Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το χωριό καίγεται και ο Καμίνης Λούζεται…


Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων η «Ένωση Αλβανών Καθηγητών»
Συμφώνως με το τηλεοπτικό δίκτυο «Top Channel», μεταδίδεται ότι, ιδρύθηκε προ ολίγων ημερών, Ενωση(!) Αλβανών καθηγητών(;), με έδρα την Αθήνα, ενώ σε συνάντηση που διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων(;) «εδόθη ιδιαιτέρα έμφαση στην σημασία της διδασκαλίας, της αλβανικής γλώσσης, για τα παιδιά των μεταναστών»!
Ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Θάνος Πλεύρης ερωτούν τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα μετέδωσε το ανωτέρω σκοπιανό τηλεοπτικό δίκτυο, περί ιδρύσεως, με έδρα την Αθήνα μιας Ενώσεως Αλβανών καθηγητών, την συνάντηση της οποίας, έθεσε υπό την αιγίδα του, ο Δήμος Αθηναίων;

Στην καταφατική περίπτωση που είναι αληθής η είδηση αυτή, θα μπορούσε το Υπουργείο να μας πληροφορήσει, για ποιους ακριβώς λόγους, ο Δήμος Αθηναίων, «αισθάνθηκε την ανάγκη» σε τέτοιο βαθμό, ώστε να θέσει υπό την αιγίδα του, μια αυτού του είδους κίνηση και συνάντηση, εν Αθήναις, Αλβανών καθηγητών;
Υπάρχει στα οικονομικά διαθέσιμα του πρώτου Δήμου της χώρας, αν γνωρίζει το Υπουργείο, η «ευχέρεια» εκείνη, πέραν των αμετρήτων εκκρεμοτήτων, να χρηματοδοτεί αυτού του είδους, αλβανικές «Ενώσεις»;

ΠΗΓΗhttp://www.elora.gr/

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος ξενοφοβικός έγραψε αυτό το άρθρο... αλλά είστε ανενημέρωτος και προκατειλειμμένος! Η ένωση που λέτε είναι των απόδημων αλβανών δασκάλων και το TOP CHANNEL είναι μεγάλο δορυφορικό κανάλι της Αλβανίας!

Alex85 είπε...

το χωριο καιγεται και ο καμουνης {καμινης} χτενιζεται.....!!!

Κώστας Νούσιας είπε...

Ο Καμίνης αδυνατούσε να δώσει αιγίδα για εκδήλωση της 10/2/20011 στο Ζάππειο που έγινε προς τιμήν των ευεργετών μας.Ο Καμίνης απαγόρεψε τη Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων να παιανίσει στην επετειο της Αυτονομίας μας Φεβρουάριος 2011Αν ο Καμίνης δίνει αιγίδα σε Αλβανούς καθηγητές, θα πρέπει να να αναλάβει καθήκοντα δημάρχου στα Τίρανα όσο είναι καιρός.

East είπε...

Ακολουθούμε λάθος πολιτική στην Αλβανία. Δεν είναι Έλληνες μόνο οι Ελληνόφωνοι.

Οι “Αλβανοί” είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί.

Οι Αρβανιτόφωνοι προέρχονται από μίξη Ελληνόφωνων και Βλαχόφωνων(=Λατινόφωνων) Ρωμιών.

Τα αρβανίτικα, που έως πρόσφατα δεν ήταν καν γραπτή γλώσσα και που αποτελούν την επίσημη γλώσσα της Αλβανίας, είναι 50% Λατινικά 30% Αρχαία Ελληνικά και 20% άλλες προσμίξεις.

Οι Αρβανιτόφωνοι είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού, και τα Αρβανίτικα είναι Ελληνική διάλεκτος.

Το ίδιο ισχύει και για τους λατινόφωνους και τα λατινικά. Tα λατινικά είναι Αρχαία Ελληνική διάλεκτος και η Ρώμη ήταν Ελληνική πόλη και ζωντανό παράδειγμα Ελλήνων Λατινόφωνων είναι οι Βλάχοι.

Η “Αλβανία” είναι τεχνητό δημιούργημα των Δυτικών για να διασπάσουν την Ρωμιοσύνη.

Τεχνητό δημιούργημα που τώρα καταρρέει διότι οι “Αλβανοί” ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες.

Ο λόγος που επανελληνοποιούνται μαζικά οι “Αλβανοί” είναι ότι ερχόμενοι στην Ελλάδα μετά το 1990, βρέθηκαν σε μία απίστευτη “έκπληξη”: Μεγάλο μέρος των Ελλήνων μιλούσε ίδια γλώσσα με αυτούς, όμως ήταν Ορθόδοξοι και ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!

Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει μαζικά τους Αλβανούς, διαδίδοντας την Ορθοδοξία, και χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο της Αλβανίας θέλει να ξαναγίνει Έλληνας.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Βλαχόφωνους της Αλβανίας, αλλά και για τους Τσιγγάνους-ΡΟΜ(Ρωμιοί).

Η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει υπηκοότητα στους Μουσουλμάνους Αλβανούς, αλλά μόνο στους Ορθόδοξους που θέλουν να ξαναγίνουν Έλληνες(Οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί είναι ευπρόσδεκτοι για εργασία-τουρισμό-σπουδές-οικονομική συνεργασία). Και δεν πρέπει να δίνει μόνο υπηκοότητα, αλλά και ιθαγένεια, ώστε να αφομοιωθούν πλήρως και να μην αισθάνονται ως μειονότητα.

Ανώνυμος είπε...

pedia prepei boreihpeirwtes kai albanoi na enwthoume kai na zitisoume ellinika sxoleia se oli tin albania kai albanika sxoleia se oli tin elladha kai oxi na tsakonomeste!!

Κώστας Νούσιας είπε...

Αγαπητοί φίλοι, ωραία τα περι φιλίας και αδελφοσύνης. Μόνο που δεν μπορείτε να μας πείσετε ούτε να μας φωτίσετε, αφού με την ίδια πολιτική επί 20 χρόνια τώρα, αντί να επανέλθουν οι Αλβανοί στις ρίζες τους,de jure,γίναμε εμείς Αλβανοί. Το ξέρετε ότι με αποφάση της Αλβανικής Κυβέρνησης, στην Αλβανία δεν υπάρχουν Έλληνες?Δείτε στο fb: Aleanca Kuq E Zi.

Alex85 είπε...

αγαπητε EAST......ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ....?

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο για το οποίο νοιάζεται το ΠΑΣΟΚ είναι οι πολύ καλές σχέσεις με τους αλβανούς, γι αυτό έστειλε και τα λεωφορεία με ψηφοφόρους για τον αλβανό το Γκόρο στη Χιμάρα.

Δημοσίευση σχολίου