Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Την πολυπολιτισμικότητα δεν την αγγίζει η οικονομική κρίση


Το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» και στα Αλβανικά!
Σε μία περίοδο που ακούμε μόνο για απολύσεις και μειώσεις μιστών, το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών, προσέλαβε Αλβανούς, Ρώσους και Κινέζους για να αυξήσει τις γλώσσες που «εκπέμπει».
Πριν από ένα μήνα περίπου, είχε γίνει έντονη συζήτηση στη Βουλή των Ελληνων, για το θέμα του ΑΠΕ, συζήτηση την οποία προκάλεσε ο βουλευτής της Ν.Δ Σ. Κεδίκογλου, με βαριές κατηγορίες για το «πάρτι» εξόδων και προσλήψεων που γίνεται στο συγκεκριμένο πρακτορείο. Στην απάντηση του ο κ. Πεταλωτής κατηγορεί τη Ν.Δ. για την το έλλειμμα πολλών εκ. ευρώ που δημιουργήθηκε την περίοδο 2005-2009, περίοδο που προσλήφθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες πάνω από 100 άτομα.  Ο κ. Πεταλωτής είπε επίσης πως υπάρχει σχέδιο αναβάθμισης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο εθνικό πρακτορείο που θα σέβεται τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.  
Τα κίνητρα μιας τέτοιας «αναβάθμισης», δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα, αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να εκφράσουμε είναι ότι ως Έλληνες φορολογούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που «σεβαστήκατε» τα χρήματα μας, προσλαμβάνοντας, Κινέζους Ρώσους και Αλβανούς!!!!!

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

παλικάρι,πολλές φορές μπράβο του
βέβαια τα πιστοποιητικά του δεν αναφέρουν επάνω ελληνική καταγωγή και όμως.
άντε μήπως κάνει καλό αυτό στους περισσότερους εκλεκτούς μειονοτικούς γιατί μας έχουν ζαλίσει με τα προνόμια τους

Δημοσίευση σχολίου