Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Θανατηφόρο ατύχημα στη Λιβαδειά



Έχασε τη ζωή του ο π. Σπυρίδων Παππάς από το Μουρσί
Τραγικό τέλος είχε σήμερα το μεσημέρι η ζωή του ιερέα της Μητρόπολης Αργυροκάστρου  Σπύρου Παππά, εφημέριο στο Μουρσί και σε κάποια άλλα χωριά της Επαρχίας Λιβαδειάς.
Μετά την τέλεση κηδείας στο χωριό Σοπίκι, ο 55χρονος ιερέας έχασε τη δίκη του ζωή  λίγα λεπτά μετά, πάνω στην νέα εθνική οδό Λιβαδειάς - Μουρσί  στο ύψος του χωριού Βαγγαλιάτι.
Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερωμένος, συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ που οδηγούσε ο Δημήτρης Νίνης.
Και οι τέσσερεις επιβάτες του τζιπ που τραυματίστηκαν σοβαρά χωρίς πάντως να κινδυνεύει η ζωή τους, υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο τους ήρθε κατά πάνω.  Οι άλλοι δύο ηλικιωμένοι επιβάτες του αυτοκινήτου του  ιερέα, είχαν πάθει σοκ και δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν για το συμβάν.
Πιθανότερη αιτία προς το παρόν θεωρείται η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου του ιερέα από κάποιο αιφνίδιο πρόβλημα υγείας του. Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός πως στον δρόμο είναι αποτυπωμένο το φρενάρισμα από την πλευρά του τζίπ για περίπου 30 μέτρα ενώ  από την αντίθετη πλευρά δεν φαινόταν να υπήρχε προσπάθεια αποφυγής της σύγκρουσης.
   

  

3 comments:

ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης είπε...

Ο Θεός να τον αναπαύσει, καλό Παράδεισο να έχει, και να δώσει παρηγοριά στους οικείους του. Τον π. Σπύρο γνωρίσαμε στις εορτές που κάναμε στο Μουρσί. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένειά του!
ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που γραφεις ειναι ανακριβειες διοτι το πορισμα απο την αστυνομια δεν εχει βγει ακομα εαν εσυ εχεις το απιθμο προτοκολου απο το πορισμα να μας το δωδεισ και εμας.Δεν ειναι καλο να σπιλωνεις την μνυμη ενος νεκρου,απετουμε να ανερεσεις την δημοσειευση το γρηγοροτερο.ευχαρηστω πολυ ο ανιψιος του Χπηστος π.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ Χρήστο, κατ’ αρχήν τα συλλυπητήρια για τον πατέρα Σπυρίδων! Τον γνωρίζαμε και εμείς και λυπούμαστε για αυτό που έγινε.
Εμείς έχουμε ένα ενημερωτικό μπλοκ και ούτε δικαστήρια κάνουμε ούτε δικαιοσύνη αποδίδουμε. Αυτός που μας είπε τις πληροφορίες για το συμβάν, συνομίλησε με αρκετούς ανθρώπους που είχαν εικόνα από το τροχαίο. Εμείς δε βγάλαμε πόρισμα, είπαμε ένα πιθανό σενάριο και κάποιες εκτιμήσεις.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς όχι μόνο δεν θέλουμε να σπιλώσουμε τη μνήμη του π. Σπύρου αλλά εάν υπάρχουν ευθύνες ευχόμαστε να αποδοθεί «δικαιοσύνη». Βάζουμε τα εισαγωγικά γιατί δυστυχώς το κακό δεν είναι αναστρέψιμο.

Δημοσίευση σχολίου