Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑ ΒΗΜΑ: Εγκάθετος του Ντούλε ο Μπολάνος!



Βαρύ κατηγορώ για το θέμα της απογραφής
Ακολουθεί το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του κόμματος
 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 24.000, ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΥΛΕ!

Ο πρόεδρος του ΜΕΓΑ, κ. Χρήστος Κίτσιος, στις 25.09.2011 έστειλε έγγραφο στον κ. Μπολάνο, ως θεσμός, υποτίθεται, υπεράνω της πολιτικής, αν και γνώριζε ότι ήταν εγκάθετος. «Θεωρώντας το θέμα της προστασίας της ταυτότητας ως εθνική και όχι πολιτική, προτείνουμε άμεσα τη σύσταση Εθνικής Επιτροπής «με αντικείμενο την επιτήρηση της απογραφής». Πρότεινε ακόμα την οργάνωση στρογγυλής τραπέζης για να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και έθετε στη διάθεση της Επιτροπής όλο το πνευματικό και στελεχιακό
δυναμικό του κόμματος. Ο κ. Μπολάνος,περιφρόνησε την πρόταση αυτή και ως εγκάθετος του κύριου Ντούλε, στις 28.09.2011 κήρρυξε από Αθήνα αποχή χωρίς να υπολογίσει ότι για τους Χιμαραίους, τους Κορυτσαίους και άλλους ΄Ελληνες εκτός της αναγνωρισμένης περιοχής, η ευκαιρία αυτή ήταν η μοναδική να επικυρώσουν την εθνική τους ταυτότητα.
Και ήταν τόσο ανήθικο το παιχνίδι του κατεστημένου, που από τη μία δήλωναν αποχή και από την άλλη όλοι οι έπαρχοι της Ομόνοιας στη Λιβαδειά, στη Δίβρη, στο Αλύκο, στη Φοινίκη, στην ΄Ανω Δρόπολη, στην Κάτω Δρόπολη και στο Πωγώνι ενεργοποίησαν επίσημα στις επιτροπές μέλη και στελέχη της Ομόνοιας που περίπαιζαν τους πολίτες προκαλώντας σύγχυση. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η αμοιβή από το κράτος. Αυτό ήταν και το σχέδιο συρρίκνωσης, αυτό που περίμεναν και οι πιο ακραίοι εθνικιστές της χώρας. Ποιος Έπαρχος της Μειονότητας θα χτυπήσει σήμερα συναγερμό, αφού όλοι οι εν ενεργεία Έπαρχοι είναι εργαλεία του άθλιου «ηγέτη» ; Ωστόσο, επειδή ουδέν κακόν αμειγές καλού, η πικρή αυτή ιστορία έχει και ένα θετικό στοιχείο.
Τον κ. Ντούλε τον αγνόησαν και τον απέρριψαν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 24.000 Έλληνες. Άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε το Προξενείο Αργυροκάστρου, ούτε η Ελληνική Πρεσβεία Τιράνων.
Και οι δύο προϊστάμενοί τους, κ. Ριζόπουλος και κ.Πάζιος, γνώριζαν το θέμα. Ενώ στις τοπικές εκλογές κίνησαν γης και ουρανό ξοδεύοντας και χρήματα του ελληνικού δημοσίου για να κρατήσουν στην εξουσία την καταστροφική κλίκα του κ. Ντούλε, στο διάστημα της απογραφής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δε νοιάστηκαν ούτε για τους ΄Ελληνες της αναγνωρισμένης περιοχής, ούτε για κείνους στη Χιμάρα, Νάρτα, Κορυτσά που ολόκληρους αιώνες περίμεναν την ευκαιρία να δηλώσουν την ελληνική καταγωγή τους.Και οι δύο, μετά την αποτυχημένη θητεία τους, αναχώρησαν. Η ιστορία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, όμως, θα τους βρει, όσο μακριά κι αν πήγαν, για να τους γράψει με μαύρα γράμματα, όπως θα γράψει με μελανά και την ιστορία της καταστροφικής κλίκας σ΄αυτή την 20-ετία.


22 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα εγκάθετος του Ντούλε παρά τσογλάνι του Μπερίσα.

Ανώνυμος είπε...

Vre pedia,ti ginete me ton borioipiroti kai to Mega?Den theloun na katallavoun i kanoun ton boudalla gia xatiri tou Berisa? Tin orthodoksia pou vike me 6% pjios tin embodhise,o Ntoules me ton Bollano? Tous bektashidhidhes pou vikan midhen kai kati tis ekata tous embodhise o Ntoules me ton Bollano?!!!Ma sovarevtite ligo epitelous,o kosmos tha krini to mega stis eklloges opos kai mexri tora ,alla eisy borioipiroti prosekse ligo to MEGA mitin ekthesis toso askima ,dimosievountas teties GAFES.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζουν να πιστευουν σε Αλβανικη απογραφή αυτοι του ANT1; Δεν ήταν φως φανάρι ότι θα μας έβγαζαν λιγους; Α κ κατι αλλο. μηπως εμαθε κανείς ποσοι Μπερισικοί μειονοτικοι παρετηθηκαν από το κομμα του Μπερίσα μετα τα περι Τσαμουριας;

Ανώνυμος είπε...

Ω γλοίσχρε ..........
Ω κόμμα που θέλει να εκπροσωπήσει τον ελληνισμό και δεν βλέπει ακόμα και τώρα πως η απογραφή στην οποία καλούσε είχε αποτύχει και μάλιστα προσχεδιασμένα για εμάς τους βορειοηπειρωτες, ήδη από την στιγμή εξαγγελία της. Χωνέψτε επι τέλους, αν τον Ντούλε και τον Μπολάνο τους αγνώησαν 24.000 (αν καταλαβαίνω καλά, λέτε πως αυτοί ακολούθησαν εσάς!) εσάς (Θοδωρήδες, Κίτσιους,Ζήσους κλπ...) σας αγνώησαν τουλάχιστον 300.000 βορειοηπειρώτες, οι οποίοι μάλλον πείστηκαν από τα επιχειρήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
πιείτε λίγο ξύδι τώρα και πάμε παρακάτω...
Για μένα, έστο και αν δεν ασπάζομαι καθόλου την "αναγνωρισμένη" μειονότητα των 90 - 100 χωριών, ΑΝ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑΔ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GRUP ETNOKULTUROR) AYTO ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Συντάκτη του άρθρου... (...., εσένα λέω..) έχεις υπ' όψιν σου τα λόγια του μακαρίτη Τάσου Παπαδόλπουλου για το σχέδιο Ανάν? "Παρέλαβα Δημοκρατία δεν θα παραδόσω ομοσπονδία"! η λατρεμένη σας απογραφή, ήταν ακριβώς ένα σχέδιο Ανάν για την Βόρειο Ήπειρο.
Όσο για τον "άθλιο ηγέτη"... ο καιρός γαρ εγγύς! οι εκλογές έρχονται... ο κόσμος θα επιλέξει και κάποιους θα τους στείλει στα σπίτια τους και άλλους θα τους ξανα αφήσει στα σπίτια τους...(περιμένω βεβαια να δω την αυτονομη κάθοδό σας στις εκλογές)!
Κάτι λες και για τους διπλωματικούς αντιπροσώπους της Ελλάδος στην Αλβανία.... μα καλά αυτοί οι κάκιστοι δεν παίρνουν εντολές από τα προθυπουργικά και υπουργικά γραφεία που μανιωδώς ο κος. Κίτσιος κ λοιποί προσπαθούν να τρυπώσουν ή να τους τρυπώσουν διάφοροι, και μάλιστα δημοσιέυετε και τις ερασιτεχνικές φωτογραφίες??? (τουλάχιστον το φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις του "μισητού σε σένα ηγέτη" διανέμονται από το ΑΠΕ). Οι εντολείς λοιπόν των πρεσβευτών, είναι κακοί όταν δεν σας βολέυει και ποθητοί όταν σας βολεύει?!
ΑΑΑ... μήπως τοότι η απογραφή δεν πήγε καλά, όπως την εννοεί το αλβανικό κράτος, δεν βολεύει την διεύθυνση μειωνοτήτων της αλβανικής κυβέρνησης, της οποίας προίσταται η κόρη του χρηματοδότη του Μega Βήματος????? Θόδωρε (μεγάλε) πάνω από 300.000 βορειοηπειρώτες δεν βοήθησαν την κορούλα σου να βγάλει την νόρμα στην δουλειά της???!!!! άχχχ... αχάριστοι βορειοηπειρώτες! πως θα φωνάζει τώρα η Κωστάντω πως όλες οι μειονότητες χαίρουν όλα τα δικαιώματα στο κράτος που η κόρη του ΜΕΓΑΘόδωρου, ο Μέγας Ζήσος και άλλοι υπηρετούν?????!!!!!
ΟΥΥΦΦΦ μου ήρθε μια αναγούλα όση ώρα αναγκαζόμουν να σας σκέφτομαι τις φάτσες... ειδικα αυτουνού που δεν είναι καν βορειοηπειρώτης, αλλά φωνάζει γιατί πληρώνεται από έναν βορειοηπειρώτη!!!

Ανώνυμος είπε...

11:56 Μόνο και μόνο που μπήκες στη διαδικασία να γραψεις όλο αυτό το "σεντονι" σημαίνει πως τσούζει και το ξυδάκι που λες κράτα το για πάρτι σου, σου χρειάζεται πολύυυ!
Όσο για όλα τα άλλα που αραδιάζεις λογικό είναι αγαπητή μου γιατί πρέπει να δικαιολογήσεις την τσεπούλα σου που φουσκώνει. Κάτι πρέπει να πεις και συ και το πες.
Και αν όντως ένιωθες αναγούλα δεν θα γύρναγες καν να διαβάσεις πόσο μάλλον να ασχοληθείς με το άρθρο. Φαίνεται όμως πως γουστάρεις τις αναγούλες και ιδίως αυτές που προκαλείς εσύ με το βρωμόστομά σου.
Την πατάτα της Απογραφής την κάνατε, τώρα δεν αλλάζει κάτι ότι και να λέτε, όσο και να προσπαθείτε να το χρεώσετε αλλού!Είστε οι μόνοι υπαίτιοι! Όσο για τις εκλογές κάνε υπομονή καλη μου, μη βιάζεσαι!
Α....το καλύτερο απ όλα ήταν αυτό με τις φωτο απ το ΑΠΕ....χαχαχα πραγματικά με έκανες και γέλασα!!!! Ξεχνάς που ετρεχες πίσω απ το ΝτπυλεΜπολλάνο στις συναντήσεις για να τους φωτογραφίζεις;;; Ε; Μήπως είσαι και επαγγελματίας φωτογράφος ή απεσταλμένος του ΑΠΕ;;; χαχαχα μου φτιαξες τη μέρα!
Να είσαι καλά!
Κια παρά την πικρία και το φαρμάκι που έσταξες, εμεις οι Μεγκικοί σου ευχόμαστε καλές γιορτές να έχεις!

Ανώνυμος είπε...

Otan den mborun na anagnorisun tin pasifanes tragikokomiki farsa pu estise o alvanikos ethnikizmos me arhigo to Berisa pu anagnoristike apo olus akoma ke apo ti diethni kinotita ena toso MEGAlo ke tragiko lathos ke na zitisun tulahiston mia signomi ine ohi aplos aparadehti ke anikani ala apodikniun pos telun diatetagmeni ipiresia pu tus ehi anatethi apo to Berisa.Afto epiveveonete pliros apo ti stasi pu kratisane ke kratane akoma ke simera apenandi stis dilosis tu Berisa ke sia kata tis elados ke tu elinizmu.Kirioi tu Mega esis mborite na iste oti leoi i kutra sas ke o Berisa emis den imaste mia ethnopolitistiki mionotita ala i anagnorizmeni apo olus tus diethnis organizmus i ethniki eliniki mionotita.

Ανώνυμος είπε...

KALA AFTI TU MEGA INE AMETANOHTH.EKI PU MAS HROSTANE MAS ZITANE KE TO VODI.

Ανώνυμος είπε...

JASOU MEGA KOMMA ELLINOBERISA. KUNIA POU SAS KUNIAGE TOMARIA PRODOTES..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2:44 συντακτάραααα μουυυ,
1) Δεν ειμαι "κάποια" που νομίζεις (θα την πιάσει και λόξιγκας την κοπέλα τέτοια ώρα που την μελετάς) αλλά ΚΑΠΟΙΟΣ, ξεκόλα, δεν σε διαβάζουν μόνο γυναίκες, κυανοπόγωνα!!!!
(μανία που έχεις να βλέπεις και να στοχέυεις μόνο στις κοπέλες εκ Β. Ηπείρου... μήπως να σου κάνουμε κάποιο συμπεθεριό???!!!)
2) Επί της ουσίας δεν λες τίποτα, σε καμία όμως αναφορά... απλά πάλι η "καραμέλα" ότι ο Ελληνισμός έχασε την ευκαιρία του αιώνα!!! και τι να πείς βέβαια, κάνατε κοτσάνα ολκής, αλλά που να το παραδεχτείτε!
Επ' αυτού έχω απλά να πω: "νουθεσίας ανοήτου, μετά πρώτης και δευτέρας, παραιτού..." διό και παραιτούμαι καθώς ακολουθείτε τον δρόμο του "καν με πείσεις, ουκ αν με πείσεις"!τα δε πειστήρια κατά την γνώμη μου προκύπτουν από την πραγματικότητα και όχι επειδή τα "αραδιάζω" εγώ.
3) Εσείς οι Μεγκικοί!!! μα καλά στο κόμμα των ελλήνων, δεν θα έπρεπε να αποκαλέιστε ΕΕΜ-ικοί???? καλά εμάς μας αποκαλείς PBDNJ-ίτες, εσύ ως ο αποκλειστικά γνήσιος και μάλιστα καθαρώτατος ΈΛΛΗΝΑΣ (με το κόμμα των Ελλήνων) δεν θα έπρεπε να αυτοπροσδιορίζεσαι κομματικά με τα ελληνικά αρκτικόλεξα του κόμματος???
4) τα περί "βρωμοστόματος" σου τα επιστρέφω, να τα καταθέσεις για να εισπράξεις τα ρέστα σου από τον χρηματοδότη σου! καθώς το στόμα μου είναι καθαρώτατο και δεν είναι φερεφωνο κανενός.
5) Ακόμα και το σχόλιό σου πάλι αναγούλα προκαλεί, τώρα όπως λες και σύ, τι θέλω και ασχολούμαι?! ε, οι δυσκολίες χαλυβδώνουν!
6) Μέρες που είναι δεν θα σου προσφέρω ξύδι, αλλά μπρούσκο κρασί καιολόψυχα θα σου ευχηθώ, η γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού να γαληνέψει την καρδιά σου, να αμβλύνει τις "γωνίες" σου έναντι των συνανθρώπων σου (ακόμα και προς τον μισητό σου "ηγέτη") και να φέρει σε κατάσταση φωτίσεως όλους, ηγέτες, χρηματοδότες, διευθυντές, βουλευτές και ψηφοφόρους ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο για την πατρίδα με τον Ελληνισμό της Β. Ηπειρου ενωμένο στην αγκαλιά της μητέρας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μάθε για τον πληθυσμό στην Αλβανία
Ο συνολικός πληθυσμός της Αλβανίας το 1923 ήταν 814.380, το 1927 ήταν 825.593 το 1945 ήταν 1.122.000., το 1950 έφτασε 1.218.000, το 1955 πάει 1.391.000, το 1964 ήταν 1.680.000, το 1979 πάει 2.594.000 και το 1989 σε 3.182.417 κάτοικοι.
Από ιταλική έκδοση τουριστικού οδηγού της Αλβανίας το 1923 ο ορθόδοξος πληθυσμός της Αλβανίας ανήρχετο σε 172.610 κατοίκους, δηλαδή το 21.20%. Ο επιθεωρητής του Yπουργείου των Eσωτερικών της Αλβανίας Τeki SELENICA στο βιβλίο “SHQIPRIA”που εκδόθηκε στα Τίρανα το 1927, γράφει πως στο σύνολο του πληθυσμού που είναι 814.380 κάτοικοι οι ορθόδοξοι είναι 181.051. στους δύο νομούς Αργυρόκαστρου και Κορυτσάς ο ορθόδοξος πληθυσμός ήταν 62.262 και 46.143 αντίστοιχα. Σύνολο στους δύο νομούς το 1923 έχουμε 108.405 κάτοικους, και το 1927 οι δύο αυτοί νομοί είχαν 118.191 κάτοικους.
Υπολόγισε ο πληθυσμός από το 1923 στην Αλβανία έφτασε από 814.380 σε 3.182.417 το 1989. Η αύξηση είναι 3.91 φορές. Αν θα υπολογίσουμε τους ορθόδοξους με τους ίδιους συντελεστές θα είχαμε 707.909 το 1989 και υπολόγισε και για το 2011!

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλούσα τον κύριο Ντούλε να πάρει θέση για να αποδείξει στους εκπροσώπους του Μέγκα και σε όλους τους βορειοηπειρώτες πως είναι στο ύψος των περιστάσεων. Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο της ομιλίας του στην αλβανική βουλή για την τροποποίηση του νόμου 8669 ημερομηνίας 26.10.2000 « Για τη γενική απογραφή του πληθυσμού και ακινήτων» που έγινε τον Ιούλιο του 2011, όπου ποινικοποιούνται η μη συμμετοχή και ο αυτοπροσδιορισμός νομίζω θα τους αποστομώσει.
Θα παρακαλούσα όποιον έπαρχο να δημοσιοποιήσει τον προϋπολογισμό που πήρε η επαρχία του το 2002, βάση των αποτελεσμάτων της απογραφής του 2001 και να μας γράψει ποια είναι τα κριτήρια και τα ποσοστά που έχει ο πληθυσμός όταν η κυβέρνηση δίνει τα χρήματα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Θα παρακαλούσα τον κύριο Μπολάνο να μας πει αν μόνο οι ψηφοφόροι του στη Χιμάρα θα δήλωναν έλληνες θα τους διέγραφε ο κύριος Γκόρος;

Ανώνυμος είπε...

ta apotelesmata fenonte stis ekloges paideia fanikan sis dimotikes tha fanoun kai stis voulegtikes ton iounio min exete psevdestiseis.
oso gia to Ntoule itan o monos pou milise gia tin apografi oti tha einai fiasko kai na apexoume kai o opoios tora dikeonete, alla eseis me tis sinexeis gafes pou kanete exete exeftelistei sto maximoum kai den to prolavenete,
i apografi itan mia megali prodosia pros to elliniko ethnos apo to mega kai oxi apo ton ntoule pou eitan monadikos pou to elege sinexeia oti ha einai stimeno paixnidi, alla to mega eithele na ypakousei sto afentiko tous ton sali barisha kai etsi ksesikone ton kosmo gia na apografoun,kai me ta polla me tous emine i bomba sta xairia kai tora den kseroun pou na tn riksoun kai psaxnonte diarkos.

Ανώνυμος είπε...

min paraplanite ton kosmo, den anipakousan 24 xiliades vorioipeirotes ton ntoule alla ton akollouthisan oi 276 xiliades pou den apografikane kai den geliopiithikane opos oi ipolipoi pou akousan ton mega kai ton berisha

Ανώνυμος είπε...

BORIOIPEIROTI ALLAKSE STEILL GIATI TO MEGA DEN POULLAEI ALLO KAI DEN THA EXEIS EPISKEPSIMOTITA

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΚΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ σημειώσατε διπλό το δες το παίξες και με αυτογκόλ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε παίδες; Σας έβαλε γιορτινές μέρες ο "αρχηγός" να δουλέψετε;
Πιάσανε δουλειά τα φτυάρια βλέπω!
Εγω την αμαρτία μου θα την πω: 2 φορές εχω ψηφίσει πάνω, όλες και όλες και αυτές Ομόνοια ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα, μου πήρε καιρό να καταλάβω πως αυτό που ψήφισα ήταν κόμμα αλβανικό και διαφόρων μειονοτήτων. Εγώ και όμως πολλοί άλλοι (η πλειοψηφία νομίζω) πιστεύαμε πως η ψήφος μας πάει στην Ομόνοια σε μια καθαρά ελληνική οργάνωση, αλλά δυστυχώς στηρίζουμε ένα κόμμα που δεν τολμάει να κάνει λόγο ξεκάθαρα για την ελληνική μειονοτητα και τα προβλήματα της αλλά πάντα θα αναφέρεται στις μειονότητες (πληθυντικός) και όπως κάποιοι προστάζουν.
Και για να μην τα πολυλογώ μόνο και μόνο που βλέπω τη λυσσαλέα αυτή επίθεση κατά του νέου Ελληνικού κόμματος δηλώνω πως όχι μόνο θα τους ψηφίσω αλλά θα κινητοποιήσω και οσους δικούς μου μπορώ. Συνήθως πολεμάνε το δεντρο που έχει καρπούς, και το Μέγκα όπως φάινεται έχει. Πρώτα πρώτα γιατί χαλάει την ισορροπία και το βόλεμα κάποιων, κατα δεύτερον είναι κάτι καινούργιο με προτάσεις, δεν είδα καμιά αντίστοιχη πρόταση απ' την Ομόνοια τόσα χρόνια.
Λυπάμαι που το λέω αλλά το όνειρο της "Ομόνοιας" έχει σβήσει προ πολλού, απο τότε που το προσωπικό συμφέρον κυριάρχησε και η Βόρειος Ήπειρος έγινε το θήραμα που με οργή πέσανε πάνω του τα πεινασμένα "ζώα" να το κατασπαράξουν.

Αη Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος μας ο Λευτερακης... αρχισε το γνωστο παραμυθι

Ανώνυμος είπε...

Tria komata ekanan eklisi ja apoxi: to tsamiko, i kuq e zi qe to KEAΔ. To tsamiko ipe petixe ton stoxo, i Kuq e Zi to idhjo. To KEAΔ? Aplla epekse to pexnidhi ton dhio proton.Tora psaxni astaxia sto xioni, jati tu aresi na exi provlimata qe oxi na ta lini. Tus volevi na iparxun provlimata qe as pai ja gilices i mionotita. Meriki pu grafun edho, ute kan kserun ti tus jinete. opos qe na ine ta pragmata Kali Xronia se ollus!!

Ανώνυμος είπε...

Anonime:10:31 Το oti se ehi tsimbisi i tiflomiga ine fos fanari.Oti den kseris ti su ginete pali ine fos fanari.To oti den vlepis ute ti miti su pali ine fos fanari.Kalo mu pedi.O protos nomos pu egine gia tin apografi itan ftiagmenos me vasi tin evropaiki nomothesia ke to KEAD ke oles i mionotites ton epikritisane.Me paremvasi ton tsamidon o arhikos nomos tropopioithike ke apaliftike apo afton o aftoprosdiorizmos ke mbike piniki ritra me filakisi ke prostimo se aftus pu dilonun kati diaforetiko apo afto pu ine dilomeno sta liksiarhia.Ke deftero pali me protasi ton tsamidon apaliftike apo to nomo o oros ethniki mionotita ke metatrapike se ethnopolitistiki mionotita.Episis i dilosi peri thriskevmatos egine proeretiki ke ohi ipohreotiki.An den gnorizete afta ta toso apla esis i MEGAli tote ti na sas po otan mas lete burdes tu tipu itan enandia i tsamides i opioi kopsan ke rapsan to nomo me prostati to Berisa ke tsirakia esas tu MEGA sta metra tus.Afti pu katagraftikane stin pliopsifia ine dimosioi ipalili i opioi fovithikan min hasun ti dulia tus ke kapioi pu tus kategrapsan i apografis(i opioi na min to paralipsume itan anthropi tu MEGA)giati i athropi plironotane me to komati klp klp.Gia na sas aniksune pio kala ta matia gia diavaste tis dilosis tu aneksartitu vulefti tu Fieri tu kiriu Prifti o opios diloni ortha kofta pos afti i apografi parapioi pliros tin pragmatikotita giati mono sto Fieri opos diloni o idios iparhun tosi hristini orthodoksi osus anaferi i apografi gia oli tin Alvania.Gia diavaste tin anakinosi tis gerarhias tis orthodoksis eklisias,gia diavaste tin anakinosi ton orthodokson dianoumenon tis Koritsas ohi oti eho tin elpida oti kati tha katalavete ala na katalavun i ali pioi iste ke ti eksipiretite.
Ine alithia pos i imimathia ine hiroteri apo tin amathia ala esis eki sto MEGA den pashete ute apo to ena uteapo to alo aplos
ektelite diatetagmeni ipiresia apo to Berisa ke tus Alvanus ethnikistes.Den iparhi kaliteri epiveveosi gia afto i stasi ton stelehon sas ton kirion Ksera,K Barka,Mitsiu,Lutsi,Natsiu,tis kirias Bezani ke lipon protopalikaron tu MEGA i opioi sinehizun na kamaronun sto plai tu Berisa ke ton tsamidoni opioi se ligo tha zitisun ke tin Athina giati i preveza tha tus fani ligi.

Ανώνυμος είπε...

11:02 Διατεταγμένη υπηρεσία για τον αλβανικό εθνικισμό εκτελείτε εσείς του ΚΕΑΔ που πανηγυρίζατε αγκαλιά με τους Τσαμηδες τον Αύγουστο του 2011 για τη νίκη του Σωκράτ Σπύρο στην επαρχία Φοινίκης που πήρε με δικαστήριο.
Αδερφάκι των τσάμηδων είσαι εσύ που υποστηρίζεις το κόμμα που οι έπαρχοι του ψήφισαν τον τσαμη δημοτικό σύμβουλο του κόμματος Ιντρίζι και Ταχίρι, τον Ντουριμ Μπάγιο για διευθυντή υπηρεσίας υδάτων στους Άγιους Σαράντα, αδερφάκι των Τσάμηδων είσαστε τα παπαγαλάκια του Ντούλε που υποστηρίζατε τον Φάτος Νάνο τον εκλεκτό του Ιντρίζι και Ταχίρι για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αφού λοιπόν φοβηθήκατε να δηλώσετε Έλληνες στην απογραφή λόγω ποινικοποίησης "ψευδών δηλώσεων", τότε γιατί οι 30.000 Έλληνες της Κορυτσάς που δήλωσαν την εθνικότητα τους δεν πήγαν φυλακή; Αλλά βέβαια! για σας όποιος δήλωνε Έλληνας ήταν προδότης! τρομερή λογική! καμαρώνουν οι αδερφοί σας οι Τσάμηδες και οι κοκεζήδες για την κοινή γραμμή που τραβάτε!

Ανώνυμος είπε...

ise kalla enimeromenos anonime tu 11.02 m.m. qe kanis poli kalla pu tu vazis jalia tu aninimu 10.31. dhjapistono pos ise nevrikos tipos qe xarazis grami, pos na su po, mjazis me busulla tis mionotitas. Tha su pjo to doli an valis sto dhjadhiktio tin omilia tu "ethnarxi" su stin vuli tin imera pu psifisan i tsamidhes qe to MEGA tin tropopiisi tu nomu. Oxi na mathi o anonimos tu 10.31 alla i ali pu esi endhjaferese.

Ανώνυμος είπε...

: «Μη φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί· από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπούν μέσα να βοηθήσουν. Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν. Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ε! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πούν. Μη φοβάστε. Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μιά οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτά τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά». (Αθανάσιου Ρακοβαλή, «Ο πατήρ Παίσιος μου είπε», έκδοση 18η, σελ. 76)

Δημοσίευση σχολίου