Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση για την Αυτονομία της Βορείου, στην Κύπρο

Φωτογραφίες




























































5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό στην εκδήλωση δεν υπάρχει κανένας Βορειοηπειρώτης. Απλός το κάνη ο Δημητρίου για να πουλήσει μούρη στην Ν.Δ……….. ότι είναι κάποιος…………… μόνο 10 με 15 καθαρούς Ρώσους ασχολείται.

Κύπρος!

Ανώνυμος είπε...

Εττοιμα έιναι τα αδέλφια μας να κόψουν χιλιάδες πίτες για το καλο της πατρίδας εττοιμος και ο τελης Δημητρίου να αφισει τα κοματικα μεγαλεία και το βόλεμα ης την Κύπρον και να ρθει πάραυτα να συνδράμει με όλες του της δύναμης τον αγώνα . Ζητωωωωωωωωω
Ρε έχετε ξεφτιλησει κάθε αγώνα με τις επετιους αυτές . Παράγοντες του Κολου .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτή η κατάντια.Αυτό το λαμόγιο ο Δημητρίου που ξέχασε και το όνομα του χωριού του
μας πουλάει πατριτισμό από την Κύπρο.Οι κοσσοβάροι λαμόγιο εαν δεν πολεμούσαν μέσα από το Κόσσοβο δεν θα ήταν όχι κράτος αλλά ούτε αυτονομία θα είχαν.Επίσης ξέρεις μεγαλολαμόγιο ότι οι αλβανοί στα Σκόπια έχουν τις πολυκατοικιμένες πόλεις τους και μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα ζουν χιλιάδες αλβανοί, έχουν καθημερινες εφημερίδες που δεν τις έχει από άποψη ποιότητας ούτε κι η Αλβανία,έχουν τους ραδιοσταθμούς και tv στη γλώσσα τους,γι αυτό και νικάνε.Πήγενε στους Αγ.Σαράντα και θα δεις καμία εφημερίδα στα ελληνικά;Με τούρκικη πόλη μοιάζει γιατί την αφήσαμε εμείς και μας την πήραν οι αλβανοι τσάμιδες και κοσσοβάροι.Κι εσύ μας πουλάς πατριοτισμό από την Κύπρο.Μη μας πει αύριο ότι έλυσες και το Κυπριακό.Ολόκληρη Βορεια Ηπειρος έχει η δεν έχει 10 δημοτικά σχολεία στη μητρική γλώσσα.Κατάλαβες που τελειώσαμε και ο θεός αν θέλει ας βάλει το χέρι του.Ξεχάσαμε τελείως τη λέξη ντροπή.Τι λαμόγια.
Ενώ το άλλο λαμόγιο στην Αθήνα ο λεγόμενος Μπάμπης μας οργανώνει δοξολογίες εδώ και είκοσι χρόνια και στο Αργυρόκαστρο δεν πάει ούτε μία φορά να τιμήσει εκεί που πάλεψε και αγωνίστηκε ο Γ.Ζωγράφος κι άλλοι αγωνιστές της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το Αργυρόκαστρο το άφησαν στο Ντούλε να το πουλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου μας ξέχασε η πατρίδα.
Κι εγώ αναρωτιώμουν τόσο καιρό πως είναι δυνατόν.
Όμως οι εξελίξεις που ζούμε σήμερα εξηγούν τα πάντα.Η πατρίδα μας ξέχασε την λέξη πατριωτισμό.Γι αυτό κι γίναμε τα γελεία του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου