Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επανεκλογή Βασίλη Μπολάνου στη θέση του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας

Με λαμπρότητα αλλά και με εντάσεις η Γενική Συνδιάσκεψη στους Αγίους Σαράντα
Με τη συμμετοχή περίπου 350 αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε σήμερα στους Αγίους Σαράντα η Γενική Συνδιάσκεψη της Ομόνοιας με μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του Γενικού Προέδρου του νυν προέδρου και δήμαρχου Χειμάρρας Βασίλη Μπολάνου.
Από το ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αθηνών Λ. Μίχας, ο βουλευτής Ιωαννίνων Μ. Παντούλας  και η Ειδική Γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης κ. Δημητρακοπούλου. Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Κ. Γκιουλέκας.
Μετά τον απολογισμό της τριετίας από το κ. Μπολάνο, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του κ. Μίχα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, του κ. Γκιουλέκα εκ μέρους της ΝΔ, του Γενικού Πρόξενου Αργυροκάστρου κ.  Ριζόπουλου, του προέδρου του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε, του Προέδρου των Ελληνοβλάχων Αλβανίας κ. Θ. Πότση, του Προέδρου των Ελλήνων Έπαρχων κ. Η. Νταλιάνη, του κ. Δημήτρη Περδίκη ενώ εκ’ μέρους των 60  συνέδρων από την Ελλάδα χαιρέτησε ο κ. Γ. Τζουμάκας. Η αίθουσα φορτίστηκε συναισθηματικά όταν ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε δύο περιστατικά στη Δερβιτσιάνη και τη Χειμάρρα σε δημοσιογραφική αποστολή του το 1988 στα μέρη της Βορείου Ηπείρου. «…Όταν περνάω τα σύνορα και μπαίνω στη Βόρειο Ηπειρο, αισθάνομαι ότι μπαίνω σε εκκλησία και κάνω το σταυρό μου… Η συνάντηση μου το 1988 με την Ερμιόνη Κοκαβάση στη Χειμάρρα σημάδεψε τη ζωή μου…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ, Γκιουλέκας. Χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε και η Βουλή των Ελλήνων, μέσω του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γρ. Νιότη. 
Στη δεύτερη συνεδρίαση ακολούθησαν τρεις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τον κ. Ο. Μπέτση με θέμα την απογραφή πληθυσμού που θα πραγματοποιηθεί - πολιτικών ταραχών επιτρεπόντων - την ερχόμενη άνοιξη, του Έπαρχου Αλύκου Ηλία Θανάση με θέμα το περιουσιακό πρόβλημα και του κ. Στέλιου Μπολάνου με θέμα  τη Σύμβαση Πλαίσιου του Συμβουλίου της Ευρώπης και την «εφαρμογή» της στην Αλβανία.
Η κατά τα άλλα λαμπρή και άψογα οργανωμένη συνδιάσκεψη, στην τρίτη συνεδρίαση των συζητήσεων, για οργανωτικά θέματα έφτασε σε σημείο να διαλυθεί μετά την έντονη αντίδραση του κ. Λ. Παππά στο άκουσμα των ονομάτων για την εφορευτική επιτροπή από τον κ. Β. Ζαφειράτη, χωρίς να ψηφιστούν από το σώμα, δηλώνοντας ταυτόχρονα και την απόσυρσή της υποψηφιότητας του από το Γενικό Συμβούλιο. Μετά από μισή ώρα εντάσεων τελικά άρχισε η διαδικασία των εκλογών αφού αντικαταστάθηκε ένα μέλλος και προστέθηκαν δύο παρατηρητές.
Ο "Βορειοηπειρώτης" θα επανέρθει με αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό      

60 comments:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑ ΙΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΒΕΤΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗΣ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ,ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ . ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΨΗΦΟΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ.Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. !!

Ο ασυμβίβαστος είπε...

Το μονόχρωμο «θέαμα» που λέγεται κατεστημένο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό έπαιξε το Σάββατο στους Αγίους Σαράντα. Μια από τα ίδια, που βλέπουμε τα τελευταία τουλάχιστον 15-χρόνια. Ένα κατεστημένο που σκοτώνει τον τόπο μας. Είδατε. Όσο περισσότερο μαραζώνει ο τόπος, βαθαίνει το χάσκα της αντιπαράθεσης μεταξύ των βορειοηπειρωτών, τόσο περισσότερο λαμπερά οργανώνει την φιέστα του το κατεστημένο. Η ιστορία των αυθαίρετων και δικτατορικών κατεστημένων επαναλαμβάνεται και στη δική μας εθνική κοινότητα.
Η χθεσινή συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σηματοδοτεί έναν νέο και πιο σκληρό κύκλο αδελφοκτονίας ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.
Στόχος αυτή τη φορά δε θα είναι οι Έλληνες βορειοηπειρώτες αριστεροί, ή σοσιαλιστές. Θα είναι όσοι ενώθηκαν πίσω από το κόμμα των Ελλήνων το ΜEGA. Στο όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συσπειρωμένοι τρεις-τέσσερις παράγοντες θα δώσουν μάχες εξαφανισμού από τη γη των υποστηρικτών του. Το απλωμένο χέρι του Γενικού Προξένου σε συνδυασμό με την Μητρόπολη και το ΚΕΑΔ, αλλά και με το αλβανικό Σ. Κόμμα θα τσακίσουν κάθε αντίσταση στο καταστρεπτικό τους έργο σε βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Είδη ο Γιατρός ο Μάξης Γκούτζος μαζί με έναν άλλο γιατρό που δεν ανήκουν στην ομάδα του κατεστημένου, διώχτηκαν από το ιατρικό κέντρο της εκκλησίας στο Γεωργουτσάτι. Ήταν οι μοναδικοί, στους ελάχιστους Έλληνες βορειοηπειρώτες ιατρούς που έχουν απομείνει στο χώρο μας στο ιατρικό αυτό κέντρο. Δεν στηρίζουν πλέον το κατεστημένο και πρέπει να φύγουν.
Την 11η Γενάρη, την ημέρα που το ΜEGA οργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τους ιδρυτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι τελάληδες του Γενικού Προξένου ανακοίνωσαν ότι για το Π. Μπάρκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Φεύγει από τη δουλειά στο Πανεπιστήμιο. Την επόμενη συνέβηκε.
Άλλα 7-8 στελέχη από την εθνική ελληνική μειονότητα, που προκαλούν ιδιαίτερα το κατεστημένο, κυρίως τον Γ. Πρόξενο, ετοιμάζονται να χάσουν τη δουλειά τους.
Αυτή είναι η στρατηγική που επισφράγισε η νέα φιέστα του κατεστημένου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με το απλωμένο χέρι του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο και με τη στήριξη της Μητρόπολης, ισοπεδώνουν και αποκεφαλίζουν κάθε Έλληνα που δεν πάει με τα νερά τους.
Η σφυρηλάτηση της ενότητας με το Σ.Κόμμα Αλβανίας, μετατρέπει πλέον το κατεστημένο αυτό σε ακαταμάχητο οδοστροτήρα.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς ασυμβίβαστος 12:24
Το συμπέρασμα είναι εύκολο να το βγάλει κανείς το που ανήκεις . Από ότι φαίνετε στον ορίζοντα οι χάρες και οι καλές σας μέρες πέρασαν . Η παραμονή στην εξουσία ήταν πολύ λίγη και τα « καλά» τελειώνουν γρήγορα . Βλέποντας εσείς, «λεβέντες» μας , ότι του Βace Berisha του τρέμει η γη κάτω από τα πόδια τώρα , και σύντομα θα βρεθεί στην κρεμάλα, και εσείς μαζί του, έχετε πανικοβληθεί. Τι να κάνουμε ρόδα είναι και γυρίζει. Ας το σκεπτόσασταν καλύτερα νωρίτερα . Διαμαρτύρεστε για το Μάξι Γκούτζο ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά . Λυπάμαι για το Μάξι αλλά είναι πολύ ψωνάρα . Δυστυχώς είναι το μπεγλέρι του Ξέρα και δεν καταλαβαίνει . Σας πονάει «λεβέντες» που θα φύγουν κάποια δικά σας κοπρόσκυλα από τη δουλειά. Γιατί δεν σας πονούσε όταν ο «λεβέντης» (τρόπος του λέγει που το είδες θα μου πεις ) Ξέρας με την άνοδο του στην κυβέρνηση Μπερίσια άρχισε σαν λυσσασμένο σκυλί να διώχνει τους πάντες , ακόμα και τους φίλους του ,τους δασκάλους του από τη δουλειά ,να κλείνει άδικα επιχειρήσεις γιατί δεν τον ακολούθησαν . Τώρα σας ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την αδελφοκτονία; Που ήσασταν μέχρι χθες .
Ότι κάμεις πάθεις κάρδια μη σε πονέσει.

Ανώνυμος είπε...

Ασυμβίβαστε: Αναρωτήθικες ποτέ πόσους έδιωξε το κατεστιμένο του Ξέρα και του Μπερίσα απο τις δουλειές τους; Εκείνοι δεν ήταν Έλληνες; Η απλά δεν καταδέχτηκαν να ακολουθήσουν τον Ξέρα στην προδοσία του; Όσο για τον Π Μπάρκα, το καημένο το παιδί το αδικίσανε. Η λέξη πλαστογραφία σου λέει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

κηργε βορειοηπιροτη (ΣΗΝΤΡΟΦΕ ΛΕΟΝ)ΜΕ ΣΕΝΑΝΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΔΕ ΟΣ ΣΤΟ ΑΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΕΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΗ ΠΣΑΛΤΗΣ ΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ασυμβίβαστε, με αυτά που γράφεις γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εσείς έχετε τις καρέκλες σας, τις θέσεις σας, τους παχουλούς μισθούς,όλες τις "υπηρεσίες" στα πόδια σας. Όμως δεν έχετε ήσυχη τη συνειδησή σας γιατί είστε πουλημένοι στους άλβανους. Η Ομόνοια και οι ομονοίτες δεν τα έχουν αυτά νιώθουν όμως περίφανοι για τα πιστεύο τους και τα ιδανικά τους. Νιωθω περίφανος για εχτες. Η αίθουσα ήταν γεμάτη και δεν γεμισε με το φόβο και τη βία όπως κάνατε έσεις στις 11 Γένάρη στη Δερβιτσάνη και που όσο προσπαθήσατε δεν τη γεμίσατε. Κοιτάξτε να κλέψετε όσο μπορείτε γιατί το τέλος σας πλησιάζει.

Ανώνυμος είπε...

O BOLLANOS PROEDROS !!!
TI EKPLHKSH HTAN PALI AYTH !!!
OXI VRE PAIDIA KANEIS DEN TO PERIMENE..
GIA MERIKA XRONIA THA EXOUME TO KEFALI MAS YSYXO TOYLAXISTON,H PATRIDA THA EXEI HGETH !!!
XAXAXAXA!! XONTROMPALLA BOLLANO EXEIS POLY PLAKA RE PAIDOBOYBALO !!!
(KAHMENH BOREIOS HPEIROS....)

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δε νομίζω αγαπητέ 3.48 ότι το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι ο Λεων αλλά ούτε και οι αγράμματοι όπως εσύ. Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα και δίνουν ρόλο σε ανθρώπους σαν εσένα που θεωρούν για παράδειγμα ότι να είσαι ψάλτης είναι μειονέκτημα και το μόνο επιχείρημα που βρίσκεις εναντίων του Λεων. Σου θυμίζουμε ότι το κομουνιστικό-αθεϊστικό καθεστώς – όσο και να σε στεναχωρεί - έπεσε, μην χρησιμοποιείς τα επιχειρήματα του.
Άλλη φορά μάθε λίγο να κρύβεσαι όταν γράφεις ανώνυμα γιατί το ύφος και η αγραμματοσύνη σου σε προδίδει. Καλά εσύ δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ ελληνικά, τα παιδιά σου δεν έμαθαν ακόμα για να σου γράψουν κανένα κείμενο, ακόμα αλβανικά μιλάτε στο σπίτι…

Ανώνυμος είπε...

kala re o gjioulekas ti ithele ekei na gynei pateritsa tou dule kai tou mbolanou;ax re kwsta mou den ikseres den rwtages;giafto eiste panta makria ap tin koinonia giati den kserete ti sas gynete.rwta kai ton filo sou ton pavlopoulo pou pige sto megalo party ton paidiwn ton apotiximenon pou exasan stis ekloges tis neb stin neolaia kead omonoia ti eide.vrike 60 atoma kai o anthropos ta pekse o taleporos.kapios ton pire thlefono enas deksios ap tin palia neb kai tou eipe elate kyrie pavlopoule stin kopi pitas tis neolaias alla den tou eipe oti den einai i neb pou iksere aftos otan eixe erthei stin pita tis neb.kai otan pige stin pita tou tin megali ton diorismenon paidion tou dule kai eide kai apoeide efyge o anthropos mbaroutiasmenos.ax re prokopi

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμη 2:51,3 :16, 4:07
Ευτυχως παραδέχεστε και κάποιες αλήθειες:
Το ότι το Προξενείο Αργυροκάστρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του, καταδιώκει τους ελληνες Βορειοηπειρώτες πράγμα που δεν το έχει κάνει ούτε επι Τάβου.
Το ότι η Μητρόπολη Αργυροκάστρου πολεμάει αυτούς που δεν είναι με το Ντούλε, που δεν το έχει κάνει ούτε για αλόθρησκούς.
Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στραγγαλίζει τα παιδιά της, μολλον που την αγαπούνε, γιατι δεν θελουν να αποφασίζει για τις τύχες τους ακόμα ο Ντούλες.
Για τον Ξερρα πόλυ κάλα τα λέτε, θα τελειώσει η θυτεία του και μάλλον θα πάει σπίτι του, δεν τον βλέπω για πολύ ακόμα, αλλά σε αυτόν τον Ντούλε, τι χρωστάει ο τόπος που πρέπει να γίνει παρανάλωμα του πυρός για χατίρι του?
Αν οι παραπάνω τρεις φορεις θα νοιαζότανε πραγματικά για μας, θα έχουν επιβάλει λύση, Δυστυχώς νοιαζονται, όπως κι εσεις, για την πολιτική καριερα του Ντούλε βοηθόντας να εξοντώσουν τους αντιπάλλους του, αντίς να τον αναγκάσουν να κοπιάζει και να προσφέρει στον τόπο, μήπως τον αγαπήσει κι αυτός.

Γκορος Νικος είπε...

Πολυ δημοκρατικοτητα βλαπτει σοβαρα...
Κατοπην εορτης βεβαια,αφου τωρα βγηκε και αποτελεσμα,τοσο πολυ φοβιζε τελικα να γινει η ψηφοφορια απο την βαση?
ΘΑ μου πεις ποια βαση,500 ανθρωποι μαζευονται παντα,και οι υπολοιποι που δεν συμφωνουν με τα προσωπα εχουν παει στο Mega η δεν ξεκολαν απο το σπιτι,μιλοντας για μιζερια στα πολιτικα δρωμενα.
Οπως και να χει τα ατομα της εφορετυτικης επιτροπης ηταν και αυτο μεσα στις δημοκρατικες διαδικασιες....οπως εκανε και ο Χοτζα.

Τωρα απορια,γιατι πιστευουν οσοι πιστεουν οτι τωρα δυναμωσαν με αυτο?Αφου παλι ο ιδιος ειναι προεδρος και δεν αλλαζει τιποτα..μη το γαμαμε το θεμα,και ουτε χρειαζεται να παιρνει διαστασεις.
Οσων αφορα την επιδειξη δυναμης,και τις απειλες για τις δουλειες και τις καρεκλες...αυτα δειχνουν τα καταλοιπα του κουμουνισμου.Βεβαια αναμενομενο θα ειναι να συμβει,αλλωστε συμβαινει εδω και χρονια...οποιος δεν στηριζει ομονοια ειναι ρουφιανος και δεν παιρνει αδεια να χτισει και πολλα αλλα οπως υποτροφιες στα παιδια τους,ειναι κατι που συμβαινει και με αλλα κοματα,ομως αυτο δειχνει οτι δεν διαφερουν καθολου,τι PS,τι ομονοια, τι PD τα ιδια σκατα γινονται,αφου οι ανθρωποι που ειναι μεσα εχουν στη φλεβα τον κουμουνισμο του Χοτζα.

Ανώνυμος είπε...

Με όσα είδα και στη συνδιάσκεψη δεν είδα κάτι το τραγικό μα ήταν μια συνδιάσκεψη με επίπεδο μια συνδιάσκεψη που την εκτίμησαν και η φίλοι μας από την Ελλάδα και η δικιμας άνθρωποι που την παρακολούθησαν από κοντά ωσότου αφορά της εκλογές σε ότι εκλογές και να γίνουν θα έχει και μικροπαρακσιγισης σημασία έχει και με ότι πήραμε χαμπέρι σήμερα για μένα τα μέλη του Γ. συμβουλίου που εκλέχτηκαν , ο κόσμος τα έκρινε σωστά και ικανά ας τους αφήσουμε λιπών να τους δοκιμάσουμε και ας τα κρίνουμε στην πορια

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4:07 Με τι νιωθεις περίφανος? Κι εγώ αν και ήμουν από τους εκλεκτούς και ήμουν μέσα στην αίθουσα, ένιωσα το αντίθετο από περιφάνεια. Πού ήταν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ήταν πάντα σε αυτή την αίθούσα? που ήταν οι βουλευτές, οι προέδροι, οι τόσοι και τόσοι αγωνιστές που κρατούσαν ψηλά το όνομα και τη σημαία της Ομονοιας. Οι πιο πολλοί εκεί ήταν ανθρωπάκοι, που δεν έχουν ιδέα από πολιτική και εθνικά, απλά τους έντυσαν καλά και τους κουβάλησαν να σηκώσουν το χέρι όταν θα χρειαστεί. Ακόμα ήταν μέσα εκείνοι που τόσα χρόνια μας έβριζαν γιατί ήμασταν ομονίτες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας γλύτώσει όσο πιο γρήγορα από αυτήν την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Kala den tha afisete tipota orthio ekei pano, valuikate na ta isopedosete ola? Gia politikoys logoys edioksan to Maksi apo giatro? Afto parapaei?Se oli ti Dropoli o Maksis exei meinei na frontizei ta gerontia poy exoyme pano, tora ti tha ginoyn aytoi? Toylaxiston evalan allon sti thesi toy i tha pethanoyn kai aytoi poy exoyn meinei? Mipos na kanoyme erano edo stin Athina kai na ton plironoyme emeis to giatro?

Ανώνυμος είπε...

kyrje (leon)apo thn eksipnada thn poli exeis paramorfothis se xalasane ta kompjuter

Ασυμβίβαστος είπε...

Συγχαρητήρια "λεβέντες". Μεγάλη η ικανοποίηση να εξοντώνετε τους Έλληνες. Δίκιο έχετε. Επιβεβαιώσατε πλήρως ότι αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να κυνηγάει και να διαγράφει το 50 τα εκατό και άνω των Ελλήνων, που δεν ακολουθούν την κλίκα.Τότε τι απογραφή πληθυσμού ζητάτε, αφού οι ίδιοι διαγράψατε τους μισούς Έλληνες.
Σίγουρα ο Ντούλες θα πάει στον Πόλο και θα του πει να προσθέσει στο ερωτηματολόγιο μια ακόμη ερώτηση. Είσαι με την ΟΜΌΝΟΙΑ, θα λέει η ερώτηση, τότε ελληνικότητά σου πολλαπλασιάζεται με το εκατό. Που σημαίνει 350 ήταν στην αίθουσα το Σάββατο επί 100 ίσον 35 χιλιάδες.Τι σας λέει η πατάτα έρημα τέκνα της τέφρας. Δλδ, αν κυνήγησε ο Ξέρρας και ο Τάβος, εξ' ονόματος των αλβανικών κομμάτων, τώρα πρέπει να κάνει το ίδιο η ΟΜΌΝΟΙΑ με το Προξενείο και την Μητρόπολη? Αν εκείνοι έκαναν λάθος, (η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παρελθόν σε συνεργασία πότε με το Νάνο, πότε με το Μπερίσια το έχει κάνει πολύ περισσότερο) τώρα θα το επαναλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Προδότες δεν είναι τα άτομα-Έλληνες, που πηγαίνουν με τα αλβανικά κόμματα και προσφέρουν έργο για τη Βορειοήπειρο, (ας έπαιρνε την άδεια για την εκκλησία του Αργυρόκαστρου και ο Ντούλες με το Μπέτση, όπως την πήρε ο Ξέρρας, ας έβγαζε από από τη μιζέρια το ελληνικό δημόσιο σχολείο της πόλης Αργυροκάστρου ο Μπολάνος όπως έκανε ο Ξέρρας)Προδότης είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που συνεργάζεται με τα Αλβανικά Κόμματα για να διαλύσει τη Βόρειο Ήπειρο. Μη προσπαθείτε να δείτε στον Ξέρα, τον εχθρό της μειονότητας. Αυτό είναι το άλλοθι των καημένων των σοσιαλιστών για να δικαιολογήσουν την συμμαχία με το Ντούλε που 15 χρόνια τους έψησε λάδι στο στήθος. Η μεγάλη καταστροφή είναι η κλίκα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το Ντούλε και Μπέτση επικεφαλής.

ΒΟΥΡΚΑΡΗΣ είπε...

ΒΟΥΡΚΑΡΗΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑς ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΜΠΗ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΓΣΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΘΕΛΕΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΝΥΜΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ: ΜΑΡΓΑΣ, ΠΑΝΤΕΚΗΣ. ΡΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ:
"Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΥΟΦΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΡΚΙΔΕΣ Η ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ". ΒΟΥΡΚΑΡΗΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ Βουρκάρη, θα συμφωνήσω εν μέρη με το σχόλιο σου, δεν νομίζω όμως ότι τιμάς την περιοχή σου με τον τρόπο που εκφράζεσαι.

Ως κοινότητα έχουμε αρκετά πράγματα που μας διχάζουν, δε χρειάζεται να προσθέσουμε και τον τοπικισμό. Αν θέλεις να κρίνεις το Ντούλε να τον κρίνεις από τις πράξεις του και όχι από την καταγωγή.

Κάθε πολιτικός αισθάνεται ανασφαλής και αυτό που θέλει είναι να ελέγχει την κατάσταση, οπότε δεν ευθύνεται μόνο ο Ντούλες για αυτούς που εσύ κατονομάζεις αλλά κυρίως εσείς οι Βουρκάριδες που το επιτρέπετε.
Ένας πολιτικός προωθούσε ικανότερους ανθρώπους από αυτόν και γι’ αυτό έμεινε και στην ιστορία, λέγεται Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΒΟΥΡΚΑΡΗΣ είπε...

ΡΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!
ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΥΡΚΑΡΗΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ, Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟΚΡΥΒΩΝΤΑς ΤΩΝ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΟ ΜΑΣ"

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Λένε στα χωριά ότι ένας άνθρωπος φαίνεται πόσο καλός είναι ανάλογο με το πόσοι θα πάνε στην κηδεία του. Το πολιτικό τέλος του Ντούλε φοβάμαι ότι θα είναι σύντομα και ξανατονίζω το φοβάμαι γιατί ειλικρινά δε θα ήθελα να συμβεί. Η απώλεια του πόστου φαντάζομαι τον τρελαίνει γιατί έμαθε απ’ ότι μου λενε σε ένα άλλο τρόπο ζωής και δε θα το αντέξει. Το ποιο τραγικό είναι ότι δε θα έχει αφήσει απολύτως τίποτα πίσω του και στην πολιτική κηδεία του, θα παραβρεθούν ελάχιστοι.
Υ. Γ. Κράτα και το σχόλιο μου στο αρχείο σου

Ανώνυμος είπε...

δυο ανθρώπους μπορώ να πάρω στα σοβαρά από την Ομόνοια η πες το όπως θες από όσους ασχολούνται με αυτό που λέγεται "κοινα" τον Βασίλη Μπολάνο και τον Λεωνίδα Παπα. Και θα μου πεις για ποιο λόγο βρε φίλε; γιατί πολύ απλά σου εμπνέουν σοβαρότητα και ήθος,ΟΧΙ σοβαροφάνεια.
Επομένως όσο παραμένουν αυτοί οι άνθρωποι στην ΟΜΟΝΟΙΑ,εγώ προσωπικά θα παραμείνω υποστηρικτής της. Κατά τα άλλα πήγα προχθές στην πολυδιαφιμηζόμενη πίτα της ΝΕΒ και αυτό που είδα, ήταν τσιρκο, οταν παρουσιάστηκε το Δ.Σ . προσπάθησα να διακρίνω κάποια φάτσα που να "λέει" κάτι για το οποίο θα ήθελε να "πει".
Μάταια όμως και όπως είπε σωστά και κάποιος φίλος,μην δίνεις σημασία βρε φίλε, νεολαία της π@@@@@ς είναι,ο Νιώτης με τον αιμίλιο πάντο την δημιούργησαν δηλαδή εσυ τι περίμενες πέρα από αυτά τα νούμερα και αυτό το τσίρκο.
και του απαντάω: ναι ρε φίλε,αυτές οι γυναίκες τραβεστή και αυτοί οι άστοχοι θα σε εκπροσωπούν αύριο μεθαύριο. Και τι κάνει ευθύς αμέσως ο άτιμος,βγάζει την μπλε ταυτότητα και μου λέει:δεν τους έχεις ανάγκη,μόνο για κανένα κλαρίνο η για την πλάκα σου, ας τους να πλανώνται στην πλάνη τους, ο καθένας παίρνει στο τέλος ότι του αξίζει.
Δεν έχεις άδικο φίλε,ας τους να κουρεύονται με τα κουρέλια που κουβαλάνε για καλά ημάτια

Ανώνυμος είπε...

oxi kai sobarothta o Leonidas re 7.58. patriotis, agonisths, me idees kai alla xarismata nai alla oxi sobarothta. paramenei akoma paidi. ti eipes soy empneei o mpolanos;;;

Ανώνυμος είπε...

Ασυμβίβαστ(η)ος 2:38
Αν και συμβιβάζεστε με όποιο κόμμα έρθει στην εξουσία, αρκεί να τα παίρνετε , γ’αυτό δεν σας πάει το ασυμβίβαστο . Βλέπω σιγά-σιγά αυτό το κοπρόσκυλο (Qazim Mulleti όπως των φωνάζουν στη Δερβιτσάνη αυτήν την στιγμή) τον Ξερά, στο τέλος θα μας τον βγάλετε και ήρωα με αυτά που λέτε (αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει θα πει κάνεις) . Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας ήρεμα-ήρεμα.
"Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένοι μου φίλ(οι)εχω πολυ καιρό να ασχολειθώ με αυτά, αλλά σήμερα επιβάλεται.
Οπως σωστα αναφέρεται δεν ειμαι ασυμβίβαστη. Ημουν και είμαι πάντα, όπως πολύ καλά ξέρεται,συμβιβασμένη με αυτο που λέγεται Ορθοδοξία, Ελληνισμός και Δεξιά. Δεν έχω συνεργαστεί και δεν έχω συμβιβαστει ποτέ με άλλη πίστη,ιδεολογία και παράταξη,όπως κάποιοι.
Δεν το κρύβω, πως χαίρομαι, που εκτός από μένα υπάρχουν και πάρα πολύ αλλοι που εκτιμούν και το ήθος και αυτά που έχει κάνει ο Σπύρος και τον στηρίζουν.
Το να λες κουβέντες στον αέρα ή και να κατηγορείς για πολιτικές τοποθετήσεις ή και να διαφωνείς ή και να ψηφίζεις ανάντια είναι πολύ λογικό πράγμα και μέσα στα ανθρώπινα όρια, αλλά να λες, κοπρόσκυλο,"λεβέντη" Qazim Mulleti(δεν υπάρχει κανένας Δερβιτσιώτης που να ξέρει τι σημαίνει το όνομα αυτο) για κάποιον σαν τον Σπύρο ε .. αυτό πάει να πει πως στην ψυχή σας έχει μαζευτεί πολύ μίσος και δεν νωμίζω πως πηγάζει απλά από την αγάπη για την πατρίδα.!!!!!
Την εξουσία του την έδωσε η ψήφος του λαού, και ο λαός όπως σου δίνει έτσι και σου πέρνει εξουσία.Και το άλλο ο Σπύρος ξέρει να δίνει όχι μόνο να πέρνει. Ευτυχώς ξενααπέκτησα την ψυχραιμία μου, απλά μέρες μετρω και πάω ήρεμα- ήρεμα όπως πολύ καλά με συμβουλεύεται.
Το "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε" ισχύει για όλους μηδενώς εξερουμένου.

telpiero anagnostis είπε...

telika...i gida tou gitona, psofise. o Ntoules k i parea tou ta kataferane. etoimastite gia tis 8 tou Mai na afisete ta meriatika k tis doulies sas k na pame gia tis megaaaales ekloges giati an den pame,leei.. tha kerdisoun oi exthroi''mega'' pika pou na sas varesei olous.
olos o vourkos sto podi gia ta arxidia ton Mpolanou k Ntoule..
LEONIDA K THEMI ksipnisteeee mas egklovisate me tous alitarades..
to mellon sas anikei
eimaste konta sas...!!!

telpiero

Ανώνυμος είπε...

mbravo re Orfea....kandilonafti..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Θέλω να επαναλάβω και να υπογραμμίσω τη φράση της «ανώνυμης» 4.58 «στην ψυχή σας έχει μαζευτεί πολύ μίσος και δεν νομίζω πως πηγάζει απλά από την αγάπη για την πατρίδα.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που την ειδατε τη σοβαροτητα του Λεονιδα? Ηθελε να κερδισει εντυπωσεις, αλλα δεν τα καταφερε. Το αντιθετο εγινε.

Ανώνυμος είπε...

LEONIDA K THEMI ksipnisteeee mas egklovisate me tous alitarades..
to mellon sas anikei
autoi kseroun oti to mellon tous anikei kai einai diko tous, andithetos esy den ksereis orismenes stoixhodi arxes. panw apo ola ksereis na kaneis mia diakrish anametaksi se dropolites kai vourkarides kai auto einai engglima kai ndropi sou GIFTE. oloi eimaste ipirotes an se xalaei oti eimaste apo ti deropoli provlima sou alla min sperneis teteia dixonia.
EINAI NDROPI PREPEI NA EIMASTE OLOI SAN MIA GROTHIA ENANDIA STO KATHESTIMENO ENANDIA SE AYTOS POU DOIIKOUN TA TELEUTAIA 20 XRONIA STH V/H. AN THELLETE NA FIGEI O DULES THA SINFWNISW ALLA PRWTA NA FIGEI APO TIN POLITIKH SKINH O (LUCIS,BEZHANI,MICOS,BARKAS KLP EXOUN 20 XRONIA KAI KANOUN KEFI KERATENIA XWRIS NA MAS PROSFEROUN TPT) META NA FYGEI KAI O DULES.(EXEI 10 XRONIA STHN POLITIKH SKINH

Ο ασυμβίβαστος είπε...

Ε(α)λην(τ)αραδες. Λίγο περισσότερη ψυχή σου δίνει μόνο το αίσθημα του ασυμβίβαστου με την τόση βρωμιά που αμολήσατε μέχρι που μας σαπίσατε και την ελπίδα. Μη νομίζετε ότι ρίχνοντας τη βρωμιά σας στους άλλους, δλδ σε μας που δεν συμβιβαζόμαστε με τα έλη σας, θα μας αφήσετε τη ρετσινιά. Με φύλλο σύκης δεν θα καλύψετε τη γύμνιά σας.Μετά έχετε και τον πισινό σας που βρωμάει και το στόμα σας που μιλάει χωρίς μυαλό να σκέφτεται. Γι΄αυτό και τολμήσατε να κάνετε την πατρίδα μούλκι σας. Ξεχάσετε ότι πατριώτης είναι όποιος κάνει έργα για την πατρίδα, όχι όποιος είναι οπαδός του Ντούλε και του Μπολάνου. Μου μοιάζετε όλοι με μια καραβάνα στο χέρι για συσσίτιο πίσω από το Ντούλε και δε βλέπετε ότι ο Ντούλες έκανε την πατρίδα οίκημά του και σας σας δίνει τρίμματα. Τόσα όσα να βγάζετε φωνή για να πιστεύει ότι είναι ο ηγέτης.
Δεν είπατε και ένα ευχαριστώ στο Ριζόπουλο που σας γέμισε την αίθουσα με κόσμο. Έκανε από δέκα τηλεγραφήματα στα κόμματα στην Ελλάδα για να σας στείλουν χαιρετούρες και τα κατάφερε. Παρέσυρε μάλιστα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, φωνάζοντας όπως και εσείς "Είναι ιστοιρκή αναγκαιότητα να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για να σωθεί ο Ελληνισμός" Ρε τον καρ/ζι. Αν έλεγε κάποιος στον Πρόεδρο, τον Παπούλια, ότι την ίδια στιγμή που εκείνος μας καλεί για ενότητα, ο Ριζόπουλος που κρατάει στο γραφείο την φωτογραφία του, μιλάει για πάλη των τάξεων και αδελφοκτονία, θα τον έστελνε το Ριζόπουλο για ρύζια στην Κίνα ή στην Κούβα. Αλλά δεν έχει ποιοσ να το κάνει και ο Ριζόπουλος χαίρεται όταν σας βλέπει από πίσω του (και νιώθει αρχηγός) να φωνάζεται λυσσασμένα για αδελφικό αίμα. Αυτός θα αποτελειώσει τη βίλα του σε κάποιο νησί της Ελλάδας με τα λεφτά που έβγαλε πουλώντας μας και μετά θα φύγει. Εσείς θα μείνετε χωρίς προστάτη και θα τσουλώσετε, ή θα βρείτε όπως πάντα κανά αλβανικό κόμμα στην εξουσία για να κρατάτε έξω από τη θήκη το σκουριασμένο σπαθί σας.
Στον άνισο αυτό αγώνα, θα μείνουμε ασυμβίβαστοι Και ο Ξέρρας ως βουλευτής της Δρόπολης καλείται να αναλάβει ρόλο ηγέτη στην αντίσταση εναντίον σας διότι σε λίγο θα γίνεται πολύ επικίνδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μίσος δικέφαλε, είναι έκφραση της κατάντιας μας. Είναι εκδήλωση αφοσίωσης στο κατεστημένο από τα τυφλά όργανα που αποτελούν τα μέσα και τρόπους επικράτησης των αυταρχικών κατεστημένων.
Όσο περισσότερο κινδυνεύουν τα κατεστημένα να πέσουν , τόσο περισσότερο αγριώνουν αυτά τα μίση , τόσο πιο επικίνδυνα γίνονται

Ανώνυμος είπε...

όλοι στον αγώνα με αρχηγό τον υπουργό μας. Όλοι στη μάχη με μπροστάρη το Σπύρο τον Ξέρα.

telpiero anagnostis είπε...

re anomale 2:12mm mpastarde k poutanas gie mathe na milas re paliotomaro gamo ti ratsa sou kseftila pou tha me apokaleseis k gyfto palio saganoglifti tis pentarodekaras.. vges k esy re roufiane me to onoma sou k meta pesmou oti theleis re karagkiozi pou exeis to thrasos na me apokaleis k gyfto, epidi simvouleuo ta nea ta pedia na ksipnisoun..? epidi tous dixno tin aksia tous,epidi leo tin alithia gia toys ntoule k mpolano k oti eprepe na eixan kopsei to lemo tous apo kero k na mpei kanena neo prosopo..? epidi xestika gia ton kathe loutsi mitso mpeziani k ksera..,epidi fonazo tosa xronia pos den iparxei exthros anametaksi mas k oti eimaste oloi aderfia, epidi osous aneferes pio pano tous theoro olous PRODOTES dioti mas poulisan tin psixi k ta pisteuo akoma k nekrotafeia mas, epidi thelo na paroun ta inia tis patridos mou nea prosopa giati oloi oi palioteroi poulisane akoma k to spiti tous..? epidi kourastika pia na me kapilonoun k na me koroideyoun 20 xronia twra xeirotera ap ton akatanomasto xotzia..? ti apo ola ayta re karagkiozi skatogyfte den leo sosta mou les?
epidi eimai o lefteris anagnostis ap tin krania ton ag.saranta tis v.ipirou x.o k agapo tin patrida mou legontas tin apopsi mou me onomateponimo einai lathos..?
edw mesa katatheto tin psixi mou kathimerina oso ftoxia pena k an exo re mouskare topikisti... gia mena den iparxoun perioxes k komata,alla.. zito i dropoli zito i xeimara zito ta riza zito o vourkos ma pano ap ola zito i v.ipiros..!!

mia patrida mia kardia mia idea pame oloi mazi gia to ayrio tis patridas mas,giati monon etsi tha eimaste ipologisimoi.. zito signomi ap'olous gia ta xidea mou logia alla distixos poloi apo esas tous kamposous tha prepei na eiste xeiroteroi k ap ton 2:12mm k kala tha kanete na lete k ta onomata sas ore palikaria tis pseytoklanias pou perimenei i patrida kalo apo esas. an ola ayta pou lete,ta grapsete se mia efimerida tha itan polu pio kalitero to melon mas.. tha eixame epitelous k mia sosti enimerosi oste na min apaksionomaste apo monoi mas.
kali sas imera

Βορειοηπειρώτης είπε...

Τελπιέρο, όπως πάντα είσαι απολαυστικός αλλά πρόσεχε λίγο το λεξιλόγιο σου!

Μπορεί κάποια πρόσωπα που αναφέρεις να αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά δεν πιστεύω ότι μας πρόδωσαν ή μας πούλησαν. Είναι λάθος επίσης να λες ότι πρέπει να κόψουν το λαιμό τους και να φύγουν, η κοινότητα μας επένδυσε πάνω τους. Απέκτησαν γνώση εμπειρία και γνωριμίες που πρέπει να αξιοποιηθούν για το κοινό καλό και όχι για το δικό τους καλό. Πρωσικά θα θεωρώ μεγαλύτερους προδότες αυτός που όταν φεύγουν από την καρέκλα, φεύγουν και από τον αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Βορειηπειρωτη τόσα χρόνια είδαμε και πως τα αξιοποίησαν οι ηγέτες μας όλα αυτά τα προσόντα.
Επένδυση αλα χρηματιστήριο.
Ο Μπεν Αλί έπεσε, ο Μουμπαρακ πέφτει, ο Ενβέρ Ντούλε όμως παραμένει σταθερή αξία βάζοντας στην Ομόνοια το κάθε πιόνι του, χωρίς άλλη υποψηφιότητα. Χειρότεροι κι απ' τους Αραβες καταντήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Τετοια νουμερα ειμαστε,σκοτονομαστε μεταξυ μας και αφεινουμε καποια λαμογια να μας οδηγουν στη διαληση,βοηθαμε στο εργο των αλβανων με αυτο τον τροπο το εχουμε παρει χαμπαρι?Αλλα πως να το παρουμε μηπως εχουμε μυαλο?Αν δεν ενωθουμε μια γροθια μελλον δεν εχουμε.
Εγω ΟΜΟΝΟΙΑ ειμουν,ειμαι και θα πεθανω.Γαμω το Ντουλε αλλα δεν προκειτε να αλλαξω ποτε,οχι γιατι εχω χοντρο κεφελι αλλα γιατι ετσι μου υπαγορευει η συνηδηση μου.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς συμβιβασμέν(η)ο ανάλογα με τον αέρα

Τελικά το δείχνετε πόσο (αν)ήσυχη είστε. Και με το δίκιο σας φυσικά γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και τα πράγματα αλλάζουν με την ώρα. Το πόσο πολύ «πονάτε» εσείς για την πατρίδα αυτό το ξέρουν καλά όλοι όσοι σας γνωρίζουν από κοντά. Αποδεδειγμένο πως όταν πρόκειται για λεφτά πουλάτε ακόμα και τη μάνα σας . Όσο για τα έργα που κάνατε πιστεύω ότι το καλύτερο που έχετε κάνει είναι που φέρατε τη διάσπαση στην μειονότητα . Θηρία είστε γάυτο να μη σας τρώμε και το δίκιο . Δεν θα ήθελα να γίνω συνήγορος κανενός(δεν μου καίγετε καρφί) ώμος σχετικά με τον Ντούλε πιστεύω ότι από τα δυο κακά διαλέγεις το λιγότερο κακό. Αν κάποιος σας ανέδειξε και σας έβγαλε στην επιφάνια αυτός ήταν ο Ντούλες . Πως γίνετε χρόνια ολόκληρα ήταν ο κάλος και μέσα σε μια νύχτα είναι ο κακός . Εσείς δεν ήσασταν που του γλύφατε τα παπούτσια; Θα μου πεις μια φορά παρουσιάζετε η ευκαιρία στη ζωή ε ας την εκμεταλλευτούμε .Χ....ε εκεί που τρώτε . Και αυτό λέγετε αχαριστία . Επίσης αναφέρεστε περί βίλλες σε νησιά κλπ. Δεν γνωρίζουμε ότι το προξενείο να πήρε ποτέ λεφτά από βορειοηπειρώτες . Από ότι γνωρίζουν όλοι εσείς φτιάξατε βίλλα με λεφτά από ανθρώπους που έφτυσαν αίμα για να τα βγάλουν. Τώρα έγινε και το ελληνικό προξενείο κακό; Και πάλι αχαριστία θα το έλεγε κανείς. (φαίνετε είναι καλό αυτό των Ιωαννίνων τώρα ) Τα θέμελα της βίλλας σας έχουν αίμα γιατί τα λεφτά αυτά σας δόθηκαν με αναστεναγμούς . Και μην απορέσετε ποτέ εάν ο θεός σας τιμωρήσει γιατί θα είναι από τους αναστεναγμούς που βγαίνουν από αυτά τα θέμελα. Προσέξτε.
Το εθνικό κέντρο από ότι φαίνετε σας έχει πετάξει σαν ένα απόβλητο που δεν κάνει ούτε για ανακύκλωση και το αύριο σας τρομάζει . Βουλευτής του Λαζερατιού και Πιτσαριού μπορεί να είναι όχι ώμος της Δρόπολης ο ακατονόμαστος .
Ακόμα δεν έχει γίνει η αρχή.
Είπαμε σιγά-σιγά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

anonime 7:06 exis megallo dikio alla ksehnas kati. O dules ke o bollanos sto ksenodohio tu jani babi kimunte ke trone tsampa , giafto tsampa psahnese. o gianis idrose poli gia na ftiaksi to ksenodohio , "pote den prodose ta simferonta tu elinismu" aplos ta pulise

Ανώνυμος είπε...

anagnosti tha se kanw filo sto fb gia na deis oti eimai kai gw endelos apeksw apo thn politikh tou topou.
auta ta grafw epidei me ponaei i patrida kai tin agapw opws kai esy.
kai oswn afora ton dule nai mpwrei na min ton paw kai gw alla ena monopati exei i voreioipioro kai auto legete omonoia-kead.
an diafwneis den ftaiw egw

telpiero anagnostis είπε...

file 12:57 an kala ktl tha prepei na eisai to kolitari mou 2:12mm..
zito signomi gia to leksilogio mou alla edo mesa den mpeno na tsakonome gia mena k oyte thelo na apoktiso exthres,, alla gia na doso k egw ena xroma sti sizitisi gia to tpt.. den m'apasxoloune ta kead-mega k ant1.. aloste den exoun pia zoi. to mono pou mas sozei einai i omonoia k tpt allo.
den glifo kanenan politiko pou o theos na tous leei etsi.. kalinixta
anagnostis

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικών πλειοψηφίας βορειοηπειρωτών:

1200χ25=30000.Να τα μας , πάλι τα κονομήσανε.
Τις ακυρώσαμε όλες τις αρχές της οικονομίας,

ΚΕΡΔΗ= ΕΣΟΔΑ-(ΔΑΠΑΝΕΣ+ ΕΞΟΔΑ)..

Για μας τους βορειοηπειρώτες ΚΕΡΔΗ= ΕΣΟΔΑ

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΜΑΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

xaxa afto mpike kata lathos edw

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να συγκρίνετε μεγέθη; 22 Ιαννουαρίου Αθήνα, εκδήλωση νεολαίας ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άτομα 80. 29 Ιανουαρίου Αθήνα, εκδήλωση (Νεολαίας Βορειοηπειρωτών) ΝΕΒ, άτομα 1200. Στην πρώτη εκδήλωση ήταν ο Μπολάνος, στη δεύτερη δεν ήταν. Τον φοβίζουν οι πολλοί. Ο Ντούλες δες ήταν ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη. Αυτός έχει κόμπλεξ με τα νούμερα των Βορειοηπειρωτών. Γενικώς, τον τρομάζουν και όταν είναι χαμηλά και όταν είναι υψηλά. Έχει εξοικειωθεί πια με τα νούμερα του Ράμα.

Ανώνυμος είπε...

O 12.27 EIMAI
amore dipi giftoi eiste oloi.
den ndrepeste...
mono ta leuta vlepete, ti katandisate etsi.......posa piran posa tha paroun KAI tin patrida sta ar..... AR......
BRAVO SAS PATRIOTES!!!!!!!!!!!!!!!
LAMOGIA TIS DEKARAS!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πο το πρόεντρο Μπολανο ντεν μπορουσε παει στο ΝεΒ!
Ντεν αφινει πατερα Ντουλε!

Ανώνυμος είπε...

anwnime 8.56 mia erwthsh monon:
poso xronwn eisai??????
grafeis asinartisies eisai out

Ανώνυμος είπε...

Ναι 5.57, μιλάς με τη γλώσσα του Γιάννη του Ριζόπουλου, που τελεί χρέη Γενικού Προξένου στο Αργυροκάστρο, ο οποίος ότι του κατεβάζει το κούτελο το λέει ως οδηγία του ΥΠΕΞ.
Αυτός ο Ριζόπουλος είπε σε κάποιον -μερικούς που τα ονομάτά τους ακούγονται για υποψήφιοι έπαρχοι με το ΜΕΓΑ, ότι τον βρουν μπροστά στις εκλογές. Και όταν εκεόινοι του είπαν ότι δε φοβούνται, ο Ριζ. τους είπε σιγά-σιγά μη βιάζεστε και θα τα δείτε όλα. Απορώ όμως πως ξέμεινε η Δρόπολη και ο Βούρκος, ή και το Πωγώνι από κλούβια αυγά, ή ξέμεινε μήπως από άνδρες

Ανώνυμος είπε...

Kala re 8,59 prepei na eisai poli xazos omos an perimeneis o genikos proedros tis omonoias na min paei stin sindiaskepsi tis omonoias gia na paei se mia kopi pitas ................

Ανώνυμος είπε...

Kala re 8,59 prepei na eisai poli xazos omos an perimeneis o genikos proedros tis omonoias na min paei stin sindiaskepsi tis omonoias gia na paei se mia kopi pitas ................

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορει να ειναι ενας ανθρωπος ταυτοχρονα σε δυο σημεια,αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει αλλα εδω προσπαθουν να μας εξυγησουν οτι οι ανθρωποι που ελεγχονται απο την πατριδα ειναι προδοτες και οι αλλοι που ελεγχονται απο τους αλβανους ειναι ηρωες.Αλλα δεν ειστε καλυτεροι οσοι τα λετε,πουλημενοι μια ζωη στους αλβανους ησασταν.
ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
Σε οποιον αρεσει,για τους αλλους θα ερθουν και πιο δραστικα μετρα.Ωραιος ειναι ο φασισμος και οι αλβανοι μαζι με τους συνεργους τους να παιζουν το ρολο του εβραιου.Οι προδοτες ομως ειναι σαπουνι που βρομαει πουλημενοι.
ΥΓ=Τελπιερο δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα σεβομαι και γουσταρω το παθος σου για την πατριδα,γραψε και σε οποιον αρεσει για τους αλλους εχει φεσι.

telpiero anagnostis είπε...

Η αποτυχία είναι μία καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις πάλι. Αυτή τη φορά πιο έξυπνα.

3¨29 καλός

Ανώνυμος είπε...

Όπα ρε 3:29 σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν! Άλλος διδάκτορας της Λογικής μας βρήκε της σχολής "όποιος δεν έχει ενυδρίο είναι πισογλέντης". Που πάνε και σας βρίσκουνε τέτοια τέρατα μορφώσεως με τα ακλόνητα επιχειρήματα;

αλλά είπαμε: όποιος δεν γουστάρει το Ντούλε = άνθρωπος των Αλβανών . -
(Τελεία και παύλα για όποιον δεν κατάλαβε)

Όσο για το εθνικό κέντρο μας έχετε μπερδέψει τελείως. Ο ίδιος ο αφέντης Ντούλε δεν ήταν που το Σάββατο από το βημα της συνδιάσκεψης της Ομόνοιας κατακεραύνωνε το εθνικό κέντρο για την αδιαφορία που έδειξε απέναντι στη Βόρειο Ήπειρο όλα αυτά τα χρόνια;;;;;;;;;;;
Θα μου εξηγήσει κανείς τι συμβαίνει; Ποιο είναι τελικά αυτό το εθνικό κέντρο που δίνει ευλογία στον αφέντη μας και ο αφέντης το κράζει τόσο άγρια;

telpiero anagnostis είπε...

re 4:15mm poly psila tin anevases tin kounoupiera, prosexe tha mas lisaksoun ta miriorima giati pernane apokato,parto alios ore simpethere tha vreis.. telika auto einai to thema mas..? mporeis na mas eksigiseis esy telika ti simvenei.. pou tha vgei ore agie despota me autes tis aspides pros ta ifistamena kuadra mas..? re aderfe oi monoi pou ftene gia to ksekatiniasma tis patridos mas einai ta kuadra mas k efoson o ntoules k i parea tou mazi me tous apenanti anti-ntoulides kanoun kala ti douleia tous k ola pane roloi ti skata thelei o kosmos k fonazei mou les ?
re mas douleyete..? me ta miala pou kouvalas file 4:15mm tetios eisai k esy. giati an tha eisoun pikramenos opos k ego tha tous ekrazes olous,mas exete zalisei me tis fantasies sas akoma den vgikate ap to augo sas.. auto mas marane tora, to ethniko kentro k i eylogies ton afenton.. perimenete k tha ta dite ola.. xaxaxa tha exei poly plaka pou meta apo ligo kero tha kriveste oloi sas dioti me tous iroismous sas den tha iparxoume kan os foni stin alvania para entagmenoi sta alvanika komata..ftou ftou panagia mou.......
auta filtate 4:15 k oloi oi ipolipoi osoi asxoliste me tin politiki''tromara sas'' me tin arpaxti enoousa,tha kriveste k tote den sas sozei tpt. isos na ta paraleo alla kane ipomoni sas kserei o laos olous...xaxaxaxa ela plaka kano oi misoi tha glitosete.

telpiero

Ανώνυμος είπε...

Θα γλιτουσαν οσοι αξιζουν και οχι οι μισοι.Μπορει το 10%,μπορει και το 90%,αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω να ειναι το 90% μαλλον προς το 10 κλινω.
Η ωρα της κρισης φτανει και τοτε θελω να δω αν θα σας σωσουν οι αλβανοι η ελπιζεται η πατριδα να μην ειναι αμιλικτη?
Η ΠΑΤΡΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ............ και εσεις δεν το εχετε ουτε στο πισω μερος του μυαλου σας αυτο και θα τιμωρηθειτε.Οποιος πιστευει πως η ωρα η καλη πλησιαζει και δεν βλεπει εφιαλτες τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ υπερηφανος για τον εαυτο του,οι αλλοι θα περασουν ωραια στον Αδη.

Ανώνυμος είπε...

Δίδημε ανώνυμε, 2:14 και 2:18, τέσσερα λεπτα διαφορά στη γέννηση. Επειδή η χαζομάρα μου είναι ανθρώπινη σου λέω ότι ο Μπολάνος από το πρωί που άρχισε η Γενική Συνδιάσκεψη είχε ξυπνήσει πρόεδρος, αφού δεν είχε αντίπαλο, στις 15 η ώρα το απόγευμα ήταν κι επίσημα Πρόεδρος. Σε πέντε ώρες θα μπορούσε να ήταν στην Αθήνα, όπου η εκδήλωση άρχιζε στις 11 το βράδυ. Έπειτα, όταν απουσιάζεις σε μια εκδήλωση υπάρχουν δυο τρόποι που οι σύγχρονοι πολιτικοί εφαρμόζουν για να δικαιολογήσουν την μη παρουσία τους: Πρώτο στέλνουν μια επιστολή ή κάνουν ένα τηλεφώνημα στους διοργανωτές. Δεύτερο, στέλνουν έναν εκπρόσωπο. Κι ο Ξέρρας δεν ήταν, αλλά έστειλε εκπρόσωπο. Στο Βασίλη θα συνιστούσαμε να ήταν στην κοπή της πίτας της ΝΕΒ, παρά στο κολοκυθομπούρεκο που τον κέρασε ο Ντούλες στους Αγίους Σαράντα. Αν δεν ξέρει τι είναι κολοκυθομπούρεκο, ας ρωτήσει το Γιάννη Γιάννη που το έφαγε ξυνισμένο.

Ανώνυμος είπε...

telpiero anagnostis δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε αποτι έγραψα στις 4:15 κι ουτε βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Έγραψα συγκεκριμένα πράγματα για να φανεί ότι κάποιοι έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λένε οι ίδιοι ή με αυτά που κάνουν. Εσύ τι πιστεύεις; ότι όλοι όσοι δεν θέλουμε το Ντούλε πρέπει να σημαίνει ότι είμαστε με το Μπερίσα; η μήπως να χάψουμε το παραμυθι ότι δεν καλός ο Ντούλες αλλά δεν έχουμε κι άλλη λύση; Αρκετά μείναμε εγκλωβισμένοι σε αυτό το μύθο και είδαμε το αποτέλεσμα. Αλλά το συστήμα αυτό για να έχει λόγο ύπαρξης έπρεπε πάντα να έχει εχθρούς εντός των τοιχών. Κάποτε ήταν η πάλη των ταξεων και οι κουλιάκοι, τώρα...

Ανώνυμος είπε...

kai epeidi ena koloswmateio ekopse pita eprepe na trexei o Basilhs san kinygmenos na paei;
i logikh exei kanei ftera apo to kefalia sas
proskiniste to theio erwta pou pou lene sto logo tous kathe fora giati oi anthrwpoi den exoun na poune kai kati allo.
an eimoun o Basilhs kai o Ntoule tha tous estelna to sobrako mou
tha tous antapedida me to idio nomisma :oti aytoi steilan diladi sthn patrida nai kai na mhn ksehasw kai thn petseta pou plythika mazi me ta palia papoutsia!!!
ERWTEYTEITE!!!

Δημοσίευση σχολίου