Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ορθόδοξοι Κορυτσάς: Το Αλβανικό κράτος προετοιμάζει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ορθοδόξων.Μας μείωσαν στην απογραφή, ας τους απαντήσουμε στις εκλογές.  
Πριν από μερικές μέρες σ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης δημοσιευτήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της Αλβανικής  Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή. Καθ’ όλο τον καιρό  όλοι το είχαμε καταλάβει ότι αυτά «επεξεργάζονταν»  για τρείς βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι για να ικανοποιήσουν όλες τις εθνικιστικές δυνάμεις μέσα και έξω από την κυβέρνηση η το κράτος, το δεύτερο είναι ώστε το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν αρνητικό  όσο το δυνατόν πιο ακραία  για τους ορθοδόξους  και για τις διάφορες μειονότητες
και το τρίτο είχε ως σκοπό  την ικανοποίηση των μεγάλων χρηματοδοτών, που συγχρόνως είναι και οι μεγαλύτεροι εχθροί και της ορθοδοξίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από τους σκοτεινότερους ισλαμικούς και βενετικούς κύκλους.
Ο μεγαλύτερος «Δημοκράτης» αυτής της χώρας κ. Πρωθυπουργός (ο Θεός να τον κάνει τέτοιων γιατί περισσότερο μοιάζει με έναν άγριο τύραννο παρά ένας πρωθυπουργός μίας δημοκρατικής κυβέρνησης) αφού πήρε στα χέρια τους την Αλβανική Στατιστική Υπηρεσία, αποφάσισε ώστε αυτή η απογραφή να  είναι  εκτός κάθε λογικής σκέψης και να μικρύνει των αριθμό των ορθοδόξων σ’ αυτά τα επίπεδα που ούτε καν ο ίδιος ο  Ζώγκου δεν τόλμησε να το κάνει,   μάλιστα μπορεί να πούμε ότι ούτε καν ο Ε Χότζα δεν θα το έκανε. Το ίδιο έκανε και με κάποιες άλλες θρησκείες αλλά και με τις βασικές εθνικές μειονότητες  όπως η ελληνική που μείωσε τον αριθμό της με τρόπο ακραίο και άγριο.
Αλλά ας δούμε λίγο στα γρήγορα πόσοι μπορεί να είμαστε εμείς οι ορθόδοξοι, στρογγυλεύοντας τα νούμερα:
1.     Στα Τίρανα και το Δυρράχιο είναι  περίπου 100,000 ορθόδοξοι για να μην πούμε περισσότεροι.
2.     Στα νότια, η Κορυτσά, το Δεβόλιο, Πόγραδετς, Φιέρη, Μπεράτη, Περμετή, Ερσέκα, Κωλόνια, Αργυρόκαστρο, Αγίου Σαράντα, Αυλώνα, Δέλβινο, Ελμπασάν, Ρογοζήνα, Πρέσπα, κ.α, κ.α, έχουν περίπου 700.000.
3.     Εάν υπολογίσεις και  αυτούς που είναι στα Βόρεια, Σκόδρα, Λέζα, κ.α μαζί με όσους είναι μετανάστες είναι τουλάχιστον 200,000 έως 300,000.
4.     Σύνολο με ένα απλό υπολογισμό εμείς οι ορθόδοξοι είμαστε περίπου στην χειρότερη περίπτωση 1,000,000 πιστοί.
Ας δούμε και κάποια άλλα από τα παράλογα αυτής της απογραφής που φαίνονται από το ποσοστό  με το οποίο εκπροσωπήθηκαν οι  ορθόδοξοι. Μόνο οι Βλάχοι, που είναι ορθόδοξοι είναι τουλάχιστον 80,000, ενώ μαζί με τους έλληνες του νότου που στην χειρότερη περίπτωση είναι 150,000 γίνονται 230.000 ορθόδοξη δηλαδή 8% του πληθυσμού. Εάν προσθέσεις και τους σλαβόφωνους πόσοι γίνονται;
Εάν προσθέσεις αυτούς που άλλαξαν όνομα (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους)  και βαπτιστήκαν με  την «βία»  στην Ελλάδα, πόσοι γίνονται;
Γεννάτε το ερώτημα, πως το κατόρθωσαν αυτό;
Η απάντηση είναι : Με όλους τους τρόπους. Προσπέρασαν το ερώτημα για την εθνικότητα  και  την θρησκεία, έσβησαν τις απαντήσεις αφού χρησιμοποίησαν μολύβι, είχαν  πάρει καθαρή εντολή πως όποια και να ήταν οι απάντηση  του ατόμου που απογράφετε,   να σημειωθεί η ισλαμική θρησκεία και αλβανική εθνικότητα! Έχουμε αποδείξεις πως έσβηναν τα δεδομένα σχετικά με την θρησκεία και την εθνικότητα  μόλις ο απογραφέας παρέδιδε το έγγραφο στον υπεύθυνο! Το τελευταίο ήταν η επεξεργασίας ενός έτους  από στατιστικολόγους οι οποίοι είχαν έτοιμα τα αποτελέσματα αλλά έπρεπε να τα κάνουν αυτά να φαίνονται πραγματικά.
Τώρα εμείς, αυτά, ως ορθόδοξοι θα τα επιβεβαιώσουμε  και θα τα βρούμε, διαπιστώνοντας εάν ερωτήθηκαν όλοι για την θρησκεία η όχι και αφού έχουμε μαζέψει τα δεδομένα με τον ένα η τον άλλον τρόπο, θα διαμαρτυρηθούμε σ’ όλους τις διεθνής οργανισμούς στέλνοντας  τα πραγματικά στοιχεία, γιατί εάν παραπονεθούμε στην κυβέρνηση  (σε οποιαδήποτε αλβανική κυβέρνηση) πιο εύκολα είναι να μας εκτελέσουν (έτσι όπως έχουν ήδη κάνει) παρά να μας ακούσουν. Τόσο πολύ μας αγαπάνε!!!
Ο σκοπός αυτής της απογραφής  τελικά ήταν πλέον εμφανείς! Είχε ως σκοπό να μικρύνει τόσο πολύ των αριθμό των ορθοδόξων σε επίσημους αριθμούς  και έπειτα να το πραγματοποιήσουν αυτό. Επίσης επιθυμεί ώστε να μικρύνει και  εξαφανίσει την φωνή μας. Όταν μας αναγνωρίσει ως λιγότερους, μας ανήκει και λιγότερο. Λιγότερους χώρους που μπορούμε να κτίζουμε ναούς, λιγότερη βοήθεια, λιγότερο στήριγμα, λιγότερη φασαρία, λιγότερα δικαιώματα, μικρότερη εκπροσώπηση στους δημόσιους και τοπικούς θεσμούς, λιγότερες δυνατότητες κ.α, κ.α. Ένας άλλος σκοπός ήταν ώστε να επιβεβαιώσει η Αλβανία μία χώρα ισλαμική γιατί έτσι εάν μπει στην Ευρώπη θα γίνει αιτία για να μπει και η μητέρα Τουρκία, γιατί θα είναι η πρώτη ισλαμική χώρα στη Ευρώπη και θα ανοίξει το δρόμο.


Οι καθολικοί βγήκαν 10% (αυτοί δεν άλλαξαν από τον καιρό του Ζώγκου, από τι φαίνετε ούτε μετανάστευσαν, ούτε πέθαναν, η ψήφησαν την κα Τοπάλλη και τους άξιζε ένα 10!!!) και αυτοί έμειναν ικανοποιημένοι γιατί ταυτίζονται με την Ιταλία και δεν μπορούσαν να αφήσουν ανικανοποίητη την Ιταλία όπως και περισσότερο  το Βατικανό , οι οποίοι επίσης στην Ήπειρο αλλά και στην Αλβανία, ιστορικά, δεν σταμάτησαν να πολεμούν τους ορθοδόξους.
Δηλαδή ικανοποίησαν τους συμμάχους τους για να εξαφανίσουν τους  «εχθρούς» οι οποίοι είμαστε εμείς οι ορθόδοξοι  και που ταυτιζόμαστε γενικά με τις μειονότητες και ιδιαίτερα με την εθνική Ελληνική Μειονότητα. Είναι εμφανέστατο ότι αυτοί οι κίνηση είναι μέσα στα πλαίσια της εθνικιστικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην Αλβανία για να καλύψουν τα  πραγματικά προβλήματα και την υπερβολική φτώχια. Δυστυχώς τα επακόλουθα τα υποφέρει η κοινότητα μας.
Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι χωρίς χριστιανισμό και ιδιαίτερα χωρίς τους ορθοδόξους δεν θα υπήρχε και δεν μπορεί να υπάρξει Αλβανία. Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι δημιουργούν προστριβές και εχθρότητες ανάμεσα   στις θρησκευτικές κοινότητες και προκαλούν παρεξηγήσεις και κατηγορίες.
Όλοι αυτοί που το οργάνωσαν και μαγείρεψαν τα αποτελέσματα που προς στιγμή φαίνονται νικητές δεν θα χαρούν για πολύ καιρό και η γλύκα θα γίνει πίκρα. Εμείς δεν έχουμε υψώσει την φωνή, για τις συχνές αδικίες που μας έχουν γίνει με σκοπό το καλό αυτού του τόπου, αλλά τώρα πια έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνομε, πάλη με το ίδιο πρωθυπουργό ο οποίος ήθελε να διώξει τον αγαπητό  Αρχιεπίσκοπο μας και πήρε το μάθημα του, αλλά από την φαίνεται δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει μαθήματα! Κανένας δεν έχει καταλάβει την δύναμη μας γιατί πάντοτε έχουν πατήσει και εκμεταλλευτεί την ταπείνωση και την αγάπη μας. Αυτή την φορά διακινδυνεύουν πολλά περισσότερα.


Εάν αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιωθούν και επίσημα αυτή η απογραφή θα θεωρηθεί τουλάχιστον αποτυχημένη για να μην πούμε πως είναι ένα σκόπιμο και ανόητο,  λάθος των ανθρώπων που μαγείρεψαν αυτό μετά από τις απαιτήσεις των κύκλων που προαναφέραμε.

Καλούμε τους πάντες βουλευτές, τους διανοούμενους, τους ακαδημαϊκούς, τους ανθρώπους της πολιτικής, αλλά και όλο τον ορθόδοξο λαό να αντιδράσει αμέσως  σ’ αυτό το σκόπιμο ψέμα που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη μας. Οι πρώτοι που θα πρέπει να αντιδράσουν είναι αυτοί οι ορθόδοξοι που είναι μέλη του κόμματος που κυβερνά πιέζοντας για την αλήθεια την κυβέρνηση η αποχωρώντας αμέσως από αυτήν την πολιτική δύναμη. Εάν τους έχει μείνει λίγο από την πραγματική ορθοδοξία μέσα τους και δεν είναι κατ’ όνομα ορθόδοξοι και σε ηθική είναι μόνο ειδωλολάτρες εχθροί της θρησκείας που τους κράτησε για 500 έτη.

Αντέξαμε τους τούρκους επί 500 έτι, να μην ελπίζεται να φτάσετε κάτι με αυτά που προσπαθείτε να  κάνετε. Η Ορθοδοξία τρέφετε με το αθώο αίμα των μαρτύρων  της, το οποίο την προστάτεψε ανά τους αιώνες. Δεν προστατεύεται με τα μαύρα χρήματα του πετρελαίου η των ναρκωτικών η της διαφθοράς.


Άλλοι μια φορά καλούμε τους ορθοδόξους να αντιδράσουν με όλους τους νόμιμους τρόπους για να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει αυτοί που προσπαθούν να κάνουν αυτή  την γενοκτονία.   Μία από τις καλύτερες  απαντήσεις  θα την δώσουμε και με τις επόμενες εκλογές όπου πρέπει να επιλέξουμε αυτούς που δουλεύουν για μας και όχι αυτούς που σκοπεύουν και ζουν για την εξαφάνιση μας.

Ορθόδοξοι Κορυτσαίοι.


Αποτελέσματα Αλβανικής Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή .

Εθνικότητα

Αλβανική 83%
Ελληνική 0.87 %

Ρομά 0.3%

Αρουμάνοι 0.3%

Σλαβο-μακεδόνες 0.2%

Αιγύπτιοι 0.12%

Μαυροβούνιοι 0.01%

Άλλοι 0.1

Δεν απάντησαν 14,07

Θρησκεία

Ισλαμική 57,12

Καθολική 10,11

Ορθόδοξοι 6,8

Μπεκτασίδες 2,11

Ευαγγελιστές 0,11

Χριστιανοί (άλλοι) 0,1 %

Αθεϊστές  2,52 %

Πιστοί μη χαρακτηρισμένοι 5,53%

Διάφορες θρησκείες 0,02

Δεν απάντησα 13,89 %
12 comments:

Lazaros είπε...

Δηλαδη η απογραφη εγινε για να δειξει λιγοτερους Ελληνες ή λιγοτερους ορθοδοξους;

Ανώνυμος είπε...

To koma ton "Elinon"{o theos na to kani tetio}to Mega ti ehi na mas pi tora?Otan i Omonia ke to KEAD fonazane diamartirotane ke apefthinotane stous diethnis organizmous ke legane pos i apografi ine mia farsa stimeni apo to Berisa ke den tiri tis diethnis prodiagrafes, ke ine komeni ke rameni sta metra ton tsamidon klp alvanon ethnikiston, paraviazi ta vasika anthropina dikeomata ke to nomo plesio gia tis mionotites to opio tonistike ke apo tin Evropaiki epitropi ke apo alous diethnis organizmous,To Mega ohi mono anagnorise os nomimi ke dikeoi oli afti tin tragikokomiki parastasi ala plesiosane tis epitropes me dikous tous anthropous{me to azimioto vevea} parotrinane tin eliniki mionotita na simetehi ara ke na anagnorisi ta apotelezmata.As ta lousti tora..Ama anatreksoume se anartisis tou en logo ke lipon site opos ke se dimosievmata efimeridon ke tileoptikon ekombon tin epohi tis katagrafis tha doume soria diloseon ton stelehon tou Mega ton kirion Ksera,Kitsiou,K&P Barka,Z Loutsi,Th Mitsiou,K Beziani,M Natsiou klp dld tis pareas ton sahanoglifton tou Berisa ke den tha ine katholou diskolo gia ton kathena na katalavi ti prezvevi ke pianou simferonda eksipireti o kathenas apo tous en logo kirious.Pou ine tora o kata ta lipa lalistatos kirios P Barkas pou krini ke katakrini olous tou ipolipous?Aftos de mas elege pos i Omonia ine sto stravo to dromo ke prepi na simetehoume stin apografi? O Kosta Barkas den skopevi na stili kamia anihti epistoli sto Berisa na tou kani ta moutra patsa i tis ehi mono gia to theathine.H kiria Beziani ti ehi na mas pi os kathilin armodia gia tis mionotites.Min to kourazete apandisi den tha parete.Mounga sti strounga gia olous aftous o baba Salis na ine kala ke oli i ali na pane na na na na.Den thelo na kakologiso kanenan apo tous proaneferthendes ke olous tous alous pou stiriksane afti ti farsokomodia oute na tous prosapso dolo aplos i pio poli den gnorizoun oute to A apo to alfavito tis politikis kapioi aloi aplos eksipiretoun to atomiko tous simferon ke den tous niazi tipote alo ke kapioi aloi ehoune mbleksi sta plokamia tou Berisa ke ton ipiresion tou ke den mboroun na kanoun ke diaforetika.Prin trisimisi hronia akrivos o Doules elege pos o Berisa ine o megaliteros intrgadoros.Ta teleftea gegonota eftihos gia merikous ke distihos gia kapious alous ton epiveveonoun pliros.Ta logia ta perni o aeras ta grafta menoun gia na mas dikeonoun i na mas diapsevdoun.Distihos gia merikous afti ine i pragmatikotita i opos leoi o laos i pikri alithia.

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά τα λες εσύ του 12:29π.μ. Ξέχασες μόνον να φωνάξεις Ζήτω ο μεγάλος ηγέτης της ορθοδοξίας και του παγκόσμιου ελληνισμού Ευάγγελος Δούλες! Και να ξέρεις πως δεν θα στο χαρίσει η κλίκα… Τελικά η ανωνυμία, είναι μεγάλη ασθένεια!!!
= Αγραφιώτης=

Ανώνυμος είπε...

Αγραφιωτη:Ase ta souksou mouksou mandalakia,gia tin tabakiera tha mas pis kati?Singekrimena!Ta ipolipa ine peri orekseos kolokithopita.

Ανώνυμος είπε...

Sto horio mu leme sto spiti tou kremasmenu den milame gia to skini.Ta kalopeda fenete tora pu plisiazun i ekloges ksanaforesane tin koukoula ke psahnune ta epomena 123 onomata Omoniton ke ipostirihton tis gia na ftiaksun tin epomeni lista giati den tous ftasane afti pou apolisane apo tis dules tus ke tus klisane tis epihirisis tus mono ke mono epidi den akolouthisane ton Ksera ke tin parea tu stin angalia tu thiu Sali.Ase to Dule ton ehi krini ke tha ton ksanakrini o laos stis epomenes ekloges ke pes mas gia ta dika sas kamomata me tin apografi kirie"Αγραφιωτη"Ti ehete na mas pite gia to katorthoma sas apodeheste i ohi to apotelezma tis apografis??????Itan i ohi Mega lathos i epilogi sas???????Eki sto Mega toses ke toses anakinosis ke deltia tipu vgazete peri anemon ke idaton gia to flegon thema pou tha mas akolouthi gia pola pola hronia tipota?Dangosate ti glosa sas i mipos perimenete tis odigies tu thiu Sali?

Ανώνυμος είπε...

Aytoi poy apografikan as ypothesoyme oti einai tou MEGA. Den einai polloi gia na anisixisei i klika?

Ανώνυμος είπε...

min anisixis kolloqithopita τθ 5.06 π.μ. tha su ta po olla stin ora tus. na kseris pos i 25.000 xiliadhes ine elines stin Korica qe ine oli tu mega. To katallaves tabaqera ti horto se taizi i arxigos su? Llazaratino. = Αγραφιωτης=

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10 Δεκεμβρίου 2012 12:29 π.μ.

Γιατί δεν πανηγυρίζετε εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την επίτευξη του στόχου αφού οι εκλύσεις σας για αποχή από την απογραφή εισακούστηκαν και οι Έλληνες δεν πήγαν να απογράφουν εκτός φυσικά των 25 000 προδοτών(-10 φυσικά των 8 επάρχων του Μπολανου και του Ντουλε που απογράφηκαν κανονικά) του Μπερισα που δεν άκουσαν τα κελεύσματα του μεγάλου αρχηγού.

Ανώνυμος είπε...

Ala ndala tis paraskevis to gala.Aide ke kala ksipnitouria re MEGA..LI.To hava sas esis.Milame gia poli ku ku ru ku katastasi eki sto Mega.

Ανώνυμος είπε...

O Kseras ,Barkas,Mitsos,Natsos kai koumpania tou Sali Berisa pou theloun kai tin Preveza gia tous Allbanous,sto 2009 legane stous borioiprotes:
-An dhen psifizete Sali Berisa tha se papsoume apo tin doulia(dimosio),an dhen psifizis Sali Berisa o ti ksadherfia kai sinkeni eixis sto dimosio tha ton papsoume.
-Prodhotes kai mono prodhote.Oute antria dhen eixane na diksoune paretisi apo ton Sali Berisa na diksoune oti eine katagogi ellines gia ti mono ellines dhen einai.
-Tin ekviasi pou kani o Sali Berisas me tin koumpania Ksera,Barka,mitso,natso klp ,prepi kai i patridha elladha na to kani gia ollous pou pernoun syntaksi.I patridha mas xriazete,me olla ta mesa.
O Maxitis drenova-Boboshtitsa-Koritsa

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε Μαχητή Ντρενόβα-Μπομποστίτσα-Κοριτσά: στο χωριό μου κάτι σαν εσένα τους βρίζουμε καλόπιστα: Της μάνας σου το κράνι, που απηδάει και κλάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

12:29, 5:06 και 1:56 συγχαρητήρια! ειδικά εσύ 12:29 που από τα 10 πράγματα που έγραψες τα 15 είναι ψέμματα. Εσείς που είστε μεγάλοι Έλληνες πατριώτες το βάλατε στα πόδια και τώρα πανηγυρίζετε που οι Έλληνες βγήκαν στην απογραφή κάτω από 1%. Αυτό θα πει πατριωτική στάση να μην δηλώνεις Έλληνας και να θεωρείς προδότες αυτούς που το δηλώνουν!!!!!
Το ΜΕΓΑ ποτέ και πουθενά δεν είπε ότι όλα γίναν σωστά και άγια στην απογραφή το αντίθετο μάλιστα. Είχαν όμως το θάρρος και τη δύναμη μέσα σε αυτό το εχθρικό κλίμα να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες προς το αλβανικό κράτος μετά από δυο δεκαετίες "δημοκρατίας".
Αλλά είπαμε, για τους οπαδούς της κλίκας όποιος δηλώνεις Έλληνας είναι προδότης!

Δημοσίευση σχολίου