Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα στην Θεσπρωτία

Συναγερμός στην Αστυνομία
Μια ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου, υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν λίγο στην περιοχή της Πάργας, στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας!

Οι σωροί τριών νεαρών ανδρών που ανακαλύφθηκαν πετάμενα στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ανήκουν σε άτυχους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, έχασαν τη ζωή τους είτε από το κρύο είτε από αναθυμιάσεις καυσίμων από το φορτηγό που τους μετέφερε!


Ο οδηγός του οχήματος, μην έχοντας τι να κάνει (!!!) τις σωρούς των άτυχων μεταναστών, τις πέταξε (!!!) στην άκρη του δρόμου… και συνέχισε το ταξίδι του!

Συνεπιβάτες των άτυχων νεαρών, που συνέχισαν το ολέθριο ταξίδι, είχαν ειδοποιήσει από την περασμένη Τρίτη τις αστυνομικές αρχές, αναφέροντας όμως το συμβάν για την περιοχή της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να μην σταθεί δυνατό να εντοπιστούν άμεσα!

Σήμερα το απόγευμα, διερχόμενος οδηγός οχήματος, σταματώντας στην άκρη του δρόμου, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία!

Από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει δολοφονία, σίγουρα όμως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια… των επαγγελματιών δουλεμπόρων που με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, οδηγούν δυστυχισμένους ανθρώπους στο θάνατο!

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιορίσει ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης.

http://892fm.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου