Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

"Αριστερα στη Δρόπολη" : Πότε θα κάνει εκλογές η Νε.Β;


Δύο χρόνια και 8 μήνες έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Δε συνηθιζεται σε τέτοιους συλλόγους να τηρούνται αυστηρά οι προεθσμίες αλλά είναι η μοναδική φορά που η Νε.Β (μία οργάνωση που έγινε γνωστή και για την τήρηση και εφαρμογή δημοκρατικών διαδικασιών) να λειτουργεί με "ληγμένο" Δ.Σ. για διάστημα που πλησιάζει το 25% (δεν πλησιάζει έχει υπερβει το 30%) της συνολικής θητείας.
Φυσικά και είναι αξιαίπενες και αξίζουν συγχαρητήρια οι πρωτοβουλίες που έλαβε η Νεολαία το τελευτάιο διάστημα αλλά πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν και με το θέμα των εκλογών που εκτός από τυπικό είναι πρωτίστως και ουσιαστικό διότι μπορεί να κρίνει τη μελλοντική πορεία της οργάνωσης.
Αν και θεωρώ επιβεβλημένο πριν την τυπική Γενική Συνέλευση που γίνεται τη μέρα των εκλογών να πραγματοποιηθεί μια Γενική Συνέλευση ουσίας όπου θα συζητηθούν τυχόν τροποποιήσεις του υπάρχοντος καταστατικού με πρωτεύων θέμα των αριθμό των σταυρών που βάζει ο κάθε ψηφοφόρος.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

to kseroume oti i aristera ine sti dropoli. to dropoli sketo ftani. pote tha kani ksasteria na figi afti i synefia.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΒ αποτελει το τελευταιο απαρτω καστρο της Μπολανο-Ντουλε παρεας...ριχτε λασπη στα νεα τα παιδια...μονο αυτο ξερετε να κανετε εκει στην Αριστερα της Δροπολης...προφανως αποτελεις απογωνος του Χοτζα η ξαδερφος του Ντουλε..τον νου σας...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να κανουν εκλογες παλι αυτη θα ειναι....

Ανώνυμος είπε...

o doules edw pou kolaei???
mipws einai psema???
as ksanakerdisoun utoi kanena poblima, alla to na grafete asinartisies einai geleio...

aristera είπε...

8/32* = 1/4 ή αλλιώς 25%

* συνολική θητεία μέχρι χθες

Βορειοηπειρώτης είπε...

Η κανονική θητεία είναι 2 χρόνια ή 24 μήνες
8(μήνες που έχουν υπερβεί)/24 = 1/3 ή 33.3% της τακτικής διάρκειας.
Η υπέρβαση υπολογίζεται επί της καταστατικής διάρκειας

Ανώνυμος είπε...

Όλοι το Ντούλε επικρίνουν, αλλά ό,τι κάνει ο Ντούλες κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ή Αριστερά μετεξεταστέα στα μαθηματικά. Ο 11.12 τα λέει ωραία. Δεν είναι δα και ο μοναδικός σύλλογος που αργεί να διενεργήσει εκλογές αλλά επειδή πουλάει ασχολείστε. Ο Αριστεράς μάλλον ασχολείται γιατί τον τσούζει. Εγώ ασχολούμαι επειδή είμαι βιτσιόζος.

Ανώνυμος είπε...

Δεμ χρειαζετε ρε πεδία να κανομε εκλογές , εγο προεινω να γίνουνε αιώνια μέλη του δς τα καμαρια μας με αρχηγο τον τσιατση παντό , ο καλιβιοτης και η δήμου έιναι κούκλες ο τσιατσης έιναι η ψυχή της νεολεας !

Δημοσίευση σχολίου