Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ημερίδα με θέμα "Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας"

Πρόσκληση
Αγαπητοί συναγωνιστές,

σας αποστέλλω πρόσκληση για τη συμμετοχή σας στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα 

"Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας"

η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20),

αμέσως μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την επέτειο της έναρξης του Αυτονομιακού Αγώνος για τη Β. Ήπειρο (γύρω στις 1-1:30 το μεσημέρι).

Σας αναμένουμε όλους εκεί.

με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δημήτριος Γεωργίου

- Μέλος Π.Σ. του Πατριωτικού Μετώπου

- Μέλος Δ.Σ. της Κίνησης για την Αναγέννηση της Β. Ηπείρου

- Μέλος ΣΦΕΒΑ - ΠΑΣΥΒΑ

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΥΤΟ...ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ 'ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ?ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!'...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

patriotes k mi
ean pragmati sas endiaferei to protokolo tis kerkyras k i aytonomia tis v.ipirou, sas proskaloume tin kyriaki 19 fevrouariou stin Krania Ag.Saranta na katathesoume stefani k na psaloume ton ethniko mas ymno akrivos sti vasi tou aytonomiakou k oxi dipla sta cafe tis athinas.. sti sinexeia na pame oloi mazi sto xenodoxeio vouthrotos na akousoume to plaisio aitimaton ap'to komma ton elinon.. epitelous elate stin praksi giati mas kourasate me ta idia k ta idia kathe xrono.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΘΥΜΙΟΣ ΛΩΛΗΣ είπε...

ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΑΔ.. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Κ ΝΑ ΜΟΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.... (ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ)!!!

Ανώνυμος είπε...

Οποίος θέλει να μαθη για το πρωτόκολλο της κέρκυρας και γενικά για την ιστορία της βορείου ηπείρου,από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα,να διαβάσει το τριτομον βιβλίο του βασιλείου κυρανή ελληνοηπειρωτικα. Λαός που δεν ξέρει την ιστορία της πατρίδος του,είναι καταδικασμένος να υποφέρει και να καταστραφεί.

Δημοσίευση σχολίου