Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Νίκος Γερασιμίδης στο 20μελές Πολιτικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας


Στην εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβουλίου προχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο. Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής εξελέγη ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Ακόμη, εκλέχτηκε 20μελές Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, με τον Νίκο Γερασιμίδη να εκλέγεται στις πρώτες θέσεις. Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την απόφαση που θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο στη ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο. 

Στις τοποθετήσεις των στελεχών κατατέθηκαν απόψεις υπέρ του 'ναι', του 'όχι' και του 'παρών', ωστόσο όλοι οι βουλευτές από το βήμα της ΚΕ τάχθηκαν υπέρ του 'παρόν' με τα σημερινά δεδομένα. Πάντως το σύνολο των μελών της ΚΕ συμφώνησε την τελική απόφαση να την πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο.
Πηγή:  http://epirusgate.blogspot.com

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

i eidisi tis xronias.........

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ.ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ?ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΤΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ........ΕΔΩΣΕΣ.....ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.......ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγα την ειδηση βρε διαχειριστα!
Η μανα του τον ξερει?

Ανώνυμος είπε...

nikolaki krima pou den eisai sto proksenio na vgazame kamia ipotrofia, ksereis esi monaxo mou..
;-)

Ανώνυμος είπε...

xaxaxax geia sou re maleko me ta oraia sou!!

Ανώνυμος είπε...

12.55, ο Ριζόπουλος μόλις τον πετάξουν από το Δ.Σώμα θα πάει κατευθείαν στη Ντόρα. Η Ντόρα τον έφερε εδώ και μετά έφερε το Νικολάκη της. Τώρα γιατί θα πετάξουν από το Δ.Σ το Ριζόποπουλο, αυτό θα φανεί στην πορεία. Πάντως ο ίδιος λέει ότι εδώ είχε καλή ομάδα. Έχουμε υπόψη την λαϊκή παροιμία, που λέει. Παλιός γάτος τρυφερά ποντίκια.
Άξιος πάντως διπλωμάτης ο Ριζ. Τα κατάφερε μια χαρά να γλυτώσει από τη μήνυση που του είχε κάνει η πρώην ιδιαίτερα του. Βοήθησε και ο Νικ. Τώρα την αξιοποιεί για να καρφώνει άλλους βορειοηπειρώτες.
Παλικάρια διπλωμάτες και πολιτικοί οι Ριζ. Και Νικ. Λίμπα έκαναν την Β.Ήπειρο. Έφαγαν, ήπιαν, ρήμαξαν, πήδηξαν, διέσπασαν, τιμώρησαν. Ποιος τη χάρη τους. Τώρα εμπρός στην πολιτική. Να "σώσουν την Ελλάδα" μας

Ανώνυμος είπε...

DIAXIRISTI ESXOS POY DEN VGAZIS TA SXOLIA POY EINE ARNITIKA !!!!!!!!POYLIMENOS EISE!!!!!!!!
POYFIANOS!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου