Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή και επίσημες παρουσίες η κοπή της πίτας του «ΠΥΡΡΟΥ»

Πάνω από 400 βορειοηπειρώτες συμμετείχαν στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ο «Πύρρος» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Σάββατο (25/2/2012). Την παράσταση έκλεψε το παιδικό χορευτικό του δραστήριου συλλόγου ενώ δεν έλειψαν και οι επίσημες παρουσίες όπως του προέδρου του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε, του προέδρου του ΕΕΜΜ-MEGA κ. Κίτσου του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Γρηγορίου,  του αντιδημάρχου Λαρισαίων κ. Μπαρμπούτη κ.α.
Στον απολογισμό της χρονιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Οδυσσέας Μπόρος ευχαρίστησε

όσους συνέλαβαν στην υλοποίηση των στόχων του συλλόγου και έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Το 15μελές συμβούλιο  του «Πύρρου», απαρτίζεται  από νέα σε ηλικία άτομα και σε λιγότερο απο δύο χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν τη συμπάθεια όχι μόνο των βορειοηπειρωτών αλλά και της τοπικής κοινωνίας στη Λάρισα. Η δραστηριότητα τους δεν περιορίζεται μόνο στα πολιτιστικά αλλά προσπαθούν να συμβάλουν στο εθνικό θέμα και την πολιτική ζωή του τόπου μας αφού τρία από τα μέλη του συμβουλίου τους συμμετέχουν στα ανώτερα όργανα των δύο βορειοηπειρωτικών πολιτικών φορέων. Ο Γιάννης Νταγιάκας που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα, είναι ταυτόχρονα και μέλλος του ΓΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενώ ο Χρήστος Αργύρης και ο Αλέκος Λιάγκος είναι μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΕΜΜ-MEGA.  

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

oi apotuxhmenoi me toys apotuxhmenous kai oi epituxhmenoi me tous epituximenous

Ανώνυμος είπε...

mpravo sta paidia,,,,,,,kanane oraia doyleia..........

Hamlet είπε...

To be, or not to be, that is the question...

Ανώνυμος είπε...

Μη σταματάτε παιδιά. Συνεχίστε την ωραία σας προσπάθεια.Σε τέτοιους καιρούς ο κόσμος ζητεί χαλάρωση και όχι μιζέρια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές .Ήταν όλα στην εντέλεια πάρα πολύ ωραία. Εύχομαι και στη συνέχεια να διοργανωθούν και στο μέλλον τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι ωφέλιμο αυτές οι εκδηλώσεις να μην μετατρέπονται σε πολιτικές εκδηλώσεις όπου ο κάθε πολιτικός του χορού μας , που σκόπιμος , καθυστερεί να έρθει και αφήνει όλο το κοινό να περιμένει και στο τέλος έρχεται κρατεί στο πρώτο δεκάλεπτο τον πολιτικό του λόγο και σηκώνετε και φεύγει. Αυτό αποδεικνύει σαφέστατα ότι έχουν μόνο πολιτική σκοπιμότητα και πως δεν έρχονται να μας τιμήσουν.
Ελένη

Δημοσίευση σχολίου