Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

8η Γενική Συνδιάσκεψη ΟΜΟΝΟΙΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9.30 – Προσέλευση συνέδρων

1η Ενότητα.
Συντονιστές: Γ. Γιάννης, Α. Μαρτος, Λ. Παππάς

10.00 – Έναρξη Εργασιών
10.15 -  Απολογισμός τριετίας  Γενικού Προέδρου Ομονοίας κ. Βασίλη Μπολάνου
10.45 -  Χαιρετισμοί


2η Ενότητα. Εισηγήσεις
Συντονιστές: Δ. Μαλιούκης, Ηλ. Κίκη,  Β. Μάργας,

11.15 – Η Απογραφή Πληθυσμού στην Αλβανία πάγιο αίτημα της Ομόνοιας.  Ο. Μπέτσης
11.30 – Το περιουσιακό πρόβλημα. Ηλ. Θανάσης
11.45 – Η Σύμβαση Πλαίσιο του Σ.τ. Ε. και η εφαρμογή της στην Αλβανία.  Στ. Μπολάνος
12.00 - Ερωτήσεις – Συζητήσεις

Διάλειμμα  

3η Ενότητα. Οργανωτικά
Συντονιστές: Β. Ζαφειράτης, Ε. Σέλλιου, Χ. Παντέκης

12.50 – Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για την Προεδρεία και του Γενικού Συμβουλίου
13.00 – Ομιλίες υποψηφίων
13.30  -  Ερωτήσεις – Συζητήσεις
14.30 -  Ψηφοφορία για το νέο Πρόεδρο και το νέο Γενικό Συμβούλιου
17.00 -  Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Γραμματεία:
Σπ. Δράπας, Αν. Μπούντρη, Σπ. Κούτουλας

34 comments:

Ανώνυμος είπε...

e oxi kai etsi bre paidia,poly mati bgazei i katastash,pali metaksy sas tha katalhksete kai o enas ton allon tha psifhsete

Ανώνυμος είπε...

Από την νεολαία της οργάνωσης την Νεολαία ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα είναι κανείς στην συνδιάσκεψη;

Ανώνυμος είπε...

ta apotelesmata den mas eipate akoma bre paidia????
Afou ola etoima einai ti ta uelete toyta ta dithen???

Ανώνυμος είπε...

Κα'αρχην ειναι νεολαια κεαδ,δευτερο οποιος ξερει τα αποτελεσματα να μας τα πει αφου ειστε τοσο σιγουροι και τριτο οποιος εχει παραπονα οτι ηθελε να ειναι και δεν τον αφησε καποιος,να το αναφερει ονομαστικα,δεν εχουν δωθει προσκλησεις ακομα οποιος θελει μπορει να ερθει,αρκει να εχει καλο σκοπο.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχεις 7.32, το ότι η οργάνωση είναι έτοιμη για την συνδιάσκεψη το κατακρίνεις. Αν δεν ήταν όλα έτοιμα θα μιλούσαμε για ανοργανωσιά.
Πολλοί αλβανιάρηδες μαζευτήκατε αλλά δεν πειράζει την απάντησή σας θα την λάβετε από αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.52 πως λες ότι είναι Νεολαία ΚΕΑΔ αφού είναι Νεολαία ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΑΔ. Αυτό λένε οι ίδιοι και δεν είδαμε καμία διάψευση από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα στοιχεία νομίζω δεν χωρούν παρεξηγήσεις. Στο neolaia-kead.blogspot.com υπάρχουν γραφικά και κείμενα της "Νεολαίας ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ". Έχεις δει κάπου αλλού κάποια ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή του ΚΕΑΔ που να δηλώνει πως το neolaia-kead.blogspot.com λέει ψέμματα;

Ανώνυμος είπε...

7:32 to oti yparxei organosi den einai epiteygma, einai ypoxreosi toys!
To oti ola einai proapofasismena einai gegonos kai monoi toys ta lene deksia kai aristera !!!!

Ανώνυμος είπε...

na lete ine ipoxriosi mas elate oli i mipos opios den 8eli na zimosi ka8ete ke koskinizi.....

Ανώνυμος είπε...

Συμαδεμενη τραπουλα θεσ να πεισ.συμωρια των ποσο δεν ξερουμε,αν και οι ιδιοι δεν ξερουν......

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας τραβάει το δρόμο του.

Γι' αυτό μαζεύονται και μεθαύριο το Σάββατο στην Ομόνοια. Για να χαράξει ο καθένας το δρόμο του. Ο Ντούλες για το Ράμα, ο Μπολάνος για όπου βγει (το λέει και μόνος του "είτε Ράμα είτε Μπερίσια"), ο Ηρώδης ψάχνεται να βρει τους στίχους του τργουδιού "ο δικός μου δρόμος", ο Μαλιούκης γιατί έχασε το δρόμο, ο Δράπας γιατί ξέρει καλά το δρόμο ... Για το δρόμο που οδηγεί στη δόξα νοιάζεται μόνο ο Κώτσκολιός ... Καταντήσανε όλοι τους για να τους βάλεις μπροστά στο δρόμο με αυγά και με ντομάτες. Οι Ντουλαίοι βρίζουν Ξέρρα γιατί πήγε στο Μπερίσια. Οι Ξερραίοι βρίζουν Ντούλε γιατί πάει στο Ράμα. Οι Ταβαίοι ορκίζονται ότι εκείνοι είναι οι αληθινοί σοσιαλιστές και πως ο Ντούλες τους πήρε την ιδεολογία για να τους πάρει και το βουλευτιλίκι. Νούλες και Τάβος μαζί κατηγορούν τον δήμαρχο Αργυροκάστρου ότι πούλησε ψήφους στον Ξέρρα και συνεργάζεται μαζί του. Ο Ντούλες "καρφώνει" το Δήμαρχο για να "ακυρώσει" με φήμες την εκλογή Ξέρρα. Από την άλλη, όταν βλέπει ότι ο σοσιαλιστής Δήμαρχος Μπίμε δεν έχει τις ψήφους να περάσει τον προϋπολογισμό κατεβάζει τον Καμπέρη από τα Τίρανα και μαζί με την ψήφο του Λέγγου του Τάκη σώζουν το Δήμαρχο. Να μας πει όμως αν πούλησε ή δεν πούλησε ψήφους ο Δήμαρχος, γιατί για τις ψήφους σκοτώνονται στα Τίρανα. Και οι ανακολουθίες συνεχίζονται. Κι ο απλός βορειοηπειρώτης θα πρέπει να ξέρει ποιος μας δουλεύει περισσότερο. Γιατί ότι μας δουλεύουν δε χωράει συζήτηση.
Επειδή ο καθένας τους θα ακολουθήσει από δω και πέρα το δικό του δρόμο αποφάσισαν μεθαύριο τη Συνδιάσκεψη της Ομόνοιας να την οργανώσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν θα υπάρχει καμιά φωνή αντίθετη, γιατί είμαστε πριν από τις τοπικές εκλογές, οι αποφάσεις για τα χρήσματα δεν έχουν ληφθεί και όλοι τους κοιτούν ο δρόμο τους. Γιατί τα όργανα θ' αρχίσουν να χτυπούν όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες. Έτσι γινόταν πάντα. Ο μεγάλος κλαρινοπαίκτης, ο Ντούλες θα είναι ξανά στο Προεδρείο και θα υποκινεί τα νήματα. Οι υπόλοιποι ας παίζουν ντέφι. Με το ένα πόδι στο ΚΕΑΔ και το άλλο στο ΣΚ, αυτός δε χάνει τίποτε. Παίζει στο γήπεδό του. Όποιος δε συμφωνήσει δεν πειράζει: ένας "προδότης" παραπάνω. Κι αυτός στο δικό του ρόλο: του Ιούδα του Ισκαριώτη. Ξύπνα καημένε Βορειοηπειρώτη και χάραξε το " δικό σου δρόμο".

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η αφίσσα έχει τα χρώματα του ΚΕΑΔ, μπλε και κίτρινο;. Αν βάλετε στη θέση του Ταύρου τα περιστέρια το ξεπούλημα της Ομόνοιας στο ΚΕΑΔ κι, κατ' επέκταση στο ΣΚ θα είναι και τυπικά γεγονός. Ντροπή σας! Όλες οι αφίσσες της Ομόνοιας μέχρι πρότινος είχαν στο φόντο την Ελληνική Σημαία. Απαντήστε οργανωτές της συνοπτικής Συνδιάσκεψης: σας διέφυγε αυτή η λεπομέρεια;

Ανώνυμος είπε...

Άκου, άκου! Το ομολογεί ο ίδιος ο Ράμα. Πήγα στη διαδήλωση συνοδευόμενος από το Βαγγέλη Ντούλε!. Μα τέτοια αφοσίωση ου Ντούλε στον πρωτεργάτη της ακύρωσης της Συμφωνίας για τα Χωρικά Ύδατα; Τελικά, τι θα πρέπει να περιμένουμε απ' αυτή τη συνεργασία; Μήπως οι εκκλήσεις Ντούλε για να παρευρεθούν και βορειοηπειρώτες στην αιματηρή διαδήλωση του Ράμα είχαν στόχο και θύμα βορειοηπειρώτη για να μπει για τα καλά η ίδια η Ελλάδα στο παιχνίδι; Θεέ μου, φώτισε το τέκνο σου. Δεν ξέρει τι κάνει. Ευτυχώς οι βορειοπηπειρώτες δεν τον άκουσαν και δεν τον ακούν πια. Στην ψυχή αυτού του παιδιού φώλιασε η εκδίκηση και δε βλέπει πια μακριά. Μην τον ακολουθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Δυο μερες πριν και δεν εχουν μοιραστεί προσκλήσεις?
Δυο μερες πριν και δεν εχουν γίνει οι εκλογες στα χωρια για τις τοπικες οργανώσεις? Τι συνδιασκεξη θα ειναι αυτη? Ποιος θα παρει μερος?

Ανώνυμος είπε...

1) γιατι η εκλογη του προεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν γινεται απο τη βαση? δλδ ο καθε ΒΗ να αποφασίσει ποιον θελει προεδρο και να τον σεβαστεί.
2)δεν περιμενω να παρει τον κοσμο απο το χερι αλλα να μην τους πεταει και σαν φυλλοκρόμυδα μακρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ.
3)γιατι τους σοσιαλιστες, που πολεμουσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ 20 χρονια τους εχει βαλει ολουσ μεσα και μαλιστα στα ΔΣ και τους δεξιους που τον εβγαζαν βουλευτη για 15 χρονια τους εχει πεταξει και τους αποκαλει και προδοτες

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα συμφωνώ πολύ καλό 7.32

Ανώνυμος είπε...

sas oiktiro!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.neb.gr/node/3232

γιατι σε αυτους δεν απαντουν εαν τους θελουν για υποψηφιους????
η μήπως δεν τους εχουν του χεριού τους κια ετσι τους αφηνουν στην απ εξω?????

Ανώνυμος είπε...

Για ποια συνδιασκεψη μιλατε?
Για τα μεγειρεμενα!
Ο κοσμος το χει τουμπανο, βγαλαν και καλα το προγραμμα για να μας ριξουν σταχτη με τα οργανωτικα?
Ποια οργανωτικα ρε???
Για πειτε μας ποιοι εχουν διακαιωμα να θεσουν υποψηφιοτητα???
Εγω σαν απλο μέλος δεν μπορώ και πρεπει απαραιτητως να εκλεγω απο κλίκα???
Τι λεει το καταστατικό για τις υποψηφιότητες????
Και γιατί το κρατάνε κρυφό το καταστατικο????

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ:
"το αναθεωρημένο καταστατικό της ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ λέει πως τα μέλη της δεν μπορούν να ανήκουν σε άλλο κόμμα πλην του ΚΕΑΔ" ??????????????????

Γιατι εαν ισχύει είναι όλοι τους για τον μπιπ καβάλα και πολυ κακώς που κουράζουμε τα δαχτυλά μας και πληκρολογούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

"Ο καθένας τραβάει το δρόμο του"

ΕΣΥ > Ανώνυμε:27 Ιανουαρίου 2011 10:04 π.μ.
Δεν μας είπες ....ποιό δρόμο θα διαλέξεις??????

Κεραύνιος είπε...

Πόσο αλβανιάρηδες μπορεί να είστε μερικοί;
Πρώτον από που και ως που πρέπει η Νε.Β. και ο κάθε σύλλογος να έχει δικούς του υποψηφίους; Οι υποψήφιοι και οι σύνεδροι βγαίνουν από τις τοπικές οργανώσεις. Αν θέλει ο Καλυβιώτης και η Δήμου να είναι υποψήφιοι ας πάνε να εκπροσωπήσουν τα χωριά τους. Κανείς δεν έκλεισε την πόρτα σε κανέναν. Αν ήθελε ο καθένας από εσάς που ταλαιπωρείτε τα πληκτρολόγιά σας θα μπορούσε να απευθυνθεί στον σύλλογο της περιοχής του και να είναι υποψήφιος. Κανένας δεν αποκλείστηκε. Ας βγει έστω και ένας που πήγε στην ομοσπονδία της περιοχής του και δεν του επέτρεψαν να είναι σύνεδρος και υποψήφιος. Έστω και ένας. Μου αρέσει που μερικοί το παίζετε έξυπνοι και ψαγμένοι ενώ κάθεστε και καταπίνετε αμάσητο ότι σας σερβίρουν η Δήμου και ο Καλυβιώτης. 40 χρονών νεολαίοι(!), αεριτζήδες της συμφοράς. Ό,τι και να λέτε η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρά μπροστά, αναδιοργανώνεται, συσπειρώνεται και μάχεται. Και οι Αλβανιάρηδες θα πάρουν τις απαντήσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

8-h syndiaskepsi tis Dixonoias...
XAXAXAXA !!!
Opws : KONGRESI I 8 I PPSH....
o enveris proedros kai o Ramiz alia grammateas !!!
(gia ekeinoys poy theloyn ta apotelesmata !!)

Ανώνυμος είπε...

Milise kai o Keravnios gia alvaniarides?
Re megale sto spiti toy kremasemenou den milane gia skini!
Esy glipse to kokalaki pou soy pasarene gia na pareis kamia thesoula kai min ektithesai!
Opoiosdipote einai ellhnas kai vorioipirotis exei dikaioma na thesei ypopsifiotita, poios kai me poio dikaioma afairei ayto?
Alla ti rotao otan to apofasizo kai diatazo leitoyrgei den yparxoyn dikaiomata!
Ante tora na kaneis to grammatea kai ase tis ypodikseis kai tis katinies giati den armozoyn sto profil pou theleis na lansareis!

Ανώνυμος είπε...

megalyteros AERITZIS kai GLYFTIS APO SENA keravnie DEN YPARXEI! min krineis eks idion ta allotria!

Ανώνυμος είπε...

Κεραυνιε,εχεισ ξεφυγει τελειωσ.Μεγαλο κομπλεξεχεισ με τον Καλυβιωτη και τη Δημου.Γιατιθεωρεισ οτι πισω απ,ολλα βρισκωντε τα παιδια τησ ΝΕΒ//
Εγω δεν ειμαι στη ΝΕΒ,αλλα καποτε μαζι ειμασταν ΕΝΒΗ και λυπαμε για σενα,γιατι αλλη εντυπωση ειχα.Για την ωρα,πηγαινε να κανεισ το καθηκον τησ γραματειασ διπλα στο Δραπα,που καποτε τον κατηγορουσαμε οτι ηταν το σκυλακι του ντουλε.

Ανώνυμος είπε...

Για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα.
Για τον Ελλαδικό χώρο θα "εκλεχθούν" δυο αντιπρόεδροι,
Η Έφη Σέλιου για να καλύψει τη Δεξιά!?
Ο Γιώργος Τζομάκας για να καλύψει τους Κομμουνιστές!?

για τους υπόλοιπους σύντομα...

Για να δούμε, είναι στημένο τελικά ή όχι!

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που οι κανόνες του αλλάζουν συνεχώς. Τίποτε δεν χαλάει ένα παιχνίδι περισσότερο από αυτούς που το παίρνουν στα σοβαρά....
Σώστε το παλικάρια γιατί χανόμαστεεεεεε..!!

Ο 10'04 κατ εμέ τα είπε όλα.. αν κ δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει κ πιός είναι γιατί είστε όλοι καθαροί εδώ μέσα κ μάλλον διανοούμενοι, αλλά τα είπε σωστά...
Εχω μία απορεία ώρε πατριώτες κ το θέτω ως ερώτηση.. ας μου απαντήσει όπιος θέλει..
Την αμέσως επόμενη στιγμή τι θα αλάξει για την πατρίδα μας..?
Πιοί οι νικητές κ πιοί οι ηττημένοι..????

ΤΕΛΠΙΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Pros Keravnio kai ENBH-ti::Simfono me ton keravnio,den apoklistike kanenas!An kai eimai kontra stis Ethikistikes sas korones os proin ENBH-tes!!Eimouna kai egw stin ENBH kai gnorizw kala ton pseftopartiotizmo pou ekfrazotan ekei (htan panta kata tis Omonia-Kead),tin mia brizame to pasok twra brizoun tin ND,na doume otan figoun apo to Laos pion tha brizoun!!Oso gia tin NEB tin idia mera pou oi Bourioipirotes eklegoun ton proedro tis Omonoias aytoi koboun pites!!Ante sta klarina me gampro ton Kalibioti nyfi ti Dhmou kai koumparw ton Karathano!!

Ανώνυμος είπε...

2 27 eisai gia geleia xaxaxaxaxa. h neb etoimaze thn kopi 4 mines prin kai kapoioi gia na dikaiologisoyn thn apoysia toys to organvsan thn idia mera giati htan sigouro pvs tha toys stiloyn prosklish kai den hthelan na parabrethoyn giati o laos epelekse ayta ta atoma kai oxi ta dika toys.kai den einai tixaio pvs epileksane ypopsifioys apo omonspondies kai oxi apo thn bash giati oi omonspondies einai kataskeyasmata dika toys .alla h bash oxi oloi. ara etsi einai logiko na ebgene o bolanos kai to elega mines prin ayto kai tvra dikaivthika.kai den einai tyxaio episeis poy sthn kopi ths (prvin neolaias kead kai nyn ( neolaias omoneias kead) ektos apo ton elaxisto kosmo poy eixan yphrxan kai diamaxes otan kapoios apokalipse thn aloitheia kai ton xhrokrotise zvntana olo to kentro env stis omilies tvn hpolipvn tipota para mono dyo tris. ta gegonota miloyn apo mona toys. o laos pire thn apofash toy.tvra osvn afora thn dimoy kai ton kalibivth eyxomai na eixes esto kai 1/10 toy patrivtismou tous exoyn apodiksei me erga to ti aksizoyn kane kai esy to idio esto me lathos tropo apla kanto kai mhn meneis apragos katigorontas toys alloys.osvn afora ton karathano me thn aksia kai ton agvna toy katafere na ginei periferiakos symboulos .kane kai esy otipote gia na ta katafereis.o karathanos opvs kai esy gnvrizeis exei bohthisei polloys boreiohpirotes kai den exei zitisei pote tipota kai den leo exei kanei kai lathei . alla opoios agvnizetai kai ergazetai kanei lathoi giati ergazetai kai agonizete. kane kai esy to idio kai as einai kai lathos. apla kane kati na dikseis oti eisai patrivths me erga kai oxi me logia.den prepei na blepoyme panta to poios einai proedros alla ta erga pou kanei san proedros .

Ανώνυμος είπε...

Για άλη μια φορά χάθηκε η ευκαιρία οι Βορειοηπειρώτες να αποκτήσουν Βουλή..τα ελλαδικα κατεστημένα πασοσ , νδ ( οι αλλοι απλά ειναι γελοιοοι λαος κτλ..) θελουν τους βορειοηπειρώτες διασπασμενους χωρίς ιγέσια και στον χωρό αυτό χαρευουν τα τσιρακια τους..
Τωρα οσο για την ΝΕΒ, τα παρτυ μια χαρα κρατουν και οι σχεσεις τους με τους αποτυχημενους Καραθανους, ΞΕΡΕΣ και ΜΕΓΚΑλους( σχεσεις συμφεροντων και σχεσεις δημοσίων σχεσεων ) γιατι για τιποτε αλλο δεν ειναι οικανοι...Θα ρθει το πλιρωμα του χρονου και γιαυτουσ !!
κανα ποδηλατο θα μοιρασουμε???

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ,φιλε telpiero.Το μονο σιγουρο ειναι,οτι χανει ο τοποσ μας,η Β.ΗΠΕΙΡΟΣ.Η συνδιασκεψη αυτη ομως μου θυμησε ενα παλιο ανεκδοτο πριν το 90΄....te mbledhur dhe te mbledhura,jemi mbledhur ne kete mbledhje,per te mbledhur te pambledhurit qe nuk mblidhen neper mbledhje.

telpiero anagnostis είπε...

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας φτιάχτηκαν για να τα μοιραζόμαστε.
κ εκεί που κάποτε κρεμάγανε οι καπεταναίοι τ'άρματα
κρεμάνε σήμερα οι γύφτοι τα νταούλια..
κ κάτι για φινάλε...
αν όλοι όσοι ασχολείστε με τα εθνικά ζητήματα γράφατε σε μια εφημερίδα.. νομίζω πως θα κάνατε πάταγο,,εννοώ με αυτο το στυλ γραφής...
καλό σας βράδυ

Ανώνυμος είπε...

3 55 zileyeis nomizv poy den dosane kai se sena h mipos den xreiazesai giati exeis apo mikro paidi kai den soy eleipse tipota ; h les oti o xrono soy teleivse kai apotyxes se otidipota kai xleyazeis tvra toys ikanoys kai toys epilegmenoys ; giati ayta poy les mono oi apotyximenoi ta lene.giati oi epiximenoi milane me erga.ti apo ola ayta ysxyei;

Ανώνυμος είπε...

Τελπιέρο τα σπας είσαι μορφή

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην βγει η Σέλιου αντιπρόεδρος, σιγα μην την αφησει ο Ρώδης ο Τζομακας και το Πασοκισταν. Και σιγα μην δεχτει ο Τζομακας να μοιραστει τη θεση με τη Σελιου, εχει μεγαλη γλωσσα αυτη του χαλαει τη μαγια. Τα εχει συμφωνησει ηδη με το Ντουλε, στο ΠΑΣΟΚ παρουσιαζεται ως αντιπροεδρος.

Δημοσίευση σχολίου