Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έκκληση Ντούλε για συμμετοχή στις διαδηλώσεις της Αλβανικής Αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ επιτέθηκε σκληρά στο Σαλί Μπερίσα
Όλα τα συνεργαζόμενα μικρά κόμματα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, μεταξύ αυτών και το ΚΕΑΔ, έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης  ζητώντας τη συμμετοχή των πολιτών στη μεγαλειώδη διαδήλωση που οργανώνει η αντιπολίτευση, ζητώντας την παραίτηση του Σαλί Μπερίσα και πρόωρες εκλογές.  Στο «κίνημα» κατά της κυβέρνησης εντάχθηκε και το κόμμα του Πέτρο Κώτση που είχε δύο χρόνια να κάνει την εμφάνιση του. Ο κ. Κώτση που θεωρούνταν άνθρωπος του πρώην πρόεδρου του ΣΚ και φανατικό πολέμιο του νυν προέδρου Εντι Ράμα χαρακτήρισε το κίνημα κοινωνικό και όχι πολιτική εκδήλωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας.
 Η διαδήλωση που θα γίνει στα Τίρανα, αύριο το μεσημέρι, 21/01/2011, με κεντρικό σύνθημα «Sali dorezo bllokun», στα ελληνικά «Σαλί παράδωσε το μπλοκ» αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών ελέω και του αποκαλυπτικού βίντεο που προβλήθηκε πριν από μία εβδομάδα.
Στις δηλώσεις του που προβάλλονται από στα αλβανικά μέσα, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, δεν περιορίστηκε μόνο στην έκκληση για συμμετοχή στη διαδήλωση αλλά επιτέθηκε στη κυβέρνηση και προσωπικά στο Σαλί Μπερίσα, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού στην τελευταία συνεδρίαση της βουλής ως την ποιο ντροπιαστική των τελευταίων 20  χρόνων.

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

μετά πες μου εμένα ότι η ΚΕΑΔΑ δεν είναι του Ραμα
ε,όχι πες μου το να το ακούσω δεν μπορώ γιατί όταν διαβάζω αυτές τις γραμμές με πιάνει ζάλη

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά ενωμένη ποτέ νικημένη

Ανώνυμος είπε...

Ζάλη στο κεφάλι,δεν μπορώ ΚΕΑΔΟ πατάτα άλλη

Ανώνυμος είπε...

Anonime tis 10.55,me tin frasi pou eixis grapsi,dhilonis oti eise poli deksios,alla pjio poli dhixnis oti eise spionos tis deksias kai fovase to avrio.An ypirxe aristera enomeni stin allbania i deksia tou elaxiston gia 30 xronia dhen erxontouna stin eksousia.

Ανώνυμος είπε...

Dilladi eseis oi (deksoi) den enoxliste oti o No 2 tis kibernisis zitaei promithia 700 000 eyro ??Dilladi tha thelate na eiste se ayti tin kibernisi??Kai edw sas enoxloi to KEAD??Malon sas enoxli pou sas tarazoun tois karekles pou sas edose o Salias!!

Ανώνυμος είπε...

Ti problima exei i Meionotita me ti deksia poy thelei na ti riksei kai na ferei stin eksousia tin aristera( diladi ekeini poy tis ekleve tis psifoys kai tin tapinone synexos)???

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειχα την εντυπωση τοσο καιρο που διαβαζω το blog οτι τσακωνομαστε δεξιοι και αριστεροι Ελληνες.Εδω εσεις τσακωνεστε για τα πολιτικα σας πιστευω στην αλβανια,ποιος θα εχει την εξουσια κτλ.Ρε δεν πατε να γαμ....Δεν μου κεγεται καρφι ποιος θα ειναι κυβερνηση στην αλβανια,ολοι εχθροι ειναι η μηπως νοιαζεται ο μπερισα με τον ραμα για το καλο μας και δεν το εχω καταλαβει.Αει ρε νουμερα προδοτες.
Οσο για τον Ντουλε που ημουν απο τους πολεμιους της συνεργασιας και δεν γουσταρα να ψηφισω τιποτα,κανει την δουλεια του και κοιταζει το συμφερον του κομματος του,τιποτα παραπανω.Δηλαδη υπαρχει εστω και ενας που να πιστευει πως για μας θα εχει διαφορα ποιος κυβερναει,ο μπερισα η ο ραμα.
Εγω προσωπικα ειμαι ακροδεξιος Ελληνας και με ενδιαφερει ποιος κυβερναει την πατριδα μου,τους αλβανους δεν θελω να ξερω.Αυτο που με νοιαζει στην αλβανια ειναι ο εκπροσωπος μου να ειναι πατριωτης και να αγωνιζεται για το καλο του τοπου μου,να ειναι εντολοδοχος του εθνικου κεντρου και να εχει την εμπιστοσυνη του.

Ανώνυμος είπε...

τι λες φίλε τότε σύμφωνα με τους ψευτοπατριώτες μας είσαι προδότης, ποιός σου επιτρέπει να εκφραστείς κατά του Ντούλε που εχει γίνει κατεστημένο μαζί με τα τσιράκια του
σιχαμένοι ολοι τους

Ανώνυμος είπε...

o 10:55 είμαι και με κουράσατε με τις λαλακίες σας. Ναι είμαι δεξιός για την ελληνική πολιτική και μόνο ενώ για την αλβανική είμαι Έλληνας και δεν γουστάρω συμμαχία με κανέναν. Τα ίδια θα έγραφα αν ο Ντούλες έκανε συμμαχία με τη δεξιά. Αλλά πάντα ακολουθούνε οι πολιτικάντιδες το σύνθημα "εκεί που φτύναμε γλύφουμε" και αναποδα.

Ανώνυμος είπε...

O dules magkes ta exei parei xontra apo ton Rama.
Den mporei twra na ksefygei apo ton aristero kleio.
Wstoso i ekklisi stoys voreioipirwtes gia symmetoxi sti diadilwsi einai paratravigmeni alla kai akrws epikyndini.DLD, ti doylia exoyme emeis na vriskomaste sti mesi enws agwna poy den mas afora?
Berisa kai Rama einai dyo paranoikoi an den to exetai katalavei,poy tha eksakoloythisoyn na skotwnoyn.
To idio epikyndinos einai o Dules pou symmetexei sto paixnidi ayto,sto opoio thelei na parasirei tin EEM....

Ανώνυμος είπε...

Δε λέτε καλά που δεν ον άκουσαν οι βορειοηπειρώτες τον ΝΤΟΎΛΕ και δεν πήγαν στη διαδήλωση. Ποιος ξέρει τι είχε σκαρφιστεί ο Ράμα για να βάλει και ην Ελλάδα στο παιγνίδι; Μπορεί στους τρεις ή τέσσερις νεκρούς να είναι, όλο τυχαίως, και κανένας δικός μας. Πιστεύουμε να το έχει αντιληφτεί τώρα ο Βαγγελάκης τι σημαίνει τυχοδιωκτισμός.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να ειμαστε πραγματικα μεγαλο φαινομενο στην παγκοσμια ιστορια.
Οι μουσουλμανοι της θρακης,οχι οι πομακοι που εχουν ελληνικη συνηδηση και οσοι αλλοι εχουν την ιδια,μιλαω για αυτους που δηλωνουν τουρκοι,ψηφιζουν ΝΔ ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
Οι αλβανοι των σκοπιων ψηφιζουν τα αντιστοιχα δεξια κομματα της χωρας?Και πολλα αλλα πχ
Εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και με τους δεξιους αλβανους μας χωριζουνε παρα πολλα,εχουμε αντιθετα συμφερωντα,αλλη ιστορια (αν εχουν ιστορια οι αλβανοι) και το κυριοτερο ειναι αλβανοι=εχθροι μας.Γιατι μπερδευετε δεν ξερω τα ιδεολογικα μας πιστευω με αυτα των αλβανων.Οποιος ψηφιζει αλβανικο κομμα ειναι συνενοχος στην εχθρικη πολιτικη απεναντι μας και στην πατριδα μας.
Ζητω το εθνος,ψωφος στους αλβανους.

Ανώνυμος είπε...

Aderfia ellines kalla kanatai kai den antapokrithikate stin ekleisi Dule gia ematoxiseia o anthropos yhelei ellina nekro gia na mbei kai i ellada sto pexnidi tou dule ruci kai allon fonjiadon,edo stin athina foveithikame poli gia tin tixei ton dikomas sigjenon pou exoume apano sti b.h.eskos kai ntropi sto dule tha tin parei tin apantisei stis eklloges poli grigora.

Δημοσίευση σχολίου