Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Συνδιασκέψεις Παραρτημάτων Ομόνοιας Αργυροκάστρου και Αγίων Σαράντα

Μαλιούκης στο Αργυρόκαστρο, Παντέκης στους Αγίους Σαράντα
Ο Ιανουάριος είναι μήνας Ομόνοιας καθώς είναι πολλά και ενδιαφέροντα τα γεγονότα που συμβαίνουν και θα συμβούν. Οι συνδιασκέψεις των δύο μεγάλων παραρτημάτων που πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια Ομόνοιας και η Γενική Συνδιάσκεψη στις 29 του μηνός αναμένεται να έχουν ενδιαφέρον και με πολλές ειδήσεις.
Παράρτημα Αργυροκάστρου
Η Συνδιάσκεψη του Αργυροκάστρου που έγινε το Σάββατο, θα περίμενε κανείς να ήταν πληκτικά ήσυχη και «ενωτική» αφού δεν υπάρχουν διαφορές και ομάδες όπως στο παρελθόν,  με τους σύνεδρους να συμφωνούν σε όλα και να δώσουν ομόφωνα ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο Μαλιούκη. Ωστόσο η συζήτηση κάποια στιγμή απέκτησε ένταση όταν κάποιες απαντήσεις του Μπολάνου για το θέμα των συνεργασιών στις επόμενες τοπικές εκλογές, δεν ικανοποίησε κάποιους σύνεδρους. Ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας μάλλον δεν ήταν έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια ερώτηση και η απάντηση του «ήξεις αφίξεις»  άναψε μία φωτιά για να αναλάβει χρέη πυροσβέστη ο Γ. Γιάννης.
Παράρτημα Αγίων Σαράντα
Μεγαλύτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον περιμέναμε σήμερα Κυριακή στους Αγίους Σαράντα αφού ακούγονταν πότε δύο και πότε τρεις υποψηφιότητες, ωστόσο ανάλογο σκηνικό είχαμε και εκεί αφού ο Δημήτρης Φράγκος άνοιξε το δρόμο στον υποψήφιο βουλευτή του ΚΕΑΔ Λάμπη Παντέκη για να αντικαταστήσει το Λεωνίδα Παππά( ή τον Χρήστο Κάλλη αν προτιμάτε). Εκτός των άλλων διαφορών με τα προηγούμενες φορές, προστέθηκε και η έντονη παρουσία «πρώην» σοσιαλιστών.

8 comments:

Unknown είπε...

tiha JANItiha oanda qe aftes tis eklojes na tus xereste

Ανώνυμος είπε...

E .. αυτό παραπάει. Εντάσεις στο Αργυρόκαστρο??? Ποιοι διαφωνούσαν με τις direktives αυτοι της Μητρόπολης ή αυτοί της komunas?

Ανώνυμος είπε...

Sory re file alla blepeis ton pantexi proedro parartimatos enan fragko pou den exo idea pios einai ......... Kai les oti einai ola ta idia..... Tha mas trelaneis re megale.......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΠΑΡΧΟΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΟΥΤΕ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ....Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ....ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΟΥΚΙ....ΣΕ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ....ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

enan fragko pou den exo idea pios einai
ela esy na se mathoume.poios eisai?
an den exei perasei apo to komma dld den kanei ton thellete eseis san ta moutra sas alla ws edw ta psemata teleiwsane.
den tha pate makria.
sas mathane oloi.............poioi eisate kai poioi sas valane.........

Ανώνυμος είπε...

Kai o Leo k Lampis k o Maloukis einai nea,morfomena kai kala paidia!!Olous tous katadiokse to sistima.Tous (ksebrakose) oikonomika mono kai mono epidi den pigan me tous Berishikous!!
Apiles,prostima,arpages!!
Min tous polemame k emeis twra!!Einai dropi!
Protos o Leo leei oti thelei na apoxorisi na paei spiti tou na min ton enoxloun giati exei oikogeneia!Emeis den prepei na eimaste dipla tou??Ola ta nea paidia prepei na ta stiriksoume!!

nemertsika είπε...

pios na tus stiriksi i salibezanokserides ti lete afti 8a mas afanisun olus eno8ite....

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση;
Ποιος από όλους μας θα ρίσκαρε την επιχείρηση του (το ψωμάκι του ), όπως ο Μαλούκης ; Μήπως θα θέλαμε να είναι ένα πουλημένο τομάρι τύπου Ξέρα ;
Μακάρι να είχαμε στην Β/Η δέκα Μαλούκηδες και θα ήμασταν διαφορετικά.
Ας λένε ότι θέλουν τα ζαγαρόσκυλα του Ξέρα.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Δημοσίευση σχολίου