Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ελλάδα - Αργεντινή 0-2

Κανένα λόγο δυσαρέσκειας δεν είχαν οι δυο ομάδες εχθές μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ελλάδα , καθώς και οι δύο ομάδες έδωσαν μια ικανοποιητική παρουσία.
Το ματς μέχρι το ημίχρονο ήταν στο 0-0 μετά από πολλές ευκαιρίες των αργεντινών και λιγότερες δικές μας, με κορυφαία αυτή του μόνου επιθετικού μας, του Γεωργίου Σαμαρά όποιος  περνώντας την αντίπαλη άμυνα και ερχόμενος αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα, αστόχησε. Μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Otto αναγκαστικέ να κάνει και τις τρείς αλλαγές λόγο τραυματισμών, βάζοντας έτσι και  το Σωτήρη Νίνη ο όποιος δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα που περιμέναμε όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα εμείς οι βορειοηπειρώτες.
Στο 75 επιδιώκοντας το γκολ στραφήκαμε στην επίθεση με αποτέλεσμα να δεχτούμε 2. Παρόλα αυτά κανένας μας δεν νομίζω να είναι δυσαρεστημένος γιατί και μόνο το γεγονός που εμποδίσαμε την Αργεντινή από το να βάλει γκολ μέχρι το 77 είναι μια επιτυχία, που δυστυχώς όμως δεν αποφέρει βαθμούς.
Βέβαια  το μόνο δυσάρεστο είναι για τον κ. D.Maradona  είναι ότι ακόμα δεν είδε τον πολυαγαπημένο του Messi να επιτυχαίνει, όπως αυτός, γκολ στο δέκατο λεπτό ενάντια στην Ελλάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου