Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο «Άγιος» Άγγελος οδηγεί τον ΠΑΣ στη σωτηρία!

Νέο θετικό αποτέλεσμα για τα Γιάννενα στη Νέα Σμύρνη  (βίντεο)
 Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Άγγελος Αναστασιάδης είπε πως η Παναγία γύρισε το κουμπί και θα έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα! Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ έφερε διπλό στην Κέρκυρα (1-2) και απ’ ότι φάνηκε έβαλε και η Παναγία το χέρι της, γιατί τα Γιάννενα έπαιζαν με δέκα παίχτες ενώ η Κέρκυρα έχασε και πέναλτι. Μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και το χθεσινο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη όπου έμειναν στο 0-0. 
 «Προσωπικά έχω υπομονή, αλλά ο κόσμος δεν έχει. Με τις πρώτες λάθος πάσες αρχίζει και φωνάζει και δυσκολεύει το έργο τους.
Τα δίνουν όλα τα παιδιά. Είναι άδικο γι' αυτά. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα οι φίλαθλοι πρέπει να ενισχύουν και όχι να τους ενισχύει η ομάδα για να φωνάξουν. Από τώρα και στο εξής η Παναγιά όλα καλά θα τα κάνει. Το κουμπάκι το γύρισε. Για όσους δεν το πιστεύουν, θα τους κάνουμε να το πιστέψουν κι αυτοί".
Για τα δημοσιεύματα που δημιούργησαν ένταση στο εσωτερικό: "Δεν απαντάω. Είχα πει μετά το ματς με τον Άρη ότι αν αρχίσουν να με βρίζουν θα γυρίσει το κουμπί. Την καταπίνουν τη γλώσσα τους πολλές φορές αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά. Οι πράξεις δίνουν απαντήσεις".
Για τον κόσμο και το αν τον κατηγόρησε: "Δεν κατηγόρησα τον κόσμο. Δεν είπα τίποτα. Μην αλλάζετε το νόημα".
Για το εσωτερικό της ομάδας: Τα αποδυτήρια θέλω να είναι εκκλησία…
"Είμαι 59 ετών. Ποτέ δεν είχα πιο δύσκολο έργο απ' αυτό που συνάντησα εδώ. Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει εδώ. Γι' αυτό ήρθα, όμως. Τα αποδυτήρια μ' εμένα θα είναι εκκλησία και είναι εκκλησία. Δεν ασχολούμαι με κάποιους που προσπαθούν να περάσουν διάφορα. Εγώ δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται, αλλά πως θα φτιάξω τα αποδυτήρια. Έχω πάρα πολύ δουλειά. Έχουμε μεγάλα προβλήματα και η προσπάθεια ξεπερνάει τα όρια.
Για τα χαζά με το τραπέζι με ρωτάτε; Τώρα θα μαζεύονται κάθε εβδομάδα και θα το κάνουν επειδή θα το θέλουν αυτοί και θα έρχονται οι γυναίκες και τα παιδιά τους. Ευχαριστώ την Παναγιά που έβαλε το χέρι της. Δεν θα άντεχα ούτε 15 λεπτά στην ομάδα. Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω εδώ. Πως θα τα αλλάξω. Μας βοηθάει όλους η Παναγιά. Τον Μάιο θα το γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά".



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου