Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Φ. Κρανιδιώτης: Να έρθει στη ΝΔ ο Βορίδης, όχι ο Άδωνις!

«Χρήσιμο» χαρακτήρισε το Μάκη Βορίδη ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, που εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ένταξης του υπουργού Υποδομών στη ΝΔ.
«Ο Μάκης Βορίδης είναι και φίλος μου, παρά τις όποιες διαφορές έχουμε κι έχουμε αρκετές διαφορές. Στα εθνικά μπορώ να πω ότι συμφωνούμε, σε άλλα θέματα έχουμε διαφορές, είναι σοβαρός και θα ήταν χρήσιμος, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν άλλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης, μιλώντας στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

Ωστόσο, διαφορετική άποψη έχει ο κ. Κρανιδιώτης για τον Α. Γεωργιάδη, καθώς όπως είπε υπάρχει «ζήτημα πολιτικής αισθητικής» στο ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ.
Αναφερόμενος στις διαγραφές βουλευτών από τους κόλπους του κόμματος, ο κ. Κρανιδιώτης σχολίασε: «Δεν συμμετείχα και δεν θα συμμετάσχω ποτέ στο λιντσάρισμα κανενός. Με κάποιους από τους ανθρώπους αυτούς είμαι και φίλος. Ελπίζω στην πορεία του χρόνου κάποια πράγματα να διορθωθούν».
Επίσης, εκτίμησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «δεν θα καταλάβει τη θέση που θέλουν κάποιοι να καταλάβει στη ιστορία. Θα έχει θετικό πρόσημο, πιστεύω, στην ιστορία όταν θα καταγραφεί».
http://www.newsbomb.gr

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Κρανιδιώτης;Η κατάντια της ΝΔ.
Που να ξέρετε και τι λαμόγια βορειοηπειρώτες έχει δίπλα της.Καλύτερα να μην τα μάθετε.

Ανώνυμος είπε...

ade re gamisou kranidioti les kai i nea dhmokratia einai to komma tis politikhs anoikshs kai tha apofasizeis esy pios tha erthei kai pios oxi. al-pandos

Ανώνυμος είπε...

asemas re pasoko koumounistara re oust...polisate thn ellada...

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να τους μάθουμε τους ξέρουμε ήδη. Πρώτος και καλύτερος ο .... το αρχικομούνι και αρχιπράκτορας τις Σιγκουρίμι που το παίζει δεξιός, και μετά ο ..... που ντρέπεται να πει ότι είναι Βορειοηπειρώτης.

Ανώνυμος είπε...

ekso o kranidhiotis mesa o andhonis !
kasteros edho!

Ανώνυμος είπε...

Καλα το ότι είναι αυτά τα τομάρι στη ΝΔ δεν σημαίνει ότι αυτοί κάνουν την πολιτική του κόμματος και ούτε εκπροσωπούν το Σαμαρά , χαλαρωστε. Παρεακι είναι που γλυφονται με καναν καημενο μπας και πάρουν καναν ψήφο. Θα σας έρθουν τώρα κοντά όπου να ναι να σας ζητήσουν να ψηφίσετε τον Παναγιωτόπουλο, να τους καλοδεχτειτε. Χαχαχαχαχα. Να τους δωκετε και λουκουμι.
Τώρα όσον αφορά το Φαηλο, μάθετε ποιος είναι ο άνθρωπος πρώτα, ακούστε τον πατριωτικό του λόγο και μετα μιληστε. Δεν υπάρχει ο τύπος, είναι μορφή. Και έχει και θητεία στο Βορειοηπειρωτικο, ασχέτως αν δεν το χρησιμοποιεί για να μαζέψει κουκιά. Θα τα μέρει ο Παναγιωτόπουλος τα κουκιά όλα των Βορειοηπειρωτων. Χαχαχαχαχα
Όσο για το Μάκη και τον Αδωνη άδικο έχει; Το ίδιο είναι ο Βοριδης με το Μπουμπουκο; Μην τρελαθούμε τελείως.
Α να μην ξεχάσω, παιδιά ψηφιστε Παναγιωτόπουλο. Εγγύηση. Και ο Λεζος Παναγιωτόπουλο ψηφίζει.

Ανώνυμος είπε...

giati brizete ton Kranidioti?!malon den kserete poios einai...ma8ame na mas aresoun aytoi pou mas xaideboun mono me logia,tpt alo epi tis ousias!
psaksete ligo poios einai o Kranidiotis kai an den sas aresoun ayta pou leei briste ton,ala oxi prin ma8ete poios einai...

Δημοσίευση σχολίου