Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Τσουνάμι» αντιδράσεων για τα πιστοποιητικά των Β/Ηπειρωτών


Κ. Μπάρκας: Η αφαίρεση της εθνικότητας από τα πιστοποιητικά είναι σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
• «Τσουνάμι» αντιδράσεων προκαλεί ήδη στους κόλπους της ελληνικής Μειονότητας η νέα μεθόδευση της αλβανικής κυβέρνησης, που αυτή τη φορά επιχειρεί να σβήσει απ’ τα πιστοποιητικά γέννησης των Βορειοηπειρωτών την εθνική τους ταυτότητα.
Ήδη, άμεση ήταν η αντίδραση της «Ομόνοιας», σε σχέση με την συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση. Έτσι, σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι «το στοιχείο της εθνικότητας αποτελεί ένα βασικό τεκμήριο για την απόδειξη των ιδιαιτεροτήτων μιας μειονότητας και για μας, είναι κεκτημένο πλέον. Δεν είναι δυνατό, ενώ αναμένουμε πρόοδο σε μια σειρά άλλα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα της ΕΕΜ στα πάτρια εδάφη της, να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομήσεις».

Χαρακτηριστικά των έντονων αντιδράσεων που προκαλεί η νέα αυτή επιχείρηση της Αλβανικής πλευράς για…. παραγραφή της εθνικότητας των Βορειοηπειρωτών, είναι και όσα αναφέρει σε μια συνέντευξη - ποταμό  που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πανoράμα» -ακολουθεί παρακάτω- ο Έλληνας βουλευτής στο κυβερνών μάλιστα Δημοκρατικό Κόμμα, Κώστας Μπάρκας.
Όπως επισημαίνει, το επίμαχο μέτρο θίγει την ακεραιότητα της εθνικής ελληνικής μειονότητας και έρχεται σε αντίθεση με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Η συνέντευξη του Κώστα Μπάρκα προς την αλβανική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Πανοράμα», έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα,  καθώς ο ίδιος, αν και βουλευτής του κόμματος Μπερίσα, δεν δίστασε να καυτηριάσει δημόσια την τελευταία απόφαση (για τα πιστοποιητικά) της Κυβέρνησης σε βάρος της ελληνικής μειονότητας. Να τι είπε στην συνέντευξή του ο κ. Μπάρκας:

• Η Γενική Διεύθυνση Ληξιαρχείων ενέκρινε μια νέα φόρμα πιστοποιητικών για τους αλβανούς πολίτες όπου δεν αναγράφεται  η εθνικότητα. Αυτό γίνεται στον αναβρασμό της συζήτησης για τον αν πρέπει να δηλώνεται με αυτοπροσδιορισμό η εθνικότητα και το θρήσκευμα. Πια είναι η θέση σας;
- Εξαρχής είμαι υποχρεωμένος να υπογραμμίσω με δυσαρέσκεια ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν συμβαδίζει με την πρέπουσα κατεύθυνση και έχει αναληφθεί  στην λανθασμένη στιγμή. Η Αλβανία έχει συμπεριληφθεί σε διαδικασίες ένταξης και παγκοσμιοποίησης και με την πράξη αυτή εκπέμπει σήμα μη χειραφέτησης. Δεν είμαι βέβαιος αν η συγκεκριμένη πράξη ταυτίζεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προσέγγισης  των μειονοτικών θεμάτων και  ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για να είμαι σαφής, είναι σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και με μια σειρά άλλα διεθνή ντοκουμέντα.

• Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δηλώσεις ότι με την πράξη αυτή  βλάπτονται οι εθνικές μειονότητες στην Αλβανία και ιδιαίτερα η ελληνική μειονότητα. Μοιράζεστε και εσείς την ίδια άποψη;
- Η συγκεκριμένη πράξη προσβάλει άμεσα  τα συμφέροντα, προσδοκίες και το στάτους της ε.ε. μειονότητας. Κατά επιγραμματικό τρόπο: θίγει την ακεραιότητα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Τόσο το περισσότερο όταν  ως πράξη έχει ληφθεί εκτός προσοχής και διαβουλεύσεων  με τους εκπροσώπους της ε.ε. μειονότητας. Είναι πασιφανές ότι τέτοια μέτρα, πράξεις και πραχτικές που αφορούν θέματα  εθνικής φύσεως, ανεξαρτήτως από πού ξεκινούν, στοχεύουν την ελληνική μειονότητα. Προσβάλουν την ακεραιότητα της ελληνικής μειονότητας, και όταν δεν αναφέρονται ανοιχτά σ’ αυτή, αλλά κρύβονται  πίσω από γενικές δηλώσεις εθνικιστικής εμπνεύσεως, άξια, θα έλεγα  για την περίοδο πριν από τις μεταρρυθμίσεις του Τανζιμάτι στη Βαλκανική.

• Ταυτοχρόνως, στην Αλβανία λειτουργεί μια πρωτοβουλία, ονόματι «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» η οποία τάσσεται κατά του αυτοπροσδιορισμού στο θέμα εθνικότητας και θρησκεύματος κατά την νέα απογραφή του πληθυσμού. Ποια είναι η άποψή Σας σχετικά με την εκστρατεία αυτή;
- Στην Αλβανία, πριν από κάμποσο χρόνο έχει ξεσπάσει μια αρκετά επιθετική εκστρατεία κατά των δικαιωμάτων  της ελληνικής μειονότητας. Της εκστρατείας προηγήθηκε η έντονη συζήτηση σχετικά με το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης  στη δήλωση της εθνικότητας. Τώρα πια σ’ αυτή την εκστρατεία προστίθεται  η καθολική άρνηση της εθνικότητας. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι πριν  να είμαστε δημοκράτες ή σοσιαλιστές, δεξιοί, ή αριστεροί, έχουμε την εθνική μας ταυτότητα. Όπως κάθε άλλο έθνος και οι Έλληνες, έχουν πολλούς λόγους  για να είναι υπερήφανοι για την εθνικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, τα δικαιώματα των μειονοτήτων είναι αδιαπραγμάτευτα και ιερά.

• Η συζήτηση σχετικά με την ελεύθερη βούληση στη δήλωση της εθνικότητας  και του θρησκεύματος  πώς επηρεάζει τις ενταξιακές διαδικασίες της χώρας;
- Αποτελεί βήμα πίσω και επιστροφή στις παλιές παραδόσεις της βαλκανικής Αλβανίας, που αντιτάσσεται την Ευρωπαϊκή Αλβανία.  Σε μια ευρωπαϊκή Αλβανία αισθανόμαστε όλοι ελεύθεροι στην εθνικότητα και τις ελευθερίες μας . Στην βαλκανική Αλβανία ο καθένας ζούσε, αλλά δεν πρέπει να ζει, με το φόβο και το άγχος,  τρομοκρατημένος από τα συμπλέγματα κατωτερότητας.
Παρ’ όλα αυτά, εγώ εκφράζω την πεποίθηση ότι στην Αλβανία θα βρεθούν προοδευτικές δυνάμεις, οι οποίες θα μπορέσουν να εμποδίσουν  την οπισθοδρόμηση της Αλβανίας και θα σώσουν τη χώρα από εθνικιστικά αντιευρωπαϊκά παραληρήματα.
Πηγή: Πρωινός Λόγος

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΚ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΒΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΩΧΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπαρχει κανενα επίσημο χαρτι από την ελληνική κυβερνιση που να απευθύνεται προς το αλβανικό κράτος , για την εθνικότητα ή έστω από την ΟΜΟΝΟΙΑ ή το ΚΕΑΔ; Μόνο οι επίσημες επιστολές λύνουν τα προβλήματα. Ολα τα υπόλοιπα είναι για σώου και για να μας ρείχνουν στάχτη στα μάτια.
Αφού δεν υπάρχει, δεν θα υπάρχει και πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

bravo barka pote emathes na millas jia elinizmo esi pouprotos to prodhoses

Ανώνυμος είπε...

1.22 Πες μου που έχεις το καλύβι σου για να προτείνουμε στον κύριο Μπάρκα να έρθει να σε βρει "αφού πρώτα παραιτηθεί" (!!!) Εκεί να φτιάξουμε μαζί το άγαλμα της μάνα πατρίδας με άχυρο και βούλτα. Αυτό θέλετε εσείς, μάλιστα και από εκείνους, που σηκώνουν ανάστημα να καταγγείλουν κάτι που γίνεται εθνικά εις βάρος μας. Δεν είναι κάποιος στα μέτρα σας θα κάνετε το άσπρο μαύρο για να τον καταγγείλετε. Τα εθνικά μέτρα σας όμως είναι η αχυροκαλύβα. Πείτε στο Ντούλε να σας φέρει εκεί το LEXUS με καμιά μάγισσα.
Νόμιζα ότι θα είχατε το κουράγιο να πείτε μια σωστή κουβέντα, να κάνατε μια σύγκριση τουλάχιστον. Ο Ντούλες απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση αυτή και βρήκε σανίδα σωτηρίας τη δήλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (!!!) Ο Μπάρκας ξεσπαθώνει και κατά του κόμματος του και δείχνει για πρώτη φορά τουλάχιστον ότι ένας έλληνας βουλευτής σε ένα αλβανικό κόμμα να παίρνει μια τόσο σκληρή θέση κατά απόφασης της κυβέρνησής του. Πιθανόν αυτό να μη σας αρέσει. Να μη σας αρέσει γιατί ο Ντούλες έμεινε πάλι στην ουρά. Επδειδή τελευταία όλο και περισσότερο έρχονται άλλοι να καλύψουν το κενό που έχει προκαλέσει στα εθνικά ο Ντούλες και αυτό σας φοβίζει. Το μονοπόλειο σας έχει τελιώσει στα εθνικά διότι το κάνετε μπιτζόζι για την πάρτι σας. Πάρτε το χαμπάρι.
Επίσης οι Έλληνες βοριοηπειρώτες κατάλαβαν ότι έφαγαν το σαπούνι για τυρί στις εκλογές που πέρασαν. ΄Κατάλαβαν ότι δεν ήταν η μάνα Ελλάδα που τους τηλεφωνούσε για να στηρίξουν το Ντούλε στις εκλογές αλλά οι "εκπρόσωποι" ενός καλά οργανωμένου κατεστημένου, πιο σωστά οργανωμένου εθνικού εγκλήματος που μιλούσαν στο όνομα της Πατρίδας . Αυτό δεν είναι ότι προκαλεί τύψεις στο Ντούλε, αλλά φόβο διότι δύσκολο να βρει άλλο τερτίπι να σωθεί.
Τώρα δείχνει αφοσίωση στο Ράμα διότι ελπίζει ότι αυτός θα τον πάει στην κυβέρνηση. Αυτή τη συμμαχία δεν τη βλέπετει εσείς. Ένα μόνο αλβανικό κόμμα είναι ανθελληνικό, τ άλλα τι είναι. Μέχρι χτες ο Ντούλες δεν κοιμόταν με το Μπερίσια. Έφυγε απ΄εκεί διότι πίστεψε ότι ο Ράμα θα ήταν πρωθυπουργός . 15 χρόνια στην κυβέρνηση ο Ντούλες και τώρα χωρίς κυβερνητικό άλογο δεν μπορεί. Ή μήπως με όποιο αλβανικό κόμμα πάει ο Ντούλες, εκείνο αποχτάει αμέσως άσυλο και από ανθελληνικό γίνεται φιλελληνικό !!!!
Νόμιζα ότι

Ανώνυμος είπε...

1.40 είσαι πολύ σωστός. Μέχρι τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ μας έχει τυφλώσει με κάποιες στείρες δηλώσεις και όλοι (ασφαλώς) οι οπαδοί τους πίστευαν ότι τόσο αρκεί . Εξαντλείται το εθνικό χρέος. Αυτό υπό άλλες συνθήκες λέγεται δημαγωγία, Στις συνθήκες μας εθνικό ξεπούλημα.Διότι τη στιγμή που οι Αλβανοί κατάφεραν επίσημα να μας ξεγράψουν από τα χαρτιά ως εθνική μειονότητα, εμείς κάνουμε πότε, πότε δηλώσεις. Όταν είμαστε στην αντιπολίτευση, διότι στην κυβέρνηση, απλώς μαζεύουμε λεφτά για την τσέπη μας

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια δεν είδατε που στην Ελλάδα ήθελαν βεβαιώσεις του αλβανικού κράτους για να μας πούνε Έλληνες. Τώρα το πρόβλημα το έχει η Ελλάδα διότι οι Αλβανοί μόλις είδαν ότι ο αριθμός των Ελλήνων πέρασε τα προβλεπόμενα απ΄αυτούς όρια και μας αφαίρεσαν την εθνικότητα. Η Ελλαδίοτσα μας τόσα χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει τα δικά της αρχεία με ποιος είναι και ποιος δεν είναι Έλληνας. Είχε φακελώσει αρκετούς δικούς μας να τους χρησιμοποιεί και μόνο τόσο. 'Οπως έκανε στις πρόσφατες εκλογές. Τώρα θα αποφασίσει κι αυτή να μη μας αναγνωρίζει. Είδη το πράττει το γενικό προξενείο στο Αργυρόκαστρο. Ε, και τι έγινε. Πραχτικά μέχρι σήμερα δεν έκανε και τίποτε πέρα από τις δηλώσεις και αυτές όποτε χρειάζονταν να κάνουν κάποιοι καμιά μπίζνα στη Αλβανία με ευνοϊκούς όρους!!!!

Ανώνυμος είπε...

PROS TO N ANONIMO TIS 1.40:Υπεξ για τα πιστοποιητικά:Καλούμε την αλβανική Κυβέρνηση να διαβουλευθεί με εποικοδομητική διάθεση για το ζήτημα με τους εκπροσώπους των μειονοτήτων


Λ. ΚΑΛΑΡΥΤΗΣ: Ήθελα να σας ρωτήσω, κύριε Εκπρόσωπε, σχετικά με την απόφαση της Αλβανικής Κυβέρνησης να μην αναγράφεται η εθνικότητα των Αλβανών πολιτών, των πολιτών της Αλβανίας, στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης, στα διαβατήρια και στα λοιπά δημόσια έγγραφα. Έχει να κάνει με την καταγραφή, δημογραφική, της μειονότητας.

Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Γνωρίζουμε το θέμα, το παρακολουθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Η απόφαση της Αλβανικής Κυβέρνησης για την απάλειψη του στοιχείου της εθνικής καταγωγής από τα νέα πιστοποιητικά προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις μειονότητες που διαβιούν στη χώρα, εγείρει εύλογα ερωτήματα και προβληματισμό σχετικά με τα κίνητρα που υπαγόρευσαν τη μεταβολή μίας πρακτικής δεκαετιών. Συνδυαζόμενη με την αναβολή διεξαγωγής της απογραφής πληθυσμού, υπό την πίεση εθνικιστικών κύκλων, που αντιτίθενται στην συμπερίληψη προαιρετικών ερωτημάτων για την εθνική καταγωγή, τη γλώσσα και τη θρησκεία, δίνει την εντύπωση σταδιακής διολίσθησης των κυβερνητικών αποφάσεων στην Αλβανία, στις υποδείξεις ακραίων εθνικιστικών κύκλων οι οποίο στρέφονται εναντίον της αποτύπωσης του αδιαμφισβήτητου γεγονότος της ύπαρξης μειονοτήτων στη χώρα, και που υπονομεύουν συστηματικά τις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με την Αλβανία.

Η Ελλάδα παγίως υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και της Αλβανίας ειδικότερα, όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα με τη στρατηγική της Θεσσαλονίκης, το 2003, αλλά και με την Ατζέντα 2014. Αναμένουμε, όμως, από την Αλβανία να εκπληρώσει στο ακέραιο τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις και τους όρους που έχει έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους οποίους εξαρτάται η ομαλή συνέχιση της ενταξιακής της πορείας. Σε αυτές, βάσει των κριτηρίων της Κοπεγχάγης, περιλαμβάνεται ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μειονοτήτων και των ευρωπαϊκών προτύπων, κάτι που έχει κορυφαία σημασία για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό η χώρα μας θα ενημερώσει διεξοδικά τα αρμόδια κοινοτικά όργανα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις με γνώμονα και την ανάγκη σεβασμού των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Καλούμε την αλβανική Κυβέρνηση να διαβουλευθεί με εποικοδομητική διάθεση για το ζήτημα με τους εκπροσώπους των μειονοτήτων, οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους προς τη συγκεκριμένη απόφαση, με στόχο την εξεύρεση μίας λύσης η οποία θα λαμβάνει υπόψη τις εύλογες ανησυχίες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε με το 1 με το 2 με το 3 ανοίξατε πυρ.Πως τολμάει αυτός ο Μπαρκας και μιλάει για εθνικά θέματα και χωρίς την έγγραφη άδεια του Ντουλε.Με τι θα βγάλει το ψωμί του τώρα ο Βαγγελάκης μας;Ε; Γιατί Μπαρκα δεν καθόσουν στην γωνίτσα σου να περιμένεις το υπουργείο σου; Αφού ακουγόταν το είχες.Α κατάλαβα σου είπε ο Μπερισα να παίξετε τις κουμπάρες αυτοί να βγάζουν τις αποφάσεις στα υπουργικά συμβούλια και εσύ να διαφωνείς. Μέτα τις κουμπάρες παίξτε και τον παπά γιατί κάτι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ εδώ μέσα θα μας σαλτάρουν τελείως. Πάντως ένα να ξέρετε, κάτι κοράκια σαν εσάς δεν θα αφήσουν ποτέ τον τόπο μας να πάει μπροστά.Το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε σε δύσκολες ώρες είναι τουμπεκί κοράκια ε κοράκια. Πατριώτες του ντιβανιού και της πολυθρόνας που στο πρώτο μπαμ θα χωθείτε κάτω από τον υπολογιστή σας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε μου 2.27.. Που όλο παράπονα μου είσαι ότι τσακώνομαι μαζί σου αλλά που να ξέρω εγώ ποιος είναι, βάλε και κανα συνθηματικό. :) Μην κανεις σαν απατημενη γκομενα με το Βαγγο γιατί γι αυτό υπάρχουν και οι επανασυνδέσεις. Όλο περίεργα πράγματα βλέπω τελευταία. Τα υπόλοιπα στο τηλ. Μπράβο πάντως στο Μπάρκα. Μην γκρινιάζουμε για όλα..

Ανώνυμος είπε...

fili grapse oso thelete oti thelete o kosmos milise eseis na pate na vgalete anakoinwsh sto mega sto antena
den sas ftaiei o dules pou thn pathsate..........................

Ανώνυμος είπε...

aderfia patriwtes zilotipi mikropsyxh syntrofia sas pikrane pou vgeike o mbarkas kai ta xwse gia ta kala sto komma pou ton evgale voulefti eee;;;sas pirakse re pou yperaspistike tous ellhnes ee;;sas pirakse pou eixe ta arxidia kai ta eipe ee;;;;pou tha mborouse na tin kanei gargara opws ekanan ta dika sas syntrofia palioskyla pou taxa yperaspizonte ta dika mas symferonta tin ekanan gargara otan eixe prokipsei ta ethnika themata me ta thalasia ydata den vgalane tsimoudia opws tote me ta ellhnika nekrotafeia tote i patriwtes mas den vgalane oute kix ston stratigo ramma gia na min ton stenaxorisoune more ton kaimeno...alitheia tote den htan ethnika themata gia emas pou i diki mas patriwtes krivotousan i pezane mbala stin dropoli tin idia stigmi pou sta tirana pezotane to mellon gia ta thalasia ydata opws kai ta ellhnika nekrotafeia....ade re skaste kai pite ena mbravo se enan ellhna pou gia mia fora milise gia ton topo mas...me sevasmo alexhs pantos

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2.27 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΙΤΕ ΔΚ,ΕΙΤΕ ΣΚ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΕΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΥΣΗ ΟΜΩΣ.ΑΛΛΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΣΚ ΚΑΙ ΔΚ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ SRIRO KSERRA(ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΟ'RR'ΑΛΒΑΝΙΚΟ),KOSTA BARKA,VANGJEL TAVO.NA TOYS XΑΙΡΕΣΑΙ ΦΙΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι και να πεις δεν δικαιολογείς το Ντούλε. Πρώτον άλλο να συμμαχεί στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση το εθνικό μας σχήμα και να μη κάνει τίποτε για τον ελληνισμό, παρά μόνο για την τσεπούλα τους, και άλλο το εκάστοτε άτομο, το οποίο κινείται προσωπικά. Τόσο το καλύτερο όταν του το λέει και η ψυχή και κάνει και κάτι για τον τόπο του. Όταν το εθνικό σου σχήμα δεν σε εκφράζει, σε στραγγαλίζει και σε κατηγορεί για προδότη και εφόσον νιώθει ικανό να κάνει προσωπική καριέρα , πιο το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου