Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μπολάνος: Η καταδίκη του Ντίσιου είναι νομικά στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη


Δήλωση του Προέδρου της Ομόνοιας στο Πρώτο Θέμα  
Ο Πρόεδρος της " ΟΜΟΝΟΙΑΣ" κ.Βασίλης Μπολάνος για την καταδίκη του Ναούμ Ντίσιου δήλωσε στο Θέμα: «Πρόκειται για μια διαδικασία νομικά στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη από τους ακραίους εθνικιστές, που προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από υποτιθέμενους νόμους και κανονισμούς, που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις γέφυρες της συνύπαρξης με την ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία. Εμείς στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε τον κ Ντίσιο. 

Κανείς δεν μπορεί να μας εκφοβήσει ή να μας αποθαρρύνει, απεναντίας ο πόλεμος και οι προσπάθειες μας δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι την πλήρη εγγύηση και κατοχύρωση των βασικών μας ελευθεριών και δικαιωμάτων που μας ανήκουν από το Σύνταγμα της Αλβανικής Δημοκρατίας και της Βασικές Διεθνής Πράξεις» .

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

AFTI IDHILLOSI HRIAZOTAN STO KATALILLO HRONO,PRIN FTASUN STIN KATADHIQI TU N. DISHO ALLA KALITERA ARGA PARA POTE,GJATI SIMERA AFTI TIN STIRIKSI HRIAZETE O KATHE VORIOIPIROTIS PU DHINI POLEMO JA TA DHIQEOMATA PU TU STERITHIKAN POLLA HRONJA.AS INE AFTI I KINISI DHIGMA JA TIN ENOSI TU VORIOIPIROTIKU PLITHISMU ,JA NA DHOTHI LISI STA POLLA PROVLIMATA PU MAS VASANIZUN POLES DHEKAETIES. +O JEOPONOS'

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπολάνο,
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο η δήλωσή σου είναι σωστή, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ειλικρινή και δεν πηγάζει από πραγματικά εθνικά κίνητρα.
Βγαίνετε σε δηλώσεις προστασίας του Ντίσου, αφού προηγούνται άλλοι παράγοντες και φορείς κυρίως στην Αθήνα. (Το ίδιο κάνατε και με τον Τέλη στη Χιμάρα)
Από την άλλη , όλο το διάστημα που έτρεχαν τον Ντίσιο στα δικαστήρια, εσείς το διασκεδάζατε. (Σας το γράφει και ο ίδιος ο Ντίσος στην επιστολή προς το ΥΠΕΞ). Δεν τον υποστηρίζατε γιατί δεν εισάκουγε στις εντολές σας. Στα Ιωάννινα, στο Συνέδριο του απόδημου Ηπειρωτικού Ελληνισμού, πάτε να τον ξεσκίσετε για να μη μιλήσει. Τώρα τον προστατεύετε. Είναι σαν να τον μαχαιρώνετε τη νύκτα και να τον κλαίτε την ημέρα .

Ανώνυμος είπε...

ayti ti dhilosi tou k. Mpolanou dhen tin katalava poli kala ,to skeftomai ke mou thimizi kati pou i thia mou mou exei pi kapote:Korytsi mou i tsamidhes se skotonoun ti nixta ke se klene tin imera.omos pali dhen thelo na to pistepso oti avto isxi ke me mas tous ellines jati tote einai na ourliazeis ,ala ta maxairwmata apo merikous tetious irthane,ksexaste ellines ta prosopika symferonta ke enotheite ke prostatepste o enas ton alon jati,dhen pame kala.Korytsa

Ανώνυμος είπε...

oso kathomai ke skeftomai dhen vrisko akri ja na katalavo ti dhilosi tou k. Mpolanou,ala entaksi as poume oti einai ilikrinis, einai omos poli arga ,jati dhen ton exoume empistosini pia ton Mpolano.

Δημοσίευση σχολίου