Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

20 Χρόνια Ομόνοιας.

Ισχυρή πολιτική «επιδότηση» της Ομόνοιας από το Εθνικό Κέντρο
Με κοινό εκκλησιασμό, μνημόσυνο στα στελέχη που απεβίωσαν και δοξολογία στην εκκλησία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δερβιτσιάνης ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 20η επέτειο από την Ίδρυση της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ».  Ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος μετά την ευλόγηση της Βασιλόπιτας  μετέφερε τους χαιρετισμούς του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων   και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, μίλησε για την αναγκαιότητα και την υποχρέωση που έχουν οι γονείς για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, εξήρε τον αγώνα και την προσφορά του Αρχιεπισκόπου στην περιοχή και τέλος απεύθυνε έκκληση για ενότητα.
Την Ελληνική Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δόλλης, τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Αντώνη Σαμαρά ο πρώην βουλευτής και Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής  και Ομογένειας ΝΔ κ. Θ. Σολδάτος. 

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα, διάβασε το Μήνυμα του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας  κ. Κάρολο Καπούλια για τα 20 χρόνια Ομόνοιας. Όλοι οι χαιρετισμοί  κινήθηκαν στο ίδιο πνεύμα, όπου το ζητούμενο ήταν η ενότητα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Την ποιο έξυπνη (ή την ποιο ατυχή για κάποιους άλλους) ατάκα την είπε ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Ριζόπουλος ο οποίος παρομοίασε την Ομόνοια σαν το «καράβι» του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει πολλές φουρτούνες ζητώντας από τους περίπου 400 παραβρισκόμενους να μην επιτρέψουν  το καράβι αυτό να πέσει πάνω σε ξέρες και «ο νοών νοείτω» όπως είπε.  
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία για πρώτη φορά του για μια δεκαετία άσπονδου εχθρού της Ομόνοιας, βουλευτή του LSI και αντιπρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου  Βαγγέλη Τάβου που κάθισε μάλιστα στις μπροστινές τιμητικές θέσεις, δίπλα από το Μ. Παντούλα και Β. Ντούλε.

Στην χαιρετιστήρια – επετειακή ομιλία του ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Μπολάνος έκανε και τον απολογισμό των 20 χρόνων. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε κάποια ενδιαφέροντα σημεία της ομιλίας του:
… Πριν από 100 περίπου χρόνια η Ιστορία αυτού του κομματιού του Ελληνισμού  άρχισε να γράφεται χωριστά από την υπόλοιπη Ήπειρο. Η αποκοπή και η απομόνωση  από τον εθνικό κορμό ποτέ δεν εμπόδισε τους προγόνους μας να αγωνιστούν για τα ιδανικά της φυλής μας και την εθνική δικαίωση.  Στα τελευταία 100 χρόνια ο τόπος μας γέννησε σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και αξιοσημείωτες συλλογικές προσπάθειες που λαμπρύνουν αυτή τη σύντομη ιστορία
Η ίδρυση της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» πριν από 20 χρόνια σε αυτήν εδώ την κωμόπολη τη Δερβιτσιάνη  που μετατράπηκε σε κέντρο και σύμβολο του Ελληνισμού, ήταν η καταβολάδα αυτών των αγώνων μετά από 45 χρόνια πλήρης απομόνωσης από την  ποιο βάρβαρη κομουνιστική δικτατορία της Ευρώπης που εξευτέλισε την ανθρώπινη προσωπικότητα όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και όλων των συμπολιτών μας στην Αλβανία.
Ίσως με παρεξηγήσουν κάποιοι, θεωρώντας ιεροσυλία να βάζω την Ομόνοια δίπλα στους προαναφερόμενους λαμπρούς αγώνες, γι’ αυτό δε θα μπω στη διαδικασία  να κάνω συγκρίσεις και θα αναφέρω μόνο ότι ο αγώνας και η παρουσία της Ομόνοιας για τα δίκαια του Ελληνισμού είναι ο μακροβιότερος από τις υπόλοιπες προσπάθειες που ήταν πάντα μηνών ή ολίγων χρόνων, ενώ την λαμπρότητα του αγώνα της να την αφήσουμε να την κρίνουν οι απόγονοι μας...
… Από την ίδρυση της, η Ομόνοια, πολεμήθηκε, συκοφαντήθηκε και αμφισβητήθηκε όσο κανένας άλλος φορέας στην Αλβανία. Παρόλα αυτά όμως, όχι μόνο επιβίωσε αλλά κατάφερε να αποτελεί κεκτημένο όλων των ελλήνων και ο μοναδικός φορέας που εκπροσώπησε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την κοινότητα μας…..
….Το σαράκι της διχόνοιας που φώλιασε στο πετσί της φυλής μας και τα προσωπικά μας πάθη, μας οδήγησαν και μας οδηγούν πολλές φορές σε εσωτερικές συγκρούσεις. Κάποιοι φαίνεται δεν άντεξαν οι δεν κατάλαβαν την αποστολή της Ομόνοιας που δεν είναι να μοιράζει πολιτικής θέσεις αλλά να διεκδικεί με παρρησία τα δίκια του Ελληνισμού μετατράπηκαν από συναγωνιστές σε πολέμιους της Ομόνοιας. Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ιστορία θα μας κρίνει όλους αλλά επειδή έχουμε ήδη 20 χρόνια, η ιστορίας μας, μπορεί να μας διδάξει πολλά. Όλες οι αποσχιστικές κινήσεις έκαναν κάποιους κύκλους που κλείνουν χωρίς κανένα για να μη πούμε με τραγικά αποτελέσματα.
… Οι σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας καλούν όλους να σταθούμε με υπευθυνότητα έναντι της πατρίδας και της Ιστορίας μας….
…Πολλές φορές ακούμε τη μηδενιστική φράση, «και τι μας έκανε η Ομόνοια;».  Η Ομόνοια έκανε πολλά και δε θα αναφερθώ τώρα θα σας πω όμως για κάποια που δεν έγιναν. Η Ομόνοια ήταν ο φράκτης και το εμπόδιο σε κάποιους που ήθελαν να βλάψουν την Ελληνική Μειονότητα. Οι εχθροί του Ελληνισμού και της Ελληνικής Μειονότητας ποτέ δεν υπολόγισαν την αντίδραση των ενταγμένων συμπατριωτών μας στα μεγάλα αλβανικά κόμματα, υπολόγισαν όμως και υπολογίζουν πολύ την αντίδραση της Ομόνοιας…

32 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ομόνοια - ΚΕΑΔ - ΕΛΛΑΣ

MEGA - PD - Alvania

εσύ επιλέγεις...

Ανώνυμος είπε...

aisthisi prokalese kai osoi lampsan dia tis apousias tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κατ αρχας στον Παπούλια που ασχολήθηκε και έστειλε την επιστολή. Αυτό σε συνδιασμό με την παρουσία τόσο του Πασοκ όσο και της ΝΔ δείχνει ότι μάλλον η Ελλάδα ξυπνησε από το καμπανάκι της διασπασης . Εντάξει, υπήρχε η παρουσία των Βορειοηπειρωτών στα Αλβανικά κόμματα αλλά η δημιουργία ενός κόμματος που φοράει το φερετζέ της πατρίδας και της εκπροσώπησης των Ελλήνων αλλά από την άλλη εξυπηρετεί τα αλβανικά συμφέροντα, μπορεί αν είναι αποτελειωτικό και ολέθριο. Να δούμε τι θα ακολουθήσει αυτού του ξυπνήματος. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως έχει πέσει τέτοια εθνική γραμμή να μην στηρίξει κανένας MEGA. Μάλλον πρέπει να έχουν τρελές πληροφορίες για τη δράση του κόμματος. Ούτε τον Καχριμάνη δεν άφησαν να πάει να στηρίξει τον κουμπάρο. Α ξέχασα, ήταν ο δήμαρχος Καλπακίου...χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό έχει η ΕΔΕΜ Ομονοια και η πλατεια Ομονοιας ;
Και στις δυο μιλάνε σπαστά ελληνικά .
γεια σου Βασίλη με την καταβολάδα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία για πρώτη φορά του για μια δεκαετία άσπονδου εχθρού της Ομόνοιας, βουλευτή του LSI και αντιπρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου Βαγγέλη Τάβου που κάθισε μάλιστα στις μπροστινές τιμητικές θέσεις, δίπλα από το Μ. Παντούλα και Β. Ντούλε.

Γύρισε ο τροχός και γ...σε ο φτωχός, τίποπτα αλλο δεν λεω. Γεια σου ρε Πα-ντουλε.

Ανώνυμος είπε...

kai sto podi...........
den eixan pou na katsout tosoi poloi itan.......
zhtw sthn omonoia zhtw ston ellinismo

Ανώνυμος είπε...

Aπο τις ωραιοτερες ομιλιες του προεδρου.Ειπε πολλα και το κυριοτερο σωστα.Ισως και η καλυτερη εκδηλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Μπραβο σε ολους οσους την οργανωσαν και σε οσους παρεβρεθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη ποτε θα βαλεις και τις ομιλιες των υπολοιπων?
Η στηριξη του εθνικου κεντρου διχνει παρα πολλα και καποιοι πρεπει να ξυπνησουν και να μην ακολουθουν τους επικυριγμενους απο την πατριδα πριν ειναι αργα,πριν κανουν πραξη το εργο που εχουν στα σχεδια,ενα εργο υποκεινουμενο απο τους εχθρους του ελληνισμου.
Πες στον κοσμο οτι το εθνικο κεντρο αναγνωριζει και συνομιλει μονο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.Πες στον κοσμο γιατι δεν πηγε κανεις στην εκδηλωση του MEGA την προηγουμενη εβδομαδα.Ακομα και ο κουμπαρος δεν πηγε μετα απο τηλεφωνημα του εθνοκου κεντρου που του ειπε να μην παει γιατι οι τυποι ειναι μυστηριοι και εχουν σκοπους που δεν συμφωνουν με το καλο των Ελληνων και παρα τη θεληση του υπακουσε στις εντολες.Οπως ειπε και ο Προξενος ο νοων νοειτω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ .ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΡΑ ΜΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ,ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ..Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ..ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ.ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΒΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΙΛΑΜΕ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΡΙΑ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΞΕΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ.ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ.ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Α.Ν. είπε...

Προς Αυν-ανώνυμο 12:12.
Μάθε πανίβλακα του αισχήστου είδους, που τα ελληνικά σου φτάνουν μόνο μέχρι να σου εξηγήσουν γιατί οι φίλοι και οι γνωστοί σου σε αποκαλούν "μ...κα" και πάλι όμως δεν καταλαβαίνεις΄ μάθε λοιπόν ότι η λέξη "καταβολάδα" είναι ελληνικότατη και σημαίνει την μεταφύτευση και δημιουργία ενός νέου φυτού με την μεταφύτευση τμήματος του κορμού <>!!!
Μάθε πρώτα ελληνικά ο ίδιος και μετά μάθε τους υπολοίπους...
Με την τιμή που σου αξίζει
Α.Ν.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa Mathame epitelous pios grafi tis omilies tou Bollano. To malaka to dexome. Gia sena ksereis ti lene oi filoi sou; Se apokalous fousti . Ton perneis re;

Ανώνυμος είπε...

Kata th gnvmh moy h kalyterh omilia poy exei akoystei pote apo proedro ths OMONOIAS.Isws kai h kalyterh kai poliplithesterh akdhlwsh.
H paroysia toy Taboy htan ena kalo bhma omonoias isws kai politika paixnidia meta thn kontra Meta-Berisa gia to oti o Berisa afise na peksei to video,afoy oloi kseroyme pws ta mme einai apolytws elegxomena.
H mh paroysia entolodoxwn toy Berisa kai toy ethnikoy kentroy thw albanias,apo th mia htan kalo giati egine tromerh ekdilwsh xwris paratragoyda,mizeria kai aisxh sta opoia mas exoyn synhthisei teleytaia,apo thn allh omvw kalo tha htan na afisoyn tis proswpikes filodoksies kai na mhn parasyrwnte apo praktwres poy ekteloyn entoles albanwn kai na erthoyn na moniasoyme gia to kalo ths patridas.
Osoi typoi toy MEGA den phran to mynhma apo to ethniko kentro to opoio htan diplo (kai sthriksi mono sthn OMONOIA alla kai ypobathmish toys logo enhmerwshs apo tis armodies yphresies gia to skopo yparkshs toy MEGA) kai den phdhksoyn apo to shik-karabi oso einai nwris tha exoyn istorikh eythynh apenanti ston topo kai sta pedia toys.
OXI STH DOIXWNIA KAI STH DIALYSH THS MEIONOTHTAS
ton mono poy symferei ayto einai thn albania.
Loipon opoios toy MEGA thelei na exei th synhdish toy katharh prepei twra na fygei grhgora kai na erthei sthn OMONOIA gia to kalo toy topoy.
H Dervitsanh edikse se diasthma mias ebdomadas ti sthrizei,pius empisteyetai kai h dropoli oloklhrh alla kyriws h MHTERA PATRIDA ELLAS.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ένα πράγμα; Καλώς έκαναν και ήρθαν ,υφυπουργοί, πρέσβης ,πρόξενος κλπ για να παραστούν στα 20 –χρόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ .Λογικό είναι . Ώμος από τα σχόλια διαβάζουμε ότι πέρασαν το μήνυμα ότι η Β/Η πρέπει να στηρίζουν ΟΜΟΝΙΑ-ΚΕΑΔ και όχι ΜΕΓΚΑ. Δλδ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πει κάποιος σε αυτούς τους καραγκιόζηδες (του Μέγκα) καθίστε καλά και μην φέρνετε τη διάσπαση ; Πρέπει να έρθουν εκεί για να το πουν της πεθεράς να το ακούσει η νύφη; Δεν μπορούν σε δυο τρις «λεβέντες» από αυτούς να τους το πουν με άλλον τρόπο και να ησυχάσει ο τόπος ;

Ανώνυμος είπε...

Aporw kai lew, giati prepei na yparxei akoma i OMONOIA???pOIA I UPARKSI TIS STIS SIMERINES MERES???KALI ITAN, KALOS O ROLOS TIN PRWTI DEKAETIA yparksis tis, alla simera den prepeinayparxei...as meinei san kati istoriko...kai as perasei sta syrtaria tis istorias toy BOREIOHPEIRWTIKOU..Mono diaspasi kai kontres apotelei pleon.... H Omonoia DEN EINAI PLEON TWN bOREIopeirwtwn, alla Omonoia=Ntoule, mpolano

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2.19
Φιλε μου για να πεις κατι σε καποιον πρεπει να υπαρχουν μερικες προυποθεσεις οπως να μιλαει το εθνικο κεντρο μαζι τους,να θελει το εθνικο κεντρο σκλαβους των αλβανων, για να μην πω καμια αλλη εκφραση,να ειναι στον μονο βορειοηπειρωτικο οργανισμο που αναγνωριζουν και θελουν να συζητανε.Επισης πρεπει οι τυποι που κρυβονται απο πισω να αναλλαβουν τις ευθυνες τους και τα κοροιδα (οχι ολοι,αλλα μερικοι πιστευω πως εχουν πιαστει) να πηδηξουν απ'το τρενο πριν χρεωθουν ενα εθνικο εγκλημα που διαπρατουν.Τοτε ισως το εθνικο κεντρο να μην εχει τοσο μεγαλη προκαταληψη απεναντι τους.Τελος οι δυο προεδροι,της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ εχουν κερδισει την αμεριστη εμπιστοσυνη της πατριδας,οχι γιατι οτι κανουν πολιτικα ειναι σωστο,αλλα γιατι οτι κανουν ειναι απο οδηγια του εθνικου κεντρου και για το καλο της πατριδας και μονο.
Εχω αρχισει να κανω μια λιστα με ανθρωπους που εχουν κανει κακο και εχουν προσπαθησει να παραξουν εργο για τους αλβανους διασπωντας την μειονοτητα και σε αυτη τη λιστα εχουν μπει ηδη οι πουλημενοι των προηγουμενων εκλογων και οι "μυστηριοι" του MEGA.
Να ξερουν ομως πως η ωρα της κρισης ειναι παρα πολυ κοντα και αυτη τη φορα δεν θα κριθουν μονο απο τον Θεο.

Ανώνυμος είπε...

pou einai o asvestopoulos?! oeo

Ανώνυμος είπε...

meloi tis sfeva kai pasyva ipirxan?

Ανώνυμος είπε...

APO TA SXOLEIA KAI MONO POY GINONTE EDV KAI GENIKA SE OPOIO SITE KAI NA EPISKEYTEI KANEIS. KATALABENEI KANEIS TO PVSO PISV EIMASTE.SKEFTITE LIGO KAI THA KATALABETE ALLA MALLON OYTE AYTO DEN KANETE SVSTA. ALLOS MEGA ALLOS KEAD ALLOS OMONOIA KL KL NA DOYME STO TELOS ME TON EMFILIO POY EXOYME METAKSI MAS POIOS THA DIEKDIKISEI TA DIKAIOMATA MAS . KAI STHN TELIKH OPOIOS THELEI NA PROSFEREI KATI GIA TON TOPO TOY DEN PEISTEYV NA TON EMPODIZEI KANEIS EKTON APO TON EAYTO TOY.KAI NA PV KATI ALLO STHN TELIKH MONO OI KEADITES APO OTI KATALABA KAI APO VSO DIABAZV KATIGOROYN TO MEGA TO MEGA DEN KATIGOREI KANENAN EGV LOIPON NA MILISV EYTHEOS MONO KAI MONO ME AYTHN THN SYMPERIFORA TOY KEAD TO APORIPTV SAN POLITIKO KOMMA AN KAI TO STEIRIZA APO THN PRVTH STIGMH.OPVS KAI POLLOI ALLOI AYTO AKOLOYTHOYN. EDV MPIKAN OI ALBANOI STA SPITIA MAS KAI KATIGOROYME TON GEITONA GIA AYTO. TI NA PV.TO KRIMA STO LAIMO MAS.

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλία του Ντούλε ηταν απ' τις καλύτερές του.Ήταν ομιλία ηγέτη,όμως την παράσταση την έκλεψε ο πρόξενος με τις "ξέρες".

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.49
Δεν εισαι απλα νουμερο που θελει να πει κατι αλλα δεν ξερει ποσο πουστικα να το φερει,εισαι και ψεφτης.
Ρε φιλαρακο εγω που ειμαι ΟΜΟΝΟΙΑ εχω πολλους λογους να ξεκιναω να σας βριζω το πρωι και να τελειωνω το βραδι,με κυριοτερο την κατηγορια των διασπαστων της μειονοτητας,των υποχειριων των αλβανων και των πρακτορων της shik.
Εσυ μου λες τωρα τι,οτι δεν βριζεται και κρατατε επιπεδο.Ρε φιλε μας δουλευεις μου φενεται,γιατι να υπαρχει ανθρωπος τοσο χαζος δεν μπορω να το πιστεψω.Εσεις οπου εχει γινει εκδηλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,εκμεταλευομενοι την ισχυ που σας δινει η αλβανικη κυβερνηση (γιατι εσεις ετσι εχετε μαθει,να νομιζεται πως οταν εχετε πλατες του κρατους κανετε οτι γουσταρεται,οι περισσοτεροι απο αυτους που ειναι στο MEGA τους εχει μεινει αυτο μαλλον γιατι ετσι εκαναν και στο κομμουνιστικο καθεστως) εχετε παει με τσαμπουκα να επιβαλλεται το δικο σας,με βρυσιες χειδεοτητες και τραμπουκισμους και μου λες ταχα μου τωρα πως επιλλεγεις MEGA γιατι δεν βριζει κανεναν?Και τι κατηγορια θα μας πεις περα απο το οτι ειναι ελεγχομενα ολα απ'τον Ντουλε,οτι ειμαστε εχθροι της αλβανιας και εξυπηρετουμε ελληνικα συμφερωντα και δεχομαστε εντολες μονο απο το εθνικο μας κεντρο.Αει ρε νουμερα.
Αλλα η ωρα της κρισης πλησιαζει και θα κρυθειτε οπως πρεπει,ρουφιανοι και προδοτες.

Ανώνυμος είπε...

εχετε παει με τσαμπουκα να επιβαλλεται το δικο σας,με βρυσιες χειδεοτητες και τραμπουκισμους και μου λες ταχα μου τωρα πως επιλλεγεις MEGA γιατι δεν βριζει κανεναν?

11:39 είναι ο Νταλιάνης και ο Μπελέρης και διαφοροι άλλοι τραμπούκοι με το MEGA και δεν το ξέρουμε; για δες ποιοι μιλάνε! την ίδια ακριβώς συμπεριφορά δείξατε και πριν τις εκλογές του 2009 που δείχνει μόνο ένα πράγμα. Ότι χανετε τη γη κάτω από τα πόδια σας και απειλειτε θεούς και δαίμονες. Και τον Ομπάμα να φέρετε δεν σας σώζει τίποτα παράσιτα της Βορείου Ηπείρου. Τα μαθήματα του κομμουνισμού εσείς είστε που τα μάθατε καλά και το δείχνετε με τη συμπεριφορά και τις επιθέσεις σας. Δεν αξίζει να πω περισσότερα. Ραντεβού στην κάλπη!

Ανώνυμος είπε...

PRVS 11 :39 PM ESY NA DEIS KAI MONO SOU TO POSO DEN KATALABENEIS TO TI GRAFEI KAPOIOS KAI TI ENVEI AYTO SIMENEI OTI EISAI PERIORISMENHS EYTHINHS ATOMO. EGV EIPA DEN STIRIZV POIA KEAD ALLA DEN EIPA OTI STIRIZV MEGA. DEN ME ENDIAFEREI KAN.MONOS PRODIDEIS TON EAYTO SOY ALLA KAI AYTO POU STIRIZEIS LOGO AMELEIAS TO SIMPERASMA AS TO BGALOYN AYTOI POY DIABAZOYN KAI KATALABENOYN. AGAPΗTE 11 :39 Π Μ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΣΗ ΚΑΛΟ ΤΗΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς. ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ . ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΕΙΓΙΘΩ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΔ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΠΑ Π.Χ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΤΟ ΚΕΑΔ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΩΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕΣΑ.ΑΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

KSANADIABASE TO KEIMENO POY EGRAPSA KAI OTAN TO KATALABEIS KALA ENA APLO SYGNVMH ARKEI GIA NA KATALABOYN OLOI OTI MILAS KAI EISAI GNVSTHS TVN PRAGMATVN. IDALOS THA KATALADOYN OLOI TI ANTHROPOS EISAI KAI DEN THA SEBONTE TIS APOPSEIS SOY.

Ανώνυμος είπε...

KAI STHN TELIKH OPOIOS THELEI NA PROSFEREI KATI GIA TON TOPO TOY DEN PEISTEYV NA TON EMPODIZEI KANEIS EKTON APO TON EAYTO TOY.KAI NA PV KATI ALLO STHN TELIKH MONO OI KEADITES APO OTI KATALABA KAI APO VSO DIABAZV KATIGOROYN TO MEGA TO MEGA DEN KATIGOREI KANENAN EGV LOIPON NA MILISV EYTHEOS MONO KAI MONO ME AYTHN THN SYMPERIFORA TOY KEAD TO APORIPTV SAN POLITIKO KOMMA AN KAI TO STEIRIZA APO THN PRVTH STIGMH.OPVS KAI POLLOI ALLOI AYTO AKOLOYTHOYN

Aυτα ρε φιλε οποιος τα διαβαζει μηπως βγαζει αλλο συμπερασμα,θελεις και συγνωμη.Συγνωμη χρωστανε οι προδοτες του MEGA απο την πατριδα.

Ανωνυμος 12.41
Απο τη στιγμη που χρησιμοποιεις τον ορο "παρασιτα" μαλλον πρεπει να κοιταχτεις στον καθρεφτη.Τουλαχιστον για τον Μπελερη και τους υπολοιπους που ρισκαραν και τη ζωη τους για την πατριδα που εσυ μαλλον το μονο που εχεις κανει ειναι να τρεχεις πισω απο τις σκουπιδιαρες για να φας τα αποβλυτα γιατι για την πατριδα απο τη στιγμη που εισαι του MEGA το μονο που εχεις κανει ειναι κακο,προδοσια,δοιχονοια.Α εκτος αν η πατριδα σου ειναι αυτη που υπηρετεις με εβλαβια.Αντε ρουφιανε,σου ξαναλεω η ωρα της κρισης πλησιαζει οπως σου ξαναπα και θα λειτρωθεις απο την προδοσια.Τσιρακι ομως θα εισαι,οπως ολοι στο MEGA,σας εχουν βγαλει μπροστα οι μεγαλοκαρχαριες και ισως η ιστορια δειξει οικτο.

Ανώνυμος είπε...

To LAOS pou htan??Aaaa ksexasa htan ston Agio Panteleimona!!

Ανώνυμος είπε...

KATALABA 3:27 MM DEN EXEIS YOTE GNVSEIS ALLA OYTE DIKES SOY SKEPSEIS. OPOTE ASTO KALHTERA. XONTROKEFELOS EISAI DEN THA ASXOLITHO ME TIS PAROPIDES SOY. ANTE GEIA.

Ανώνυμος είπε...

Dimokratiko + EEMM = < > OMONOIA+ KEAD+ SOSIALISTIKO.........ti tha ginei???? fai tou tsiavou????? tha doume...ligi upomoni akoma...kai tha ta fate ta moutra sas gia ta kala...panta eis varos toy boreiohpeirwtikou kakomoirou kosmaki..

Ανώνυμος είπε...

KATA THN APOPSH MOY KAI TO MEGA ALLA KAI TO KEAD PREPEI NA APOMAKRINTHOYN APO THN OMONOIA.H OMONOIA EINAI ORGANISMOS GIA TON ELLHNISMO. TVRA TA KOMMATA KALO THA HTAN NA EINAI ANEKSARTITA VS PRVS THN OMONOIA. GIATI KAI TA DYO EXOYN DIKA TOYS SYMFERONTA.KAI OXI GIA TO KALO TOY TOPOY MAS SIGOYRA.AN EMEIS OI OIDIOI DEN EIMASTE ENVMENOI MHN PARIMENETE NA MAS ENVSEI KANENA KOMMA.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα γιατί μου δίνει την εντύπωσοι ότι ήταν επιμνημόσυνη δέηση αυτή η συγκέντρωση και οι λόγιοι σαν επιτάφιοι; Αναρωτάται ο άλλος γιατί έλειπε το ΛΑΟΣ. Γιατί δεν προσεκκλήθει. Και πιστεύουν κάποιοι ότι θα μας τα λύσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τα θέματα. Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια να το σεβαστώ. Δεν ξέρω αν θα κάνει το ίδιο κι ο Ντούλες. Γιατί κάποτε δήλωνε ότι "δεν τον πάεϊ". Μίλησε κι ο Ριζόπουλος ο Γενικός. Απλώς μπέρδεψε το ύφος, άφησε στην ΄ακρη το ύφος του διπλωμ΄πατη κι επέλεξε το ύφος του πολιτικού. Αντιστρόφως ο Ντούλες άφησε στην άκρη το ύφος του πολιτικού κι έκανε χρήση του ύφους του διπλωμάτη. Πιο πετυχημένος μου φάνηκε ο Ντούλες. Έχε γεια Ριζόπουλε, σε δυο μήνες δεν θα σε θυμάται κανείς. Δεν μπόρεσες να ριζώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μένου ορθοί στη φρωτογραφία είναι οι επόμενοι "προδότες" που θα φύγουν για να μείνουν όσοι και οι καρέκλες;

Ανώνυμος είπε...

Ti mas tin anafereis ayti thn Epidotisi. Gia na thymithume ksana thin oikonomiki epidotisi poy to PASOK ekane proika stoys Mparka,Jani,Mpetsi kai Ntoyle sto telos toy proygoymenoy aivna (1995)all;a ohi kai toso makria. Jia ta psijia jinete o logos. Am, pvs pane mazi aytes oi epidotiseis ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 3:27 σαν πολύ δεν μας τα πρίζετε με τον "ήρωα" Μπαλέρη; ωραίους αγωνες έκανε για τη πατρίδα γιαυτό μετα πουλούσε τσαμπουκά σε παιδιά στις εκδηλώσεις στην Αθήνα τα τελευταία δυο χρόνια. Τι φοβάται, μην του κλέψουν το κοπάδι των διαδηλωτών;
Αλλά αφού τα άτομα του MEGA είναι "προδότες, ρουφιάνοι, τσιράκια του Μπερίσα" και πολλά άλλα που τόσα χρόνια λέγατε για τον Τάβο και τον Καραμέλιο και τώρα τους έχετε στις πρώτες θεσεις, εσάς τους αρχιπατριώτες γιατί σας έχει πιάσει τόση υστερία; φοβάστε κάτι; μήπως παρασυρθουν όλοι οι Βορειοηπεριωτες στην προδοσία ας πούμε; Μα αφού έχουμε πρωτυπο τους άξιους Ντούλε, Μπολάνο, Ορφέα, και Ηρώδη πως είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;

Δημοσίευση σχολίου