Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στην Επαρχεία Λειβαδιάς - Άγιοι Σαράντα


Ανακοίνωση του Συλλόγου «Άγιος Δονάτος» Βαγγαλατιού
Η Επαρχεία Λειβαδιάς στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας και τη μητέρα Πατρίδα, με αφορμή την επίσκεψη του Δήμου Κορινθίων στην Ομογένεια και τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Επαρχίας,
σας προσκαλεί
την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011, ώρα 20:30, στη μουσική εκδήλωση της Λαϊκής Ορχήστρας και των << Χάλκινων >> της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορινθίων στο Δημοτικό Θέατρο των Αγίων Σαράντα,

και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011, ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Βαγγαλατίου, όπου θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος.
Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Πλατεία της Λειβαδιάς, ώρα 20:30, με την συμμετοχή παραδοσιακής Ορχήστρας και των χορευτικών συγκροτημάτων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορινθίων και της Ομογένειας.
Η παρουσία των Αδελφών από την Ελλάδα θα αποτελέσει ξεχωριστή τιμή για τους κατοίκους της Επαρχίας μας και ταυτόχρονα θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση της Ελληνοαλβανικής φιλίας.


6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνοαλβανικη φιλια,που κολαει...Ρε τενεκε τρυπιε,τι ανακοινωση ειναι αυτη,ρε ουσστ αποδω.......

Ανώνυμος είπε...

και τα "αδερφια" μας οι Αλβανοι που σκωτοσανε τον Αριστοτελη Γκουμα για την ενίσχυση της Ελληνοαλβανικής φιλίας παλευανε.

Ανώνυμος είπε...

irema aderfia min thimosei o eparxos kai traviksei pistoli..

Ανώνυμος είπε...

Θα μας κλασει τ'αρ.....Καλαντζη,ασε τα αριστεροκομουνιστικα σου.......

Ανώνυμος είπε...

bravo ston irodhi dalianiiiiiii pou diorganoni tetia ekdhilosi.......!!!!:D:D:D

Ανώνυμος είπε...

bravvo ston irodi daliani ston eparxo tis livadhias pou diorganoni tetia ekdilosi....!!!!!

Δημοσίευση σχολίου