Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Νέα καθυστέρηση στην έγκριση του MEGA

Νέα ημερομηνία αναμένεται να δώσει το Πρωτοδικείο Τιράνων στο MEGA, για την έγκριση του νέου κόμματος.
Η δικαστής που ανέλαβε το θέμα εκλέχθηκε στο Συνταγματικού Δικαστηρίου με πρόταση του Προέδρου Τόπι και αναμένετε να οριστεί άλλος δικαστής.

Στην πρώτη συνεδρίαση η δικαστής των Τιράνων Altina Xhuxhaj Είχε ορίσει για την 2α Ιουνίου 2010 (αύριο), τη 2η συνεδρίαση για να επιβεβαιώσει την υπογραφή 5 ατόμων, από τους 27 που είχαν υπογράψει την Πράξη Ίδρυσης. Οι άνθρωποι του MEGA θεώρησαν παράλογη την απαίτηση της καθώς οι υπογραφές ήταν παρουσία συμβολαιογράφου. Κακές γλώσσες αποδίδουν τη στάση της δικαστίνας στην καλή σχέση με το Σπύρο Πέτση και όπως λένε αυτή η σχέση την οδήγησε στο Συνταγματικό Δικαστήριο καθώς ο κ. Πέτσης εκτελεί χρέη Νομικού Συμβούλου στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.
Κάποια στιγμή θα εγκριθεί και το Καταστατικό, μετά τι γίνεται κουμπάρεεεεεε;!

16 comments:

Ανώνυμος είπε...

αγράμματε...κουμπάρε...borioipiroti

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ευχαριστούμε για το σχόλιο κουμπάρε! Θα μας ήσουν πιο χρήσιμος αν μας έλεγες κάτι που ξέρεις εσύ για το θέμα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

TI EINAI AFTA PIO KOMA SE EKFRAZEI ESENA PIO SE EKFRAZEI ?? OTAN GINEI KAI AMA GINEI PALIOVROMIARI TO MEGA GRAPSTO OK ESAS SAS EKFRAZEI TO PD I OXI PIA????

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Βορειοηπειρώτης είπε...

Τα σχόλια είναι ελεύθερα και μπορεί κάποιος να γράφει ότι θέλει. Όταν τα σχόλια περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και βωμολοχίες θα διαγράφονται.

Μερικοί στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν αυτό που πιστεύουν, βρίζουν με το χειρότερο τρόπο όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους εκθέτοντας έμμεσα αυτό που υπερασπίζονται.

Ο πειρασμός της τοπικιστικής αντιπαράθεσης δεν μας αγγίζει φίλε μου και καλά θα κάνεις να τον ξεπεράσεις και εσύ.

κόλιας είπε...

Καλησπέρα κι από μένα και καλορίζικο το νέο ιστολόγιο. Καλή επιτυχία.
Βλέπω μέσα σε λίγες ώρες το MEGA φορτσάρισε και πέρασε μπροστά. Σκληρή μάχη.
Άφησε πάντως και δυο ψηφαλάκια για το ΔΚ.
Μου κάνει όμως εντύπωση που δεν έχει ακόμα ψήφο το ΣΚ. Μα τι γίνεται, όλοι οι σύντροφοι προσχώρησαν στο KEAΔ;
Αυτό για το οποίο πάντως είμαι σίγουρος είναι ότι στην πραγματικότητα τουλάχιστον το 80% των Βορειοηπειρωτών δεν τους εκφράζει κανενα κόμμα. Πάρε το ένα βάρα το άλλο είναι. Δεν λεώ πως δεν υπάρχουν μετρημένα αξιόλογα άτομα αλλά είναι παντελώς ανίσχυρα μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

TO mega EΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ'ΝΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ......

Ανώνυμος είπε...

den ksero re pedia ego agramatos ime alla afto to mega ti programa exi, pios tha ine o arxigos tou pou tha mas ekprosopi me aksioprepia emas tous elines? ti agona exi kani mexri tora gia ta dikeomata mas? ti to diaforetiko tha kani apo to p.b.d.nj ja na to stiriksome ?

Ανώνυμος είπε...

Anonyme 10:32 kala ta les gia to programa toy mega, alla ego ksero oti to KEAD dioikise gia 18 xronia xoris programa kai kala ta katafere mexri pou o Ntoules to ekame "kourban" sto PS, as doume tora ti tha kanei kai ayto.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε δυο εβδομάδες ζωή δεν έχει το μπλογκ και οι ψήφοι ξεπέρασαν τις 200.
Τώρα είναι μπροστά το ΜΕGA, αλλά και να μη βγει έχει και πάλι πολλές ψήφους. Ένα κόμμα που δεν έχει καν ιδρυθεί επίσημα και δεν ξέρουμε τι ακριβώς πρεσβεύει. Μόνο ως αντίδραση προς το ΚΕΑΔ μπορώ να το καταλάβω.
ΚΕΑΔ εναντίον MEGA. Σαν να λέμε δηλαδή άχρηστοι εναντίον ανύπαρκτων.

Ανώνυμος είπε...

kala oti i istoselida einai mega to kserume alla den se trwi i sinidisi su na vgazeis pseftika apotelesmata ???????????

Ανώνυμος είπε...

fenetai kai apo ta sxolia pu exi i istoselida ute 30-40 ola mazi alla exi pano apo 150 psifus. BRAVO oreo paramithi

Βορειοηπειρώτης είπε...

Σε εσάς που δεν αρέσει η αλήθεια, εμείς μπορούμε να σας πούμε ότι ναι, είμαστε αντίπαλοι σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο «Βορειοηπειρώτης» είναι ανεξάρτητος από κόμματα και ομαδούλες. Στην αρχή μας κατηγόρησαν για τσιράκια του Ντούλε, τώρα μας κατηγορείτε ότι είμαστε του MEGA. Και οι δύο χαρακτηρισμοί είναι προσβλητικοί για εμάς, γιατί ο στόχος μας είναι το καλό της Ιδιαίτερης Πατρίδας και όχι ατόμων και ομάδων. Το καλό της κοινότητας μας μπορεί να έρθει και από ένα καλό ΚΕΑΔ και από ένα καλό MEGA. Εδώ είμαστε να αναδείξουμε τα καλά και τα κακά, όσο δυσάρεστα και αν είναι για κάποιους.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που έγραψε το σχόλιο στις 08 Ιουνίου 2010 4:23 π.μ.
Για να μη γίνει καμμία παρεξήγηση από αυτά που έγραψα, δεν ήθελα να θίξω σε καμμία περίπτωση την αξιοπιστία του μπλογκ. Απλώς μου έκανε εντύπωση η απήχηση που είχε η ψηφοφορία του αλλά και οι πολλές ψήφοι στο ΜΕGA, ένα κόμμα που δεν ξέρουμε ακόμα τι θέσεις έχει. Η λογική εξήγηση για μένα είναι η διαμαρτυρία απέναντι στην ανυπαρξία του ΚΕΑΔ.
Η πολιτική έτσι είναι, δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι και πρέπει να δεχόμαστε τα όποια αποτελέσματα.
Η ψήφος είναι πολύ πιο εύκολη από το να κάτσεις να γράψεις. Αν όμως τελικά επικρατήσει το ΚΕΑΔ στο γκάλοπ τι θα πρέπει τότε να πούνε στον μπλόγκερ οι άνθρωποι του MEGA; ότι είναι όργανο του Ντούλε; Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

"MEGA" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ "ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ". ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΙΔΡΥΣΑΝ "MINORITETIN ETHINK GREK PER TE ARDHMEN ". ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΩΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΠΑΝ ΜΑΝ

Δημοσίευση σχολίου