Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αλβανία 1984 Β’ μέρος


Το αφιέρωμα στην Ελληνική Μειονότητα
Δείτε το διάλογο με τη μικρή Έλλη και το «σφίξιμο» των ανθρώπων όταν κάνουν διάλογο. 

Όταν ρώτησε την πωλήτρια για το μισθό τους είπε ότι παίρνει τα τετραπλάσια λεφτά

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΟΟΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΥΣΜΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΚΦΩΝΗΤΗ!ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΟΝΕΙΔΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ... ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?! ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ (Ο ΠΑΠΠΟΥΣ) ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΧΝΟΥΝ.. ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ "ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΔΑ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ?!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό μπράβο παιδιά είναι σημαντικό να βλέπουμε τέτοια video για να καταλάβουμε το ποσό δύσκολα χρονιά περάσανε οι δικοί μας… δείτε τη κάψιμο στον εγκέφαλο τους είχαν κάνει για το κόμμα και τον φόβο στα ματιά τους μην πούνε μια λάθος λέξι.

Ανώνυμος είπε...

o thoma mitsos einai aftos pou krenei sto Vourko gia ton kinema?

Ανώνυμος είπε...

………………..
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμος είπε...
...............προσωπικά εκτιμώ πως κάποια στιγμή να σταματήσει η ανωνυμία και να γράψουμε επώνυμα αν θέλουμε να δείξουμε την πραγματική μας αξία, γιατί αυτή η κατάντια των βορειοηπειρωτών σελίδων στο διαδικτυο, έχει απομονώσει όλη την αφρόκρεμα της βορειοηπειρωτικής μόρφωσης και ανθρώπων των γραμμάτων, και ασχολούνται εδώ μόνο άνθρωποι στενών αντιλήψεων που κρύβοντας πίσω από την ανωνυμία τους προσφέροντας μεγάλο κακό στον τόπο μας. Δεν είμαστε αυτοί που εμφανιζόμαστε εδώ στο διαδικτυο, αλλά απλοί πολίτες με καθαρή κοινωνική και οικογενειακή συνήθεια με άποψη.
Με ποιο δικαίωμα ένας ανώνυμος αποχτά το δικαίωμα να σατιρίζει, να αποθεώνει η να βρίζει κάποιον επώνυμο ανεξάρτητος αν ασχολείται κοινωνικά είτε ιδιωτικά?
Οι κάτοχοι τον σελίδων αυτόν ας το κοιτάξουν σοβαρά αυτό το θέμα αν είναι αλήθεια βορειοηπειρώτες και θέλουν να εξυπηρετήσουν τίμια αυτούς που προσποιούνται και να μας επαναφέρουν την αξιοπρέπεια μας. Οι πεντακόσιες ανώνυμες δημοσιεύσεις ίσον μηδέν στο πηλίκο μπροστά στις πέντε επώνυμες που θα ανατρέψουν αυτό το αλαλούμ που ζούμε σε ένα πολιτισμένο διάλογο επιπέδου.
Αν έγραψα λάθος( ως ανωνημος) μη το δημοσιεύετε.

Ανώνυμος είπε...

file 2:20pm se paradexome gia to telio sxolio sou einai kati pou to fonazo 2 xronia tora.. poly sostos alla oute k esy les pios eisai. den thelo na simpliroso kati allo me exeis kalipsei prires.. alla telika eiste oloi krifokotades... poly kalo to video os anamnisi alla distixos megali pikra k anatrixila gia olo to thema.. anathema ton k na min analisei kaneis ap tin palio fara tou kerata... leyteris anagnostis krania (telpiero)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω το όνομα μου, άλλωστε πολλές φορές έχω γράψει επώνυμα, αλλά εδώ αν και ανώνυμα θέλησα να υπενθυμίσω στους κατόχους των ιστοσελίδων αυτών να σοβαρευτούνε λιγάκι αν αλήθεια ανήκουν στον βορειοηπειρωτικό χορό ,διαφορετικά κάποιοι μας δουλεύουν και μας προσποιούνται για να καταφέρουν την τελική μας διάσπαση μέσων ανωνυμιών.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 5.57
Θα συμφωνησω στα περισσοτερα αλλα οι αποψεις των συγκεκριμενων για μενα θεωρουντε αχρηστες.Οι τυποι αυτοι που ηρθαν τοτε,ανταπεδωσαν την αλβανικη κομμουνιστικη φιλοξενια και φωναζαν στο σπορτινγκ !
Μη συνεχισω με τους πολιτες του κοσμου και τους απατριδες αριστερους γιατι θα αρχισω να βριζω.

κουμούνι νοσταλγός είπε...

Τι ώραίες εποχές μας θύμησε αυτό το βίντεο!
Τότε που είμασταν αυταρκεις και δεν είχαμε κανέναν ξενο κερατα πάνω από το κεφάλι μας να μας κάνει κουμάντο. Δε βλέπετε τι έπαθε η Ελλάδα με τους μοναρχοφασιστες, τους αγγλοαμερικάνους και τώρα με το ΔΝΤ;
Τότε είμασταν με τα φρούτα μας, τα λαχανικά μας, τα σιτηρά μας, το καλής ποιότητας κρέας μας! Με τις φυλακές μας τις εξορίες μας, τα βασανηστηρια μας, τις εκτελέσεις πάνω στα σύνορα για τους χαζούς που θελανε να φυγουν από τον κουμουνιστικό παράδεισο.
Με τις παραδόσεις, τη μουσική τα ηθη και εθιμα μας, τα ωραία παραδοσιακά τραγούδια για τους παρτιζάνους, αφού το είπε κι ο παρουσιαστής ότι έλεγαν ψεματα αυτοί που ισχυρίζονταν ότι δεν γινόταν σεβαστή η παράδοση μας. Τα είδε όλα με τα μάτια του ο ανθρωπος. όσο για τη θρησκεία; ΤΑΜΠΟΥ! στο κατω κατω τι τους θέλαμε τους παπάδες; να τους ταίζουμε τσάμπα για να ψέλνουν κάτι ακαταλαβίστικα λόγια;
ήταν υπέροχα που δεν υπήρχαν αυτοκινητα τότες. Τώρα δηλαδή είναι καλύτερα με τόσα τροχαία δυστυχήματα που συμβαίνουν;
Δεν εκτιμούσαμε αυτά που είχαμε. Τώρα που τα χάσαμε καταλαβαίνουμε την αξία τους. Καλά τα είπε η μπάμπω: με τη βοήθεια του Κόμματος και του καθοδηγητή μας ΕNVER HOXHA!

Ανώνυμος είπε...

50 χιλιαδες ε????ελεος!!!!!

Δημοσίευση σχολίου