειρωτης που αντιγράφει το άρθρο χωρίς σχόλιο που στο διάολο την έκανε αυτή τη δήλωση η Μπεζιάνη; στη νοβα ζορα, στο στόχο, στη γκαζετα σκιπταρε, στη σκιπ, στην ελευθεροτυπία, στο ριζοσπάστη, στο αλτερ, στο τσαο; που;
ο στόχος παλιότερα είχε πλεξει το εγκώμιο του χοτζικού εισαγελέα Αναστάση Ντούρου όταν ανάλαβε σαν εκπροσωπος του ΚΕΑΔ το υπουργειο εργασίας πριν 2 χρόνια. Γιαυτό ας το αφήσουν καλυτερα το βορειοηπειρωτικό δεν φαίνεται να το κατέχουν.

Ανώνυμος είπε...

Bravo megalia oi boreiohpeirwtes elegxoyn kai ti tha grapsei o stoxos.Anwnyme 1.53 dwse kai alla stoixeia,prepei na ksereis polla esy,eisai gatos.

ΤΑΚΗΣ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΙΒΛΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΜΠΕΖΙΑΝΗ, ΟΠΩς ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΕΖΙΑΝΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΙΣΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΦΕ...

aristera είπε...

Η ΜΠΕΖΑΝΗ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ
http://aristerastidropoli.blogspot.com/2011/01/blog-post_10.html

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου Τακη καποτε πρεπει να παψουμε να λεμε ειναι απλα χαζοι.Οι ανθρωποι αυτοι ειναι μαριονετες,εργαλεια των αλβανων και ακολουθουν πολυ καλα αυτα που τους λενε τα αφεντικα τους,δεν ειναι καθολου χαζοι.Συμφωνω οτι ειναι φιλοδοξοι αλλα οχι χαζοι,ξερουν τι κανουν και τι πολυτελεις υπηρεσιες προσφερουν και γι'αυτο οι αλβανοι τους ανταμειβουν,ειτε με θεσεις που τους καλυπτει το ψωνιο τους,ειτε αλλιως.Οι τυποι ειναι επικυνδινοι οσο τους αφηνουμε εμεις και τους το επιτρεπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΩΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ!!! ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΔ! ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ (ΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ), ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - ΑΝΕΥ ΤΟΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ...!
(καλά θα κανεις να λεγεσαι 902 aristerastidropoli)

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, μην την παρεξηγειτε τη Μπεζανη, ξανθο ειναι το κοριτσι

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις,μην την παρεξηγειτε τη Μπεζανη, ξανθο ειναι το κοριτσι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμενα να συμφωνησω με τον Αριστερό Δροπολίτη, αλλά τα πράγματα έχουν έτσι όπως ακριβως τα γραφει στο μπλογκ του. Οι Σκοπιανοί της Αλβανίας είναι αναγνωρισμένοι πολλά χρόνια τώρα από το αλβανικό κρατος ως μακεδονική εθνότητα-μειονότητα και η επιτροπή μειονοτητων αυτό τον όρο είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί. Ως "Μακεδόνες" μάλιστα συμμετεχουν και στο κόμμα των μειονοτήτων το ΚΕΑΔ από τότε που ιδρυθηκε.
Ο ΤΑΚΗΣ κάτι πήγε να γράψει αλλά δεν περιμενα να είναι τόσο ηλίθιος μεχρι που έγραψε για το "νέο σύζυγο" της Μπεζιάνη που είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος της και έχει ο άνθρωπος παιδιά και εγγόνια.
Έγραψε μια μαλακία ο Ιατρού στο Λαίκο Β(λ)ημα και πολλοί σαν χάνοι είτε το πιστέψανε πραγματικά είτε βρήκαν αφορμή για να γραψουν πιο χοντρές μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο 1:53 είμαι και δεν ξέρω αν ο 5:51 το γράφει ειρωνικά αυτό περί γάτου.
Ακόμα περιμένω απάντηση από το Βορειοηπειρώτη για το που και πότε έκανε αυτή τη δηλωση η Μπεζιάνη, αφού μετεφερε αυτούσιο το άρθρο του Στόχου - ή μήπως Στόκου;
Μία λεπτομέρεια που κανείς δεν έδωσε σημασία είναι και η αναφορά περί αρβανίτικης μειονότητας! ήδη έχουμε ακούσει όσοι παρακολουθούν, για ουνική μειονότητα στην Ουγγαρία, Βλάχικη στη Ρουμανία κα. Ειλικρινά όμως βγάζει τέτοια φανταστικά σενάρια η Μπεζάνη ή εκεί στο Στόκο καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν οι καλοθελητές Βηπειρώτες;
Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν;
Διάβασα στο φεισμπουκ ότι θα μιλήσει η ίδια η Μπεζιάνη σήμερα στην εκπομπή του ραδιο αστυ. Πιστεύω να λύσει τις απορίες μας.

Ανώνυμος είπε...

http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/12/13/skopianos-tupos-matia/
δεν φανταζομαι και αυτοι το ρεπορταζ τους να το στηριζουν σε καλοθελητες Βορειοηπειρωτες

http://www.gazeta-albania.net/news.php?id=927
και εδω λίγο από τις εποχές που η Μπεζιάνη έλεγε πως η μειονότητα έχει όλα τα δικαιώματα. Αλλά και εδώ μάλλον καλοθελητές Βορειοηπειρώτες φταίνε. Εσύ τώρα για να καταλάβω στηρίζεις Μπεζιάνη λόγω MEGA, την εκτιμάς και θελεις να την κάνεις πεθερά ή είσαι απλά ρουφιάνος που οτιδήποτε πατριωτικό σου γυρίζει τα άντερα? Γιατί αλλιώς η στάση σου στο θεμα δεν έχει άντερα. Αλλά να μου πεις πάνω κάτω από αυτά που λες καταλαβαίνω πως αν ήσουνα στη θέση της τα ίδια θα έλεγες, οπότε τι κουβεντιάζουμε. Όσο για το " γάτα" να εισαι σίγουρος ότι το πίστευε. Με πέταλα κιόλας

Ανώνυμος είπε...

http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/12/13/skopianos-tupos-matia/

H Ντνέβνικ αναφέρει πως επίσημοι φορείς της Αθήνας διαμαρτύρονται επειδή η πρόεδρος της Κυβερνητικής Επιτροπής για ζητήματα μειονοτήτων της Αλβανίας, Κωνσταντίνα Μπεζιάνη αναγνώρισε την ύπαρξη ”Εθνικής Μακεδονικής” Μειονότητας στην Αλβανία. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Σκοπιανών, η Μπεζιάνη “δέχεται πιέσεις από την Ελλάδα να αποκηρύξει την θέση της”.

Αόριστες πληροφορίες που δεν μας λένε και πάλι που την έκανε τη δήλωση, από τη γκαζετα δεν βγαζω νόημα.

Δεν αξίζουν περί σχολιασμού αυτά περί πεθεράς και δεν δεχομαι κηρυγματα περι πατριωτισμού περισότερο όταν καποιοι προσπαθουν να μας τον πουλήσουν τόσο φτηνα. όταν εγραφε ο στόχος καλά λόγια για το Ντούρο τι εφημερίδα ήταν; της πατριωτικής αριστεράς;
δεν μας χεζετε λέω εγώ με τους ψευτοπατριωτισμούς σας!

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην τρέλα που μας έπιασε, πήρε αξία και η Κωσταντίνα. Την είχαμε ξεχάσει τελείως.

Δημοσίευση σχολίου